15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byl kruh sekerou?

Shrnutí článku: Aktualizace sezóny kruhu

1. „Kruh“ byl zrušen: Kanál 4 se rozhodl nepředávat show na čtvrtou sezónu, protože neustále hledají nové nápady a znovuobjevení.

2. SEZENNÁNÍ 5 VYBAVENÍ NA NETFLIX: Kruhová sezóna 5 se má vrátit do Netflixu před novým rokem roku 2023. První čtyři epizody budou vysílat ve středu 28. prosince 2022 ve 3.01 AM et.

3. Možnost sezóny 6: Zatímco Netflix dosud nepotvrdila sezónu 6, stále existuje šance na další kolo soutěžní série návykové reality.

4. Přesunout do Netflixu: Netflix spolupracoval s All3Media v roce 2018 a vytvořil tři mezinárodní verze kruhu, včetně americké verze.

5. Představení pokladny Circle: Kruhový film, představující Emmu Watson a Tom Hanks, propadl v americké pokladně. Místo toho byl potom tiše uvolněn na Netflixu.

6. Aktualizace série: Kruh byl nastaven na návrat s třetí sérií a série celebrit pro postavení rakovině v roce 2021. Kanál 4 se však rozhodl neobnovit show pro čtvrtou sérii.

7. Nepřípsaná povaha show: Kruh není skriptován a soutěžící nejsou herci. Předchozí soutěžící byli ověřeni a potvrzeni, že jsou tím, kým tvrdí.

8. Oznámení sezóny 5: Kruh u.S. Sezóna 5 měla premiéru s první dávkou epizod ve středu 28. prosince 2022. Oznámení bylo učiněno oficiálním kruhem účtů sociálních médií.

Otázky:

  1. Proč byl kruh zrušen?
    Channel 4 se rozhodl nepředat show na čtvrtou sezónu, protože hledají nové nápady a znovuobjevení.
  2. Se v roce 2023 vrací kruh?
    Kruhová sezóna 5 se vrátí do Netflixu před novým rokem roku 2023, přičemž první čtyři epizody vysílají 28. prosince 2022.
  3. Bude sezóna 6 kruhu?
    Netflix dosud nepotvrdil sezónu 6, ale stále existuje možnost pro další kolo soutěžní série návykové reality.
  4. Přesunul se kruh do Netflixu?
    8. října 2018 společnost Netflix oznámila své partnerství s All3Media na vytvoření mezinárodních verzí kruhu, včetně americké verze.
  5. Je kruh považován za flop?
    Kruhový film, v němž hrají Emma Watson a Tom Hanks, propadl v americké pokladně. Následně bylo vydáno na Netflixu, aby se zabránilo dalším negativním titulkům.
  6. Co se stalo s kruhem?
    Kruh byl nastaven na návrat s třetí sérií a série celebrit pro postavení rakovině v roce 2021. Kanál 4 se však rozhodl neobnovit show pro čtvrtou sérii.
  7. Je kruh skriptován?
    Kruh není skriptován a soutěžící nejsou herci. Předchozí soutěžící byli ověřeni a potvrzeni, že jsou opravdoví.
  8. Je sezóna 5 kruhu potvrzena?
    Ano, kruh u.S. Sezóna 5 měla premiéru s první dávkou epizod 28. prosince 2022, jak bylo oznámeno účty oficiálních kruhů sociálních médií.

Toto jsou klíčové body a odpovědi na základě poskytnutých informací. Vezměte prosím na vědomí, že odpovědi jsou napsány osobním a stručným způsobem a poskytují potřebné podrobnosti v daném charakteru.

Byl kruh sekerou?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl kruh zrušen

„Stejně jako když jsme původně pověřili„ kruh “, kanál 4 má odpovědnost za to, jak se neustále dívat na to, jak znovu objevujeme a vytváříme prostor pro nové nápady, a tak jsme se rozhodli, že show nezavede na čtvrtou sezónu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kruh návrat 2023

Kruhová sezóna 5 je připravena vrátit se do Netflixu před novým rokem 2023. První čtyři epizody budou vysílat ve středu 28. prosince 2022 ve 3.01 AM ET na streameru. Zatímco vysílací čas zbývajících epizod bude stejné, jejich data vydání se budou lišit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude sezóna 6 kruhu

V současné době nebyla sezóna 6 potvrzena streamovacím gigantem, ale vzhledem k jeho stále časným dnů je ještě spousta času na to, aby Netflix objednal další kolo soutěžní série návykové reality.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přesunul se kruh do Netflixu

8. října 2018 společnost Netflix oznámila své partnerství s All3Media, aby vytvořila tři mezinárodní verze Circle na Netflixu, včetně americké verze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kruh flop

Chytili jste nejnovější technický thriller Emmy Watsonové a Toma Hankse The Circle v The Cinema Me – protože to neudělalo. Poté, co se na konci dubna propadl v americké pokladně, bylo tiše uvedeno na Netflix, aby se zabránilo dalším negativním titulkům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s kruhem

V červnu 2020 bylo oznámeno, že se kruh vrátí s třetí sérií, stejně jako série celebrit pro postavení rakovině, oba v roce 2021. V květnu 2021 bylo oznámeno, že kanál 4 se rozhodl neobnovit kruh pro čtvrtou sérii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik z kruhu je skriptováno

Není to skriptované a soutěžící nejsou herci. Už jsme udělali nějaké kopání na dva z nich, Chris a Antonio, a jsou to, kým říkají, že jsou. Chris Sapphire je opravdu z Texasu a dříve se objevil na další reality show Netflix jako sám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude sezóna 5 kruhu

Kruh u.S. Sezóna 5 měla premiéru s první dávkou epizod ve středu 28. prosince 2022. Oznámení bylo učiněno oficiálním kruhem účtů sociálních médií v listopadu 2022.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl tajný kruh zrušen

CW zrušil sérii 11. května 2012. Hodnocení se ve druhé polovině sezóny snížilo; Jako důvody pro zrušení byly také citovány vysoké náklady na speciální účinky a střelbu na polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skriptovaný je kruh

Není to skriptované a soutěžící nejsou herci. Už jsme udělali nějaké kopání na dva z nich, Chris a Antonio, a jsou to, kým říkají, že jsou. Chris Sapphire je opravdu z Texasu a dříve se objevil na další reality show Netflix jako sám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostávají poražení kruhu zaplaceno

Ukazuje se, že jedinou hotovost nabízenou hráčům je peníze vítězných cen… A to je o tom! Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně novou show, není vždy zaručena týdenní mzda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy skončil kruh

Třetí sezóna série streamování americké reality The Circle začala na Netflixu 8. září 2021 a uzavřela 29. září 2021. Sezóna byla oznámena v březnu 2020, kdy Netflix obnovil kruh na druhou a třetí sezónu. Michelle Buteau se vrátila jako hostitelka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají soutěžící kruhu celý den

"Kruh" je vedeno z velké kontrolní místnosti a personálu s více než 20 lidmi. Vzhledem k tomu, že členové obsazení tráví ve svých bytech 24 hodin denně, došlo k množství videa a zvukového obsahu a hraní hry, která se neustále děje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Získejte soutěžící kruhu alkohol

12. Hráči v legálním věku pití mohou mít mírné množství alkoholu. Soutěžící nezletilí, jako je Jack, nesmí pít v kruhu, ale ti nad 21 let mohou mít "láhev vína nebo několik piv."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je kruhová sezóna 5

Manchester, Anglie

Natáčení pro sezónu se konalo hned po hlavní fotografii pro čtvrtou sezónu, na podzim 2021 v bytovém komplexu v anglickém Manchesteru. Stejný komplex, který byl použit během předchozích ročních období a dalších verzí série.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Se tajný kruh někdy vrátí

Tajný kruh byl bohužel zrušen THECW Network kvůli jejich hodnocení a neschopnosti podpořit výrobní náklady show.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skončil tajný kruh

10. května 2012 The Secret Circle / Final Episode Datum

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou pít alkohol na kruhu

12. Hráči v legálním věku pití mohou mít mírné množství alkoholu. Soutěžící nezletilí, jako je Jack, nesmí pít v kruhu, ale ti nad 21 let mohou mít "láhev vína nebo několik piv."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kruh zcela skriptovaný

Není to skriptované a soutěžící nejsou herci. Už jsme udělali nějaké kopání na dva z nich, Chris a Antonio, a jsou to, kým říkají, že jsou. Chris Sapphire je opravdu z Texasu a dříve se objevil na další reality show Netflix jako sám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude tam kruhová sezóna 5

Kdy má premiéra kruhu 5. sezóna Circle u.S. Sezóna 5 měla premiéru s první dávkou epizod ve středu 28. prosince 2022. Oznámení bylo učiněno oficiálním kruhem účtů sociálních médií v listopadu 2022.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete kouřit na kruhu

14. Byli soutěžící povoleni jít ven na jiná místa než na vířivku, s výjimkou kouření cigaret.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou kouřit v kruhu

Pijí také pivo nebo kouří doutníky v kruhu. Když už mluvíme o doutnících, postavy mohou být skutečně vidět, jak je kouří na rozdíl od hrnce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak lidé v kruhu získají potraviny

Jak soutěžící dostali své jídlo, soutěžící si objednali potraviny prostřednictvím producentů (nebo mluvili nahlas) a byli doručeni. Každý den zadávají objednávky potravin. Dostali to, o co požadovali; Producenti nebyly nic nastaveny speciálně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělají kruhovou sezónu 5

Kruh u.S. Sezóna 5 měla premiéru s první dávkou epizod ve středu 28. prosince 2022. Oznámení bylo učiněno oficiálním kruhem účtů sociálních médií v listopadu 2022.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl tajný kruh zakázán

Série skončila po jedné sezóně se špatným divákem citovaným jako primárním důvodem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo detengo el proceso de McAfee??
Next Post
Jak napravím nereagující Alexu?