15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co dělá rodičovské kontroly bitdefenderu?

Shrnutí článku: Bitdefender rodičovská kontrola

1. Prvky rodičovské kontroly bitdefendu
Bitdefender rodičovská kontrola používá AI ke skenování online konverzací pro potenciální šikanu, splnění požadavků cizinců a zveřejnění osobních údajů, jako je osobní adresa nebo podrobnosti o kreditní kartě. Rovněž umožňuje monitorování obrázků vyměněných vaším dítětem.

2. Kvalita rodičovské kontroly bitdefenderu
Bitdefender Total Security nabízí vynikající schopnosti skenování malwaru a vysoce kvalitní rodičovské kontroly. Zahrnuje základní funkce, jako je omezení využití internetu, blokování nebezpečných aplikací a webových stránek, nastavení limitů na obrazovce, sledování polohy, geo-oležení a další.

3. Zachycení relací s bitdefenderem
Během poskytování služeb může BitDefender zachytit služby Služby v různých formách, včetně nahrávání hlasu, nahrávání videa, nahrávání obrazovky, písemného nahrávání a monitorování databáze. To se provádí na základě výhradního uvážení a pro konkrétní účely.

4. Sledování aktivit s bitdefenderem
Bitdefender Anti-Tracker Extension může detekovat webové sledovače, které jsou seskupeny do kategorií, jako je reklama a interakce se zákazníky. Tito sledovatelé analyzují provoz webových stránek, chování uživatelů, vzorce provozu návštěvníků a měří interakci uživatelů se vstupními formuláři, jako je chat nebo podpora.

5. Rodičovské kontroly a inkognito procházení
Rodiče mohou používat příkazové řádky na zařízeních Windows k zobrazení soukromé historie prohlížení. Navíc mohou blokovat přístup k soukromému prohlížení na zařízeních Apple.

6. Viditelnost historie vyhledávání Google prostřednictvím rodičovských kontrol
Software pro rodičovskou kontrolu může sledovat aktivitu pro prohlížení webu, včetně historie vyhledávání Google, pokud má zařízení dítěte nainstalován software. Může také blokovat přístup k nevhodným webům nebo obsahu.

7. Ochrana proti spywaru s bitdefenderem
Bitdefender Celkové zabezpečení poskytuje obranu proti všem e-hrozebům, včetně virů, červů, trojských koní, ransomware, exploity s nulovým dnem, rootkits a spyware. Zajišťuje bezpečnost vašich dat a soukromí.

8. Počítačová optimalizace s bitdefenderem
Řešení BitDefender Security mohou pomoci zrychlit a optimalizovat operační zařízení Windows. Nástroj BitDefender Shredder nástroj usnadňuje bezpečné očištění vašeho systému.

Otázky a odpovědi:

  1. Co může vidět rodičovská kontrola bitdefenderu?
    Bitdefender rodičovská kontrola používá AI ke skenování online konverzací a dokáže detekovat potenciální šikanu, splnění požadavků cizinců a zveřejnění osobních údajů. Umožňuje monitorování obrázků vyměněných vaším dítětem.
  2. Je Bitdefender rodičovská kontrola dobrá?
    Bitdefender Total Security nabízí vynikající schopnosti skenování malwaru a vysoce kvalitní rodičovské kontroly. Zahrnuje základní funkce, jako je omezení využití internetu, blokování nebezpečných aplikací a webových stránek, nastavení limitů na obrazovce, sledování polohy, geo-oležení a další.
  3. Zaznamenává Bitdefender vaši obrazovku?
    Během poskytování služeb může BitDefender zachytit služby Služby v různých formách, jako je nahrávání hlasu, nahrávání videa, nahrávání obrazovky, písemná nahrávání a monitorování databáze. To se provádí na základě výhradního uvážení Bitdefenderu pro konkrétní účely.
  4. Může bitdefender Track Activity?
    Prodloužení Bitdefender Anti-Tracker může detekovat webové sledovače, které jsou seskupeny do kategorií, jako je reklama a interakce se zákazníky. Tito sledovatelé analyzují provoz webových stránek, chování uživatelů, vzorce provozu návštěvníků a měří interakci uživatelů se vstupními formuláři, jako je chat nebo podpora.
  5. Mohou rodičovské kontroly vidět mé inkognito?
    Ano, existují příkazové řádky, které mohou rodiče použít k prohlížení soukromé historie prohlížení na zařízeních Windows. Navíc mohou blokovat přístup k soukromému prohlížení na zařízeních Apple.
  6. Mohou rodičovské kontroly vidět všechno?
    Ano, rodičovské kontroly mohou sledovat aktivitu pro prohlížení webových stránek, včetně historie vyhledávání Google, pokud má dítě nainstalován software pro rodičovskou kontrolu. Může také blokovat přístup k nevhodným webům nebo obsahu.
  7. Má bitdefender sleduje spyware?
    Bitdefender Celkové zabezpečení poskytuje obranu proti všem e-hrozebům, včetně virů, červů, trojských koní, ransomware, exploity s nulovým dnem, rootkits a spyware. Zajišťuje bezpečnost vašich dat a soukromí.
  8. Čistí Bitdefender váš počítač?
    Řešení BitDefender Security mohou pomoci zrychlit a optimalizovat operační zařízení Windows. Nástroj BitDefender Shredder nástroj usnadňuje bezpečné očištění vašeho systému.

Co dělá Bitdefender rodičovské kontroly?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může vidět rodičovská kontrola bitdefenderu

Bitdefender rodičovská kontrola používá AI ke skenování online konverzací pro potenciální šikanu, splnění požadavků cizinců a zveřejnění osobních údajů, jako je osobní adresa nebo podrobnosti o kreditní kartě. Nástroj můžete použít k sledování obrázků, které vaše dítě přijímá nebo odesílá.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Bitdefender rodičovská kontrola dobrá

Bitdefender Celkový zabezpečení má vynikající malware skener a kvalitní rodičovské kontroly. Zahrnují všechny základní funkce-omezení využití internetu, blokování nebezpečných aplikací a webových stránek, nastavení limitů na obrazovce, sledování polohy, geo-oficiální a další.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Bitdefender vaši obrazovku

Během poskytování služeb může Bitdefender podle svého výhradního uvážení a bez jakéhokoli závazku zachytit v různých formách (například, ale nejen, ale neomezeno: nahrávání hlasu, nahrávání videa, nahrávání obrazovky, písemné nahrávání, monitorování databáze) The Services Relations Pro účely uvedené níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může bitdefender Track Activity

Webové sledovače detekované rozšířením Anti-Tracker BitDefender lze seskupit do 5 kategorií: reklama-Používá se k analýze provozu webových stránek, chování uživatelů nebo provozních vzorců návštěvníků. Interakce zákazníka – Používá se k měření interakce uživatele s různými vstupními formuláři, jako je chat nebo podpora.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodičovské kontroly vidět mé inkognito

Ano. Existují příkazové řádky, které mohou rodiče použít k vidění historie soukromého prohlížení na Windows. Rodiče mohou navíc blokovat přístup k soukromému prohlížení na zařízeních Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodičovské kontroly vidět všechno

Ano, rodičovské kontroly mohou vidět historii vyhledávání Google, pokud dítě používá zařízení, které má nainstalovaný software pro rodičovskou kontrolu. Software pro rodičovskou kontrolu může sledovat aktivitu prohlížení webových stránek, včetně historie vyhledávání a blokující přístup k nevhodným webům nebo obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má bitdefender sleduje spyware

BitDefender Total Security funguje proti všem e-hrozebům, od virů, červů a trojských koní, po ransomware, exploity s nulovým dnem, rootkits a spyware. Vaše data a soukromí jsou bezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Čistí Bitdefender váš počítač

Řešení BitDefender Security vám mohou pomoci urychlit a optimalizovat vaše operační zařízení Windows. Nástroj Shredder File BitDefender vám pomůže vyčistit systém nežádoucích souborů, přičemž žádné stopy nezanechá, zatímco Bitdefender OneClick Optimizer pomáhá vyčistit nevyžádané soubory a soubory cookie prohlížeče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět, na jakých webových stránkách bylo moje dítě

Vždy můžete zkontrolovat nastavení účtu svého dítěte v aplikaci Family Link.Otevřete aplikaci Family Link nebo přejděte na g.co/yourfamily.Vyberte jméno svého dítěte.Klepněte na ovládací prvky Omezení obsahu Google pro vyhledávání Google.Zobrazit osobní výsledky za zapnutí nebo vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda někdo nahrává obrazovku počítače

Níže je několik metod, jak zjistit, zda je váš počítač sledován.Použijte anti-spywarový program.Zobrazit aktivní připojení k internetu.Zkontrolujte otevřené porty.Zkontrolujte nainstalované programy.Zkontrolujte zabezpečení Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Provádí bitdefender monitorování tmavého webu

Monitorování Dark Web je služba poskytovaná společností Bitdefender Digital Identity Protection, spolu s probíhajícím auditem vašeho digitálního stínu a neustálými kontrolami pro impersonátory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sbírá Bitdefender osobní údaje

Bitdefender v zásadě neodhalí žádné osobní údaje o svých uživatelích třetím stranám bez výslovného souhlasu uživatelů. Bitdefender může výjimečně odhalit osobní údaje příslušným orgánům podle příslušného práva nebo pokud je to nezbytné k ochraně práv a zájmů bitdefenderu a zájmů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání, pokud používám VPN

Dobré virtuální soukromé sítě (VPN) zajišťují, že nedochází k žádné stopování vaší online aktivity a zvyšují vaše online zabezpečení a soukromí. VPNS šifruje všechna vaše data a poté tunelujte svůj provoz přes zabezpečené servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vaši rodiče zkontrolovat historii WiFi

Mohou rodiče vidět historii internetu na WiFi Odpověď na tuto otázku je ano a ne. Rodiče mohou vidět webové stránky, které jejich děti navštívily, zatímco v rodinné síti WiFi. Nevidí však jednotlivé webové stránky, které byly navštíveny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může rodičovská kontrola vidět historii inkognito

Pokud používáte režim Chrome’s Incognito, pak ne. Pouze váš ISP může vidět, co hledáte, ale vaši rodiče nemají přístup k těmto datům. V Google Chrome můžete také použít okno Incognito, které zabraňuje zaznamenávání stránek, které navštívíte ve vaší historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohou rodiče vidět na rodičovských kontrolech

Rodičovské kontroly umožňují rodičům filtrovat a blokovat webové stránky a aplikace, omezit množství času stráveného na online zařízeních, omezit čas obrazovky a dokonce sledovat historii procházení minutou po minutě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Monitoruje Bitdefender Dark Web

Bitdefender nepřetržitě monitoruje veřejný web i tmavý web vaším jménem a okamžitě hlásí všechna a všechna porušení, která poskytují vaše osobní údaje & Identita v riziku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Spyware sledovat vaši obrazovku

Bez ohledu na to, zda používáte smartphone iPhone nebo Android, je možné, aby někdo nainstaloval spyware do telefonu, který tajně sleduje a hlásí o vaší činnosti. Je dokonce možné, aby někdo sledoval aktivitu vašeho mobilního telefonu, aniž by se ho dotkl.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Shromažďuje Bitdefender vaše data

Bitdefender v zásadě neodhalí žádné osobní údaje o svých uživatelích třetím stranám bez výslovného souhlasu uživatelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude bitdefender detekovat hacker

Software jako Bitdefender, McAfee, Norton Antivirus a VIPRE zabraňuje hackerům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět vaši historii vyhledávání s rodičovskými kontrolami

Ano. Existují příkazové řádky, které mohou rodiče použít k vidění historie soukromého prohlížení na Windows. Rodiče mohou navíc blokovat přístup k soukromému prohlížení na zařízeních Apple. Existují také aplikace třetích stran, které umožňují rodičům sledovat webovou aktivitu ve vašich prohlížečích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat váš počítač, aniž byste věděli

Zkontrolujte nainstalované programy

Běžným způsobem, jak se počítač začne sledovat na dálku, je malware. Možná jste nainstalovali program, na který jste plně zamýšleli používat nebo který aktivně používáte, nebo možná byl program nainstalován jako Bundleware a ani nevíte, že je tam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli vás někdo tajně zaznamenává

V nabídce lefthand klikněte na „Ovládací prvky aktivity“. Přejděte dolů na hlas & Sekce zvukové aktivity ‘a klikněte na ni. Tam najdete chronologický seznam všech hlasových a zvukových nahrávek, které budou zahrnovat všechny zaznamenané, aniž byste věděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné monitorovat tmavý web

Jednoduše řečeno, ne není nezákonné přístup k temnému webu. Ve skutečnosti jsou některá použití dokonale legální a podporují hodnotu „Dark Web.„Na temném webu mohou uživatelé hledat tři jasné výhody z jeho používání: anonymita uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je temné monitorování webu dobrý nápad

Temný web je útočištěm pro trestnou činnost a hackery. To znamená, že lidé a podniky hrozí, že jejich uživatelská data budou ukradena nebo ohrožena na temném webu, zejména pokud nepoužívají služby monitorování tmavého webu. Ukradené informace se obvykle používají v trestné činnosti nebo prodávají třetí stranu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Norton previene el ransomware??
Next Post
Jak stará byla Patsy Ramsey, když zemřela?