15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sledovat Hulu ve dvou domovech?

souhrn

Článek pojednává o různých aspektech sdílení účtu Hulu a jeho používání v různých domácnostech. Zde jsou klíčové body:

  1. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že se můžete podělit s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným, opravdu,.
  2. Chcete -li Hulu žít na druhé televizi, musíte mít živý televizní plán Hulu +. Poté hledejte doplněk „Neomezeného obrazovky“ na webových stránkách Hulu a přidejte jej do svého plánu.
  3. Pokud chcete přidat další domácí místa na Hulu, přihlaste se do Hulu na zařízení v obývacím pokoji a navštivte stránku účtu v prohlížeči. Přejděte do sekce Ochrana osobních údajů a nastavení a kliknutím na „Set nebo Change Home“ zadejte svou novou domácí síť.
  4. Pokud chcete sledovat Hulu TV mimo domov a obkopat Hulu’s Geo-Restrictions, budete potřebovat VPN (Virtual Private Network), která má servery v USA.
  5. Používání Hulu Live na 2 různých adresách nemusí být možné s plány živého televize určené pro použití s ​​jedním domovem. Pokud máte více míst, zvažte přihlášení na druhý živý televizní účet.
  6. Sdílení hesla účtu Hulu s někým mimo vaši domácnost, pokud máte základní plán na vyžádání, obvykle nevede k zákaz účtu.
  7. Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Chcete -li si užívat živé televize Hulu + na více než dvou zařízeních současně, můžete přidat možnost Omezeného obrazovky.

Otázky a odpovědi

1. Můžete sdílet účet Hulu v různých domácnostech?

Ano, můžete sdílet účet Hulu s kýmkoli, se kterým žijete nebo s kýmkoli jiným, protože Hulu výslovně nezakazuje sdílení účtů mimo vaši domácnost.

2. Jak mohu Hulu žít na druhé televizi?

Chcete -li Hulu žít na druhé televizi, musíte mít živý televizní plán Hulu +. Hledejte doplněk „Neomezené obrazovky“ na webových stránkách Hulu a přidejte jej do svého plánu. Ujistěte se, že je úspěšně přidán kontrolou účtu Hulu.

3. Jak mohu přidat další domácí místa na Hulu?

Chcete -li přidat další domácí místa na Hulu, přihlaste se do Hulu na zařízení v obývacím pokoji. Poté navštivte stránku s účtem na stolním, notebooku nebo mobilním prohlížeči. V sekci ochrany osobních údajů a nastavení klikněte na „Set nebo Change Home“ a zadejte svou novou domácí síť.

4. Mohu sledovat televizi Hulu daleko z domova?

Chcete -li sledovat televizi Hulu mimo domov, musíte použít VPN (Virtual Private Network), která má servery v USA. VPN pomůže obcházet Hulu’s Georestrictions a umožní vám přístup k obsahu.

5. Mohu použít Hulu Live na 2 různých adresách?

Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, nemusí být možné používat Hulu Live s jedním účtem. Doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet, pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech.

6. Zakazuje sdílení účtů Hulu?

Ne, sdílení hesla účtu Hulu s někým mimo vaši domácnost, zejména se základním plánem na vyžádání, obvykle nevede k zákazu účtu.

7. Kolik televizorů mohu přidat do Hulu Live?

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud chcete sledovat současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete do svého plánu přidat neomezenou obrazovku.

8. Kolik domů může sdílet Hulu?

Neexistuje žádný specifický limit, kolik domů může sdílet Hulu. Dokud jste si stáhli aplikaci Hulu a aktivovali váš účet, má více domácností přístup a sdílet stejný účet Hulu.

Jak mohu sledovat Hulu ve dvou domovech?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sdílet účet Hulu v různých domácnostech

Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že se můžete podělit s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným, opravdu,.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu Hulu žít na druhé televizi

Jak získat více obrazovek na Hulumake Ujistěte se, že máte plán Hulu + Live TV.Hledejte "Neomezené obrazovky" doplněk na webu Hulu.Klikněte na "Neomezené obrazovky" Widget.Určete, jaký způsob platby zaplatí za váš nový doplněk.Přejděte do svého Hulu a zkontrolujte, zda byl přidán doplněk.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat další domácí místa na Hulu

Zde je návod, jak: Přihlaste se do Hulu na zařízení v obývacím pokoji.Navštivte stránku s účtem na stolním počítači, notebooku nebo mobilním prohlížeči.Klikněte na sekci ochrany osobních údajů a nastavení.Klikněte na „Nastavit nebo změnit domov.“Zadejte svou novou domácí síť.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi Hulu daleko z domova

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Hulu Live na 2 různých adresách

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zakazuje sdílení účtů Hulu

Pokud máte základní plán Hulu na vyžádání, můžete své heslo sdílet s někým, kdo žije mimo vaši domácnost, alespoň v tom smyslu, že to obvykle nevede k zákazu účtu v době psaní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete přidat do Hulu Live

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domů může sdílet Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domů může použít Hulu Live

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč zvyklý hulu nechat mě přihlásit pryč od domova

Vymažte svůj prohlížeč nebo mezipaměť aplikací. Force Close Hulu. Kontrola aktualizací. Přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu v domě přátel

Maximálně 8 lidí se může připojit k jedinému sledovacímu večírku. Pozvánci musí použít zvláštní odkaz, který obdrželi od hostitele, aby se připojili. U Hulu Watch Party jsou k dispozici pouze vybrat filmy na vyžádání a pořady z knihovny HULU pro streamování Hulu-vyhledejte ikonu Watch Party.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit místo HULU HULU HULU

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu neuznává moji polohu

Vyberte zabezpečení & umístění > Umístění. Pokud nevidíte "Bezpečnostní & umístění," Klepněte na místo. Podle nedávných žádostí o polohu zkontrolujte aplikace, které nedávno zkontrolovaly polohu vašeho zařízení. Ujistěte se, že je povolen Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domácností může sdílet Hulu

Předplatitelé Hulu jsou schopni streamovat ze dvou různých obrazovek najednou. Zatímco dohoníte včerejší epizody v jedné místnosti, zbytek rodiny se může usadit na filmovou noc v jiné – už žádné boje o dálkové ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení můžete sdílet s Hulu

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostanete Hulu zdarma s Amazon Prime

Je hulu zdarma s Amazon Prime ne. Hulu a Amazon Prime jsou konkurenti, a proto nemůžete získat jednu z nich jako zahrnutí s vaším předplatným druhému. Můžete si stáhnout aplikaci Hulu na Amazon Prime zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Hulu Live TV

Hulu + Live TV nese populární kanály jako AMC, IFC a BBC America nebo několik regionálních sportovních sítí (RSN), jako jsou Fox Sports RSNS, Ano Network a Marquee Sports Network. Také MGM + ™ není k dispozici jako prémiový doplněk pro HULU + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] HULU omezuje sdílení

Kromě toho Hulu omezuje simultánní proudy pouze na dvě obrazovky. Přestože předplatitelé živých televize mají možnost zaplatit více za neomezený doplněk obrazovky, to nepomůže, pokud jde o streamování mimo vaši domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být více uživatelů na Hulu

Primární profil pro váš účet se automaticky vytvoří během procesu registrace. Poté můžete vytvořit až pět dalších profilů (celkem šest) – Naučte se, jak vytvářet a přepínat profily na svých zařízeních. Každý profil, který nastavíte, bude mít jedinečnou historii sledování a doporučení obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si hulu stále myslí, že nejsem doma

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přepnout domovské umístění Hulu

Přihlaste se na podporované zařízení v obývacím pokoji. Navštivte stránku online účtu v počítači nebo mobilním prohlížeči a poté klikněte na Set nebo Změnit domů v části Ochrana osobních údajů a nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domácností může používat Hulu Live

Jako předplatitel živého televize budete moci streamovat ze dvou obrazovek současně . Pokud však máte velkou rodinu s různými televizními vkus, může být pro vás perfektní doplněk k neomezenému obrazovce perfektní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete sledovat, jak Hulu žije

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domácností může sdílet Hulu Live

Žádný problém! Předplatitelé Hulu jsou schopni streamovat ze dvou různých obrazovek najednou. Zatímco dohoníte včerejší epizody v jedné místnosti, zbytek rodiny se může usadit na filmovou noc v jiné – už žádné boje o dálkové ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu říká, že nejsem doma, ale já jsem

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es seguro el escudo de hotspot para ventanas??
Next Post
Je Wayback skutečný web?