15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč nemohu použít trh na Facebooku?

Shrnutí článku: Přístup a požadavky na trh na Facebooku

Facebook Marketplace umožňuje uživatelům nakupovat a prodávat předměty v rámci své místní komunity. Existují však určité pokyny a požadavky, které je třeba dodržovat pro přístup a využívání funkce Marketplace.

1. Na Facebooku lze prodat pouze schválené položky. Výpis neschválených položek povede k odstranění vašeho přístupu k funkci. Je důležité seznámit se se seznamem položek, které nelze prodat na trhu Facebooku.

2. Pokud vedle seznamu vidíte zprávu „Existují problémy s vaším produktem“, znamená to, že váš výpis nebyl schválen, protože jde o to, že je proti zásadám Facebooku.

3. Chcete -li povolit trh na Facebooku, můžete postupovat podle těchto kroků:
A. Podívejte se na ikonu trhu v hlavní nabídce na webu nebo aplikaci na Facebooku.
b. Pokud nevidíte Marketplace, zkuste se odhlásit a zpět nebo přeinstalovat aplikaci.
C. Vezměte prosím na vědomí, že Facebook Marketplace je k dispozici pouze uživatelům, kterým je 18 let nebo starší v podporovaných zemích.

4. Pokud narazíte na jakékoli problémy s přístupem nebo používáním trhu Facebook na vašem zařízení iPhone, iPad nebo Android, můžete vyzkoušet následující:
A. Spusťte ve svém zařízení mobilní aplikaci Facebooku.
b. Klepněte na ikonu Marketplace na své domovské obrazovce Facebooku.

5. Vymazání mezipaměti trhu na Facebooku může pomoci vyřešit určité problémy. Chcete -li vyčistit mezipaměť:
A. Pokud používáte aplikaci Facebook, přejděte do Nastavení & Ochrana osobních údajů> Nastavení> Oprávnění> Prohlížeč a vyčistěte mezipaměť aplikace.
b. Pokud používáte webový prohlížeč, vymažte mezipaměť prohlížeče a odstraňte dočasné datové soubory Facebooku.

6. Chcete -li použít trh na Facebooku, musíte:
A. Být nejméně 18 let.
b. Mít účet na Facebooku, který je v dobrém stavu a je starý nejméně 30 dní.

7. Způsobilost pro trh na Facebooku je jednoduchá – vše, co potřebujete, je aktivní účet na Facebooku. Pokud však chcete nabídnout přepravu na svých výpisech, budete muset zadat informace o platbách a přepravě.

Klíčové body:

  • Na Facebooku lze prodat pouze schválené položky. Neochvěné položky budou mít za následek odstranění přístupu.
  • Pokud má váš výpis problémy, mohlo to být proti zásadám Facebooku.
  • Chcete -li povolit Marketplace, vyhledejte ikonu v hlavní nabídce, v případě potřeby přeinstalujte aplikaci a mít nejméně 18 let.
  • Vymažte mezipaměť k vyřešení problémů. Nastavení & Ochrana osobních údajů> Nastavení> Oprávnění> Prohlížeč pro aplikaci a vymažte mezipaměť prohlížeče pro webové prohlížeče.
  • Chcete -li používat trh na Facebooku, musíte mít nejméně 18 let a mít účet na Facebooku po dobu nejméně 30 dnů.
  • Na iPhone, iPad nebo Android spusťte aplikaci Facebook a klepněte na ikonu Marketplace.
  • Vše, co potřebujete pro způsobilost, je aktivní účet na Facebooku. Zadejte podrobnosti o platbě a přepravě a nabízejte přepravu na seznamech.

15 otázek o trhu Facebooku:

  1. V jakých situacích Facebook odstraní můj přístup na trh?
  2. Jak mohu povolit trh na Facebooku?
  3. Jak mohu odemknout trh na Facebooku, pokud ho nevidím na svém účtu na Facebooku?
  4. Co bych měl udělat, abych vyčistil mezipaměť na trhu na Facebooku?
  5. Jaké jsou požadavky na způsobilost pro přístup na trh na Facebooku?
  6. Jak mohu povolit Facebook Marketplace na svém zařízení iPhone, iPad nebo Android?
  7. Co musím začít prodávat na trhu na Facebooku?
  8. Jaké jsou požadavky na způsobilost pro používání trhu Facebooku jako podnikání?
  9. Mohu prodat jakoukoli položku na trhu na Facebooku?
  10. Proč byl můj seznam schválen na trhu na Facebooku?
  11. Jak dlouho musím počkat, než budu moci použít trh na Facebooku?
  12. Jaké kroky bych měl postupovat, abych povolil trh na Facebooku na mém mobilním zařízení?
  13. Co dělá uživateli Facebooku způsobilý prodat na trhu Facebooku?
  14. Jak mohu vyčistit mezipaměť pro aplikaci Facebook?
  15. Jak mohu vyčistit mezipaměť prohlížeče pro webové prohlížeče?

Odpovědi na otázky:

  1. Abyste se vyhnuli ztrátě přístupu na trh na Facebooku, ujistěte se, že prodávejte pouze schválené položky. Výpis neschválených položek jde proti zásadám platformy, a proto bude váš přístup odstraněn.
  2. Chcete -li povolit Facebook Marketplace, vyhledejte ikonu Marketplace v hlavní nabídce na webu nebo aplikaci Facebook.
  3. Pokud na svém účtu nevidíte trh na Facebooku, zkuste se odhlásit a zpět nebo znovu nainstalovat aplikaci.
  4. Chcete -li vyčistit mezipaměť trhu na Facebooku, přejděte na Nastavení & Ochrana osobních údajů> Nastavení> Oprávnění> Prohlížeč v aplikaci Facebook. U webových prohlížečů vyčistěte mezipaměť prohlížeče.
  5. Chcete -li získat přístup k trhu na Facebooku, musíte mít nejméně 18 let a mít účet na Facebooku v dobrém stavu po dobu nejméně 30 dnů.
  6. Chcete -li povolit Facebook Marketplace na vašem zařízení iPhone, iPad nebo Android, spusťte mobilní aplikaci Facebook a klepněte na ikonu Marketplace na vaší domovské obrazovce.
  7. Vše, co potřebujete začít prodávat na trhu na Facebooku, je aktivní účet na Facebooku. Pokud chcete nabídnout přepravu na své výpisy.
  8. Chcete -li prodat na Facebooku Commerce Furses jako firma, váš účet a stránka na Facebooku nebo váš účet Instagram musí splňovat požadavky na způsobilost Facebooku.
  9. Na Facebooku nemůžete prodat žádnou položku. Existují určitá pokyny a omezení, co lze prodat. Nezapomeňte se seznámit se seznamem položek, které na platformě nelze prodat.
  10. Pokud váš výpis nebyl schválen na Facebooku, znamená to, že nedodržoval zásady platformy. Zkontrolujte pokyny a proveďte nezbytné úpravy, aby se váš výpis schválil.
  11. Chcete -li používat trh na Facebooku, musíte mít účet na Facebooku, který je starý nejméně 30 dní a v dobrém stavu.
  12. Chcete -li povolit Facebook Marketplace na vašem mobilním zařízení, spusťte aplikaci Facebook a klepněte na ikonu Marketplace na vaší domovské obrazovce.
  13. Stanete se způsobilým prodávat na trhu na Facebooku tím, že máte aktivní účet na Facebooku. Pokud chcete nabídnout přepravu na svých výpisech, musíte zadat své informace o platbě a přepravě.
  14. Chcete -li vyčistit mezipaměť pro aplikaci Facebook, přejděte do Nastavení & Ochrana osobních údajů> Nastavení> Oprávnění> Prohlížeč a vyčistěte mezipaměť aplikace.
  15. Chcete -li vyčistit mezipaměť prohlížeče pro webové prohlížeče, přejděte do nastavení vašeho webového prohlížeče a najděte možnost vymazat mezipaměť.

Proč nemohu používat Facebook Marketplace?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi Facebook nenechá na trhu

Na Facebooku lze prodat pouze schválené položky. Seznam neschválených položek způsobí odstranění vašeho přístupu. Zjistěte, co nelze prodat na trhu na Facebooku. Pokud vedle vašeho seznamu vidíte „existují problémy s vaším produktem“, nebylo to schváleno, protože jde o naše zásady.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím Marketplace na Facebooku

Ahoj kluci Trevor tady a v tomto videu vám ukážu, jak povolit trh na Facebooku. Je to docela rychlé a snadné, takže nejdřív skočíme přímo v tom, co chcete udělat, je podívat se na to samotné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknu trh na Facebooku

Chcete -li získat přístup k trhu Facebooku, klikněte na ikonu Marketplace v hlavní nabídce na webu nebo aplikaci Facebook.Pokud při přihlášení na Facebook nevidíte Marketplace, zkuste se odhlásit a zpět dovnitř nebo znovu nainstalovat aplikaci.Facebook Marketplace je k dispozici pouze uživatelům 18 a více v podporovaných zemích.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyčistit mezipaměť trhu na Facebooku

Vymažte svou aplikaci na Facebooku zevnitř Via Settings & Soukromí > Nastavení > Oprávnění > Prohlížeč. Pokud používáte webový prohlížeč, můžete vyčistit mezipaměť prohlížeče, abyste se zbavili dočasných datových souborů Facebooku. Váš uživatelský profil, fotoalba, historie příspěvků a seznamy přátel nejsou ovlivněny, když vyčistíte mezipaměť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musím čekat na použití trhu na Facebooku

Chcete -li získat přístup k trhu na Facebooku, musíte: být nejméně 18 let. Mít účet na Facebooku v dobrém stavu, který je starý nejméně 30 dní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit Marketplace na Facebooku na svém iPhone

V iPhonu iPhone nebo Android Facebook. Mobilní aplikace Krok 1 Klepnutím spusťte mobilní aplikaci na Facebooku na vašem iPhonu iPhone nebo Android, který přistál na domovské obrazovce Facebooku Krok 2 Klepněte na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vás způsobuje způsobilým pro Facebook Marketplace

Vše, co potřebujete začít prodávat na trhu na Facebooku, je aktivní účet na Facebooku. Je to opravdu tak jednoduché! Pokud byste chtěli nabídnout přepravu na svých výpisech, musíte udělat další krok při zadávání informací o platbě a přepravě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou požadavky na způsobilost pro trh na Facebooku

Aby bylo možné prodat povrchy na Facebooku jako firmu, musí váš účet a stránka na Facebooku nebo váš profesionální účet na Instagramu splňovat následující požadavky: V souladu s našimi zásadami.Zastupujte vaši firmu a vaši doménu.Být umístěn na podporovaném trhu.Prokázat důvěryhodnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistím svou mezipaměť na trhu na Facebooku na mém iPhone

Chcete -li vyčistit data pro prohlížení, přejděte na ☰ > Nastavení & Soukromí > Nastavení > Nastavení profilu > Prohlížeč, pak klepněte "Průhledná." Chcete -li odstranit veškerou mezipaměť, odinstalujte Facebook a poté ji přeinstalujte z obchodu s aplikacemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistíte cookies na trhu na Facebooku

A hned pod ním uvidíte nastavení. Knoflík. Takže klikněte na tuto možnost. A odtud posouvejte až dolů dolů. Cesta dolů a uvidíte oblast médií a kontaktů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu z trhu

Přejděte do centra nápovědy na Facebooku a přihlaste se ke svému účtu. Ve vyhledávacím panelu zadejte "Unban z trhu" a stiskněte klávesu Enter. Klikněte na příslušný výsledek vyhledávání, který se objeví. Klikněte na "Poslat zpětnou vazbu" knoflík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mám limit na trhu na Facebooku

Omezení trhu na Facebooku došlo k chybě dochází, když jste překročili maximální počet položek, které vám Facebook umožňuje zveřejňovat příspěvky za den nebo týden. Tento limit je zaveden, aby se zabránilo spamování a jiné nežádoucí činnosti na platformě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nefunguje trh na Facebooku na iPhone na Facebooku

Jednoduchý způsob, jak vyřešit drobné závady na vašem iPhone, jako je Facebook Marketplace nefunguje, je vynutit restartování vašeho iPhone. Restartováním síly váš iPhone obnoví mezipaměť a paměť, aby byl spuštěn jako nový iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu získat přístup na trh na Facebooku v telefonu

Pokud v současné době nemáte po přihlášení na Facebook trh na Facebooku, můžete se pokusit o jeho objevení. Odhlaste se z webové stránky nebo aplikace na Facebooku a poté se přihlaste. Odinstalovat a přeinstalovat aplikaci Facebook na vašem mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musíte čekat na použití na Facebooku Marketplace

Jak dlouho vám trvá prodat věci na trhu na Facebooku, nemusíte být na Facebooku po určitou dobu, abyste mohli prodat na trhu Facebooku. Pokud je váš účet v dobrém stavu, můžete otevřít obchod a začít prodávat hned.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou noví uživatelé Facebooku používat tržiště

Noví uživatelé nemohou získat přístup na trh na Facebooku. Chcete -li získat přístup. Měli byste se připojit ke skupinám Sell Sell a pravidelně zveřejňovat příspěvky, aby Facebook mohl sledovat váš motiv po několika dnech, můžete získat přístup k ikoně trhu Facebooku na našem profilu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyčistit cookies na trhu na Facebooku

A hned pod ním uvidíte nastavení. Knoflík. Takže klikněte na tuto možnost. A odtud posouvejte až dolů dolů. Cesta dolů a uvidíte oblast médií a kontaktů. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyčistit svou mezipaměť na trhu Facebooku

Vymažte svou aplikaci na Facebooku zevnitř Via Settings & Soukromí > Nastavení > Oprávnění > Prohlížeč. Pokud používáte webový prohlížeč, můžete vyčistit mezipaměť prohlížeče, abyste se zbavili dočasných datových souborů Facebooku. Váš uživatelský profil, fotoalba, historie příspěvků a seznamy přátel nejsou ovlivněny, když vyčistíte mezipaměť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vám Facebook zakazuje trh

Toto pozastavení obvykle trvá maximálně 30 dní, během kterého nebudete mít přístup k vašemu účtu. Po zákazu můžete být schopni znovu získat přístup k vašemu účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit limitu trhu na Facebooku

Chcete -li odstranit limit výdajů na účet: Klepněte. a poté klepněte na správce ADS.Klepněte na fakturaci.Klepněte na limit výdajů na účet.Klepněte na Odebrat limit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj trh na Facebooku

Úpravy podrobností o vašem seznamu trhu: Klepněte na pravý horní část Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.Klepněte vlevo nahoře.Klepněte na vedle seznamu, který chcete upravit.Klepněte na Upravit příspěvek.Upravte svůj výpis a klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu získat přístup na trh na Facebooku v telefonu

Pokud v současné době nemáte po přihlášení na Facebook trh na Facebooku, můžete se pokusit o jeho objevení. Odhlaste se z webové stránky nebo aplikace na Facebooku a poté se přihlaste. Odinstalovat a přeinstalovat aplikaci Facebook na vašem mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá pozastavení na Facebooku

Toto pozastavení obvykle trvá maximálně 30 dní, během kterého nebudete mít přístup k vašemu účtu. Po zákazu můžete být schopni znovu získat přístup k vašemu účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli jsem ve vězení na Facebooku

Kontrola, zda jste ve vězení na Facebooku

Zkontrolujte svá oznámení. Facebook vám zašle oznámení o každém počtu proti komunitám spolu s dobou zákazu. Uvidíte účet omezený červeně spolu s časovým rámcem vašeho zákazu pod ním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli jsem stín na Facebooku na trhu

Další metodou, jak zjistit, zda jste zakázáni na účtu Facebooku Shadowand, je vytvořit příspěvek na Facebooku a požádat své přátele, aby zkontrolovali, zda se vaše příspěvky zobrazují na jejich krmivu. Algoritmus skryje vaše příspěvky před následovníky nebo přáteli, pokud je váš účet zakázán Shadow.

[/WPRemark]

Previous Post
¿El timbre del anillo necesita wifi??
Next Post
Jak mohu ručně odinstalovat šifrování diskového disku McAfee?