15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Usædvanlige desserter i Galaxy -looket – 15 opskrifter med en wow -faktor

Usædvanlige desserter kage-fondant-space-look-hele-cut-stykke

Særligt farverig mad og desserter er blevet trendy på det seneste og er populære hos kendere i alle aldre. Regnbuekagerne var i går, men i dag er slik med et galakseudseende allerede ved at blive forberedt. I denne artikel vil vi give dig et par stykker smarte desserter i kosmiske farver og et par opskrifter, som du selv kan prøve hjemme og forberede den næste fest.

Usædvanlige desserter i et rumlook

Usædvanlige desserter galakse-look-kagerulle-farverige-fyld-sukker drys

Galaxy -trenden udviklede sig for et par år siden, selvom den på det tidspunkt kun var relateret til tøj. Nu tilberedes populære desserter med en farvestrålende glasur eller fyld, der matcher rumets farvepalet. De mest almindeligt anvendte farver er sort, mørk og lyseblå, lilla og lidt hvid og pink. I det følgende præsenterer vi ingredienserne til en rullet kage i rummet og trinene til forberedelse.

Forbered smarte desserter – en rullet galakskage

Usædvanlige desserter, kosmopolitiske farver-gør-det-selv-rullede kager

Dejen til den rullede galakskage er fremstillet af følgende ingredienser:

 • 130 g mel
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 knivspids salt
 • 1 pakke vaniljesukker
 • 4 æg, stuetemperatur
 • 150 gram sukker
 • 2 spsk vegetabilsk olie
 • 2 spsk kærnemælk
 • 1 tsk æblecidereddike
 • Gel madfarve i sort, lilla, blågrøn og blå.

Når dejen er klar, skal du dele den i fire skåle og tilføje en anden madfarve til hver skål. Dejen lægges derefter i en bageplade med smurt bagepapir, og farverne blandes med en gaffel for smukke farveeffekter. Bag dejen ved 180 grader i cirka 12 minutter, læg derefter på en klud med pulveriseret sukker, rul kluden og lad den afkøle.

Valset kage – opskrift på fyld og vejledning

Usædvanlige desserter kage-rulle-gør-det-selv-plads-se-instruktioner

Til påfyldning af den rullede kage skal du kun bruge 115 gram blød flødeost, 125 gram flormelis og 450 gram flødeskum. Først skal flødeosten og pulveriseret sukker piskes med en håndmikser. Rør derefter flødeskummet i med en spatel og fordel det færdige fyld på den afkølede dej.

Fordel ganachen på kagen og drys med sukkerdryss

Usædvanlige desserter rullet-kage-ganache-glasur-forbered-galakse-look

Endelig er ganachen lavet af 100 gram flødeskum, 175 gram chokoladedråber og sort madfarve. Den afkølede chokoladeganache fordeles over kagen og drysses til sidst med blå og lilla sukkerdryss og stjerner. Den smarte galakskage er klar!

Usædvanlige desserter med et rumlook – stjernetegnekagen

usædvanlige-desserter-stjernetegn-fondant-kage-nat-himmel-galakse

Denne smukke stjernetegnskage er dækket med fondant og dekoreret som nattehimlen. Desuden er de forskellige stjernetegn og deres konstellationer malet, hvilket gør denne dessert perfekt til elskere af astrologi.

Fondantkager inspireret af galaksen

usædvanlige-desserter-ideer-fondant-kage-store-bjørn-nordlys

Fancy desserter i Galaxy ligner nogle gange ægte kunstværker. Men at dekorere kager som stjernebilleder eller nordlys er ikke en let opgave, kræver meget øvelse og endda et kunstnerisk talent. En populær teknik til at dekorere kager er at bruge en sprøjtepistol – kaldet en airbrush. I videoen herunder kan du se, hvordan en Galaxy -kage er dekoreret ved hjælp af airbrush -teknikken.

Video: Airbrush -kage som at dekorere nattehimlen

Usædvanlige desserter – den hjemmelavede Galaxy -is

usædvanlige desserter-ideer-is-galakse-se-gør-det-selv-derhjemme

Denne farverige is er en vidunderlig dessertidé til varme dage. Den kan laves med flødeskum, sødet kondenseret mælk, vanilje og madfarve i mindre end 10 minutter, og cirka 4 timer senere kan du nyde en galaktisk is.

Farverig cupcake frosting – en opskrift

usædvanlige desserter-cupcake-frosting-lav-selv-piping-poser-univers-farver

Usædvanlige desserter i Galaxy-looket er et rigtigt blikfang til enhver fest. Følgende ingredienser kan bruges til at forberede en effektiv frosting til cupcakes eller muffins:

 • 100 g blødt smør
 • 180 g flødeost
 • 550 g pulveriseret sukker
 • sort, blå, pink og lilla gel madfarve
 • spiseligt glitter.

Idé til usædvanlige desserter – Galaxy Donuts

usædvanlige desserter-galakse-look-donut-glasur-idé-nattehimmel

Enhver slikfan elsker sikkert også donuts. Uanset om det er med eller uden fyld, er de lækre ringe med glasur perfekte til fester eller til midt imellem på en travl hverdag.

Lækre donuts med galaktisk glasur

usædvanlige-desserter-space-look-donuts-farverige-glasur-mad farver

Takket være deres runde form kan donuts dekoreres efter ønske og omdannes til forskellige dyr og figurer. De sidste madtrends har heller ikke passeret dem. Billeder af donuts i rummet kan findes overalt på sociale netværk og er særligt iøjnefaldende med den rummelige glasur.

Usædvanlige desserter til kendere – chokolade med et space look

usædvanlige desserter-chokolade-kosmos-farver-børns-fødselsdag-star-wars

Har du prøvet selv at lave chokolade? Hvis ikke, vil vi gerne inspirere dig med denne enkle opskrift på Galaxy Chocolate. Det er perfekt til fester eller børns fødselsdage med mottoet space eller Star Wars.

Lav chokolade selv

usædvanlige-desserter-lav-selv-smeltet-chokolade-mad-farver

Først skal du smelte hvid og mørk chokolade i et vandbad. Del den hvide smeltede chokolade i to separate skåle og tilsæt lilla og blågrøn gelfarve efter behov.

Instruktioner til Galaxy Chokolade

usædvanlige-desserter-plads-chokolade-lav-selv-instruktioner-trin

Dernæst skal du smøre den smeltede mørke chokolade på bagepapir. Læg derefter den farvede chokolade ovenpå med en ske og bland farverne forsigtigt på overfladen. Drys med lidt drys sukker og lad chokoladen afkøle ved stuetemperatur. Om nødvendigt kan du også sætte i køleskabet i 10-15 minutter.

Forbered usædvanlige desserter – lækre space brownies

usædvanlige desserter-galakse-look-brownie-chokolade-kage-hvid-chokolade-dråber

For fans af amerikanske brownies anbefaler vi denne opskriftside med et galaktisk look. Dejen til brownies tilberedes efter en grundopskrift, og en fyldning af flødeost, et æg, pulveriseret sukker og blå madfarver er lavet til den rumlige effekt. Fyldet fordeles derefter ujævnt på dejen, og det hele bages ved 180 grader. Når brownies er kommet ud af ovnen, drysses med hvide chokoladedråber for at dekorere den blå nattehimmel med stjerner.

Idé til slikæbler i galakseudseendet

usædvanlige-desserter-slik-æble-glasur-space-look-night-sky-opskrift-idé

Usædvanlige desserter med æbler er en vidunderlig idé til æblesæsonen. Slikæbler minder om et karneval, men tilbydes normalt kun i rødt. I overensstemmelse med vores anbefalinger til tema desserter i Galaxy -looket præsenterer vi opskriften på en galaktisk glasur herunder.

Usædvanlige desserter – dekorér et slikæble som en nattehimmel

usædvanlige-desserter-rum-galakse-slik-æble-glasur-mad farver

Ingredienser:

 • 6-8 æbler
 • Stængler
 • 550 g fint sukker
 • 5 spsk vand
 • 1 tsk citronsaft
 • 1 tsk blå madfarve
 • Glittergel til skinnende desserter

Space macarons med en wow -faktor

usædvanlige desserter-macarons-galakse-farver-dessert-wow-effekt

De små, farverige macarons har fanget mange slikelskere med deres vidunderlige smag. I stedet for regnbuens lyse farver er disse små desserter dekoreret som rum og ser næsten for gode ud til at blive spist.

Galaxy milkshake til en temafest

usædvanlig-drinks-milkshake-is-farverig-blå-lilla-drik-halm

Ikke kun usædvanlige desserter, men også drikkevarer kan tilberedes i Galaxy -looket. En milkshake med is og fløde kan for eksempel være smukt dekoreret med blå, lilla og lyserøde madfarver og er perfekt til en børns fødselsdagsfest med et rumtema.

Previous Post
Gør-det-selv smykkestativ-skab plads til dine øreringe
Next Post
Optimering af din løbebånds fitness – 9 metoder til mere sjov under træning