15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč můj soukromý přístup k internetu nefunguje?

Shrnutí článku – Proč moje pia nefunguje?

1. Problémy s připojením k internetu: Pokud vaše PIA VPN nefunguje, zkontrolujte připojení k internetu a ujistěte se, že je stabilní.

2. Problémy s PC: Někdy mohou problémy s počítačem nebo zařízením ovlivnit fungování PIA VPN. Restartujte zařízení a zkuste to znovu.

3. Aktualizace aplikací: Udržujte svou aplikaci PIA aktualizovanou, abyste zajistili hladký provoz. Zkontrolujte všechny dostupné aktualizace a nainstalujte je.

4. Změna serverů DNS: Můžete zkusit změnit servery DNS a zlepšit výkon PIA. Postupujte podle pokynů poskytnutých PIA pro změnu nastavení DNS.

5. Řešení: PIA poskytuje různá řešení pro různé problémy. Zkontrolujte jejich intuitivní průvodce, kde najdete tipy na odstraňování problémů.

Otázky a odpovědi

1. Proč moje pia nefunguje?
Může existovat několik důvodů, proč PIA nefunguje, jako jsou problémy s připojením k internetu, problémy s vaším zařízením nebo zastaralé verze aplikací.

2. Je soukromý přístup k internetu dolů?
Ne, od nynějška neexistují žádné hlášené problémy ani výpadky se soukromým přístupem k internetu.

3. Jak mohu přimět svou PIA VPN do práce?
Chcete -li přimět svou PIA VPN do práce, zkuste odpojit a změnit typ připojení na “TCP.„Vzdálený port můžete také změnit na 443.

4. Proč nefunguje pia na ohni?
PIA VPN není kompatibilní s Firestick první generace. Pro použití PIA VPN budete potřebovat druhou nebo třetí generaci s manuální instalací.

5. Existuje lepší VPN než pia?
Nordvpn je vysoce doporučená alternativa k PIA. Nabízí silné bezpečnostní funkce, spolehlivé aplikace a servery ve více než 60 zemích.

6. Proč se moje pia nepřipojuje na můj iPhone?
Pokud se vaše PIA VPN nepřipojuje na váš iPhone, zkuste tyto kroky postupovat: Zkontrolujte nastavení aplikace, restartujte zařízení a ujistěte se, že vaše síť neblokuje připojovací porty používané aplikací.

7. Je pia stále dobrá? Je to bezpečné?
PIA je považována za zabezpečeného poskytovatele VPN, ale nemusí to být nejbezpečnější možnost. Nabízí přizpůsobitelné úrovně šifrování a servery pouze pro RAM, ale postrádá nezávisle auditované zásady No-Logs. Zvažte další VPN pro nejvyšší zabezpečení.

8. Kolik zařízení může využít soukromý přístup k internetu?
Soukromý přístup k internetu původně povolil 10 připojení zařízení, ale nyní nabízejí neomezené připojení zařízení pro lepší hodnotu pro uživatele.

Proč můj soukromý přístup k internetu nefunguje?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje pia nefunguje

PIA nefunguje, může být způsobena připojením na internet, problémy s PC nebo samotnou aplikací. Níže vám ukážeme, jak nastavit aplikaci a udržovat ji aktualizovanou. Viz také, jak změnit servery DNS a více řešení v našem průvodci átavství.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je soukromý přístup k internetu dolů

Ne, právě teď nezjistíme žádné problémy se soukromým přístupem k internetu. Naposledy jsme zjistili výpadek pro soukromý přístup k internetu ve čtvrtek 23. února 2023 s dobou asi 58 minut.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svou PIA VPN do práce

Odpojte VPN a změňte typ připojení na „TCP“. Změňte vzdálený port na auto a poté klikněte na Uložit a znovu připojit. Pokud problém přetrvává, změňte vzdálený port na 443, uložte a znovu se připojte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nefunguje pia na ohni

Firestick první generace nepodporuje aplikace VPN, což znamená. Pamatujte, že PIA nemá vyhrazenou aplikaci Firestick, takže je nutná ruční instalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší VPN než pia

Nejlepší alternativa PIA: Nordvpn má silné zabezpečení, spolehlivé aplikace, plně auditovanou službu a bez disskes se sídlem v 60+ zemích. Má přísnou politiku bez lhostů, přepínač zabití, zablácené servery, multi-hopové připojení a TOR přes VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje pia nepřipojuje na můj iPhone

proces. Otevřete aplikaci Nastavení a přejděte na Nastavení > Všeobecné > Převod nebo reset 1. Zkuste znovu připojit aplikaci 2. Pokud máte po dodržování výše uvedených kroků problémy s připojením, zdá se, že vaše současná síť blokuje připojovací porty používané aplikací pro iOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pia stále dobrá

Je PIA Secure Pia je zabezpečený poskytovatel VPN, ale nebyl na vrcholu našeho nejbezpečnějšího seznamu VPNS. Tato VPN má přizpůsobitelné šifrovací úrovně, pracuje na serverech pouze RAM, ale je založena na jurisdikci nepřátelství a nemá nezávisle auditovanou politiku NO-Logs.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení může využít soukromý přístup k internetu

A zatímco PIA zpočátku poskytla 10 připojení zařízení, více než většina VPN na trhu, věděli jsme, že můžeme poskytnout novým a stávajícím uživatelům lepší hodnotu tím, že nabízíme neomezené připojení zařízení."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje pia vpn nepřipojuje

Odpojte VPN a změňte typ připojení na „TCP“. Změňte vzdálený port na auto a poté klikněte na Uložit a znovu připojit. Pokud problém přetrvává, změňte vzdálený port na 443, uložte a znovu se připojte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje připojení VPN nefunguje

Chcete -li vyřešit problémy s připojením VPN, můžete zkusit restartovat klienta VPN, resetovat nastavení sítě, změnit umístění serveru VPN, kontrolovat aktualizace a kontaktovat pomoc podpůrného týmu poskytovatele VPN o pomoc. Pokud problém přetrvává, možná budete muset odstranit problémy s konfigurací nebo hardwarem sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svou pia na ohni

Jednoduše otevřete aplikaci stahovače a zadejte stejný odkaz, jaký jste použili ke stažení aplikace PIA. Nyní se místo tlačítka „Go“ objeví tlačítko „aktualizace“. Jednoduše jej vyberte a všechny aktualizace PIA budou nainstalovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli moje VPN pracuje na mé požární hůlce

Ale pokud si zaznamenáte svou IP adresu nebo vyfotí nyní, ukážu vám, jak zkontrolovat, zda vaše VPNS. Pracovní. Pokud tedy jdete dopředu a kliknete na tlačítko Domů, což nás vezme zpět do hlavní nabídky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejlepší VPN #1

Expressvpn

ExpressVPN udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkovou VPN po své přezkumu 2023. Zachovává si svou pozici mimo jiné virtuální soukromé síťové služby díky své odhodlání k soukromí a silné rychlosti. SurfShark je těsně vteřina mezi našimi výběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejsilnější aplikace VPN

1. ExpressVPN – Celkově nejlepší aplikace VPN v roce 2023. ExpressVPN nabízí nepřekonatelnou rychlost, zabezpečení a výjimečný výkon prostřednictvím svého uživatelsky přívětivého rozhraní. Kromě toho jeho šifrovací protokoly zajišťují bezpečné připojení, zatímco jeho široká škála funkcí vás udržuje v bezpečí online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje připojení VPN nepřipojí

Zkontrolujte připojení k internetu. Vyzkoušejte jiné umístění serveru. Restartujte zařízení. Zkontrolujte nastavení VPN a otevřete porty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje PIA VPN spojující a odpojení

Pokud vaše VPN neustále se odpojí a znovu se připojuje, je pravděpodobné, že datové pakety se ztratí nebo blokují mezi vaším zařízením a serverem VPN. To by mohlo být způsobeno problémy s VPN klientem, vaším routerem nebo připojením vaší sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Pia

Dne 30. června Agentura Evropské unie Aviation Safety Agency (EASA) zrušila „třetí část oprávnění“ PIA, následně zakázala PIA létat v evropském vzdušném prostoru po dobu šesti měsíců od následujícího dne, po několika selháních bezpečnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pia neomezená zařízení

PIA měla 10 připojení k zařízení, více než většina VPN, ale nyní zvyšujeme naši hodnotovou hru s neomezeným připojením zařízení k novým a stávajícím předplatným. Nyní si můžete stáhnout VPN pro všechny své online zařízení a udržovat je v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje IP nezobrazuje na PIA VPN

To je způsobeno připojením nebo opětovnou aplikací aplikace, zatímco klient pro stolní počítače se opakuje/připojuje k koncovému bodu, tj. Přepínání sítí WiFi sítí. Po navázání připojení může být vyřešeno opětovným připojením aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Wi-Fi blokovat VPN

Některé sítě Wi-Fi neumožňují připojení VPN a omezují přístup VPN pomocí nastavení sítě nebo brány firewall. Pokud se tato chyba objeví, když se poprvé připojíte k zajištění VPN, může to být způsobeno nastavením sítě nebo firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Blokuje firewall vpn

Je možné, že firewall blokuje určité porty, konkrétně ty, které VPN používají. Pokud vaše data prochází jedním z blokovaných portů, firewall jí nedovolí projít, což vám zabrání komunikaci pomocí VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dobrý je pia vpn

„PIA je důvěryhodná VPN, která nabízí dobrou zabezpečení a soudní politiku bez logů. Dodává se s blokátorem reklam, anonymním torrentingem a největší serverovou flotilou na planetě. Jeden by byl těžce nalezen k nalezení spolehlivější možnosti VPN pro tak malou cenu.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nastavení VPN na Firestick

Nejjednodušší způsob, jak nainstalovat VPN na požární hůlce, je přes vestavěnou sekci Fire TV Stick. Jednoduše přejděte do kategorií > Sekce Utilities v nabídce aplikací nebo zadejte "VPN" Prostřednictvím vyhledávacího panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych nechat VPN po celou dobu Firestick

Pokud používáte pouze VPN při streamování vašich oblíbených televizních pořadů, má smysl zapnout nebo vypnout VPN pro tyto účely (jako je vypnutí, když chcete rychlejší internet). Ale pokud používáte VPN z důvodů ochrany osobních údajů nebo aby se udržovali anonymní online, měli byste ji udržovat po celou dobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda moje VPN skutečně funguje

Existuje několik různých způsobů, jak zkontrolovat, zda vaše služba VPN funguje správně a chrání váš internetový provoz a osobní údaje. Zkontrolujte svou IP adresu. Vezměte na vědomí svou aktuální IP adresu, připojte se k serveru VPN a znovu zkontrolujte IP adresu. Pokud se to liší od toho, kterého jste původně zaznamenali, vaše VPN funguje.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Norton VPN admite torrenting??
Next Post
Co se stane, když se transformátor přehřívá?