15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu odinstalovat a přeinstalovat Kaspersky Total Security?

1 – Shrnutí článku v H2 s klíčovými body v 10 odstavcích každý odstavec za 3000 znaků je povinný ve formátu HTML s rozbití linky BR a formátování klíčových bodů v silném:

Shrnutí článku

V tomto článku budeme diskutovat o procesu odinstalace a přeinstalování Kaspersky, populární antivirové aplikace. Pokryjeme důležitost připojení aplikace k mému Kaspersky, abychom se vyhnuli ztrátě informací a udržovali ochranu počítače při opětovné instalaci operačního systému. Poskytneme také postupné pokyny pro odinstalaci internetového zabezpečení Kaspersky a přeinstalování celkové zabezpečení Kaspersky. Dále se budeme zabývat obavami o bezpečnost používání Kaspersky a poskytnutím informací o resetování aplikace. Nakonec budeme diskutovat o alternativních antivirových možnostech pro ty, kteří se mohou rozhodnout přestat používat Kaspersky.

Klíčové body:

  1. Odinstalace Kaspersky odstraní informace o aplikaci a licenci, takže se doporučuje připojit aplikaci s mým Kasperskym před přeinstalací operačního systému.
  2. Odstranění Kaspersky ponechává váš počítač a osobní údaje nechráněné.
  3. Chcete -li přeinstalovat Kaspersky, stáhněte si instalační balíček z webové stránky Kaspersky nebo odkaz v e -mailu obdrženém z internetového obchodu.
  4. Spusťte stažený instalační program a počkejte, až průvodce najde nejnovější verzi aplikace nebo se rozhodnete nainstalovat aktuální verzi.
  5. Chcete -li odinstalovat celkové zabezpečení Kaspersky, otevřete ovládací panel, přejděte na programy a funkce a vyberte aplikaci Kaspersky pro odinstalaci.
  6. Kasperskyho skener malwaru byl vysoce hodnocen testováním laboratoří a ukazuje vynikající výsledky při zachycení nulového a rozšířeného malwaru.
  7. Chcete-li resetovat Kaspersky do výchozího nastavení, otevřete hlavní okno Aplikace, klikněte na tlačítko ve spodní části okna, vyberte obecnou část a zvolte obnovení nastavení v rozbalovacím seznamu Správa nastavení.
  8. Vzhledem k obavám z jejích vazeb na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB) se doporučuje zvážit alternativní antivirové možnosti, jako jsou Bitdefender, TotalAv nebo Norton.
  9. Výkon Kasperského v nezávislých testech, jako jsou představení prováděné AV-testem, byl trvale dobrý.

2 – 15 jedinečných otázek založených na textu v silných značkách:

Otázky:

  1. Mohu odinstalovat Kaspersky a přeinstalovat?
  2. Co se stane, když odinstaluji Kaspersky?
  3. Jak mohu přeinstalovat Kaspersky na svém počítači?
  4. Jak mohu odinstalovat Kaspersky Total Security?
  5. Je už bezpečné používat Kaspersky?
  6. Jak resetovat Kaspersky?
  7. Měli by lidé přestat používat Kaspersky?
  8. Měl bych stále používat Kaspersky?
  9. Jaké jsou některé alternativní antivirové možnosti pro Kaspersky?
  10. Je Kasperskyho malware skener efektivní?
  11. Jaké jsou kroky k propojení Kasperskyho k mému Kaspersky?
  12. Přeinstaluje operační systém nezbytný při odinstalaci Kaspersky?
  13. Mohu odinstalovat Kaspersky, aniž bych ztratil licenci nebo informace o předplatném?
  14. Jaké jsou výhody resetování Kaspersky pro výchozí nastavení?
  15. Jaké jsou obavy související s vazbami Kaspersky na ruské FSB?

3 – Podrobné odpovědi přepsané nebo jedinečné z textu, ne kopírovací vložení, každá odpověď na 3000 znaků je povinná co nejvíce informací v HTML s přerušením řádků a BR a seznamy:

  1. Odpovědět: Když přeinstalujete operační systém, je aplikace Kaspersky odstraněna z vašeho počítače spolu s licenci nebo informacemi o předplatném. Abyste se vyhnuli ztrátě informací a udržovali ochranu počítače, doporučujeme, abyste svou aplikaci připojili k mému Kaspersky před opětovným instalací operačního systému.
  2. Odpovědět: Po odstranění zabezpečení internetu Kaspersky bude váš počítač a osobní údaje nechránit. Kaspersky Internet Security je odinstalován pomocí průvodce nastavením.
  3. Odpovědět: Stáhněte si balíček instalační instalace Kaspersky Total Security z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu, který jste obdrželi z internetového obchodu. Spusťte stažený instalační program. Počkejte, až průvodce najdete nejnovější verzi aplikace nebo klikněte na Skip a nainstalujte aktuální verzi.
  4. Odpovědět: Otevřete ovládací panel. Pokyny naleznete na webových stránkách podpory společnosti Microsoft. Přejít na programy a funkce. Vyberte svou aplikaci Kaspersky a klikněte na odinstalaci/změnu.
  5. Odpovědět: Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.
  6. Odpovědět: Obnovení nastavení výchozí aplikace:
    1. Otevřete hlavní okno aplikace.
    2. Klikněte na tlačítko ve spodní části okna.
    3. Vyberte obecnou část.
    4. Ve spodní části okna v rozevíracím seznamu Správa nastavení vyberte Nastavení obnovení.
  7. Odpovědět: Nedoporučujeme získat Kaspersky kvůli jeho vazbě na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB). Důrazně však doporučujeme zkoumat některé alternativy, jako jsou Bitdefender, TotalAv nebo Norton.
  8. Odpovědět: AV-Test uvádí všechny produkty prostřednictvím přísného testování a je nejdůvěryhodnějším zdrojem pro nezávislé testování bezpečnostních produktů. Kaspersky pravidelně dobře skóre ve svých testech, což ukazuje na jeho spolehlivost a efektivitu.
  9. Odpovědět: Některé alternativní antivirové možnosti, které je třeba zvážit místo Kaspersky. Tyto produkty mají své vlastní jedinečné funkce a výhody pro ochranu počítačů a osobních údajů.
  10. Odpovědět: Ukázalo se, že skener malwaru Kasperskyho je účinný a zachycuje jak s vysokou mírou detekce, tak rozšířeného malwaru s vysokou detekcí. Jeho výkon při testování ukazuje jeho schopnost chránit před různými hrozbami.
  11. Odpovědět: Chcete -li připojit Kaspersky k mému Kaspersky, můžete sledovat kroky poskytnuté na oficiálním webu Kaspersky nebo se podívat na dokumentaci a průvodce poskytnutými Kaspersky. Tyto zdroje vás provede procesem a zajistí úspěšné spojení.
  12. Odpovědět: Odinstalace Kaspersky nevyžaduje vždy přeinstalování operačního systému. Pokud však provádíte čistou instalaci operačního systému, doporučuje se předem odinstalovat Kaspersky a poté jej znovu nainstalovat po instalaci operačního systému.
  13. Odpovědět: V některých případech může být možné odinstalovat Kaspersky, aniž byste ztratili licenci nebo informace o předplatném. Obecně se však doporučuje připojit aplikaci s mým Kasperskym před přeinstalací operačního systému, aby se zajistilo, že jsou informace zachovány.
  14. Odpovědět: Resetování Kaspersky do výchozí nastavení může být prospěšné v různých situacích. Pomáhá obnovit aplikaci na původní konfiguraci, vyřešit jakékoli problémy nebo konflikty, které se mohly vyskytnout v důsledku přizpůsobeného nastavení. Může to být také užitečné, pokud chcete začít čerstvé pomocí nastavení aplikace.
  15. Odpovědět: Byly vzneseny obavy ohledně Kasperskyho vazby na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB). Tyto obavy vycházejí z obvinění z potenciálního přístupu k uživatelům a spolupráci s ruskými zpravodajskými agenturami. V důsledku toho se někteří jednotlivci rozhodnou vyhnout se používání Kaspersky a rozhodnout se pro alternativní antivirové možnosti z jiných zemí.

Poznámka: Počet znaků každé odpovědi se může lišit v závislosti na obsahu a dalším použitém formátování.

Jak odinstaluji a přeinstaluji úplnou bezpečnost Kaspersky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odinstalovat Kaspersky a přeinstalovat

Když přeinstalujete operační systém, je aplikace Kaspersky odstraněna z vašeho počítače spolu s licenci nebo informacemi o předplatném. Abyste se vyhnuli ztrátě informací a udržovali ochranu počítače, doporučujeme, abyste svou aplikaci připojili k mému Kaspersky před opětovným instalací operačního systému.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odinstaluji Kaspersky

Po odstranění zabezpečení internetu Kaspersky bude váš počítač a osobní údaje nechránit. Kaspersky Internet Security je odinstalován pomocí průvodce nastavením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přeinstalovat Kaspersky na svém počítači

Stáhněte si instalační balíček Kaspersky Total Security z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu, který jste obdrželi z internetového obchodu. Spusťte stažený instalační program. Počkejte, až průvodce najdete nejnovější verzi aplikace nebo klikněte na Skip a nainstalujte aktuální verzi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat Kaspersky Total Security

Otevřete ovládací panel. Pokyny naleznete na webových stránkách podpory společnosti Microsoft. Přejít na programy a funkce. Vyberte svou aplikaci Kaspersky a klikněte na odinstalaci/změnu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je už bezpečné používat Kaspersky

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetovat Kaspersky

Obnovení výchozího nastavení aplikace OPEZPESNÁTE VLASTNÍ OKO POVOLENÍ.Klikněte na. tlačítko ve spodní části okna.Vyberte obecnou část. Okno zobrazuje nastavení Kaspersky Anti-Virus.Ve spodní části okna v rozevíracím seznamu Správa nastavení vyberte Nastavení obnovení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli by lidé přestat používat Kaspersky

Plány a ceny. Nedoporučujeme získat Kaspersky kvůli jeho vazbě na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB). Důrazně však doporučujeme zkoumat některé alternativy, jako jsou Bitdefender, TotalAv nebo Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych stále používat Kaspersky

AV-Test uvádí všechny produkty prostřednictvím přísného testování a je nejdůvěryhodnějším zdrojem pro nezávislé testování bezpečnostních produktů. Kaspersky pravidelně skóruje perfektní nebo téměř perfektní s každou ze svých nabídek, pokud jde o ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj antivirus Kaspersky

Jak obnovit výchozí nastavení aplikace OPEZP.Klikněte na. tlačítko ve spodní části okna.Vyberte obecnou část. Okno zobrazuje nastavení internetového zabezpečení Kaspersky.Ve spodní části okna v rozevíracím seznamu Správa nastavení vyberte Nastavení obnovení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit Kaspersky

Pokud Kaspersky Internet Security funguje nesprávně, můžete provést následující: Restartujte Kaspersky Internet Security.Pokud problém stále přetrvává, restartujte svůj Mac.Pokud to nepomůže, přeinstalujte internetovou zabezpečení Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Byla Kaspersky celková bezpečnost přerušena

Mohu si stále koupit Kaspersky Total Security Tento produkt byl nahrazen našimi novými plány: Kaspersky Standard, Kaspersky Plus a Kaspersky Premium.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky celková zabezpečení stále bezpečné používat

Výsledky testu Kaspersky

AV-Test uvádí všechny produkty prostřednictvím přísného testování a je nejdůvěryhodnějším zdrojem pro nezávislé testování bezpečnostních produktů. Kaspersky pravidelně skóruje perfektní nebo téměř perfektní s každou ze svých nabídek, pokud jde o ochranu. Výsledky testu Windows 10 od ledna – února 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky stále ruská společnost

Laboratoriya Kasperskogo) je ruská nadnárodní kybernetická bezpečnost a antivirové poskytovatel se sídlem v Moskvě v Rusku a provozovaný holdingovou společností ve Velké Británii. Založil ji v roce 1997 Eugene Kaspersky, Natalya Kaspersky a Alexey de-Monderik; Eugene Kaspersky je v současné době generálním ředitelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsme zakázali Kaspersky

Správa loni zvýšila svou sondu národní bezpečnosti do antivirového softwaru Kaspersky Lab, protože obavy rostly o ruských kybernetických útocích poté, co Moskva napadla Ukrajinu. U.S. Regulátoři již zakázali používání federální vlády softwaru Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat celkové zabezpečení Kaspersky

V hlavním okně webového rozhraní aplikací otevřete strom konzoly správy a vyberte část Nastavení a pododdíl obecného nastavení. Ve skupině exportu a importu nastavení programu Nastavení programu klikněte na odkaz Restartujte odkaz na program a otevřete okno potvrzení restartu programu. Klikněte na tlačítko OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky ve vlastnictví ruské vlády

O Kaspersky

Kaspersky, jedna z největších soukromých společností v oblasti kybernetické bezpečnosti na světě, byla založena v Rusku v roce 1997 Eugene Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Kaspersky Total Security

Tento produkt byl nahrazen našimi novými plány: Kaspersky Standard, Kaspersky Plus a Kaspersky Premium. Pomocí stejné oceněné antivirové ochrany důvěryhodné a milované více než 400 miliony uživatelů jsou naše nové plány k dispozici v řadě možností zařízení / roku a jsou kompatibilní s Cross-OS kompatibilní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit Kaspersky

Kliknutím na licenční odkaz v okně hlavní aplikace přejděte do licenčního okna. Klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy a přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky. Zadejte e -mailovou adresu a heslo, které jste použili pro registraci na mém Kaspersky. Klikněte na tlačítko přihlásit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje celková zabezpečení Kaspersky nefunguje

Pokud se okno aplikace Kaspersky neotevře, znamená to, že ochrana nefunguje nebo pracuje nesprávně. Chcete -li tento problém vyřešit, přeinstalujte aplikaci. Stáhněte si instalační program z webu Kaspersky nebo My Kaspersky pro Kaspersky Basic, Standard, Plus. Odinstalujte aktuální verzi aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Kaspersky

Ochrana malwaru

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje Kaspersky Total Security 2023

Kaspersky Total Security 2023 chrání vaše digitální chytrým způsobem, kromě toho vás software chrání před viry, spamem, phishingovými a nebezpečnými webovými stránkami. Kaspersky Total Security 2023 chrání 1 zařízení a má platnost 1 rok. Celková zabezpečení Kaspersky je vhodné pro Windows, Mac, Android a iOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky ve vlastnictví Ruska

O Kaspersky

Kaspersky, jedna z největších soukromých společností v oblasti kybernetické bezpečnosti na světě, byla založena v Rusku v roce 1997 Eugene Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší Kaspersky nebo Norton

Dopad na výkon PC

Celkově Kaspersky vykazoval lepší výsledky, protože při provádění skenování používal od 40% do 60% CPU. Norton na druhé straně při skenování vzal vyšší procento zdrojů – z 80% do 100%.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je kontroverze s Kaspersky

Dne 9. prosince 2017, u.S. Vláda zakázala Kasperskyho z federálních civilních a vojenských počítačů jako součást širšího účtu za obranu. Dne 21. prosince 2017 litevská vláda zakazuje software Kaspersky Lab na citlivých počítačích, v němž tvrdí, že je to hrozba pro litevskou národní bezpečnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nyní nazývá celková zabezpečení Kaspersky

Tento produkt byl nahrazen našimi novými plány: Kaspersky Standard, Kaspersky Plus a Kaspersky Premium. Pomocí stejné oceněné antivirové ochrany důvěryhodné a milované více než 400 miliony uživatelů jsou naše nové plány k dispozici v řadě možností zařízení / roku a jsou kompatibilní s Cross-OS kompatibilní.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa Norton Identity Safe?
Next Post
Kdo může nastavit můj chytrý domov?