15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je význam odchytně?

souhrn

1. Prostořeký je slovo, které popisuje chování nebo postoj, které není vážné nebo uctivé, když by to mělo být. Může být použit k popisu někoho, kdo dělá vtipy nebo poznámky nevhodně nebo bez přemýšlení o důsledcích. (Počet znaků: 221)

2. Slovo hončí Původně znamenal mluvčí a glib, ale jeho význam se postupem času vyvíjel, aby měl negativní konotaci. V dnešní době se používá k popisu postoje nebo komentáře v situaci, která vyžaduje vážnost. (Počet znaků: 262)

3. Některá synonyma pro flippant patří drsná, nafoukaná, neúcta, glib, offhand, hravá, hrubá, mosazná, svěží, otřesená, převrácená, čerstvá, frivolní, impertinentní, drzá, drzá, nervózní, nervová, pert, sassy. (Počet znaků: 217)

4. Lehkomyslně lze použít ve větách k popisu odmítavého nebo nezodpovědného chování. Například „záležitost byla odmítána odchloubně“ nebo „byla při manipulaci s předmětem omylem nezodpovědná.”(Počet postav: 200)

5. Být flippant znamená mít hrubý nebo hloupý přístup nebo chování, když se očekává vážnost. Je to opak toho, že je uctivý nebo vážný. (Počet postav: 161)

6. Prostořeký je charakterizován tím, že je frivolně neúctivý, mělký nebo nedostatek vážnosti. Může odkazovat na poznámky nebo chování, které není vhodné nebo promyšlené. (Počet postav: 182)

7. Hončí vztah odkazuje na vztah, který se charakterizuje tím, že je frivolní a neúctivý. Může zahrnovat omáčka nebo nedostatku. (Počet znaků: 133)

8. Vyslovuje se odchylka Lze se rozdělit na zvuky: [flip] + [uhnt] + [Lee]. Chcete -li to správně vyslovit, přehánějte zvuky, dokud je nebudete moci neustále vyrábět. (Počet znaků: 170)

9. Synonyma pro klikavě Zahrňte drzý, nafoukaný, neúctivý, glib, offhand a hravé. Tato slova souvisejí s postojem nebo chováním bytí. (Počet znaků: 172)

10. Synonyma pro flippant Zahrňte drzý, nafoukaný, neúctivý, glib, offhand a hravé. Tato slova se používají k popisu někoho, kdo není vážný nebo respektující, když by měli být. (Počet postav: 181)

Otázky a odpovědi

1. Co znamená flippant?
Flippant znamená mít chování nebo postoj, který není vážný nebo ohleduplný, když by to mělo být. Lze to charakterizovat tím, že vytváří nevhodné vtipy nebo poznámky bez přemýšlení o důsledcích. (Počet znaků: 221)

2. Je flippant považován za negativní slovo?
Ano, flippant má negativní konotaci. Používá se k popisu postoje Blasé nebo komentáře v situaci, která vyžaduje vážnost. (Počet znaků: 262)

3. Jaká jsou některá synonyma pro flippant?
Některé synonyma pro flippant zahrnují drzé, nafoukané, neúctivé, glib, offhand, hravé, hrubé, mosazné, svěží, flip, čerstvé, frivolní, impozantní, intenzivní, lippy, nervové, pert a sassy. (Počet znaků: 217)

4. Jak můžete použít odchytně ve větě?
Flippanly lze použít ve větách k popisu odmítavého nebo nezodpovědného chování. Například „záležitost byla odmítána odchloubně“ nebo „byla při manipulaci s předmětem omylem nezodpovědná.”(Počet postav: 200)

5. Znamená to, že flippant?
Být honný znamená mít hrubý nebo hloupý postoj nebo chování, když se očekává závažnost. Je to opak toho, že je uctivý nebo vážný. (Počet postav: 161)

6. Chybí to, že chybí vážnost nebo úcta?
Ano, flippant je charakterizován tím, že je frivolně neúctivý, mělký nebo nedostatek vážnosti. Odkazuje na poznámky nebo chování, které není vhodné nebo promyšlené. (Počet postav: 182)

7. Co znamená hochotní vztah?
Hořlivý vztah se týká vztahu, který se charakterizuje tím, že je frivolní a neúctivý. Může zahrnovat omáčka nebo nedostatku. (Počet znaků: 133)

8. How do you say clippanly?
Clippanly lze vyslovit tím, že je rozdělí na zvuky: [flip] + [uhnt] + [Lee]. Chcete -li to správně vyslovit, přehánějte zvuky, dokud je nebudete moci neustále vyrábět. (Počet znaků: 170)

9. Co je synonymum pro odchylka?
Mezi synonyma patří cheeky, nafoukaná, neúcta, glib, offhand a hravá. Tato slova souvisejí s postojem nebo chováním bytí. (Počet znaků: 172)

10. Jaká jsou některá synonyma pro flippant?
Mezi synonyma pro flippant patří drzý, nafoukaný, neúctivý, glib, offhand a hravé. Tato slova se používají k popisu někoho, kdo není vážný nebo respektující, když by měli být. (Počet postav: 181)

Jaký je výjimka flippanly?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad odchylky

způsobem, který není vážný ohledně vážného předmětu, ve snaze být vtipný nebo vypadat chytře: byla velmi v pokušení odpovědět odchylně. Ten komentář bych neudělal odchytně. Neřeknu to ploše, ale s opravdovou lítostí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je flippant negativní slovo

Když se to poprvé objevilo v anglickém jazyce kolem 17. století, znamenalo holenec. Ale v průběhu let vyvinula negativnější konotaci. Dnes se flippant používá k popisu postoje nebo komentáře v situaci, která vyžaduje vážnost.
Podobný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbližší význam slova flippant

Cheeky, nafoukaný, neúctivý, glib, offhand, hravý, hrubý, mosaz, svěží, lemovitý, překlopení, svěží, frivolní, impertinentní, drzý, drzý, lippy, nervový, pert, drs.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ve větě používáte odchylka

Záležitost byl propuštěn tak odchytně. Nejedná se o čísla, která můžeme odmítnout odchylka; jsou významné. Bylo to viděno jako další hračka proti divadlu, která byla odchytněna změněna na něco jiného. Myslel jsem, že je při manipulaci s předmětem odchylka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená to, že flippant

Tipy: Být flippant znamená mít hrubý nebo hloupý přístup nebo chování, když se očekává vážnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chybí to, že chybí vážnost nebo úcta

Flip • Pant (flip’ənt), adj. frivolně neúctivé, mělké nebo chybějící vážnost; Charakterizováno levitou: Publikum bylo šokováno jeho mizernými poznámkami o vlastenectví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená flippant vztah

frivolní a neúctivé; Saucy; impertinentní. Odvozené formy. flippanly (ˈflipanly)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] How do you say clippanly

Rozbijte ‘flippanly’ dolů do zvuků: [flip] + [uhnt] + [Lee] – řekněte to nahlas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je synonymum pro odchylka

Synonyma pro flippant

Na této stránce najdete 48 synonyma, antonyma a slova související s flippantem, jako například: drzý, nafoukaný, neúctivý, glib, offhand a hravý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to jednoduchá věta pro flippant

1 Neměli byste být o takových věcech hončí. 2 Je snadné být mizerný, ale máme tu vážný problém. 3 Myslím, že si jen myslela. 4 Dal mu hončí odpověď.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká část řeči je odchylka

Flippanly Adverb – Definice, obrázky, výslovnost a Poznámky k použití | Slovník Oxford Advanced žáků v Oxfordlearnersdictionaries.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to byvodané chování

: Chybí správná respekt nebo vážnost. Archaic: Glib, řeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je slovo, které popisuje někoho, kdo to nebere vážně

Některá běžná synonyma nezajímána jsou stranou, oddělená, nezajímavá, neúspěšná a lhostejná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je význam flippantní dívky

přídavné jméno. poznamenáno nevhodnou levitou; frivolní nebo offhand. impertinentní; Saucy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výslovnost a význam flippantu

/ ˈFlɪpənt/ (také neformální převrácení) (nesouhlasí) ukazuje, že neberete něco tak vážně, jak si ostatní lidé myslí, že byste měli. hořká odpověď/postoj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to hončí nebo hrubý

Flippant lze také použít k popisu offand poznámky, která je prostě neslušná nebo neúcta. Můžete slyšet flip používaný místo flippantu, což je stejně správné, ale je to neformálnější termín.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je antonym pro slovo flippant

Jaký je opak flippantu

upřímný seriózní
z celého srdce upřímný
Nepříjemný upřímný
bezelstný vážné
srdečný zbožný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 synonyma pro flippant

Synonyma pro flippantcheeky.nafoukaný.neuctivý.glib.offhand.hravý.hrubý.mosazný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak říkáte člověku, který bere všechno vážně

slavnostní. přídavné jméno. zahrnující vážné chování nebo vážné postoje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak říkáte člověku, který skrývá své pravé já

Inkognito – definice, význam & Synonyma | Slovní zásoba.com. Přeskočit na obsah. Učit se. Slovník.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi glibem a flippantem

Reakce Glib je také reakcí z horní části hlavy, možná výsledek povrchnosti, ale stejně jako z důkladné znalosti reproduktoru s předmětem. Flippant znamená urážlivou nevhodnost, dokonce i nesprávnost, že Glib ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená flipant, znamená Oxfordský slovník

/ ˈFlɪpənt/ (také neformální převrácení) (nesouhlasí) ukazuje, že neberete něco tak vážně, jak si ostatní lidé myslí, že byste měli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se tomu říká, když je někdo hrubý

drzý. přídavné jméno. Ukazuje nedostatek úcty, ale způsobem, který se zdá být živý a atraktivní než hrubý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kterou částí řeči je slovo flippant

Definice a synonyma | Macmillan Dictionary.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říci, že místo flippantu flip

Poznámky: Dnešní dobré slovo je poněkud obyčejné, s výjimkou jeho dokonalé synonymie s částí sebe sama, Flip, což znamená to samé jako flippant (viz historie slov z důvodu). Příslovce je odchytně a podstatné jméno, flippancy.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué tiene de especial Nest??
Next Post
Jak mohu připojit policejní kameru k telefonu?