15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak povolím airplay?

Shrnutí článku:

1. Aktivujte airplay na zařízení iOS: Ujistěte se, že vaše zařízení Apple i IOS jsou připojeny ke stejné internetové síti. Přejděte ze spodní části obrazovky a otevřete ovládací centrum a klepněte na možnost „Airplay“. Vyberte zařízení, ke kterému se chcete připojit, například Apple TV.

2. Odstraňování problémů, pokud se AirPlay neobjeví: Pokud v telefonu nebo počítači chybí ikona Airplay, ujistěte se, že je Airplay povolena v Apple TV. Přejděte na Nastavení> Airplay na Apple TV, abyste se ujistili, že je zapnutý.

3. Připojte AirPlay k televizi: Chcete -li airplay z vašeho iPadu nebo iPhone do televizoru Android, otevřete ovládací centrum na zařízení iOS, klepněte na tlačítko zrcadlení obrazovky a ze seznamu vyberte televizor Android Android. Pokud je výzva k dispozici.

4. Zkontrolujte, zda je na vašem iPhone povoleno Airplay: Otevřete ovládací centrum na vašem iPhone přejetím dolů z pravého rohu. Pokud vidíte ikonu zrcadlení obrazovky, váš iPhone je airplay kompatibilní.

5. Pochopte tlačítko Airplay na iPhone: Airplay vám umožňuje sdílet videa, fotografie, hudbu a další od zařízení Apple po Apple TV, reproduktory a chytré televizory. Zajišťuje, že váš sdílený obsah zůstává soukromý.

6. Zapněte airplay na iPhone 11: Technologie AirPlay v iOS umožňuje odeslat video nebo zvuk z vašeho iPhone 11 do Apple TV nebo jiných zařízení s podporou AirPlay. Zrcadlování obrazovky také využívá airplay.

7. Rozlišovat zrcadlení obrazovky a Airplay: Zrcadlování obrazovky zobrazuje vše na obrazovce vašeho iPhone v televizi, zatímco Airplay přehrává média z telefonu do televize bez sdílení obrazovky.

8. Resetujte iPhone Airplay: Pokud Airplay nefunguje, můžete zkusit resetovat iPhone. Postupujte podle poskytnutých kroků pro odstraňování problémů a vyřešte problém.

Otázky:

1. Kde je airplay v nastavení iPhone?
Chcete -li najít nastavení Airplay na vašem iPhone, přejděte ze spodní části obrazovky a otevřete ovládací centrum a klepněte na možnost „Airplay“.

2. Proč se Airplay neobjeví?
Pokud v telefonu nebo počítači chybí ikona Airplay, ujistěte se, že je Airplay povolena v Apple TV. Přejděte na Nastavení> Airplay na Apple TV a ujistěte se, že je zapnutý.

3. Jak připojím airplay k mé televizi?
Chcete -li připojit Airplay z vašeho iPadu nebo iPhone do televizoru pro Android, otevřete ovládací centrum na zařízení iOS, klepněte na tlačítko zrcadlení obrazovky a ze seznamu vyberte televizor Android Android TV. Pokud je výzva k dispozici.

4. Jak zjistím, zda je Airplay povoleno?
Chcete -li rychle zkontrolovat, zda je na vašem iPhone povoleno, zda je Airplay povoleno, otevřete ovládací centrum přejetím dolů z pravého rohu vaší domovské obrazovky. Pokud vidíte ikonu zrcadlení obrazovky, váš iPhone je airplay kompatibilní.

5. Jaké je tlačítko Airplay na iPhone?
Tlačítko Airplay na iPhone vám umožňuje sdílet videa, fotografie, hudbu a další od zařízení Apple po Apple TV, reproduktory a chytré televizory. Zajišťuje, že váš sdílený obsah zůstává soukromý.

6. Jak zapnu airplay na svém iPhone 11?
Chcete-li zapnout AirPlay na vašem iPhone 11, můžete použít technologii Airplay v iOS k odeslání videa nebo zvuku do Apple TV nebo jiných zařízení s podporou Airplay. Zrcadlování obrazovky také využívá airplay.

7. Je obrazovka zrcadlí stejné jako Airplay?
Ne, zrcadlení obrazovky zobrazuje vše na obrazovce vašeho iPhone v televizi, zatímco Airplay přehrává média z telefonu do televize bez sdílení obrazovky.

8. Jak mohu resetovat svůj iPhone Airplay?
Pokud Airplay nefunguje, můžete zkusit resetovat iPhone. Postupujte podle poskytnutých kroků pro odstraňování problémů a vyřešte problém.

Jak povolím airplay?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je airplay v nastavení iPhone

Jak mohu aktivovat airplay na svém iPadu, iPhone nebo iPod Touchiensure, že vaše Apple TV a vaše zařízení pro iOS jsou připojeny ke stejné internetové síti.Přejděte ze spodní části obrazovky a otevřete řídicí centrum.Klepněte na možnost „Airplay“.Vyberte zařízení, ke kterému chcete připojit (Apple TV)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Airplay neobjeví

Pokud se pokoušíte použít Apple TV s Airplay, ale ikona Airplay chybí z telefonu nebo počítače, ujistěte se, že je Airplay povoleno na Apple TV. Na Apple TV přejděte na Nastavení > Airplay a ujistěte se, že je zapnutý airplay.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím airplay k mé televizi

Jak airplay z iPadu/iPhone do Android TVOpen Control Center na vašem iPhone/iPad.Klepněte na tlačítko zrcadlení obrazovky na vašem iPhone nebo iPadu.Vyberte televizi Android ze seznamu.Můžete být vyzváni k zadání kódu zrcadlení obrazovky poprvé, stačí zadat přístupový kód z televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je Airplay povoleno

Chcete -li rychle zkontrolovat, zda máte na svém iPhone airplay: Otevřete ovládací centrum přejetím dolů z pravého rohu na domácí obrazovce. Pokud máte starší model iPhone s tlačítkem, přejděte ze spodní části.Pokud vidíte ikonu zrcadlení obrazovky, váš iPhone je airplay kompatibilní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je tlačítko Airplay na iPhone

AirPlay vám umožní sdílet videa, fotografie, hudbu a další od zařízení Apple po vaše Apple TV, oblíbené reproduktory a oblíbené chytré televizory. A to, co sdílíte, vždy zůstává osobní a soukromé. Posaďte se a užijte si vše, co máte rádi – na více místech než kdy jindy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu airplay na svém iPhone 11

Technologie AirPlay v iOS umožňuje odeslat video nebo zvuk z vašeho zařízení iOS do Apple TV nebo jiné airplay enabled zařízení Screen Zrcadlování také používá Airplay k odeslání přesně toho, co se děje na vašem

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je obrazovka zrcadlí stejné jako Airplay

Zrcadlování obrazovky zobrazí vše na obrazovce vašeho iPhone v televizi, takže vše, co v telefonu děláte, bude viditelné na velké obrazovce. Když používáte Airplay, hrajete média z telefonu do televize, aniž byste se podělili o obrazovku na televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj iPhone Airplay

Protože vám ukážu několik snadných způsobů, jak tento problém vyřešit. Druhá část, co dělat, pokud Airplay nefunguje po aktualizaci iOS 16. Oprava číslo jedna tedy bude restartovat váš iPhone iPad nebo Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k televizi

Vyžaduje však kabel HDMI. A tento digitální adaptér Lightning digitální AV z Apple. Takže v popisu zanechám odkaz na to. Níže. Ale to jsou jediné dvě věci, které potřebujete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé chytré televizi

A mít Apple TV můžete použít bezdrátový streamovací protokol společnosti Airplay Apple, jak telefon, tak Apple TV musí být ve stejné síti. Stisknete tlačítko zrcadlení Airplay v ovládacím centru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Airplay

Chcete -li povolit a používat Airplay na vašem Mac, začněte kliknutím na ikonu řídicího centra – vypadá to jako dva vertikální přepínače – na pravé straně horního panelu nabídky. 2. Klikněte na zrcadlení obrazovky v ovládacím centru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat všechny iPhony mají airplay

Jakýkoli iPhone, iPad nebo iPod Touch běží iOS 4.2 nebo novější budou mít vestavěnou airplay vestavěnou, takže i když máte zařízení Apple, které je staré několik let, s největší pravděpodobností to podporuje a pracuje s Airplay.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je ikona Airplay na iPhone 11

Na iPhone 11 přejeďte přejeďte dolů z pravého horního rohu obrazovky a otevřete řídicí centrum. Klepněte na ikonu airplay. Vyberte Apple TV ze seznamu zařízení AirPlay. Vaše obrazovka iPhone 11 bude zrcadlena na vaší televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je ikona Airplay

1. Chcete -li povolit a používat Airplay na vašem Mac, začněte kliknutím na ikonu řídicího centra – vypadá to jako dva vertikální přepínače – na pravé straně horního panelu nabídky. 2. Klikněte na zrcadlení obrazovky v ovládacím centru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vrhnout obrazovku na Airplay

Na zařízení Android nainstalujte allcast. Připojte Apple TV ke stejné síti jako váš telefon Android. Spusťte program a poté vyhledejte tlačítko obsazení po přehrávání videa nebo jiného mediálního souboru. Klepnutím na to začnete streamovat média z vašeho Androidu do vašeho Apple TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je režim Airplay na iPhone

AirPlay vám umožní sdílet videa, fotografie, hudbu a další od zařízení Apple po vaše Apple TV, oblíbené reproduktory a oblíbené chytré televizory. A to, co sdílíte, vždy zůstává osobní a soukromé. Posaďte se a užijte si vše, co máte rádi – na více místech než kdy jindy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč zrcadlení obrazovky nefunguje

Pokud máte problémy se svými zařízeními, které nepřipojují zrcadlení obrazovky, rychlou opravou je restartování vašeho televizoru i telefonu. Ujistěte se, že váš telefon je spárován a připojen k televizoru pomocí stejné sítě Wi-Fi a poté restartujte router Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu odrážet svůj iPhone do televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odrážím telefon do televize

Telefon nebo tablet na větší displej. Na vašem Androidu. Telefon přejeďte dvakrát z horní části obrazovky, aby odhalil zásobník rychlého nastavení. Pokud inteligentní zobrazení není na této stránce, možná budete muset hledat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu odrážet svůj iPhone do své chytré televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je ikona Airplay

Obvykle se nachází v aplikaci, kterou používáte k prohlížení nebo poslouchání obsahu. Například v aplikaci Amazon Prime Video na iPhone najdete tlačítko Airplay – vypadá to jako čtverec s pevným trojúhelníkem ve spodním středu – v pravém horním rohu videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které iPhony podporují airplay

iPhoneiphone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max.iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max.iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max.iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.iPhone XS a iPhone XS Max.iPhone X a iPhone XR.iPhone 8 a iPhone 8 Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké modely iPhone mají airplay

Jakékoli zařízení, které může spustit Apple iOS 11 nebo novější, je také kompatibilní s Airplay 2. Patří mezi ně zařízení od iPhone 5 a dále, až po iPad 2017 nebo novější, jakýkoli iPad Air, jakýkoli iPad Pro a iPad Mini 2 nebo novější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Apple Airplay

Na vašem počítači Mac klikněte na ovládací centrum na panelu nabídek, klikněte na zrcadlení obrazovky a poté vyberte Apple TV nebo Smart TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat airplay na svém iPhone 11

Takže ukážu přehled o tom, jak obnovit váš iPhone iPad. A Mac na to přijde tak, jak restartovat iPhone nebo iPad, aby vypnul zařízení, stačí přejděte na General Nastavení. A pak

[/WPRemark]

Previous Post
¿Funciona el eco en Malasia??
Next Post
Což je nejlepší zabezpečení Norton Internet?