15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kdo může nastavit můj chytrý domov?




1. Shrnutí článku

V tomto článku prozkoumáme klíčové body související s inteligentními domy. Inteligentní domy jsou moderní koncept, kde různá zařízení a spotřebiče mohou být propojeny a ovládány jedním centrálním systémem. K těmto zařízením lze přistupovat a ovládat pomocí smartphonu, tabletu, notebooku nebo herní konzole. Instalační proces inteligentního domu může vyžadovat pomoc odborníků, jako jsou elektrikáři, zámečníci nebo technici HVAC, v závislosti na instalaci konkrétních zařízení. Vytvoření inteligentního domu zahrnuje výběr správného ekosystému, rozbočovače, nastavení spojení Wi-Fi a pochopení standardů inteligentního domu. Náklady spojené s inteligentními domy se mohou lišit, ale národní rozsah je mezi 2 000 a 6 000 $. Inteligentní domy nabízejí pohodlí, energetickou účinnost, bezpečnost a zabezpečení. Existují však také úvahy, jako jsou problémy s kompatibilitou, zranitelnosti a komplexní technologické systémy.

Klíčové body:

1. Co potřebuji k vytvoření chytrého domu?
Chcete-li vytvořit chytrý domov, musíte si vybrat správný ekosystém, mít rozbočovač, nastavit Wi-Fi připojení a porozumět standardům inteligentního domu. Je důležité ověřit, že inteligentní zařízení, která si vyberete, podporují ekosystém inteligentního domova, který používáte. Při nastavování zařízení se doporučuje najít dobrá místa pro umístění a zvolit vhodná jména pro snadnou identifikaci a ovládání.

2. Kolik stojí, aby byl domov chytrý?
Náklady na výrobu domácího chytrého domu se mohou lišit, ale průměrný rozsah národního je mezi 2 000 a 6 000 $. Většina majitelů domů obvykle utratí kolem 4 000 $ za instalaci bezpečnostního systému střední třídy, reproduktory, termostaty a zvonky. Základní inteligentní systém včetně termostatu, osvětlení a základního zabezpečení však lze nainstalovat za pouhých 1 500 $.

3. Co je potřeba pro připojení zařízení v inteligentním domě?
Chcete -li připojit zařízení v inteligentním domě, potřebujete centrální kontrolní bod, jako je smartphone, tablet, notebook nebo herní konzole. Zařízení, jako jsou zámky dveří, televizory, termostaty, domácí monitory, kamery, světla a spotřebiče, mohou být ovládána pomocí systému automatizace domácího automatizace. Tato centrální ovládání umožňuje snadný přístup a ovládání všech připojených zařízení.

4. Dělat inteligentní domy konzumují hodně elektřiny?
Inteligentní domácí zařízení jsou vysoce efektivní a mohou se automaticky přizpůsobit měnícím se potřebám energie. Mohou dokonce detekovat neefektivnost, aby minimalizovali elektřinu, vodu a plynový odpad. Použití inteligentních zařízení může výrazně snížit spotřebu energie v domě.

5. Jaké jsou výhody a nevýhody chytrého domu?
Mezi výhody inteligentního domu patří pohodlí, energetická účinnost, bezpečnost, zabezpečení a dostupnost pro všechny věkové kategorie. Na druhé straně nevýhody zahrnují problémy s kompatibilitou, zranitelnost vůči kybernetickým útokům a složitost učení a řízení technologických systémů.

6. Jsou chytré domy za peníze?
Inteligentní bezpečnostní systémy se často považují za investice kvůli jejich komplexním bezpečnostním prvkům, varováním a oznámeními v reálném čase a schopnostem nahrávání. Inteligentní domy nabízejí zvýšenou úroveň bezpečnosti a klidu mysli.


Kdo může nastavit můj chytrý domov?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji elektrikáře pro chytrý domov

Pokud budete instalovat inteligentní zařízení, jako jsou přepínače a vývody ve stěně, budete vyžadovat licenci elektrikáře. Pokud instalujete věci jako inteligentní termostaty, budete potřebovat licenci HVAC. Pokud budete instalovat zámky inteligentních dveří, budete potřebovat zámečnickou licenci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mám začít vytvářet chytrý domov

Konečný průvodce nastavením vašeho inteligentního homepicku váš ekosystém.Budete chtít rozbočovač.Důležitost Wi-Fi.Bluetooth, Wi-Fi nebo Smart Hubsverify Smart-Home Support.Porozumění standardům inteligentního domu.Nastavení zařízení s inteligentním domovem.Najděte dobrá místa a pečlivě vybírejte jména.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí inteligentní domov

Národní průměrný rozsah pro automatizaci domu je mezi 2 000 a 6 000 USD, přičemž většina majitelů domů utratí 4 000 $ na instalaci inteligentního bezpečnostního systému středního rozsahu, reproduktoru, termostatu a zvonku. Nízké náklady tohoto projektu jsou 1 500 $ za inteligentní termostat, osvětlení a základní bezpečnostní systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je potřeba v inteligentním domě k připojení

Zařízení inteligentního domu jsou vzájemně propojena a jsou k dispozici prostřednictvím jednoho centrálního bodu – smartphone, tablety, notebooku nebo herní konzole. Zámky dveří, televizory, termostaty, domácí monitory, kamery, světla a dokonce i spotřebiče, jako je lednička.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat chytré domy používají hodně elektřiny

Inteligentní domácí zařízení, jako jsou termostaty a spotřebiče, jsou vysoce efektivní, protože se mohou automaticky přizpůsobit měnícím se potřebám energie. Navíc mohou detekovat neefektivnost, aby bylo možné minimalizovat odpad elektřiny, vody a plynu. Vaše spotřeba energie může být exponenciálně snížena, když inteligentní zařízení spustí váš domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody a nevýhody chytrého domu

Porozumění výhodám a nevýhodám pro inteligentní domácí technologii: pohodlí na dosah ruky.Con: Aspekty kompatibility.Pro: Energetická účinnost.Con: Internetové výpadky.Pro: Bezpečnost a zabezpečení.Con: zranitelnosti.Pro: Přístupnost pro všechny věkové kategorie.Con: komplexní technologické systémy se učit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou chytré domy za peníze

Odpověď: Inteligentní bezpečnostní systémy pravděpodobně stojí za to své náklady z několika důvodů. Bezpečnostní systém, který chrání váš domov, vám nejen neřekne, že váš domov byl vloupán. Dnešní inteligentní bezpečnostní systémy zahrnují všechny druhy bezpečnostních prvků v reálném čase, varování a oznámení a mohou je uložit do nahrávek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak převedu svůj normální domov do chytrého domu

Jak převedete svůj domov na chytrý domov Jedním ze způsobů, jak postavit chytrý domov, je investovat do inteligentního reproduktoru nebo centra, který podporuje Alexa, Siri nebo Google Assistant. To neznamená, že reproduktor je pouze od Amazonu, Apple nebo Google. K dispozici jsou spoustu dalších možností, které vyhovují vašemu rozpočtu a potřebám domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvyšuje inteligentní domov

Zvyšuje inteligentní domov technologii inteligentního domu s hodnotou domu. Hodnotitelé dělají to, co nazývají „úpravy“, když porovnávají technologické domy s podobnými, ale technicky deficientními domy. Smart Homes velí vyšší ceny a v důsledku toho může být snazší prodat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je inteligentní domov připojen k internetu

Inteligentní domov je rezidence, která používá zařízení připojená k internetu, aby umožnila vzdálené monitorování a správu spotřebičů a systémů, jako je osvětlení a vytápění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat inteligentní domy používají wifi

Inteligentní domy zahrnují zařízení připojená k WiFi, která jsou ovládána pomocí mobilní aplikace nebo dokonce hlasového asistenta, jako je Alexa. Mezi běžná inteligentní domácí zařízení patří inteligentní světla, inteligentní termostaty, inteligentní zámky a další. Inteligentní domy se stávají populárními kvůli pohodlí a výhodám, které nabízejí peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je největší problém s inteligentními domovy

Snad nejběžnějším problémem při nastavování inteligentního domácího zařízení je neschopnost nastoupit online. Ať už máte jeden z nejlepších směrovačů Wi-Fi nebo nejlepší síťové systémy Wi-Fi, potřebujete své inteligentní domácí zařízení k rozpoznání sítě Wi-Fi, aby mohla komunikovat s ostatními připojenými produkty, které vlastníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by mohlo být nevýhody mít chytrý domov

Inteligentní domy jsou energeticky účinné, přizpůsobitelné a pohodlné; Mají však nevýhody, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 nevýhody mít chytrý domov

Nevýhody, že máte inteligentní zařízení ve vašem domovském propojení systémů od různých dodavatelů. Mnoho výrobců vyvíjí discingt systémy, což ztěžuje integraci nových zařízení s vašimi stávajícími systémy jinou značkou.Systémy mohou být nákladné.Tato zařízení mají bezpečnostní nedostatky a lze je hacknout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je negativní dopad inteligentních domů

Inteligentní domy jsou energeticky účinné, přizpůsobitelné a pohodlné; Mají však nevýhody, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik obvykle trvá transformace běžného domu do chytrého domu

Náklady na inteligentní domácí systém pro kutily budou přímo odrážet, jaké prvky domu chcete automatizovat. Cenu mohou ovlivnit další faktory, jako jsou zapojení a protokoly, ale většina rozpočtu půjde přímo na spotřebiče. V průměru mohou majitelé domů očekávat, že za základní automatizaci domů zaplatí 2 000 až 4 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je riziko inteligentních domů

Čím více inteligentních zařízení má domov, tím větší je možnost, že uživatel bude mít jednu nebo více z nich na hackování a poskytne kybernetický zločinec přístup k datům z mnoha jiných propojených zařízení. Hlavním důvodem je to, že zařízení jsou navržena tak, aby se připojila k internetu a sdílení dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nastavit inteligentní domov bez internetu

Vše, co potřebujete, může být spolehlivý inteligentní domácí rozbočovač. Zatímco několik z těchto rozbočovačů může vyžadovat, abyste se připojili k internetu, abyste dokončili některé funkce, jako je aktualizace bezpečnostních oprav, nejnovějších funkcí a aktualizace stahování, pracují nezávisle na internetu, aby vytvořily inteligentní domácí prostředí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji router pro inteligentní domov

Nákup vyhrazeného routeru WiFi pro veškerou vaši inteligentní technologii je zdaleka nejlepší volbou, pokud jde o kybernetickou bezpečnost a šířku pásma. Všechna svá inteligentní zařízení budete úplně silací do své vlastní vyhrazené sítě, která nemá žádné spojení s vašimi ostatními zařízeními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nastavit wifi ve svém inteligentním domě

Smart Communications, Inc.Příspěvek Připojte telefon k předplacenému signálu WiFi. Stáhněte si aplikaci Gigalife & Otevřete aplikaci. Přijmout podmínky & Podmínky. Předplacené domácí wifi nebo kapesní wifi mobilní. Přidejte své aktivní telefonní číslo, abyste získali důležité. Zadejte své heslo a klikněte na Zaregistrovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane v chytrém domě, když internet vyjde

Pravda o inteligentních domovech

Jak však bylo uvedeno výše, inteligentní domov není považován za zcela zbytečný, když je připojení k internetu dole. Ve většině případů budou inteligentní zařízení nadále fungovat. Nebudete je však moci ovládat ani přistupovat k žádným funkcím, které vyžadují připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je největší nebezpečí inteligentního domova

Krádež údajů a krádeže identity: Nejistá zařízení IoT generují data a poskytují kybernetické útočníky dostatek prostoru pro zaměření na osobní údaje. To by mohlo potenciálně skončit v krádeži identity a podvodných transakcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím Wi-Fi ve svém inteligentním domě

Smart Communications, Inc.Příspěvek Připojte telefon k předplacenému signálu WiFi. Stáhněte si aplikaci Gigalife & Otevřete aplikaci. Přijmout podmínky & Podmínky. Předplacené domácí wifi nebo kapesní wifi mobilní. Přidejte své aktivní telefonní číslo, abyste získali důležité. Zadejte své heslo a klikněte na Zaregistrovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních domácích zařízení

Nevýhody, že máte inteligentní zařízení ve vašem domovském propojení systémů od různých dodavatelů. Mnoho výrobců vyvíjí discingt systémy, což ztěžuje integraci nových zařízení s vašimi stávajícími systémy jinou značkou.Systémy mohou být nákladné.Tato zařízení mají bezpečnostní nedostatky a lze je hacknout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo hacknout váš chytrý domov

Jedna nedávná studie zjistila, že inteligentní domy mohou zažít až 12 000 pokusů o hack týdně. A většina lidí ani neví, že se to děje. Od inteligentních televizorů po monitory, dokonce i chytré spotřebiče a žárovky, vše ve vašem domě, které se spojuje s Wi-Fi, je náchylné k hackám.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo desinstalo y reinstalo la seguridad total de Kaspersky??
Next Post
Prodává Amazon kamery šedé trhy?