15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zapnu McAfee Secure Search?

Shrnutí článku: Povolte McAfee Secure Search for Chrome

1. Otevřete Chrome a klikněte na ikonu naskládané nabídky vpravo.
2. Vyberte nastavení a poté rozšíření.
3. Povolte zaškrtávací políčko pro McAfee WebVisor nebo Siteadvisor.

4. Zapnutí zabezpečené vyhledávání McAfee v Chrome (jiná verze panelu nástrojů):
5. Přejděte na nástroje> Doplňky> Prodloužení.
6. Povolte příponu McAfee.

7. McAfee WebAdvisor je nástroj, který vás udržuje v bezpečí před hrozbami při procházení a prohledávání webu.
8. Chrání před pokusy o malware a phishing, aniž by to ovlivnilo výkon procházení.

9. Chcete -li povolit zabezpečené aplikace McAfee:
10. Otevřete bezpečnostní software McAfee a klikněte na kartu My Protection.
11. Přejděte na zabezpečené aplikace a přizpůsobte nastavení skenování.
12. Použijte změny a klikněte na skenování.

13. Vypnutí McAfee Secure Search:
14. Otevřete Chrome a klikněte na ikonu nabídky vpravo nahoře.
15. Přejděte na další nástroje> Prodloužení a zrušte výběr značky vedle McAfee WebAdvisor.

16. Chcete -li použít zabezpečené vyhledávání na Android:
17. Otevřete chrom na vašem zařízení a přejděte na další nastavení.
18. Klepněte na ochranu osobních údajů a zabezpečení a poté bezpečné prohlížení.
19. Vyberte požadovanou úroveň bezpečného prohlížení.

20. Výchozí vyhledávací stroj pro zabezpečené vyhledávání McAfee je Yahoo!, Ale na některých místech to může být Bing nebo Yandex.
21. Zabezpečení McAfee je kompatibilní s Google Chrome a nabízí funkce, jako je ochrana identity a zabezpečená VPN.
22. Na všech zařízeních nemusí být k dispozici další funkce.

Otázky a podrobné odpovědi:

Q1: Jak mohu povolit zabezpečené vyhledávání chromu McAfee?
A1: Otevřete Chrome a klikněte na ikonu naskládané nabídky vpravo. Vyberte nastavení a poté rozšíření. Povolte zaškrtávací políčko pro McAfee WebVisor nebo Siteadvisor.

Q2: Jak zapnu zabezpečené vyhledávání McAfee v Chrome?
A2: Verze na panelu nástrojů v Chrome vyžaduje jinou instalaci. Přejděte na nástroje> Doplňky> Prodloužení a povolte prodloužení McAfee.

Q3: Má McAfee bezpečné vyhledávání?
A3: Ano, McAfee WebVisor poskytuje bezpečné vyhledávání ochranou před pokusy o malware a phishing, aniž by to ovlivnilo výkon procházení.

Q4: Jak mohu povolit zabezpečené aplikace McAfee?
A4: Otevřete bezpečnostní software McAfee a klikněte na kartu My Protection. Přejděte na zabezpečené aplikace a přizpůsobte nastavení skenování. Naneste změny a zahájte skenování.

Q5: Jak mohu vypnout McAfee Secure Search?
A5: Otevřete Chrome a klikněte na ikonu nabídky vpravo nahoře. Přejděte na další nástroje> Prodloužení a zrušte výběr značky vedle McAfee WebAdvisor.

Q6: Jak mohu použít bezpečné vyhledávání?
A6: Na zařízení Android Otevřete Chrome, přejděte na další nastavení a klepněte na ochranu osobních údajů a zabezpečení. Vyberte úroveň bezpečného prohlížení, která vyhovuje vašim potřebám.

Q7: Jaký je výchozí vyhledávač pro zabezpečené vyhledávání McAfee?
A7: McAfee Secure Search je poháněn Yahoo! ve výchozím stavu. Na některých místech to však může být místo toho Bing nebo Yandex.

Q8: Pracuje McAfee s Google Chrome?
A8: Ano, zabezpečení McAfee je kompatibilní s Google Chrome a nabízí funkce, jako je ochrana identity a zabezpečená VPN.

Q9: Dodává zabezpečení vyhledávání McAfee navíc?
A9: Dostupnost funkcí se může lišit mezi zařízeními. Další informace najdete v systémových požadavcích.

Jak zapnu McAfee Secure Search?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím zabezpečené vyhledávání McAfee

Pro chrom

Otevřený chrom. Klikněte na ikonu naskládané nabídky vpravo. Vyberte nastavení, rozšíření. Vyberte zaškrtávací políčko Povolit pro webAdvisor nebo Siteadvisor McAfee .
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu zabezpečené vyhledávání McAfee v Chrome

Verze Chrome je jiná instalace na panelu nástrojů. Zkuste jít do nástrojů-> (nebo tlačítko Firefox) ->Doplňky ->Rozšíření a povolte prodloužení McAfee.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má McAfee bezpečné vyhledávání

McAfee WebAdvisor je váš důvěryhodný společník, který vám pomůže udržet v bezpečí před hrozbami při procházení a prohledávání webu. WebAdvisor vám pomáhá chránit vás před pokusy o malware a phishing při surfování, aniž by dopadl na výkon nebo zkušenost s procházením.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím zabezpečené aplikace McAfee

Typy zabezpečených aplikací prohledají váš bezpečnostní software McAfee.V levé nabídce klikněte na můj ochranu. Tab.Klikněte na zabezpečené aplikace.Klikněte na Nastavení vlastního skenování a vyberte Nezkontrolujte aktualizace Windows.Klikněte na Použít a poté klikněte na SCAN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout zabezpečené vyhledávání McAfee

Správa webAdvisor SettingsOpen Chrome.Klikněte na ikonu nabídky vpravo nahoře (tři tečky naskládané svisle).Klikněte na další nástroje, rozšíření.Zrušte výběr značky vedle McAfee WebAdvisor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám bezpečné vyhledávání

Změňte své bezpečné nastavení prohlížení vašeho zařízení Android, otevřete Chrome .Klepněte na další nastavení .Klepnutím na ochranu osobních údajů a zabezpečení. Bezpečné prohlížení.Vyberte úroveň "Bezpečné prohlížení" chcete použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je výchozí vyhledávač pro zabezpečené vyhledávání McAfee

Zabezpečené vyhledávání společnosti McAfee WebAdvisor je poháněno Yahoo! ve výchozím stavu. Takže, když hledáte ve svém webovém prohlížeči s bezpečným povoleným vyhledáváním, používá Yahoo Yahoo! vyhledávač. Poznámka: Na některých místech může být výchozí vyhledávačem pro McAfee WebVisor Bing nebo Yandex místo Yahoo!.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje McAfee s Google Chrome

Když nainstalujete zabezpečení McAfee na Chrome OS, máte přístup ke všem jeho funkcím, což zahrnuje: ochranu identity. Zabezpečit VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Náklady McAfee zabezpečují vyhledávání navíc

Ne všechny funkce mohou být k dispozici na všech zařízeních. Další informace naleznete v systémových požadavcích. Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 124 $.99/yr).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda McAfee blokuje web

Řešení pro přístup k webům, které jsou blokovány čistým strážcem vašeho softwaru McAfee.V levé nabídce klikněte na můj ochranu. Tab.Vyberte firewall, přejděte dolů a poté klikněte na Net Guard.Vyberte adresu IP uvedenou pro web, ke kterému chcete získat přístup.Klikněte na Upravit a poté povolit blok.Klikněte na Uložit nebo použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout zabezpečené oznámení o zabezpečení McAfee

Zastavte oznámení o tlaku na počítač Chrome.Vpravo nahoře klikněte na ICON VÍCE AKCE (), poté klikněte na Nastavení.V rámci ochrany osobních údajů a zabezpečení klikněte na Nastavení webu, poté oznámení.Chcete -li zablokovat všechna oznámení, vyberte Nedovolte, aby weby odesílaly oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se McAfee Secure Search neustále objevuje

Toto vyskakovací okno je pravé. Žádá vás, abyste zapnuli bezpečné vyhledávání společnosti McAfee WebVisor, díky kterému je váš zážitek z prohlížení internetu ještě bezpečnější. Je tedy bezpečné přijmout tuto výzvu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč McAfee změnil můj vyhledávač

Proč se vyhledávací stroj mého prohlížeče neustále mění, když se aktualizuje McAfee WebVisor, zkontroluje, zda je výchozí vyhledávač vašeho prohlížeče nastaven tak!. Pokud váš prohlížeč používá jiný výchozí vyhledávač, WebAdvisor jej změní na Yahoo! nebo na jednu z výše uvedených alternativ.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je SecuresSearch

Jednoduše řečeno, zabezpečené vyhledávání je únos prohlížeče. To je typ malwaru, který přebírá váš prohlížeč a činí jej téměř nepoužitelným způsobem, jakým jej chcete použít. A bezpečné vyhledávání opravdu splňuje své jméno „únosu“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj vyhledávač na McAfee

Vytvořte politiku pod ochranou prohlížeče & Filtrování webu>Bezpečné vyhledávání> Vyhledávací modul pro změnu výměny: Yahoo, Google, Bing, Zeptejte se. Změňte jej podle vašeho požadavku a uložte jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč McAfee blokoval Chrome

Může to být proto, že váš software Firewall nebo Antivirus si nesprávně myslí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat McAfee do svého prohlížeče

Nainstalujte McAfee WebVisor: Klikněte na Zdarma ke stažení. Klikněte na Uložit a vyberte umístění v počítači a uložte soubor nastavení webAdvisor. Poznámka: V závislosti na webovém prohlížeči a nastavení budete možná muset kliknout na lištu nebo tlačítko, abyste mohli stahovat soubor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte za McAfee každý rok platit

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním antiviru v blokování webových stránek

Je to docela jednoduché, vlastně mě sledujte a udělejte stejnou kopii URL webu, jakou chcete přidat do Whitelist. A přejděte do nastavení. A poté klikněte na výjimky. Tam můžete vidět

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, co je blokování webu

V tomto tutoriálu. Provedeme vás, jak najít seznam blokovaných webových stránek na vašem serveru. Nejprve přejděte do nabídky Start a zadejte do vyhledávacího pole C Koncovský slash Windows. Vpřed

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se McAfee neustále objevuje, říká, že mám virus

Vidíte vyskakovací reklamy „McAfee Critical Virus Alert“, protože jste povolili škodlivé webové stránky zasílat do prohlížeče oznámení o push. Chcete -li zkontrolovat zařízení na adware, únosce prohlížeče nebo jiné škodlivé programy a odstraňte je zdarma, použijte prosím níže uvedený průvodce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím nepříjemného vyskakovacího okna na McAfee

A pak jděte do svého nastavení. Pak musíte jít do obecného nastavení. Jakmile jste tady, musíte jít do informačního upozornění. A pak to musíte jednoduše přepínat. Takže ano, tohle jde

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se objevuje McAfee, když nemám McAfee

Tyto zprávy jsou „spoofed“ (falešné) zprávy, které předstírají, že pocházejí z McAfee, a snaží se vás přimět kliknout na jednu z jejich možností. Tip: Pokud kliknete na možnosti ve falešném vyskakovacím okně nebo upozornění, může být zabezpečení počítače ohroženo. Takže je vždy nejlepší postup pro pečlivé čtení vyskakovacích oken nebo upozornění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit McAfee ve změně vyhledávače

Změňte vyhledávač v chromeopenu chromu.Klikněte na Přizpůsobit a ovládat Google Chrome (klikněte na Nastavení a přejděte dolů do sekce vyhledávače.Kliknutím na rozevírací seznam vedle vyhledávače použitého v adresním řádku.Vyberte svůj preferovaný vyhledávač ze seznamu, aby byl výchozí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout bezpečné vyhledávání

Otočte série na sérii nebo ukončete svůj telefon nebo tablet Android, otevřete aplikaci Google .Vpravo nahoře klepněte na svůj profilový obrázek nebo počáteční nastavení. Bezpečné vyhledávání.Zapněte nebo vypněte. Pokud najdete zámek vpravo nahoře, je vaše nastavení SafeSearch uzamčeno.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué ipvanish no funciona en mi iPhone??
Next Post
Je Firefox více soukromý než chrom?