15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zjistíte, zda je někdo placeným členem na zápase?

Shrnutí článku: Jak funguje členství v zápase?

1. Prémiové značky: Prémiové členové na zápase mají nad svou fotografií zobrazenou prémiovou značku.

2. Zprávy zdarma se vzájemnými zápasy: Členové zdarma i členové prémie si mohou navzájem posílat zdarma, pokud se vzájemně líbili.

3. Zobrazení profilu: Placené odběratelé mohou vidět, kdy si někdo prohlédl svůj profil, a vedle fotografie diváka se objeví růžová tečka.

4. Prémiové členské dávky: Prémiové členové mají neomezené zasílání zpráv, zobrazení příjmů čtení, měsíční funkci Boost a neomezené převíjení pro úspěch.

5. Sledování zobrazení profilu: Zápas sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil, ale ne všechny zhlédnutí mohou být uvedeny jako jedinečné uživatelé.

6. Nedostupný profil: Pokud je profil člena označen jako nedostupný, znamená to, že se rozhodli skrýt svůj profil nebo si přestávku od platformy.

7. Přístup k zprávám pro ne-podrobení: Nepodavatelé nemohou číst ani reagovat na zprávy na zápase, pokud nemají aktivní placené předplatné.

Otázky a odpovědi:

1. Jak můžete zjistit, zda má někdo na zápase placené členství?

Nad jejich fotografií mají všichni členové prémie na zápase prémiovou značku.

2. Můžete někomu podat zprávu na zápase bez placení?

Ano, můžete zdarma zprávu se všemi vzájemnými zápasy. Pokud se obě strany navzájem líbily, jeden z nich může zahájit konverzaci zdarma.

3. Může někdo vidět, kolikrát si prohlížíte svůj profil na zápase?

Ano, placené předplatitelé mohou vidět, kdy si někdo prohlíží svůj profil. Přesný počet zhlédnutí nebo čas každého pohledu však není uveden.

4. Jaké výhody nabízí prémiové členství v nabídce zápasů?

Prémiové členové mají neomezené zasílání zpráv, zobrazení příjmu čtení, měsíční funkci Boost a neomezené převíjení pro úspěch.

5. Můžete zjistit, zda se někdo podíval na váš profil zápasu?

Zápas sleduje počet zobrazení profilu a číslo se zvyšuje, když někdo klikne na váš profil. Všechna kliknutí však nemusí být od jedinečných uživatelů.

6. Co to znamená, když profil zápasu říká, že není k dispozici a nemusí reagovat?

Pokud je profil člena označen jako nedostupný, obvykle to znamená, že si udělali přestávku od platformy nebo se rozhodli skrýt svůj profil z jiných důvodů.

7. Mohou non-subsonrisers vidět zprávy na zápase?

Ne, non-Subspisors nemohou číst ani reagovat na zprávy na zápase bez aktivního placeného předplatného. Budou však dostávat oznámení o nových zprávách.

Jak zjistíte, zda je někdo placeným členem na zápase?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda má někdo na zápase placené členství

Každé prémiové zápasy, které vám byly zobrazeny. Značku můžete vidět těsně nad fotografií člena. webová stránka & Uživatelé mobilního prohlížeče mohou kliknout na "Více zápasů" Pod sekcí v části zápasů pro zobrazení prémiových zápasů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někomu podat zprávu na zápase bez placení

Nyní můžete zdarma zprávu se všemi vzájemnými zápasy. Pokud se mi líbí a ty mě má ráda zpět, jeden z nás může zahájit konverzaci; zdarma! Členové zdarma také dostávají kurátorské profily, které odpovídají vašim preferencím, a věříme, že by pro vás mohly být skvělé zápasy!
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět, kolikrát si prohlížíte svůj profil na zápase

Tato funkce je k dispozici všem placeným odběratelům, takže ostatní budou moci vidět, kdy jste si je také prohlédli. Neexistuje však žádný náznak toho, kolikrát byl profil prohlížen nebo přesný čas, kdy došlo k pohledu. Když máte nějaké nové zhlédnutí, uvidíte růžovou tečku vlevo od fotografie člena.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je prvotřídní člen na zápase

Náklady

Standard Pojistné
Neomezené zasílání zpráv
Zobrazit příjmy čtení
Získejte měsíční podporu (funkce, která pomáhá uživatelům získat více zhlédnutí tím, že se ujistíte, že váš profil je uveden v nejlepších šesti výsledcích členů, kteří hledají někoho s vašimi kritérii a preferencemi)
Užijte si neomezené převinutí (ukázka příběhů o úspěchu)

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, zda se někdo podíval na váš profil zápasu

Zápas sleduje počet lidí, kteří si prohlédli váš profil. Když někdo klikne na váš profil, číslo stoupá. Všichni lidé, kteří kliknou na váš profil, však nemusí být nutně uvedeni, když se podíváte na „Kdo se mi prohlížel“ a každé kliknutí nemusí být jedinečným uživatelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená na zápase, když říká, že tento profil není k dispozici a nemusí reagovat

Pokud kliknete na profil jiného člena a uvidíte zprávu, že profil není k dispozici, je to obvykle proto, že se tento člen rozhodl udělat přestávku, aby sledoval vztah, nebo z jiných důvodů se rozhodl skrýt svůj profil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou ne předplatitelé vidět zprávy na zápase

Chcete -li číst a reagovat na zprávy, musíte mít aktivní a placené předplatné, aby se shodovalo. Mezitím vám zašleme oznámení, když obdržíte nové zprávy, abyste věděli, jak velkou pozornost je váš profil generuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidíte, kdo vás měl rád na zápase bez placení

Obecně ne. Pokud nemáte placené předplatné, budete vědět, že se vám někdo líbil, mrkl nebo poslal zprávu, ale musíte zaplatit pro profil a/nebo zprávu odeslány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete říct falešný profil na zápase

Co jsou známky falešného profilethey, mají pouze jednu fotografii. Mnoho falešných profilů je nedbale připraveno.Jejich fotografie se zdají být příliš dokonalé.Mají více profilů.Posílají vám odkazy.Mají podezřelý počet spojení.Jejich rozhovory jsou nesoudržné.Nemohou videochat.Jsou slavní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená být prvotřídním členem

Premium člen je registrovaný uživatel, který se zaregistroval pro přístup k prémiovému obsahu jako součást měsíčního placeného předplatného („Premium členství“).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s tím, jak odpovídá profilu, když ukončí předplatné

Budete účtováni, když se skutečně objeví obnovení. Pokud již proběhlo datum obnovení, pak vypršela vaše předplatné a váš účet je nyní v režimu „bezplatný člen“. Tlačítko reaktivace se neobjeví, ale můžete získat přístup k výhodám předplatitelů opětovným zakoupením nového předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená žlutá tečka na profilu shody

– Pokud je vedle něčího uživatelského jména prázdný žlutý kruh, znamená to, že byli naposledy online mezi 24 hodinami a 72 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to vypadá, když skryjete svůj profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Víte, jestli vás někdo zablokoval na zápase

Jak zjistím, zda mě člen zablokoval, pokud se pokusíte kontaktovat osobu, která zablokovala váš profil, nebo odmítl vaše pozvání na chatu, nebudete moci komunikovat a informační zpráva od nás vás bude informovat o situaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé nemají zprávy zpět na zápas

Je možné, že vaše odpovědi jednoduše přistávají na jiné e -mailové adrese. Pokud se díváte na správnou adresu, také zkontrolujte, zda byste mohli mít spamový filtr, který chytí vaše shody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete skrýt, že jste aktivní na zápase com

Na aplikaci Match

Klepnutím na ikonu ozubeného ozubeného převodu v horní části stránky profilu. V rámci „Viditelnost profilu“ vyberte viditelnost, kterou byste chtěli pro svůj profil: Viditelný, skrytý nebo soukromý režim. Když vyberete novou možnost viditelnosti, změna vstoupí v platnost okamžitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete vidět na zápase bez placení

Nemusíte mít placené předplatné, abyste přistáli datum na zápase. Seznamka a aplikace má mnoho dobrých funkcí zdarma, které pomáhají jiskřit připojení. Můžete dokončit svůj profil a zdarma přidat obrázky. Můžete vyhledat životaschopná data zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou ne předplatitelé vidět zprávy na zápase

Chcete -li číst a reagovat na zprávy, musíte mít aktivní a placené předplatné, aby se shodovalo. Mezitím vám zašleme oznámení, když obdržíte nové zprávy, abyste věděli, jak velkou pozornost je váš profil generuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je většina profilů na zápase falešná

Až 25% až 30% účtů registrovaných na zápase.com za den se snaží zapojit do podvodů, podle FTC. Ze všech typů podvodů v loňském roce romantické podvody překonaly seznam celkových ztrát FTC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké procento profilů zápasu je falešné

10%

Některé stránky odhadují, že až 10% profilů seznamování je falešných. To znamená, že pro každých 10 lidí, které vidíte na datovacím webu, není jedním z nich pravděpodobně ani skutečný člověk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená prémie, znamená to

Částka, kterou zaplatíte za vaše zdravotní pojištění každý měsíc. Kromě prémie obvykle musíte platit další náklady za svou zdravotní péči, včetně odpočitatelného, ​​kopaje a coinsurance.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená status placení prémie

Definice: Termín placení pojistného je celkový počet let pro držitele politiky zaplatit prémii. Definice: Termín politiky se obvykle rovná termínu placení prémie. Některé pojistné smlouvy však poskytují pojištěné autonomii k výběru prémie za placení termínu nižší než termín politiky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by profil zmizel na zápase

Zápas vyprší po 18 dnech bez komunikace. Pokud však zápas nebo konverzace zmizí před datem vypršení platnosti, znamená to, že uživatel buď smazal váš profil, nebo smazal svůj účet z aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete říct falešný profil na zápase

Co jsou známky falešného profilethey, mají pouze jednu fotografii. Mnoho falešných profilů je nedbale připraveno.Jejich fotografie se zdají být příliš dokonalé.Mají více profilů.Posílají vám odkazy.Mají podezřelý počet spojení.Jejich rozhovory jsou nesoudržné.Nemohou videochat.Jsou slavní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá skrytý profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Hacen cámaras de video inalámbricas??
Next Post
Jaké jsou výhody vyhrazené IP adresy?