15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak pořizujete křišťálově čisté obrázky?

Souhrn:

  1. Fotografové dosahují jasných a ostrých fotografií tím, že přesně zaostřují a zajistí dostatek hloubky pole, aby předmět vynikl.
  2. Nejběžnějším důvodem pro rozmazané fotografie je nesprávné použití rychlosti závěrky, protože pomalejší rychlost závěrky může vést k koření kamery.
  3. Chcete -li pořizovat jasné fotografie s telefonem, tipy zahrnují použití mřížky, nastavení zaostření kamery, použití režimu HDR a přijímání negativního prostoru.
  4. Doporučená rychlost závěrky pro ostrost není pomalejší než použití ohniskové vzdálenosti.
  5. Sociální vlivy zvyšují čistotu fotografie natáčením v surovém formátu, věnováním pozornosti osvětlení, vyhýbání se zataženému dnem a uplatňováním pravidla třetích.
  6. Nejostřejší clona se může lišit, ale střední clony jsou obecně považovány za nejostřejší.
  7. Zvýšení jasnosti obrazu zvýšením rozlišení může vést ke ztrátě kvality obrazu, ale existují opatření, která lze přijmout v Adobe Photoshopu za účelem udržení vizuální kvality.
  8. Zlepšení kvality fotoaparátu na zařízeních Android zahrnuje úpravu nastavení kamery, pomocí aplikací pro kameru třetích stran a zajištění čistého objektivu.

Otázky:

  1. Jak fotografové dosáhnou jasných fotografií?
  2. Fotografové dosahují jasných fotografií přesně zaostřením a zajišťováním dostatečného množství hloubky pole, aby se předmět vynikl. Při fotografování portrétů se zaměřuje obvykle na oko osoby, protože to je místo, kde diváci hledají jako první.

  3. Jaký je nejčastější důvod pro rozmazané fotografie?
  4. Nejběžnějším důvodem rozmazaných fotografií je nesprávné použití rychlosti závěrky. Pomalejší rychlosti závěrky mohou vést k chvění fotoaparátu, zejména při střelbě kapesního počítače.

  5. Jak lze vyčistit fotografie telefonem?
  6. Jasné fotografie lze pořídit pomocí telefonu pomocí mřížky k vyvážení výstřelu, nastavením zaostření kamery pomocí režimu HDR a přijetím negativního prostoru.

  7. Jaká rychlost závěrky se doporučuje pro ostrost?
  8. Doporučená rychlost závěrky pro ostrost není pomalejší než použití ohniskové vzdálenosti. Například, pokud natáčení s objektivem 24 mm, měla by být pro ostré ruční fotografie použita rychlost závěrky 1/24s nebo rychlejší.

  9. Jak sociální vlivy zvyšují jasnost fotografie?
  10. Sociální vlivy zvyšují čistotu fotografie natáčením v surovém formátu pro lepší editační schopnosti, věnovat pozornost osvětlení, vyhýbat se střelbě v zatažené dny a využíváním pravidla třetích.

  11. Který clona je považována za nejostřejší?
  12. Zatímco střední clony jsou obecně považovány za nejostřejší, široce otevřené otvory jako F2.8 může být také ostrý, zejména uprostřed obrázku.

  13. Lze zvýšit jasnost obrazu?
  14. Může být provedeno zvýšení rozlišení digitálního obrazového souboru, ale může to mít za následek ztrátu kvality obrazu. V Adobe Photoshopu však lze přijmout určitá opatření, aby se zvýšila řešení při zachování vizuální kvality.

  15. Jak lze vylepšit čistotu fotoaparátu na zařízeních Android?
  16. Chcete-li zlepšit čistotu fotoaparátu na zařízeních Android, upravit nastavení fotoaparátu, používat aplikace pro kamery třetích stran pro další funkce a zajistit, aby byla čočka čistá z nečistot nebo šmouhy.

Jak pořizujete křišťálově čisté obrázky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak fotografové získají své fotografie tak jasné

Takže pokud chcete, aby vaše fotografie vyšly křišťálově čisté a ostré, musíte se přesně soustředit a ujistit se, že máte dostatek hloubky pole, aby byl předmět ostře. Při fotografování portrétů se téměř vždy soustředíte na oko osoby, protože to je místo, kde divák fotografie bude vypadat jako první.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nejsou moje fotografie křišťálově čisté

Nejčastějším důvodem rozmazané fotografie je nesprávné použití rychlosti závěrky. Čím rychleji je rychlost závěrky, tím menší je šance na chvění fotoaparátu. To platí zejména při střelbě kapesního počítače. Neexistuje způsob, jak někdo bude schopen pobírat kameru dostatečně stabilní při pomalé rychlosti závěrky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak pořídíte snímky

Jak pořizovat dobré fotografie s telefonem: 25 tipů & Tricksuses Gridines pro vyvážení vašeho výstřelu.Zaostřněte si fotoaparát.Použijte režim HDR.Použijte přirozené světlo.Zaměřte se na jeden předmět.Držte telefon stále.Zvažte nákup mobilního stativu.Přijměte negativní prostor.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká rychlost závěrky je ostrost

Podle tohoto pravidla, když střílíte kapesní počítač, neměli byste používat rychlost závěrky pomalejší než ohniskovou délku, se kterou střílíte. Například, pokud natáčíte s objektivem 24 mm, měli byste použít rychlost závěrky 1/24s nebo rychleji, pokud chcete pořídit ostré fotografie kapesní počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vlivníci objasňují své obrázky

Jak přibít svou fotografii jako sociální vliv na Raw, pokud plánujete provádět těžkou úpravu.Věnujte pozornost svému osvětlení.Vyvarujte se střelby na zatažené dny.Pravidlo třetin existuje z nějakého důvodu.Nespoléhejte se jen na selfies.Jinak je váš přítel stativ a Bluetooth Clicker.Udržujte své úpravy jednoduché.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejostřejší clona

Obecně řečeno, střední clony jsou nejostřejší, ale někdy široko otevřené otvory (E.G. F2. 8) jsou stejně ostré, alespoň uprostřed obrázku. A tady je další problém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme zvýšit jasnost obrázku

Můžete zvýšit rozlišení souboru digitálního obrazu, ale tak ztratíte kvalitu obrázku. Existují však některá opatření, která můžete přijmout v Adobe Photoshopu, která vám pomohou zvýšit rozlišení a zároveň dodržovat vizuální kvalitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zřejmě vypadat fotoaparátu

Řekněte mi, jak získat lepší kvalitu fotoaparátu na Androidu

Telefony Android vám umožňují změnit rozlišení vašich fotografií. Otevřete aplikaci fotoaparátu a klikněte na Nastavení v levém dolním rohu. Klikněte na usnesení. Pak se ujistěte, že máte nejvyšší možnou kvalitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký formát obrázku je nejlepší pro jasnost

Mezi nejlepší bezchybné formáty obrázků patří GIF, PNG, TIFF a BMP. Tyto typy souborů mohou být upraveny nebo komprimovány bez ovlivnění kvality vašeho obrazu, i když mohou mít nižší rozlišení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak lidé pořizují vysoce kvalitní fotografie

Většina obrázků vypadá nejlépe, když je ISO v rozsahu 100-1000. ISO ovládá citlivost fotoaparátu na světlo. Rychlost clony a závěrky jsou důležitějšími kontrolami expozice. Protože je ISO tak snadné měnit, lidé se na to příliš spoléhají, když jsou v nižších světelných situacích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká rychlost závěrky, aby se zabránilo rozmazaným obrazům

Obecným pravidlem, když je ruční držení fotoaparátu nastavit rychlost závěrky, která se rovná vaší ohniskové vzdálenosti, aby se zabránilo chvění kamery. Jinými slovy, rychlost závěrky by měla být při použití objektivu 300 mm, 1/20 nebo rychlejší, 1/300 nebo rychlejší s objektivem 20 mm atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší otvor pro ostrost

To záleží na vašem objektivu, ale opět v řeči, otvory F5. 6, F8 nebo F11 vytvoří „ostřejší“ obrázek než F16. Části F2. 8 a F4 mohou být stejně ostré, v závislosti na čočce, ale mohou trpět hloubkou zaostření a zakřivením problémů v terénu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu způsobit, že moje fotografie vypadají profesionálně

Dobrým způsobem, jak zajistit, aby vaše fotografie vypadaly profesionálně, je udělat na nich určitý stupeň úprav. Nemusí to být fantazie, jen kontrola vyvážení a expozice bílé, redukce hluku a ostření a přidání malého kontrastu a nasycení může udělat zázraky pro obraz, zejména pokud střílíte v Raw.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit fotografie v telefonu jako profesionál

Jak upravovat obrázky jako profesionál na vašem smartphonesnapsed. Plně zdarma a výkonná aplikace pro úpravu obrázků, Snapseed získala Google v roce 2012.VSCO.Editor fotografií od voliéry.Pixlr.Adobe Photoshop Lightroom CC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší otvor, aby se vše soustředilo

f/11

Chcete -li se vše zaostřit, budete muset zúžit clonu a použít techniku ​​nazvanou "hluboké zaměření". Většina profesionálních fotografů doporučí používat F/11 jako pravidlo. To by mělo efektivně zajistit, aby prvky ze střední země k pozadí vašeho obrazu zůstaly v soustředění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký clonu používá většina fotografů

Fotografové portrétu dávají přednost širším otvorům jako f/2.8 nebo dokonce f/4 – mohou se zaměřit na toto téma a rozmazat pozadí. To je také důvod, proč fotografové krajiny obvykle střílí v rozsahu f/11 až f/22 – chtějí více krajiny, od popředí po vzdálený horizont.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vyhnete rozmazaným obrázkům

Zůstaňte ostrý: 15 spolehlivých tipů, jak se vyhnout rozmazaným fotografováním rukou. Střelba z kapesního počítače vás dělá více náchylně.Použijte stativ.Zvyšte rychlost závěrky.Použijte vlastní časovač nebo dálkové ovládání.Střílet v režimu burst.Zkontrolujte své zaměření.Použijte správné nastavení automatického zaostření.Procvičujte se zaostření ručně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je fotka s nejvyšším rozlišením

717 gigapixelů

Toto je největší a nejpodrobnější fotografie, která kdy byla pořízena z uměleckého díla. Je to 717 gigapixelů, nebo 717 000 000 000 pixelů, velikosti. Vzdálenost mezi dvěma pixely je 5 mikrometrů (0.005 milimetrů), což znamená, že jeden pixel je menší než lidská červená krvinka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu pořizovat vysoce kvalitní obrázky s fotoaparátem

Tipy pro vytváření obrázků s vysokým rozlišením nepoužívejte automatickou expozici.Ujistěte se, že mezi obrázky je vysoký stupeň překrývání.Použijte dlouhý objektiv.Natočte stejnou scénu několikrát, abyste se ujistili, že dostanete správnou expozici – pamatujte, budete v manuálu.Ukončete každou sadu obrázků značkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu pořizovat jasné obrázky se svým iPhone

Ujistěte se, že nepoužíváte nic abraziva, nebo byste mohli poškodit svůj objektiv. Mít čistý objektiv je důležité pro důsledné zajištění toho, aby vaše obrázky byly jasné, že tip číslo čtyři je vyhnout se použití zoomu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který formát obrazu je nejjasnější

Surové soubory jsou formátem nejvyšší kvality. Fotografové jsou milováni, protože surový formát zaznamenává všechna data ze senzoru fotoaparátu. Protože Raw je nekomprimovaný formát, dává fotografům během následného zpracování nesmírnou kreativní svobodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejkvalitnější formát fotografií

Surový formát

Surové soubory jsou formátem nejvyšší kvality. Fotografové jsou milováni, protože surový formát zaznamenává všechna data ze senzoru fotoaparátu. Protože Raw je nekomprimovaný formát, dává fotografům během následného zpracování nesmírnou kreativní svobodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká nastavení je potřeba pro rozmazané fotografie

Váš fotoaparát by měl být nastaven na prioritu závěrky nebo manuálního režimu s rychlostí závěrky mezi 1/15 a 1/60 sekund, v závislosti na rychlosti vašeho předmětu. Možná budete muset střílet několik zkušebních výstřelů, abyste určili rychlost závěrky. Použití pomalejší rychlosti závěrky zvýší rozmazání; zatímco rychlejší rychlost závěrky sníží rozmazání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký úhel závěrky je menší rozmazání

Pravidlo 180 ° může být porušeno, aby napodobovalo konkrétní filmovou éru nebo se použilo k tomu, aby se video účelně roztřesené, nebo přímé otřesy. Čím širší úhel závěrky, z 270 ° až do 360 °, čím více rozostření pohybu, a čím užší úhel závěrky (méně než 180 °), tím menší rozmazání pohybu je vnímáno z jednoho rámečku na druhý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká ohnisková vzdálenost je nejostřejší

100 mm čočky jsou obecně neuvěřitelně ostré po celém rozsahu clony, v tomto ohledu také nabízejí extrémní flexibilitu (kánon 100 mm f/2.Makro čočka 8L má rozsah clony f/2.Například 8-F/32).

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo conectar mi cámara CCTV a mi teléfono sin Internet??
Next Post
Proč mají americká auta panická tlačítka?