15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co znamená bílá hvězda na zápase?

Shrnutí článku:

Symbol hvězd na zápase.com: Symbol hvězd představuje super přejetí. Odesláním super přejetím prstem naznačujete, že jste již projevili zájem o profil tohoto člena.

Fialová hvězda na zápase.com: Fialová hvězda se používá k super jako někoho. Pokud ve svém krmivu „Líbí se vám“ vidíte fialovou hvězdu, znamená to, že vás uživatel super líbil. Super lajky jsou k dispozici ke koupi, ale tuto funkci mohou použít pouze uživatelé prémiových.

Barevné tečky na zápase.com: Pevná zelená tečka znamená, že člen je nyní online, zatímco prázdný zelený kruh naznačuje, že člen byl nedávno online, mezi 46 minutami a 24 hodinami.

Vědět, zda vás někdo viděl na zápase.com: V sekci „Kdo se mi prohlížel mě“ se objeví pouze lidé, kteří jsou do systému přihlášeni. Avšak ani ti, kteří jsou přihlášeni.

Skrytí vašeho profilu na zápase.com: Pokud je váš profil skrytý, nebude se zobrazen ve výsledcích vyhledávání. Doporučuje se skrýt svůj profil pouze tehdy, když si uděláte přestávku nebo potkáte někoho, koho máte zájem.

Ikona diamantu na zápase.com: Pokud vás někdo, koho se vám již líbilo, se vám líbí, uvidíte ikonu zlatého diamantu vedle jejich jména v seznamu zápasů, což naznačuje, že se jedná o zápas.

Slyšení na zápase.com: Klepnutím nebo kliknutím na tlačítko Pink Heart (jako je tlačítko) upozorňuje osobu v části „lajky“, o které máte zájem. Může se také objevit na vaší stránce „Discover“ pod kartou „Doporučené“.

Význam barev na zápase.com: Prázdný zelený kruh vedle něčího uživatelského jména znamená, že byli poslední online mezi 46 minutami a 24 hodinami.

15 otázek:

  1. Co znamená symbol hvězd na zápase.com? Symbol hvězd představuje super přejetí, což naznačuje, že jste projevili zájem o profil člena.
  2. Co znamená fialová hvězda na zápase.com? Fialová hvězda se používá k super jako někoho, a pokud to vidíte ve svém krmivu „Líbí se vám“, znamená to, že vás uživatel měl rád.
  3. Co znamenají barevné tečky na zápase.com? Pevná zelená tečka znamená, že člen je v současné době online, zatímco prázdný zelený kruh naznačuje, že byl nedávno online.
  4. Jak víte, jestli vás někdo viděl na zápase.com? V sekci „Who Who’s Viesed Me“ se objeví pouze uživatelé přihlášení, kteří splňují vaše preference.
  5. Co je skryto na zápase.com? Pokud je váš profil skrytý, nebude se zobrazen ve výsledcích vyhledávání, což snižuje vaše šance na nalezení shody.
  6. Co znamená diamant na zápase.com? Ikona diamantu vedle něčího jména v seznamu zápasů označuje vzájemný podobný, což potvrzuje, že se jedná o shodu.
  7. Co se stane, když na zápas srdce.com? Klepnutím nebo kliknutím na tlačítko Pink Heart upozorňuje osobu v sekci „lajky“, o které máte zájem.
  8. Co znamená barva na shodě.com? Prázdný zelený kruh vedle něčího uživatelského jména znamená, že byli poslední online mezi 46 minutami a 24 hodinami.

Podrobné odpovědi:

Co znamená symbol hvězd na zápase.com? Symbol hvězd představuje super přejetí na zápase.com. Odesláním super přejetím prstu naznačujete, že jste již projevili svůj zájem o profil člena.

Co znamená fialová hvězda na zápase.com? Fialová hvězda se používá k super jako někdo na zápase.com. Pokud ve svém krmivu „Líbí se vám“ vidíte fialovou hvězdu, znamená to, že vás uživatel super líbil. Zápas.Uživatelé COM Premium mají týdenní super, jako je součástí jejich členství a další super lajky lze zakoupit samostatně. Tuto funkci však mohou použít pouze uživatelé prémiových.

Co znamenají barevné tečky na zápase.com? Barevné tečky na zápase.com představuje online stav člena. Pevná zelená tečka znamená, že člen je v současné době online. Prázdný zelený kruh naznačuje, že člen byl nedávno online, mezi 46 minutami a 24 hodinami. V některých případech můžete vidět konkrétnější informace jako „Active 1 Hour Ago“ nebo „Active před 2 hodinami.”

Jak víte, jestli vás někdo viděl na zápase.com? Chcete -li zjistit, kdo si prohlédl váš profil na zápase.com, musíte být přihlášeni do systému. V sekci „Who Who Iwer Me“ se objeví pouze lidé, kteří jsou přihlášeni. Je však důležité si uvědomit, že pokud někdo, kdo je přihlášen kliknutím na váš profil, ale nesplňuje vaše specifikované preference, nemusí se v seznamu zobrazit.

Co je skryto na zápase.com? Když skryjete svůj profil na zápase.com, nebude zobrazen ve výsledcích vyhledávání. To snižuje vaše šance na nalezení zápasu, protože váš profil nebude viditelný pro ostatní členy. Doporučuje se skrýt svůj profil pouze tehdy, když si uděláte přestávku od používání platformy nebo jste se již setkali s někým, koho máte zájem.

Co znamená diamant na zápase.com? Na zápase.com, pokud se vám někdo, koho se vám už líbilo, uvidíte ikona zlatého diamantu vedle jejich jména v seznamu zápasů. Tato diamantová ikona potvrzuje, že se jedná o vzájemný jako, což ukazuje na zápas vyrobený v nebi.

Co se stane, když na zápas srdce.com? Když klepnete nebo kliknete nebo kliknete na tlačítko Pink Heart (jako je tlačítko) na zápase.com, osoba, o kterou máte zájem, bude oznámena v sekci „lajky“. Uvidí, že jste projevili zájem o jejich profil. Navíc se váš profil může objevit na jejich objevovací stránce na kartě „Doporučené“.

Co znamená barva na shodě.com? Na zápase.com, pokud je vedle něčího uživatelského jména prázdný zelený kruh, znamená to, že byli naposledy online mezi 46 minutami a 24 hodinami.

Co znamená bílá hvězda na zápase?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená symbol hvězd na zápase com

Můžete také klouzat doleva pro stejnou akci. Hvězda – toto je super přejetí. Odesláním super přejetí, naznačujete, že jste již řekli "Ano" do profilu tohoto člena.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená fialová hvězda na zápase

Fialová hvězda je to, jak jste super jako někdo na zápase. Nebo pokud vidíte jeden ve svém "Má Tě rád-a-o" Krmivo, to znamená, že vás uživateli měl rád. Uživatelé Premium Match získají týdenní super, jako je součástí jejich členství, a další super lajky lze zakoupit Ala carte. Funkce však mohou používat pouze uživatelé prémií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamenají barevné tečky na zápase com

Solid Green Dot: Online nyní: Člen byl aktivní až před 45 minutami. Prázdný zelený kruh: Nedávno online: Poslední aktivita člena byla před 46 minutami a 24 hodinami. Na některých místech uvidíte konkrétnější informace jako "Aktivní před 1 hodinou" nebo "Aktivní před 2 hodinami."
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli vás někdo viděl na zápase

Počet zhlédnutí/Kdo si mě viděl

Zobrazí se pouze lidé, kteří jsou do systému přihlášeni. „Ani ti, kteří jsou přihlášeni, se někdy neobjeví. Pokud se na vás někdo, kdo je přihlášen kliknutím, ale zdaleka jsou to, co jste uvedli, nemusíte se ukázat, nemusí se ukázat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je skryto na zápase

Pokud je váš profil skrytý, nebude se zobrazen ve výsledku vyhledávání. Vzhledem k tomu, že to snižuje vaše šance na nalezení zápasu, doporučujeme skrýt váš profil, když si uděláte přestávku, nebo jste se setkali s někým, koho máte zájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená diamant na zápase

Pokud vás někdo, koho se vám již líbí, má rád zpět, uvidíte dokonce i ikonu zlatého diamantu vedle jejich jména v seznamu zápasů. Tímto způsobem budete jistě vědět, že se jedná o zápas vyrobený v nebi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když na zápas srdce

Pokud klepnete/kliknete na tlačítko Pink Heart (jako je tlačítko), je osoba oznámena v části „Líbí se“, že máte zájem, nebo se také může objevit na vaší stránce Discover na kartě „Doporučené“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená barva na shodě

– Pokud je vedle něčího uživatelského jména prázdný zelený kruh, znamená to, že byli naposledy online mezi 46 minutami a 24 hodinami. – Pokud je vedle něčího uživatelského jména prázdný žlutý kruh, znamená to, že byli naposledy online mezi 24 hodinami a 72 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někomu podat zprávu, pokud je váš profil skrytý

Pokud pošlete zprávu jinému členovi, zatímco je váš profil skrytý, tento člen obdrží vaši zprávu jako normální. Budou si moci přečíst vaše zprávy, ale nebudou moci zobrazit vaši profilovou stránku. Místo toho uvidí oznámení, že váš profil není k dispozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, kolikrát vás někdo viděl na zápase

Tato funkce je k dispozici všem placeným odběratelům, takže ostatní budou moci vidět, kdy jste si je také prohlédli. Neexistuje však žádný náznak toho, kolikrát byl profil prohlížen nebo přesný čas, kdy došlo k pohledu. Když máte nějaké nové zhlédnutí, uvidíte růžovou tečku vlevo od fotografie člena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vidíte, jestli vás někdo blokuje na zápase

Jak zjistím, zda mě člen zablokoval, pokud se pokusíte kontaktovat osobu, která zablokovala váš profil, nebo odmítl vaše pozvání na chatu, nebudete moci komunikovat a informační zpráva od nás vás bude informovat o situaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik profilů zápasu je falešných

Přibližně 10% online datovacích profilů jsou padělky – sumce a podvodníci, kteří vás chtějí přimět, aby jim dali peníze, zboží nebo sex.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé zmizí na zápase

Náhodně někoho bezkonkurenční

Jakmile s někým neskončíte, okamžitě zmizí z vašeho seznamu zápasů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená zlatý kruh na zápase

– Pokud je vedle něčího uživatelského jména prázdný žlutý kruh, znamená to, že byli naposledy online mezi 24 hodinami a 72 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená zlaté srdce pod zápasem

Zápasy umožňující "Má Tě rád-a-o" funkce bude udržovat zlaté srdce. Pokud vidíte zlaté srdce vedle profilu ve vašich zápasech, je to proto, že jste se s touto osobou pravděpodobně spojili. Druhý uživatel uvidí také toto zlaté srdce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste měli skrýt svůj profil na zápase

Vzhledem k tomu, že to snižuje vaše šance na nalezení zápasu, doporučujeme skrýt váš profil, když si uděláte přestávku, nebo jste se setkali s někým, koho máte zájem. Jako člen zápasu máte možnost skrýt svůj profil před pohledem kdykoli z jakéhokoli důvodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou zápasy různé barvy

Hlavy zápasů obsahují fosforující sulfid, aby se zajistilo, že se při svítí. Protože tato chemikálie je všestranná, mohou zápasy hlavy přicházet v různých barvách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá skrytý profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá soukromý režim na zápase

Soukromý režim soukromého režimu je funkce shody, která vám umožní zobrazit váš profil pouze jednotlivcům, se kterými jste komunikovali. Když používáte soukromý režim, uvidíte zprávu „Mohou vás vidět“ nebo „Nevidí vás“ na profilech jiných členů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé na zápase zjistit, zda si přečtete jejich zprávu

Budou ostatní členové zápasu vědět, kdy jsem od nich otevřel zprávu, pokud člen, který poslal zprávu, má oznámení o čtení e -mailu, pak budou vědět, kdy otevřete své zprávy. Neexistuje způsob, jak zjistit, zda jiný člen má oznámení o čtení e -mailu, pokud vám to neřeknou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to vypadá, když skryjete svůj profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když někdo zmizí na zápase

Náhodně někoho bezkonkurenční

Jakmile s někým neskončíte, okamžitě zmizí z vašeho seznamu zápasů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo stále vidět váš profil, pokud vás blokují

Blokování někoho na Instagramu znamená, že blokovaný uživatel již nebude schopen zobrazit váš profil, příspěvky nebo příběhy a nebudou vám moci poslat přímé zprávy nebo vás označit do svých příspěvků nebo komentářů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který seznamovací web má nejúžasnější profily

Facebook byl nejvíce zmíněn jako návrh vyhledávání Google pro téma falešných profilů; Tinder byl druhou nejznámější platformou. Při porovnání pouze seznamovacích platforem měl Tinder nejvyšší počet zmínek – 12 -, zatímco Badoo přišel na druhém místě s pouhými 4 zmínkami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na zápase spousta robotů

Přesto je online seznamovací svět plný falešných robotů a účtů spamu; V průběhu času našli seznamovací služby algoritmická řešení, která omezují jejich proliferaci. Match říká, že zachycuje kolem 85 procent nesprávných nebo falešných účtů během prvních čtyř hodin – než jsou dokonce aktivní.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Los Brinks tienen depósito de cheques móviles??
Next Post
Je ananas a mléko dobré?