15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lækre fiskeopskrifter til frituregryden og nogle forberedelsestip

Kan du tilberede fisk i frituregryden? Svaret er “ja”! Den trendy enhed er ikke kun velegnet til pommes frites og løgringe. Næste gang du er i humør til fisk, skal du prøve disse lækre opskrifter. Og da den populære enhed i bund og grund er en konvektionsovn i lille størrelse, vil fisken i frituregryden være klar meget hurtigere, end du måske tror.

Forbered fiskene korrekt i frituregryden

Hvilken fisk er bedst til frituregryden??

Forbered fiskefileter i en varmluftsfrituregryde

Hvide fisk er bedst, fordi deres kød er fast og ikke går i stykker. Tilapia er for eksempel en populær hvid fisk. Meget øm og flad hvidfisket sål kan bryde for let fra hinanden. Du kan endda bruge laks, hvis du kan lide en rigere smag. Helleflynder eller torsk er også gode valg og er heller ikke for dyre.

Hvor længe skal du stege fisken i luftfryser??

Steg laksefileterne i Airfryer

Tilberedningstiden afhænger af din model af frituregryde og fileternes størrelse og tykkelse. Grundlæggende har fisk brug for cirka 8-10 minutter ved en temperatur på 180-200 grader. Hvis fiskestykker er tykkere, skal du justere tiden derefter.

Frosne fisk i frituregryden?

Frosne fisk i frituregryden

Ingen frisk fisk? Intet problem! Frosne fisk i frituregryden fungerer også godt. Hvis du bruger frosne fiskefileter, skal du optø dem først. Afhængig af størrelsen skal den frosne fisk trække i koldt vand i cirka en time og derefter tørre den, inden du fortsætter med tilberedningen.

Steg fiskefingre i en varmluftsfrituregryde

Frosne fiskefingre kan derimod lægges direkte i frituregryden og tilberedes efter varme-og-spis-princippet. Disse er færdiglavede og skal kun steges for at få paneringen sprød. Når den er optøet, blødgør den og falder af. Forvarm simpelthen din frituregryde til 180 ° C til 200 ° C (se modelvejledningen), sprøjt kurven med non-stick spray, indsæt de frosne fiskefingre, og luk frituren for at afslutte madlavningen for at starte. Steg fiskefingrene i cirka 10 minutter (eller indtil de er sprøde) og vend dem halvvejs igennem tilberedningen.

Sådan bruges perforeret damppapir til frituregryden

Perforeret damppapir i varmluftsfrituregryde

Ingen klæbning og let rengøring – det er det, der gør perforeret damppapir så fantastisk. Det gør det meget lettere at lave møre fisk, uden at de stikker eller revner. Disse stykker pergamentpapir er perforerede, så luften cirkulerer og koger mere jævnt. De er super nemme at bruge. De findes i mange forskellige størrelser, så sørg for at købe en, der passer til din friturekurv!

Paneret fisk fra frituregryden

paneret fisk fra varmluftsfrituregryden

Disse panerede fiskefileter fra varmlufts frituregryden er super hurtige og absolut lækre. Kernen i denne sunde Airfryer -opskrift er hvid fisk som tilapia eller torsk. Alt du skal gøre er at lave en simpel panering af æg, brødkrummer og krydderier.

Tilberedningstid: 10 minutter

Tilberedningstid: 14 minutter

Samlet tid: 24 minutter

Ingredienser til 3 portioner:

450 g fiskefileter, friske eller, hvis de er frosne, optøede

Oliespray

1 tsk groft salt

1/2 tsk sort peber

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk paprikapulver

100 g brødkrummer (panko)

1 æg eller mere om nødvendigt

forberedelse:

Hvis fileterne er store, skæres de i halve eller skæres i den størrelse, du ønsker. Sørg for, at de har samme størrelse, så de koger jævnt. Jo tykkere de er, jo længere tilberedningstid. Hvis du bruger frossen fisk, tø den helt op.

Dup fileterne tørre, sprøjt dem derefter let med oliespray. Smag til med salt, sort peber, hvidløgspulver og paprika.

Panerede fiskefileter fra varmluftsfrituregryden

Kom paneringen i en lav skål. I en anden skål piskes ægget.

Dyp en filet i ægget, afdryp overskydende. Læg den panerede filet i brødkrummerne, og drys derefter flere brødkrummer oven på fileten. Pres forsigtigt brødkrummerne ind i fileterne, så de klæber til fisken. Gentag denne proces for alle fiskestykker.

Bemærk: Vær forsigtig, når du dypper fisken i ægget og panerer. Dette sikrer, at paneringen ikke kommer af fisken, før du steger den.

Læg et hullet damppapir (valgfrit, men anbefales stærkt) i kurven i frituregryden og sprøjt det let med oliespray.

Læg den overtrukne fisk på bagepapiret i et enkelt lag. Sprøjt olie generøst på alle sider af de panerede fileter for at gøre dem sprøde.

Steg i alt 8-14 minutter (afhængigt af fileternes størrelse og tykkelse) ved 200 ° C. Vend fileterne efter 6 minutter. Sprøjt tørre områder let og fortsæt med at koge resten af ​​tiden, indtil de er sprødebrune og fisken er gennemstegt.

paneret fisk med brødkrummer og æg

Server fisken med en salat, i tacos, tortillas, i en sandwich eller som en snack. Det er en fantastisk måde at få børn til at spise fisk. Bare tilføj en række forskellige dips til disse sprøde fiskefileter (børn elsker dips!) Og du har en hurtig og let middag for hele familien. Uanset om tartarsovs eller aioli er, er mulighederne mange.

Ernæringsoplysninger pr. Person

Kalorier: 314 kcal, kulhydrater: 27 g, protein: 37 g, fedt: 6 g, mættet fedt: 2 g, kolesterol: 130 mg, natrium: 1139 mg, kalium: 575 mg, fiber: 2 g, sukker: 2 g , A -vitamin: 408 IE, calcium: 89 mg, jern: 3 mg

Damp fiskefileten i en varmluftsfrituregryde

Naturlig fiskefilet i en varmluftsfrituregryde

Denne opskrift på tilapia fra varmluftsfrituren vil inspirere dig. Hvad er der ikke at elske ved en hurtig og let lav-carb fisk opskrift i frituregryden? En sund fiskeret er på bordet inden for få minutter. Og mulighederne for smagsvariationer er mange. Vi kan godt lide at bruge en hvidløgspulver og citronpeberblanding. Men du kan også bruge paprikapulver, løgpulver, karrypulver eller hvad dit hjerte begærer. Resultatet er altid fantastisk.

Dette er en sund lav-carb fisk opskrift, fordi den ikke indeholder brødkrummer. Server det med en salat, og du har et fantastisk frokost- eller aftensmåltid. De friske citroner afrunder smagen vidunderligt, så sørg for at presse frisk citronsaft over dem!

Tilberedningstid: 5 minutter

Tilberedningstid: 12 minutter

Samlet tid: 17 minutter

Ingredienser til 2 portioner:

340 g tilapiafileter eller anden hvid fisk (2 fileter)

1/2 tsk hvidløgspulver

1/2 tsk citron peber

1/2 tsk løgpulver, valgfrit

groft salt eller havsalt efter smag

sort peber efter smag

friskhakket persille

Citronskiver

Damp fiskefileten i en varmluftsfritur

forberedelse:

Forvarm frituregryden til 180 ° C i 5 minutter.

Skyl fiskefileterne og dup dem tørre. Drys dem med olivenoliespray og smag til med hvidløgspulver, citronpeber og / eller løgpulver, salt og peber. Gentag processen for begge sider.

Læg perforeret damppapir i kurven og sprøjt det let med olie. (Hvis du ikke bruger en indsats, skal du sprøjte nok olivenoliespray på bunden af ​​friturekurven for at forhindre fisken i at klistre).

Læg fisken på papiret og et par citronskiver med.

Steg fisken ved 180 ° C i cirka 6-12 minutter, eller indtil den kan deles med en gaffel. Tilberedningstiden afhænger af tykkelsen af ​​fileterne og individuelle præferencer. Drys med hakket persille og server lunt med de ristede citronskiver.

Ernæringsoplysninger pr. Person

Kalorier: 169 kcal, kulhydrater: 1 g, protein: 34 g, fedt: 3 g, mættet fedt: 1 g, kolesterol: 85 mg, natrium: 89 mg, kalium: 514 mg, fiber: 1 g, sukker: 1 g , Calcium: 17 mg, Jern: 1 mg

Fiskekorn i luftfryser

Lav dine egne fiskekager i en varmluftsfritur

Disse lækre fiskekager kan laves med enhver hvid fisk og serveres med et tilbehør eller som en burger. Chilisauce, koriander og et strejf lime giver denne opskrift den perfekte mængde varme og pizzazz.

Tilberedningstid: 10 minutter

Samlet tid: 20 minutter

Ingredienser til 2 personer:

Non-stick madlavningsspray

300 g finthakket hvid fisk (fx grouper, havkat eller torsk)

80 g fuldkornsbrød

3 spsk finthakket frisk koriander

2 spsk sød thai chilisauce

2 spsk canola mayonnaise

1 stort æg

⅛ tsk salt

¼ tsk hakket peber

2 limeskiver

Fiskekager til burgere fra frituregryden

Forberedelse:

Børst kurven på en frituregryde med madlavningsspray.

Kom alle ingredienserne – fisk, panko, koriander, chilisauce, mayonnaise, æg, salt og peber – i en mellemstor skål og rør, indtil det er godt blandet. Af blandingen danner du fire bøffer med en diameter på 5 cm.

Pensl bøfferne med madlavningsspray og læg dem i den tilberedte kurv. Bag tærterne ved 200 ° C, indtil de er brune og deres indre temperatur er 60 ° C, 9 til 10 minutter. Server med limeskiver.

Ernæringsoplysninger pr. Portion: 399 kalorier; Samlet fedt 16 g; mættet fedt 2 g; Kolesterol 150 mg; Natrium 537 mg; Kalium 731 mg; Kulhydrater 28 g; Fiber 3 g; Sukker 10 g; Protein 35 g; A -vitamin 440 IE; C -vitamin 0 mg; Folat 25 mcg; Calcium 55 mg; Jern 3 mg.

Laks med peberrod kaperspasta

Bag laks i Airfryer

Denne sprøde, luftstegt laks, overtrukket med peberrod, persille og kapers er en enkel, men imponerende middag for gæster og familie. Hvis du ikke kan finde en frisk peberrod, skal du bruge et færdigt produkt af god kvalitet.

Tilberedningstid: 10 minutter

Samlet tid: 30 minutter

Ingredienser til 2 portioner:

Non-stick madlavningsspray

2 spsk fintrevet peberrod

1 spsk fint hakket flad persille

1 spsk kapers, fint hakket

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

350 g laksefilet uden skind (ca. 2 cm tyk)

¼ tsk salt

¼ tsk hakket peber

Forberedelse:

Sprøjt kurven i frituregryden med madlavningsspray eller beklæd den med damppapir. En anden variant, så fisken ikke klæber til gitteret, er at forberede en seng af citronskiver, som i dette eksempel:

Laks på citronskiver, så fisken ikke klæber til gitteret

Bland peberrod, persille, kapers og olie i en lille skål. Krydr laksen med salt og peber. Fordel peberrodsblandingen på laksefileterne og sprøjt dem igen med kogespray.

Læg laksen i kurven beklædt med dampet papir. Kog laksen ved 180 ° C, indtil den indre temperatur når 55 ° C, cirka 15 minutter. Lad hvile i 5 minutter inden servering.

Ernæringsoplysninger pr. Portion: 305 kalorier; Samlet fedt 15 g; mættet fedt 3 g; Kolesterol 80 mg; Natrium 482 mg; Kalium 787 mg; Kulhydrater 7 g; Fiber 3 g; Sukker 2 g; Protein 35 g; A -vitamin 129 IE; C -vitamin 5 mg; Calcium 106 mg; Jern 1 mg.

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter