15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebujete krabici pro sledování televize na YouTube?

Shrnutí článku – YouTube TV: Kabelová alternativa pro streamování

1. TV YouTube nevyžaduje kabelovou skříňku ani smlouvu. S měsíčním předplatným 73 USD mají uživatelé přistupovat k populárním vysílání a kabelovým kanálům bez nutnosti tradičního kabelového nebo satelitního připojení. Službu lze streamovat živě nebo na vyžádání z různých zařízení, včetně televizorů, telefonů, tabletů a počítačů.

2. Aktivní připojení k internetu a televizní aplikace YouTube jsou nezbytné. Chcete -li používat TV YouTube, uživatelé potřebují pouze spolehlivé připojení k internetu, televizní aplikaci YouTube a streamovací zařízení. Není nutné žádné satelitní misky ani kabelové připojení.

3. Kroky k připojení YouTube TV. Nejprve se přihlaste na svůj účet Google v telefonu. Poté stáhněte a otevřete mobilní aplikaci YouTube v telefonu. Ujistěte se, že váš telefon je připojen ke stejné síti Wi-Fi jako vaše televize.

4. Kompatibilní zařízení pro streamování TV YouTube. TV YouTube je kompatibilní s různými přehrávači médií, včetně Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku. Inteligentní televizory a herní konzole také podporují televizní aplikace YouTube.

5. Požadavky na televizi na YouTube pro různá zařízení. Funkce YouTube TV s chytrými telefony a tablety Android (verze 5.0 a novější), Android TV (Google TV), Apple TV (čtvrtá generace a 4K) a Google Chromecast.

6. Sledování YouTube na inteligentní televizi. Chcete -li sledovat YouTube na Smart TV Samsung, jednoduše klepněte na tlačítko Domů na dálkovém ovládání a vyhledejte aplikaci YouTube. Můžete se přihlásit k odběru kanálů a jako videa pro osobní doporučení.

7. Způsoby, jak získat televizi YouTube v televizi. YouTube TV je přístupný na Fire TV, Samsung TV, Google Chromecast nebo prostřednictvím webového prohlížeče. Konkuruje dalším streamovacím službám, jako je Hulu + Live TV, Sling TV a Fubotv.

8. Výhody a nevýhody televize YouTube. YouTube TV nabízí vynikající výběr kanálu, uživatelsky přívětivé rozhraní a spolehlivé cloudové DVR. Jedna nevýhoda je však omezený dostupný obsah.

Unikátní otázky:

1. Vyžaduje TV na YouTube kabelovou skříňku?
Ne, YouTube TV nevyžaduje kabelovou skříňku. Uživatelé mohou streamovat obsah ze své televize, telefonu, tabletu nebo počítače bez nutnosti tradičních kabelových nebo satelitních připojení.

2. Mohu sledovat televizi YouTube bez kabelu?
Ano, TV na YouTube lze použít bez připojení kabelu. Aktivní připojení k internetu, televizní aplikace YouTube a streamovací zařízení stačí pro přístup ke službě.

3. Jak připojíte YouTube TV?
Chcete -li nastavit televizi YouTube, přihlaste se na svůj účet Google v telefonu. Stáhněte si a otevřete mobilní aplikaci YouTube v telefonu a zajistěte, aby byla připojena ke stejnému Wi-Fi jako vaše televize.

4. Jaké je nejlepší zařízení pro streamování TV na YouTube?
TV YouTube dobře funguje s přehrávači médií, jako jsou Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku. Kromě toho, inteligentní televizory a herní konzole mají k dispozici televizní aplikace YouTube. Streamovací hůl roku plus je doporučen pro většinu uživatelů.

5. Jaké jsou požadavky na televizi na YouTube?
TV YouTube je kompatibilní s chytrými telefony a tablety Android (verze 5.0 a novější), Android TV (Google TV), Apple TV (čtvrtá generace a 4K) a Google Chromecast.

6. Jak mohu sledovat YouTube na mé chytré televizi?
Chcete -li sledovat YouTube na Smart TV Samsung, pomocí dálkového ovládání klepněte na tlačítko Domů a vyhledejte aplikaci YouTube. Přihlášení k odběru kanálů a lak na videa může pomoci přizpůsobit doporučení.

7. Co potřebuji, abych získal tv na YouTube v televizi?
Pro přístup k televizi YouTube v televizi mohou uživatelé používat Fire TV, Samsung TV, Google Chromecast nebo webový prohlížeč. Stojí za to porovnat TV YouTube s dalšími službami, jako je Hulu + Live TV, Sling TV a Fubotv.

8. Jaká je nevýhoda TV YouTube?
Zatímco televizor YouTube nabízí vynikající výběr kanálů, uživatelsky přívětivé rozhraní a funkčnost Cloud DVR, jedna nevýhoda je omezený dostupný obsah. V současné době nemusí být mnoho sledovat.

Potřebujete krabici pro sledování televize na YouTube?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje TV na YouTube krabici

Za 73 $ měsíčně poskytuje předplatné na YouTube přístup k mnoha nejpopulárnějším vysílacím a kabelovým kanálům. Není nutná žádná smlouva nebo kabelová skříňka. Obsah můžete streamovat živě nebo na vyžádání z televize, telefonu, tabletu nebo počítače.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi YouTube bez kabelu

Pro práci na YouTube nepotřebujete připojení k satelitu nebo kabelu. Můžete jej použít jako jakákoli jiná online streamovací služba. Potřebujete pouze aktivní připojení k internetu, aplikaci YouTube TV a streamovací zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojíte YouTube TV

A pak se přihlaste k vašemu Googlu. Účet se přihlásit se stahováním telefonu a otevřete mobilní aplikaci YouTube TV a pokud je váš telefon připojen ke stejnému Wi-Fi jako vaše televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejlepší zařízení pro streamování TV na YouTube

TV YouTube pracuje s přehrávači streamování médií, jako jsou Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku, stejně jako televizních sad. Aplikace YouTube TV pro inteligentní televizory a herní konzole si můžete stáhnout. Streamovací hůl roku plus je pro většinu uživatelů nejlepší volbou.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou požadavky na televizi na YouTube

YouTube TV porovnána

YouTube TV Sling TV
Android chytré telefony a tablety ✓ (5.0 a novější) ✓ (4.4 a novější)
Android TV (Google TV) ✓ (OS Lollipop 5.0 nebo novější)
Apple TV ✓ (čtvrtý gen a 4K) ✓ (čtvrtý gen a novější)
Google Chromecast

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat YouTube na mé chytré televizi

Vítejte v tutoriálu Foxy Tech Tipy pro sledování YouTube na Smart TV Samsung. Pokud zjistíte, že toto video je užitečné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji, abych získal tv na YouTube v televizi

Můžete sledovat TV na YouTube na Fire TV, použít televizi Samsung pro prohlížení YouTube, Fire Up YouTube TV na zařízení Google Chromecast nebo se držet vyzkoušeného a skutečného webového prohlížeče. Zde je způsob, jak se na YouTube TV stačí proti dalším populárním službám pro šňůry, včetně Hulu + Live TV, Sling TV a Fubotv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda TV YouTube

S vynikajícím výběrem kanálu, snadno použitelným rozhraním a vynikajícím Cloud DVR je YouTube TV vynikající náhradou kabelové televize. Nabízí upgrade 20 $ 4k, ale nevýhodou je, že v současné době není moc sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat YouTube na mé chytré televizi

Poté najděte tlačítko na dálkovém ovladači. V této nízkém konce LG TV. Říká se tomu moje aplikace. To vám přiměje sledovat YouTube ve vašem televizi. Ale navigace. A vyhledávání z dálkového ovladače bude neohrabané.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat YouTube v mé televizi doma

Stáhněte si aplikaci TV YouTube na vybraných zařízeních vyhledáváním „YouTube TV“ v obchodě s aplikacemi vašeho zařízení. Mezi podporovaná zařízení patří Select Amazon Fire TV zařízení, hráče Roku a televizory, Apple TV a Apple TV 4K, Vizio Smartcast TVS, Samsung & LG Smart TVS, Hisense TVS, Xbox One a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké vybavení je zapotřebí k streamu YouTube TV

TV YouTube pracuje s přehrávači streamování médií včetně Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku hráči & Televizory. K dispozici jsou také televizní aplikace YouTube pro chytré televizory a herní konzole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejjednodušší zařízení pro televizi YouTube

Nejlepší možnost YouTube TV pro rychlé nastavení: Amazon Fire TV Stick

Sledování televize YouTube na Amazon Fire TV Stick je dobré pro uživatele, kteří chtějí nejjednodušší nastavení pro domácí prohlížení. Nepotřebujete drahou novou televizi nebo samostatnou krabici. Stačí zapojit Firestick do boku televizoru v portu HDMI a můžete začít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte všechny inteligentní televizory podporující televizi YouTube

Stáhněte si aplikaci TV YouTube na vybraných zařízeních vyhledáváním „YouTube TV“ v obchodě s aplikacemi vašeho zařízení. Mezi podporovaná zařízení patří Select Amazon Fire TV zařízení, hráče Roku a televizory, Apple TV a Apple TV 4K, Vizio Smartcast TVS, Samsung & LG Smart TVS, Hisense TVS, Xbox One a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat YouTube na mé chytré televizi

Zkontrolujte připojení kabelu a ujistěte se, že je správně a bezpečně zapojeno. Zkuste restartovat televizi, protože jiné aplikace mohou konzumovat příliš velkou šířku pásma nebo konflikt s streamovacími službami YouTube. Budete chtít zkontrolovat, zda byla na instalaci nejnovější aktualizace softwaru nainstalována ve vaší chytré televizi a aplikaci YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejlepší zařízení, aby se moje televize stala inteligentní televizí

"Amazon Fire TV Stick, Google TV a Apple TV Products přicházejí s dálkovým ovládáním, které se snadno používá a také vám umožní ovládat objem televize." Můžete také použít herní konzoli jako PlayStation nebo Xbox nebo set-top box jako načtení televizní box, místo streamovacího zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete mít na YouTube TV

3

Vaše členství zahrnuje až 3 simultánní proudy. Pro další měsíční poplatek naše 4K plus doplňky odemkne neomezené proudy doma, takže můžete sledovat TV na YouTube na tolika kompatibilních obrazovkách, kolik chcete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat televizi na YouTube ve 2 různých domech

Můžete sledovat YouTube TV na více místech ANO, můžete sledovat YouTube TV na více místech. Abyste však mohli vidět místní sítě, budete se však muset přihlásit alespoň každé tři měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení můžete sledovat YouTube na vaší chytré televizi

Sledujte na kabelové krabičce na televizi, bez potřeby

TV YouTube pracuje s přehrávači streamování médií včetně Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku hráči & Televizory. K dispozici jsou také televizní aplikace YouTube pro chytré televizory a herní konzole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které chytré televizory pracují s TV YouTube

Televizory a hráči

Předplatitelé YouTube TV s Android TV, Apple TV nebo Select Amazon Fire TVs si mohou jednoduše stáhnout aplikaci YouTube, přihlásit se a začít sledovat službu. Totéž platí pro majitele inteligentních televizorů Hisense, LG a Samsung, stejně jako TVIZIO Smartcast TVS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete streamovat na YouTube TV na jakémkoli zařízení

TV na YouTube můžete sledovat na počítači, televizi nebo mobilním zařízení. V tomto článku se dozvíte více o různých zařízeních a platformách, které můžete použít k sledování televize YouTube. Sledujte televizi YouTube na svém mobilním zařízení, včetně některých chytrých telefonů a tablet. YouTube TV také pracuje ve webovém prohlížeči na vašem počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat YouTube na inteligentní televizi

Připojte se k vaší inteligentní televizi nebo streamovacím zařízení:

Otevřete aplikaci YouTube na inteligentní televizi nebo streamování. Připojte zařízení Android se stejnou síť Wi-Fi jako vaše inteligentní televize nebo streamovací zařízení. Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci YouTube. Vyberte video, které chcete sledovat, a klepněte na obsazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zařízení mohu použít k streamování TV YouTube do mého televize

Můžete sledovat TV na YouTube na Fire TV, použít televizi Samsung pro prohlížení YouTube, Fire Up YouTube TV na zařízení Google Chromecast nebo se držet vyzkoušeného a skutečného webového prohlížeče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat YouTube TV na mé chytré televizi

Chcete -li sledovat televizi YouTube v televizi, musíte nejprve stáhnout aplikaci TV YouTube do své chytré televize nebo streamování zařízení. Pokud TV na YouTube není předinstalována, můžete si aplikaci stáhnout tak, že přejdete do obchodu s aplikacemi ve vaší chytré televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč th na YouTube nefunguje na Firestick

TV YouTube podporuje maximálně tři připojení zařízení najednou. Pokud číslo přesahuje tři připojení, nebudete moci otevřít YouTube na Firestick. Nejlepším řešením tohoto problému je odhlášení z TV na YouTube na zbytečných zařízeních. Poté, znovu opětovné televizi YouTube na Firestick a zjistěte, jestli to funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji televizní krabici, pokud mám chytrou televizi

Inteligentní televize nepotřebuje krabici. Na druhé straně tržní předpisy na trhu s televizním boxem, kvůli otevřenosti systému Android TV Box, nízkým obtížím ve vývoji hardwaru a nízkým… Pokud je některá z vašich televizorů chytrá televize, můžete získat přístup k filmům a televizním pořadům prostřednictvím internetového streamování.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la vida promedio de un detector de humo??
Next Post
Proč mají staveniště fotoaparáty?