15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vidět připojená zařízení?



Najděte zařízení v síti

souhrn

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak najít zařízení připojená k vaší síti. Poskytneme různé metody pro různá zařízení, včetně počítačů Windows, iPhone a směrovačů. Dodržováním těchto kroků můžete identifikovat všechna zařízení připojená k vaší síti.

Klíčové body

1. Použití příkazového řádku na Windows: Otevřete příkazový řád jako správce a zadejte příkaz „Net View“ a zobrazte připojené zařízení.

2. Kontrola připojení Wi-Fi na PC: Pro skenování a identifikaci zařízení připojených k síti Wi-Fi použijte specializovaný software, jako je Fing.

3. Přístup k osobnímu hotspotu na iPhone: Přejděte na Nastavení> Cellular> Osobní hotspot a najděte seznam zařízení připojených k hotspotu vašeho iPhone.

4. Prevence neoprávněného přístupu Wi-Fi: Změňte své heslo Wi-Fi na bezpečnější a šifrování síťového provozu pomocí šifrování WPA nebo WPA2 pro blokování neoprávněných uživatelů.

5. Identifikace neznámých zařízení: Zkontrolujte administrativní rozhraní routeru na MAC adresy, IP adresy a názvy zařízení a rozpoznáte neznámá zařízení ve vaší síti.

Otázky

  1. Jak mohu vidět všechna zařízení připojená k mé síti?
    Chcete -li zobrazit všechna zařízení připojená k vaší síti na počítači Windows, otevřete příkazový řád jako správce a zadejte příkaz „Net View“.
  2. Existuje aplikace, která uvidí, jaká zařízení jsou připojena k mému Wi-Fi?
    Ano, můžete použít aplikaci Fing ke skenování a identifikaci všech zařízení připojených k síti Wi-Fi.
  3. Jak mohu vidět, kdo je spojen s mým wi-fi?
    Pomocí průvodce PCMag se můžete naučit, jak zkontrolovat a identifikovat zařízení připojená k síti Wi-Fi.
  4. Mohu vidět všechna zařízení připojená k mé síti na iPhone?
    Přejděte na Nastavení> Celular> Osobní hotspot na vašem iPhone a podívejte se na seznam zařízení připojených k hotspotu vašeho iPhone iPhone.
  5. Co mám dělat, když mám podezření, že někdo používá své Wi-Fi bez povolení?
    Změňte své heslo Wi-Fi na bezpečnější a povolte šifrování WPA nebo WPA2, abyste zabránili neoprávněnému přístupu.
  6. Jak zjistím identitu neznámého zařízení v mé síti?
    Seznam připojených zařízení zkontrolujte administrativní rozhraní routeru. Najděte MAC adresy, adresy IP a názvy zařízení a identifikujte neznámé zařízení.
  7. Mohu někoho z mého wi-fi vykopat?
    Ano, můžete odstranit něčí přístup k vašemu Wi-Fi odstraněním hesla Wi-Fi na jejich zařízení. Budou muset znovu zadat heslo, aby se znovu připojili.
  8. Jsou všechna připojená zařízení považovaná za uzly?
    Ano, jakékoli zařízení, jako je počítač, herní konzole nebo tiskárna, připojená k síti, se považuje za uzel.
  9. Jaké kroky bych měl podniknout k zajištění své sítě Wi-Fi?
    Pravidelně měňte heslo Wi-Fi, povolte šifrování WPA nebo WPA2 a pravidelně kontrolujte a odstraňte neautorizovaná zařízení z vaší sítě.
  10. Je možné zobrazit zařízení připojená k síti bez administrativního přístupu?
    Ne, pro zobrazení zařízení připojených k síti obvykle potřebujete administrativní přístup k routeru nebo používáte specializovaný software na počítači nebo smartphonu.
  11. Mohu identifikovat zařízení připojená k mé síti bez skenování pomocí softwaru třetích stran?
    Ano, přístupem k administrativnímu rozhraní routeru najdete seznam připojených zařízení, včetně MAC adres, IP adres a názvů zařízení.
  12. Jak mohu zvýšit bezpečnější síť Wi-Fi?
    Pravidelně aktualizujte firmware routeru, používejte silné heslo Wi-Fi, povolte šifrování sítě a pravidelně monitorujte a spravujte zařízení připojená k vaší síti.
  13. Jaká jsou potenciální rizika neoprávněných zařízení v mé síti?
    Neautorizovaná zařízení mohou ohrozit vaše zabezpečení sítě, využít šířku pásma sítě nebo získat přístup k vašim citlivým informacím. Důležité je pravidelné monitorování a odstranění neoprávněných zařízení.
  14. Jsou k dispozici nějaké mobilní aplikace pro správu připojených zařízení v síti?
    Ano, existuje několik mobilních aplikací, jako je Fing a síťový analyzátor, které vám umožňují objevovat a spravovat zařízení připojená k vaší síti přímo z vašeho smartphonu.
  15. Jak mohu řešit problémy s připojením k síti s konkrétními zařízeními?
    Zkontrolujte nastavení sítě zařízení, restartujte směrovač, aktualizujte ovladače zařízení a ujistěte se, že do zařízení jsou správně zadány údaje o připojení Wi-Fi.
  16. Mohu sledovat svou síť ze vzdáleného místa?
    Ano, některé směrovače nabízejí možnosti vzdáleného správy, které vám umožňují sledovat a spravovat vaši síť, i když jste mimo domov.

Jak mohu vidět připojená zařízení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět všechna zařízení připojená k mé síti

Jak najít zařízení na domácí síti CMD ve vyhledávacím poli a kliknout na spuštění jako administrátor z nabídky.Zadejte příkaz Net View a zobrazte zařízení připojená k vaší síti, poté uvidíte seznam zařízení připojených k vaší síti na výstupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět, kdo je spojen s mým wifi

Pokud začínáte mít podezření, že soused krade váš signál Wi-Fi zde je návod, jak to zkontrolovat a jak je zahájit, Eric Griffith z PC PCMag. A tady je, jak zjistit, kdo je na vašem Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace, která uvidí, jaká zařízení jsou připojena k mému wifi

Fing je síťový skener č. 1: Objevuje všechna zařízení připojená k vašemu WiFi a identifikuje je s naší patentovanou technologií používanou výrobci routeru a antivirové společnosti po celém světě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět všechna zařízení připojená k mé síti na iPhone

Jdi do nastavení > Buněčné (nebo mobilní data). Přejděte dolů do části mobilních dat (nebo mobilních dat) a klepněte na osobní hotspot. Uvidíte seznam zařízení připojených k osobnímu hotspotu vašeho iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu někoho zabránit v používání mého wi-fi

Jak zamknout své Wi-Fi. Pokud objevíte neautorizovaná zařízení, změňte heslo Wi-Fi na něco mnohem bezpečnějšího, pak šifrujte síťový provoz WPA nebo WPA2 šifrování. Ve chvíli, kdy router vyžaduje nové heslo, které neautorizovaní uživatelé nevědí, budou odpojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je jakékoli zařízení připojeno k síti

Uzel je považován za zařízení, jako je počítač, herní konzole nebo tiskárna, která je připojena k síťovému připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jaké je neznámé zařízení na mém Wi-Fi

Najděte MAC adresy, název zařízení a IP adresy pro všechna připojení v administrativním rozhraní routeru, kde najdete také seznam připojených zařízení, abyste viděli identifikační údaje pro neznámá zařízení připojená k vaší síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někoho vykopnout z vašeho wi-fi

Smažte heslo Wi-Fi na zařízení

Pokud chcete někomu zabránit v používání vaší sítě WiFi, můžete smazat heslo WiFi na jejich zařízení. To zabrání tomu, aby se zařízení připojilo k vaší síti, pokud není zadáno heslo. Chcete -li to provést, budete muset získat přístup k nastavení na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte aktivitu zařízení na wifi

Může někdo vidět moji internetovou historii na jejich wifi ano. Majitel WiFi má přístup k panelu správce z routeru WiFi, což znamená, že mohou vidět informace o prohlížení prováděných v jejich síti WiFi. Kromě toho směrovače vidí informace o protokolu, včetně toho, kdy a co jste udělali na svém počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete identifikovat zařízení podle jeho IP adresy

Všechna zařízení v síti lze nalézt pomocí jejich IP adresy a MAC adresy. Zařízení na internetu nebo místní síti je identifikováno podle jeho konkrétní IP adresy, která je jedinečná. MAC adresa je fyzická adresa, která identifikuje každé zařízení v síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak někoho nakopnu z mého wi-fi na můj iPhone

A najde všechny druhy připojených zařízení. Mohu klepnout, pojďme klepnout na tuto sonos hraní 5. Pokud chci odstranit určité zařízení nebo někoho zahájit, mohu na to klepnout a pak se posunout dolů. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli jsem zrcadlí obrazovku

Dobrým způsobem, jak zjistit, zda vaše zařízení Android nabízí technologii zrcadlení obrazovky, je vyhledat možnost „Sdílení obrazovky“ v nabídce zobrazení zařízení. Mezi další běžné termíny patří: inteligentní pohled. Rychlé připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zkontrolovat, zda někdo používá mou wifi

Ať už je to jakýkoli případ, můžete zkontrolovat, zda někdo krást Wi-Fi provedením následujících kroků: Zkontrolujte, zda se síťová mapa routeru pro neznámá zařízení. Hledejte nechtěná zařízení v aplikaci pro monitorování sítě. Zkontrolujte bezdrátová aktivita světla svého routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj soused pohrávat s mým wifi

Síť vašeho souseda

Pokud je mnoho sítí umístěno úzce spolu, například v bytových domech, ovlivní to bezdrátovou kapacitu. Pro vybavení na 2.4 GHz pás, sousední sítě jsou jediným největším zdrojem rušení v bezdrátové síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete identifikovat zařízení podle IP adresy

Všechna zařízení v síti lze nalézt pomocí jejich IP adresy a MAC adresy. Zařízení na internetu nebo místní síti je identifikováno podle jeho konkrétní IP adresy, která je jedinečná. MAC adresa je fyzická adresa, která identifikuje každé zařízení v síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá někdo jiný

Zkuste to znovu vypnout a znovu. Pokud máte ve svém domě jen několik zařízení Wi-Fi, možná budete chtít odpojit nebo je vypnout a poté sledovat světlo bezdrátového signálu na routeru. Pokud světlo pokračuje v blikání, někdo jiný používá vaše Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu identifikovat zařízení z jeho IP adresy

Všechna zařízení v síti lze nalézt pomocí jejich IP adresy a MAC adresy. Zařízení na internetu nebo místní síti je identifikováno podle jeho konkrétní IP adresy, která je jedinečná. MAC adresa je fyzická adresa, která identifikuje každé zařízení v síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak identifikuji neznámé zařízení

Neznámé zařízení ve správci zařízení ManagerOpen zařízení, stisknutím klávesy Logo Windows a klíč R současně.Typ devmgmt.Otevře se správce zařízení (obrázek 2).Klikněte pravým tlačítkem na "Neznámé zařízení" a vyberte Vlastnosti (obrázek 3).Vyberte kartu Details.Horní řádek by měl něco jako: PCI \ VEN_8086&Dev_1916.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zkontrolovat, zda někdo používá můj wi-fi

Ať už je to jakýkoli případ, můžete zkontrolovat, zda někdo krást Wi-Fi provedením následujících kroků: Zkontrolujte, zda se síťová mapa routeru pro neznámá zařízení. Hledejte nechtěná zařízení v aplikaci pro monitorování sítě. Zkontrolujte bezdrátová aktivita světla svého routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit sousedům v používání mého Wi-Fi

Vypněte přístup Wi-Fi Access

Chcete -li to opravit, musíte se přihlásit k konfiguračnímu rozhraní vašeho routeru a povolit šifrování (například osobní WPA2 – nebo ještě lépe, WPA3 osobní, pokud je k dispozici) a heslo připojení. Po konfiguraci silného hesla připojení Wi-Fi, nedávejte jej svým sousedům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda se někdo přihlásí do vaší wifi

Jednoduchý, low-tech způsob, jak zkontrolovat, zda je někdo na vašem wifi, je hledat blikající zelené světlo na vašem routeru po odpojení nebo vypnutí cokoli ve vaší domácnosti, které se připojuje k vašemu WiFi. Tato metoda funguje nejlépe, pokud znáte všechna zařízení, která jsou připojena k vašemu wifi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda někdo přistoupil k vašemu wifi

4. Zkontrolujte protokoly routeru. Použití funkce protokolování vašeho bezdrátového routeru je vynikající způsob, jak dokumentovat, kam lidé jdou, zatímco jsou připojeni k vašemu internetu. Soubor protokolu zachycuje adresy a destinace IP, které lidé navštívili při používání Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak identifikuji neznámé zařízení v mé síti

Jednoduchý způsob, jak identifikovat "Neznámé zařízení v síti" je prostřednictvím rozhraní příkazové linie (CLI) vašeho počítačového systému. Operační systémy, jako jsou Windows, Linux a MacOS "ipconfig" a „ping“ pro základní skenování a řešení problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete sledovat z IP adresy

Sledováním IP adresy můžete často zjistit polohu odesílatele, poskytovaného poskytovaného internetového poskytovatele internetových služeb, a dokonce i poskytovatelem internetových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nakopnout zařízení z Wi-Fi

Smažte heslo Wi-Fi na zařízení

Pokud chcete někomu zabránit v používání vaší sítě WiFi, můžete smazat heslo WiFi na jejich zařízení. To zabrání tomu, aby se zařízení připojilo k vaší síti, pokud není zadáno heslo. Chcete -li to provést, budete muset získat přístup k nastavení na zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la mascota más fácil de plantear??
Next Post
Co je to nejčistší mazlíček?