15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebuje prsten zvonek?

E pryč. Místo toho se spoléhají na detekci pohybu, aby zahájili zaznamenávání videoklipu, když je pohyb detekován v jejich zorném poli. Tyto videoklipy se poté po určitou dobu ukládají do cloudu prstenu, v závislosti na plánu předplatného. Standardní plán ochrany kroužku umožňuje až 60 dní ukládání videa. S plánem Ring Protect Plus však budete mít neomezené úložiště videa pro všechna prstencová zařízení na jednom místě.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít více zvonových zvonků na jednom účtu Ano, můžete připojit více kroužkových zařízení, včetně zvonku, na jeden prstencový účet. To vám umožní monitorovat a ovládat všechna vaše prstencová zařízení z jedné aplikace. Můžete také přizpůsobit nastavení a oznámení pro každé zařízení jednotlivě.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít zvonek bez předplatného ano, stále můžete používat svůj prstenový zvonek bez předplatného. Přihlášení k odběru Plány na ochranu ringu však nabízí další funkce a výhody, jako je nahrávání videa a skladování, přizpůsobitelné pohybové zóny a přístup k zaznamenaným videím po dobu až 60 dnů. Bez předplatného budete stále dostávat oznámení v reálném čase a budete schopni žít zobrazovat zdroj fotoaparátu, ale nebudete mít přístup k zaznamenaným videím.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží baterie pro zvonění prstencového zvonu. V průměru může baterie vydržet kdekoli od čtyři do šesti měsíců, než bude muset být nabitý. Je však důležité si uvědomit, že se to může lišit v závislosti na používání a faktorech prostředí.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může být odcizen zvonek, zatímco je možné, aby někdo fyzicky odstranil zvonek z jeho montáže, Ring zavedl různé bezpečnostní funkce, aby odradil krádež a ztěžoval zlodějům používat nebo prodat odcizení nebo prodat odcizení zařízení. Například prstencová zařízení jsou registrována na konkrétní uživatelské účty a vyžadují nastavení nebo použití hesla. Navíc, Ring nabízí záruku ochrany krádeže, což znamená, že nahradí odcizená zařízení zdarma, pokud bude podána policejní zpráva.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít zvonek s prsteny s Google Home ANO, můžete integrovat svůj prstenový zvonek s domácími zařízeními Google pro ovládání a monitorování vašich prstencových zařízení pomocí hlasových příkazů. To vám umožní zobrazit krmení fotoaparátu na kompatibilním displeji Google Nest nebo přijímat oznámení na vašem reproduktoru Home Google, když někdo zazvoní váš zvonek.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může prstenčí nohou pracovat s Alexou Ano, prstencové zvonky jsou kompatibilní se zařízeními Amazon Alexa. To vám umožní používat hlasové příkazy k ovládání a sledování vašich prstenových zařízení. Například můžete požádat Alexa, aby vám ukázala živý zdroj z vašeho zvonku na kompatibilním zařízením Echo Show nebo obdržet oznámení na vašich zařízeních s podporou Alexa, když je detekován pohyb nebo někdo zazvoní váš zvonek.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak pracuje s zvoněním prstenu se sousedy Aplikace Ring Neighbors umožňuje uživatelům Ring sdílet a přijímat výstrahy v reálném čase a bezpečnostní upozornění se svými sousedy. Když je ve vaší oblasti nahlášen incident, obdržíte oznámení v aplikaci nebo e -mailu s prstenem. Poté si můžete prohlédnout a přispět k diskusi v aplikaci a pomoci udržet vaši komunitu informovanou a v bezpečí.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít zvonek s prstenem s mým stávajícím zvonkem ANO, většina prstencových modelů zvonu je kompatibilní s existujícími zvonkovými zvonky. Během procesu nastavení se můžete rozhodnout připojit svůj zvonek na prsten k vašemu stávajícímu zvonku, což mu umožní zazvonit uvnitř vašeho domu, když někdo stiskne na tlačítko zvonek.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] DO DOREBY ZÍSKEJTE NÍZKÉ VISION ANO, většina prstencových modelů zvonu má vestavěné infračervené noční vidění. To umožňuje fotoaparátu zachytit jasné videozáznamy i za slabých nebo tmavých podmínek. Funkce nočního vidění se automaticky aktivuje, když kamera detekuje snížení okolního světla, což zajistí, že v noci stále můžete vidět a sledovat své okolí v noci.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může být zazvoněn zvonek, zatímco žádný bezpečnostní systém není zcela imunní vůči hackování, Ring zavedl řadu bezpečnostních opatření k ochraně vašich dat a zařízení. Patří mezi ně šifrovaná spojení, dvoufaktorové ověřování a pravidelné aktualizace softwaru, aby se vyřešily jakékoli zranitelnosti. Je důležité, aby uživatelé dodržovali osvědčené postupy, jako je používání silných hesel a udržování aktualizovaných zařízení a aplikací, aby se minimalizovalo riziko neoprávněného přístupu.

Potřebuje prsten zvonek wifi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje zvonek prstenu bez wifi

Ringové kamery a video zvonky nebudou fungovat, aniž by byly připojeny k síti Wi-Fi se stabilním připojením k internetu. Bez připojení k internetu nebudete moci dostávat bezpečnostní upozornění/oznámení nebo streamovat živé video a zvukový zdroj z vašeho prstenového zařízení do smartphonu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím zvonek na prsten bez wifi

Bohužel, bez připojení Wi-Fi, počáteční nastavení nemůže proběhnout ani. Chcete -li nastavit vaše nová prstencová zařízení, musíte použít aplikaci pro prsteny. Bez připojení k internetu pro připojení zařízení s aplikací pro prsteny nebudou moci komunikovat, a proto je nelze nastavit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za zvonky prstenců

Náklady na předplatné zvonu na zvonek závisí na tom, který plán nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Plány na ochranu prstenu stojí 3 $, 10 $ a 20 $ měsíčně za ochranu Basic, Protect Plus a Protect Pro. Placení za tyto služby ročně než měsíčně ušetří nějaké peníze.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když zvonek Ring ztratí spojení Wi-Fi

Zkontrolujte baterii nebo napájení na zvonek

Pokud se vaše zařízení neustále odpojí od vašeho Wi-Fi, může to být váš zdroj energie. Pokud máte bezdrátové prstencové zařízení, zkontrolujte úroveň baterie. Pokud je nízká, budete muset nabít baterii, aby váš prsten zvonek zůstal online.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Druh na prsteny musí být zapojeny

Nájemci: Pokud si půjčíte svůj domov a nemůžete otevřít zeď nebo vrtací otvory, pro vás nemusí být zvonek pro 2, protože to vyžaduje, aby byl zapojen do stávajícího napájecího zdroje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují bezpečnostní kamery, které nepotřebují wifi

Existuje několik typů bezdrátových bezpečnostních kamer, které fungují bez internetu, jako jsou kamery TV (CCTV) v uzavřeném okruhu, analogové kamery a zabezpečovací kamery IP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nastavit zabezpečení prstenu bez internetu

Pokud je vaše připojení k internetu venku, nebo potřebujete používat Ring Alarm Pro na místě bez připojení k internetu (prostřednictvím modemu a Ethernetu), budete muset použít možnost buněčných dat Ringu, abyste zůstali online. Předplatné pro ochranu Ring Protect Pro nabízí 24/7 záložní internet, když jej potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenávejte prstencové kamery neustále

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží zvonek bez předplatného

Výchozí doba skladování videa je 60 dní (v USA). V aplikaci Ring nebo na prstenu můžete ručně upravit čas úložiště od jednoho dne na 180 dní.com. Vaše výchozí období skladování se může lišit podle vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prsten funguje bez wifi

Ano, základní stanice alarmu Ring Alarm má zálohu na baterii, která trvá 24 hodin, pokud napájení vyjde. Pokud máte předplatné na ochranu prstenu, základní stanice kontaktuje monitorovací centrum pomocí na adrese AT&Buněčná síť T pro případ, že ztratíte připojení k internetu během stejného výpadku napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přestane prsten fungovat, pokud odpojím wifi

Vypnutí WiFi nevypne vaše prstencová zařízení. Ale deaktivuje veškerou komunikaci do zařízení az zařízení. To znamená, že nebudete mít přístup k videu, obousměrné řeči, upozornění, oznámení nebo aktualizace. Ringové kamery nemohou komunikovat bez internetového signálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co musí být zvonek na prsteny

Může být označen jako transformátor zvoníků a musí to být nízké napětí (8 až 24 VAC), aby se napájel prstencovým videočístovím. Pokud transformátor není hodnocen na 8 až 24 VAC, není kompatibilní s videokorektorem a měli byste se poradit s kvalifikovaným elektrikářem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nutné pro práci s prstencovým zvonem

Produkty prstence vyžadují existující domácí síť WiFi pro nastavení a použití, inteligentní zařízení (telefon nebo tablet) a aplikaci Ring, která vám umožňuje monitorovat a ovládat všechna vaše prstencová zařízení na jednom místě. Všechna prstenová zařízení jsou kompatibilní s 2.4 GHz WiFi sítě. Některá prstencová zařízení mohou také používat sítě 5 GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co venkovní kamery nevyžadují předplatné

Nejlepší bez měsíčního zabezpečení poplatků CameraSlorex – Best DVR/NVR Security Camera bez předplatného.Prsten – nejdostupnější bezpečnostní kamera bez předplatného.Blink Camera – nejodolnější bezpečnostní kamera bez předplatného.Wyze Cam – Best Cloud Storage Security Camera bez předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje buněčná bezpečnostní kamera

Místo použití vyhrazeného připojení k internetu přenáší kamera buněčného sledování video signály přes mobilní síť, což z ní činí ideální bezpečnostní řešení pro umístění bez zdroje internetu a energie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje prsten s mobilními daty

Předplatné pro ochranu Prsten Protect Pro PREASTE zahrnuje 24/7 záložní internet, funkci, která udržuje váš alarm prstenu online pomocí buněčných dat. Během nastavení si můžete vybrat „potřebuji internet“ a nastavit alarm pro pomocí záložního internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit prsten k buňce

Ano! Alarm Pro můžete nastavit pomocí 24/7 Backup Internet3 pro svou primární internetovou službu, když jste přihlášeni k předplatnému Protect Pro Protect Pro Protect Pro. Každý měsíc získáte 3 GB buněčných dat. Pokud potřebujete více, rozhodněte se na další data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá záběry prstenu

To znamená, že video může zůstat ve vašem účtu až 180 dní – nebo jen jeden den – od počátečního data nahrávání. Výchozí doba skladování videa je 60 dní (v USA). V aplikaci Ring nebo na prstenu můžete ručně upravit čas úložiště od jednoho dne na 180 dní.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Ring Doorbell rekordní konverzace

Pokud jste nezměnili žádné nastavení na svém prstencovém zařízení, automaticky zaznamená to video a zvuk, jakmile detekuje pohyb. Pokračuje dvě minuty nebo dokud již nezjistí pohyb. Chcete -li zabránit prstenu v nahrávání zvuku: Otevřete aplikaci prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prstenový zvonek bezcenné bez předplatného

Bohužel, některé z lepších funkcí jsou za tímto výplatou uzamčeny. Takže, i když nepotřebujete předplacenou službu k používání produktů Ring, nebudete mít přístup ke všemu, co nabízejí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to předplatné prstenu

Zařízení jsou sama o sobě drahá – a je nešťastné, že za přístup ke všem těmto funkcím musíte zaplatit – ale stojí za to rozpočet dalších 4 $ měsíčně, pokud opravdu chcete těžit ze všeho, co váš prsten může nabídnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zjistí prstenční kamera pohyb bez wifi

Bezvětové kamery nefungují bez Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo deaktivovat můj prstenový fotoaparát

Může to deaktivovat pouze vlastník prstencového zařízení. Po deaktivaci zařízení nebudete moci ovládat nebo změnit žádné nastavení zařízení. Vaše videa jsou uložena pouze v cloudu pouze s plánem ochrany kroužku a doba úložiště se může lišit v závislosti na nastavení času ukládání videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Neustále používá prsten wifi

Kruhové systémy jsou dominantně založeny na WiFi. To znamená, že se chystají zabírat drahocenné „sloty“ (i.E. šířka pásma) ve vašem domácím systému WiFi. V závislosti na tom, která prstencová zařízení a kolik máte, by to mohla být hodně dat. Plně napájený kruhový systém by mohl každý měsíc používat 50+ koncertů šířky pásma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu svůj prstenový fotoaparát, aniž by to rodiče věděli

Pokud chcete vypnout prstenový fotoaparát, aniž by rodiče věděli, že můžete udělat několik věcí. Jednou z možností je jednoduše odpojit zařízení od zdroje energie. Další je deaktivovat kameru v aplikaci Ring.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es DFNDR en mi teléfono??
Next Post
Proč nemohu použít trh na Facebooku?