15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zjistím, jestli někdo použil mou identitu Austrálii?

Souhrn:

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak se chránit před krádeží identity a co dělat, pokud máte podezření, že vaše identita byla ukradena. Poskytneme klíčové body a odpovíme na důležité otázky týkající se krádeže identity.

Klíčové body:

1. Pravidelně kontrolujte svou kreditní zprávu a bankovní výpisy: To vám pomůže identifikovat jakékoli neobvyklé poplatky nebo neznámé účty.

2. Použijte službu ochrany proti krádeži identity: Služby jako Aura mohou sledovat váš kredit a prohlášení pro všechny známky podvodu a upozornit vás.

3. Sledujte své číslo sociálního zabezpečení (SSN): Zkontrolujte svou kreditní zprávu online prostřednictvím ročníku.com nebo zavolejte na jejich telefonní číslo a požádejte o bezplatnou kopii a zkontrolujte, zda váš SSN používá někdo jiný.

4. Vytáhněte si vlastní kreditní zprávy: Zkontrolujte všechny tři úvěrové kanceláře – Experian, Equifax a TransUnion – a identifikujte veškeré podvody nebo účty otevřené ve vašem jménu.

5. Podívejte se na varovné příznaky krádeže identity: Nevysvětlené poplatky nebo výběry, lékařské účty pro lékaře, které jste nenavštívili, nové kreditní karty, o které jste nepožádali, chyby ve vaší kreditní zprávě, oznámení o sběru pro neznámý dluh a chybějící pošta nebo e -mail.

Otázky:

1. Jak zjistím, zda se moje identita používá bez mého vědomí?
Odpověď: Pravidelně kontrolujte svou kreditní zprávu a bankovní výpisy pro jakékoli podivné poplatky nebo nerozpoznané účty. Zvažte použití služby ochrany proti krádeži identity, jako je aura.

2. Jak mohu zkontrolovat, zda se používá moje číslo sociálního zabezpečení (SSN)?
Odpověď: Svou kreditní zprávu si můžete zkontrolovat online prostřednictvím ročníku.com nebo zavolejte na jejich telefonní číslo a vyžádejte si bezplatnou kopii. Zajistěte se přezkoumat zprávu pro jakoukoli podezřelou činnost související s vaším SSN.

3. Jaký je nejlepší způsob, jak zjistit, zda někdo v mém jménu otevřel účet?
Odpověď: Vytáhněte své vlastní úvěrové zprávy ze všech tří úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion – protože každá zpráva může mít jiné informace. Hledejte jakékoli známky podvodných účtů.

4. Jaké jsou některé známky, že byla vaše identita odcizena?
Odpověď: Podívejte se na nevysvětlitelné poplatky nebo výběry, lékařské účty pro lékaře, které jste nenavštívili, nové kreditní karty, o které jste nepožádali, chyby ve své kreditní zprávě, oznámení o sběru pro neznámý dluh a chybějící pošta nebo e -mail.

5. Jak mohu vědět, zda byla moje identita ukradena?
Odpověď: Zkontrolujte svou kreditní zprávu a bankovní výpisy ohledně neobvyklých poplatků nebo nerozpoznaných účtů. Zvažte použití služby ochrany proti krádeži identity pro další monitorování.

6. Může někdo vzít půjčku v mém jménu, aniž bych to věděl?
Odpověď: Ano, pokud někdo, dokonce i manžel nebo člen rodiny, používá vaše osobní údaje bez povolení k otevření účtu ve vašem jménu, považuje se za krádež identity identity.

7. Jak mohu zabránit dalšímu neoprávněnému použití mého SSN?
Odpověď: Zamkněte svůj SSN kontaktováním správy sociálního zabezpečení nebo vytvořením účtu E-Verify. Můžete také umístit zmrazení na své kreditní zprávy kontaktováním všech tří celostátních agentur pro hlášení úvěru.

8. Co mám dělat, když mám podezření, že byla ukradena moje identita?
Odpověď: Obraťte se na policii a podejte zprávu a informujte své společnosti pro bankovní a kreditní karty. Pozorně sledujte své účty a zvažte získání odborné pomoci při řešení situace.

9. Jak mohu chránit své osobní údaje online?
Odpověď: Používejte silná a jedinečná hesla, povolte dvoufaktorové ověřování pro účty, při sdílení osobních údajů online buďte opatrní a pravidelně aktualizujte svá zařízení a software.

10. Jaké kroky bych měl podniknout k zotavení z krádeže identity?
Odpověď: Podejte stížnost u Federální obchodní komise (FTC), informujte úvěrové úřady, přezkoumávejte a zpochybňují jakékoli podvodné poplatky nebo účty, aktualizujte svá hesla a bezpečnostní opatření a zvažte monitorování úvěrových monitorování nebo služby pro ochranu před krádeží identity.

Doufám, že vám tato informace pomůže chránit se před krádeží identity a přijmout příslušná opatření, pokud máte podezření na nějakou podvodnou činnost. Zůstaňte ostražití a udržujte své osobní údaje v bezpečí!

Jak zjistím, zda někdo použil mou identitu Austrálii?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda se moje identita používá bez mého vědomí

Pravidelně kontrolujte svou kreditní zprávu a bankovní výpisy.

Zkontrolujte varovné známky krádeže identity – například podivné poplatky ve vašem bankovním výpisu nebo účtech, které neuznáváte. Služba ochrany proti krádeži identity, jako je Aura, vám může sledovat váš kredit a prohlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda je váš SSN používán

Chcete -li zjistit, zda někdo používá váš SSN, zkontrolujte svou kreditní zprávu. Můžete to zkontrolovat online prostřednictvím ročníku.com, jediný autorizovaný web pro bezplatné úvěrové zprávy. Nebo můžete zavolat na jejich telefonní číslo na čísle 1-877-322-8228 a požádat o kopii zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda někdo otevřel účet v mém jménu

Nejlepší způsob, jak zjistit, zda někdo otevřel účet ve vašem názvu, je vytáhnout si vlastní kreditní zprávy o kontrole. Všimněte si, že budete muset vytáhnout své kreditní zprávy ze všech tří kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion -, abyste zkontrolovali podvod, protože každá zpráva může mít různé informace a podávání zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 10 známek, že byla vaše identita odcizena

Čas na čtení poplatků nebo výběrů.Lékařské účty pro lékaře, které jste nenavštívili.Nové kreditní karty, o které jste nepožádali.Chyby ve vaší kreditní zprávě.Oznámení o sběru nebo vyžaduje neznámý dluh.Popírání žádosti o kreditní kartu nebo žádost o úvěr.Chybějící pošta nebo e -mail.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli byla moje identita

Zkontrolujte svou kreditní zprávu a bankovní výpisy

Zkontrolujte varovné známky krádeže identity – například podivné poplatky ve vašem bankovním výpisu nebo účtech, které neuznáváte. Služba ochrany proti krádeži identity, jako je Aura, vám může sledovat váš kredit a prohlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vzít půjčku v mém jménu, aniž bych to věděl

Pokud někdo, včetně manžela, manželky, člena rodiny nebo intimního partnera, použije vaše osobní údaje k otevření účtu ve vašem jménu bez vašeho svolení, lze to považovat za identifikaci krádeže identifikovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním používání svého SSN

Existují opatření, která můžete přijmout, abyste zabránili dalšímu neoprávněnému používání vašeho SSN a dalších osobních údajů. SSN můžete zamknout voláním správy sociálního zabezpečení nebo vytvořením účtu E-ověřování. Také můžete kontaktovat všechny tři celonárodní CRAS, abyste na své kreditní zprávy umístili zmrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když se používá můj SSN

Můžete kontaktovat horkou linku podvodu OIG na čísle 1-800-269-0271 nebo odeslat zprávu online na OIG.SSA.Gov. Naše vyšetřování jsou nejúspěšnější, když poskytujete co nejvíce informací o údajném podezřelém podezřelém a oběti (obětí).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít moje jméno a podvodně se řešit

Mohou zloději ukrást identitu pouze jménem a adresou, odpověď zní „ne.„Což je dobrá věc, protože vaše jméno a adresa jsou ve skutečnosti součástí veřejného záznamu. Kdokoli se o ně může chytit. Protože jsou to však veřejné informace, jsou to stále nástroje, které mohou zloději identity použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda jsou vaši adresu používány ostatními

Známky adresy obdrží dopis o validaci přesunu.Přestanete přijímat poštu.Fakturační adresa pro vaši kreditní kartu se mění.Dostanete oznámení, že ve vašem jménu byl otevřen účet.Jděte bez papíru s důležitými věcmi.Dávejte pozor na to, komu dáváte své informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři 3 varovné známky krádeže identity

8 VAROVÁNÍ ZNAMENÍ Transakcí Bank nebo kreditní karty Krádež.Neznámé dotazy ve vaší kreditní zprávě.Neočekávané účty nebo prohlášení.Neočekávaný nedostatek účtů nebo prohlášení.Překvapivé kreditní skóre pokles.Popření úvěru nebo žádostí o úvěry.Volání od sběratelů dluhů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda byla moje identita napadena

Kontrola vaší kreditní zprávy z každého ze tří hlavních úvěrových kanceláří Equifax, Experian a TransUnion může problém určit problém. Federální obchodní komise (FTC) umožňuje u.S. Spotřebitelé, kteří získají bezplatnou kreditní zprávu každých 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zkontrolovat, zda byla vaše identita ohrožena

Zkontrolujte své kreditní zprávy a najděte důkazy o podvodu. Z roční reportreport můžete získat bezplatné úvěrové zprávy.com nebo přímo z úvěrových kanceláří. Úzce prozkoumejte úvěrové zprávy za nepřesné, neúplné nebo podezřelé informace. Umístěte upozornění na podvody na své kreditní zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace někdo potřebuje, aby ukradl vaši identitu

To, co chtějí, jsou čísla účtů, hesla, čísla sociálního zabezpečení a další důvěrné informace, které mohou použít k vyloučení vašeho kontrolního účtu nebo spuštění účtů na vašich kreditních kartách. Zloději identity mohou ve svém jménu vzít půjčky nebo získat kreditní karty a dokonce i řidičské licence.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když se někdo pokusí vzít osobní půjčku ve vašem jménu

Pokud někdo používá vaše informace k otevření nového účtu nebo si ve svém jménu odešlete půjčky, předložte zprávu o krádeži identity s Federálním obchodním komisí (FTC). Můžete tak učinit online na identifikaci.Gov. Jakmile zadáte své informace, FTC vám poskytne plán obnovy s navrhovanými kroky, které byste měli podniknout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat půjčku pomocí čísla sociálního zabezpečení někoho jiného

1. Krádež finanční identity. Zloděj identity může použít váš SSN spolu s vaším PII k otevření nových bankovních účtů nebo přístupu k existujícím, vyjmout kreditní karty a požádat o půjčky vše ve vašem jménu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zamknout svůj SSN online

Self Lock je jedinečná funkce, která vám umožní chránit vaši identitu v e-ověření a vlastní kontrole umístěním a "zámek" V e-ověření na vašem čísle sociálního zabezpečení (SSN). To pomáhá zabránit tomu, aby kdokoli jiný používal váš SSN pro e-ověřovací případ.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otevřít kreditní kartu v mém jménu bez čísla mého sociálního zabezpečení

Zloděj identity by musel získat osobní údaje, jako je vaše jméno, datum narození a číslo sociálního zabezpečení, aby se otevřelo kreditní kartu ve vašem jménu. Je to však federální zločin a může to mít za následek vězení, když je zloděj chycen za jejich chování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být můj SSN deaktivován

Největší lež ze všech, vaše číslo sociálního zabezpečení nelze pozastavit. Jakýkoli hovor, text nebo e -mail, který prohlašuje, že pochází ze správy sociálního zabezpečení, je podvod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud vaše adresa používá někdo jiný

Podejte své obavy online s Federální obchodní komisí (FTC) e -mailem na [email protected]áda, nebo zavolejte na jejich krádež identity na horkou linku identity na 1-877-IDTHEFT (1-877-438-4338).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někoho zabránit v nepravdivě používání mé adresy

Kroky, jak zabránit někomu v používání vaší adresy.Vraťte neotevřené balíčky.Odmítněte nechtěnou poštu adresovanou vám.Uvádějte společnosti, které vám posílají poštu někoho jiného.Odpočívejte se z jakýchkoli seznamů hromadných e -mailů.Požádejte o zákazu proti odesílateli (pokud je to použitelné) vydrhněte vaši adresu z veřejných stránek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někoho odstranit z používání mé adresy

„Jak získám někoho, kdo používá mou adresu, aby zastavil“, pokud si uvědomíte někoho, kdo používá vaši adresu pro pojištění, doklad o pobytu a/nebo řidičský průkaz, pak přejděte rovnou na policejní stanici a podejte zprávu.Také je pravděpodobně nejlepší vložit upozornění na podvody na váš kreditní soubor.Snad to pomůže. Nejlepší pro vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou červené vlajky krádeže ID

Informace o průkazu totožnosti nejsou v souladu s informacemi o souboru v organizaci. Aplikace se zdá být kovaná, změněna a znovu sestavena. Osobní údaje jsou nekonzistentní ve více zdrojích. Existuje nedostatek korelace mezi rozsahem čísel sociálního zabezpečení a datem narození.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou dva možné znaky, které jste byli napadeni

Společné varovné signály resetování e -mailu CyberHackPass.Náhodná vyskakovací okna.Kontakty, které od vás přijímají falešné e -maily nebo textové zprávy.Přesvědčená vyhledávání na internetu.Počítadlo, síť nebo připojení k internetu zpomaluje.Zprávy ransomware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Koho Kontaktuji, pokud si myslím, že můj SSN byl ohrožen

Můžete kontaktovat horkou linku podvodu OIG na čísle 1-800-269-0271 nebo odeslat zprávu online na OIG.SSA.Gov. Naše vyšetřování jsou nejúspěšnější, když poskytujete co nejvíce informací o údajném podezřelém podezřelém a oběti (obětí).

[/WPRemark]

Previous Post
¿Son los sitios de Google sitios web reales??
Next Post
Co dělá rozbočovač?