15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jakou aplikaci používám pro kameru D-Link?

Shrnutí článku:

1. Jak připojím svou Dlink kameru k telefonu?
Chcete -li připojit kameru Dlink k telefonu, musíte se přihlásit k účtu MyDLINK, ujistěte se, že Bluetooth je povolen v telefonu, a poté klepněte na „Přidat zařízení“ nebo ikonu nabídky.

2. Jak nastavím svůj fotoaparát Wi-Fi pomocí aplikace MyDLINKLITE?
Chcete-li nastavit fotoaparát Wi-Fi pomocí aplikace MyDLINKLITE, naskenujte QR kód na štítku připojeném ke spodní části zařízení, počkejte na LED k blikání oranžové, klepněte na „Ready“, nastavte heslo pro ochranu fotoaparátu a Poté klepnutím na „Ano“ přidejte zařízení na svůj účet MyDLINK.

3. Co je aplikace MyDLINK?
Aplikace MyDlink vám umožňuje snadno nastavit fotoaparát přímo z telefonu nebo tabletu. Aplikaci MyDlink Lite můžete získat zdarma a zahájit proces nastavení skenováním kódu QR pomocí zařízení iOS nebo Android.

4. Jaké je uživatelské jméno a heslo pro D odkaz IP Camera?
Chcete -li získat přístup k fotoaparátu D Link IP, otevřete webový prohlížeč a zadejte IP adresu fotoaparátu do adresy adresy (výchozí hodnota je 192.168.0.20). Výchozí uživatelské jméno je „Admin“ a pole hesla by mělo být ponecháno prázdné.

5. Jak připojím svůj fotoaparát D Link k mému iPhone?
Chcete-li připojit fotoaparát D Link s iPhone, zapněte Bluetooth a připojte se přes Wi-Fi k bezdrátovému routeru. Spusťte aplikaci MyDlink Lite, klepněte na „Přidat nový fotoaparát“ a poté klepněte na „Ano“ na obrazovce nastavení QR.

6. Jak se připojím k D link Wireless?
Chcete-li se připojit k D Link Wireless, připojte kabel Ethernet z poskytovatele internetových služeb k WAN nebo internetovému portu na zadní straně routeru D-Link.

7. Jak připojím svou kameru D Link k Wi-Fi bez WPS?
Chcete-li připojit fotoaparát D Link k Wi-Fi bez WPS, umístěte kameru vedle routeru a připojte ji pomocí přiloženého síťového kabelu. Po několika sekundách by se připojení na kameře mělo zelený, což by naznačovalo úspěšné síťové připojení.

8. Jak připojím fotoaparát k mému wi-fi?
Chcete-li připojit fotoaparát s Wi-Fi pomocí telefonu Android, povolte funkci hotspotu v telefonu a nastavte síť Wi-Fi na zařízení Android.

Otázky a odpovědi:

1. Jak připojím svou Dlink kameru k telefonu?
Kamera Dlink můžete připojit k telefonu přihlášením k účtu MyDLINK a povolením Bluetooth v telefonu. Poté klepněte na „Přidat zařízení“ nebo ikonu nabídky, abyste mohli pokračovat.

2. Jak nastavím kameru Wi-Fi pomocí aplikace MyDLINKLITE?
Chcete-li nastavit fotoaparát Wi-Fi pomocí aplikace MyDLINKLITE, postupujte podle těchto kroků: Prohledejte kód QR na štítku zařízení, počkejte na LED k blikání oranžové, klepněte na „Ready“, nastavte heslo a potvrďte, že zařízení přidáte do zařízení Váš účet MyDLINK.

3. Jak mohu získat aplikaci MyDLINK?
Aplikaci MyDlink můžete získat zdarma stažením aplikace MyDlink Lite z vašeho obchodu s aplikacemi. Po instalaci spusťte aplikaci a klepněte na „Noví uživatelé, zaregistrujte se zde“ a spusťte proces nastavení.

4. Jaké jsou výchozí uživatelské jméno a heslo pro D odkaz IP Camera?
Výchozí uživatelské jméno pro IP fotoaparátu D propojení je „Admin“ a pole hesla by mělo být ponecháno při přístupu k němu prostřednictvím webového prohlížeče.

5. Jak mohu připojit svou kameru D Link k mému iPhone?
Chcete-li připojit fotoaparát D Link s iPhone, ujistěte se, že Bluetooth a Wi-Fi jsou povoleny v telefonu. Spusťte aplikaci MyDlink Lite, klepněte na „Přidat nový fotoaparát“ a postupujte podle pokynů na obrazovce.

6. Jak se připojím k D link Wireless?
Chcete-li se připojit k D Link Wireless, připojte poskytnutý ethernetový kabel z poskytovatele internetových služeb k WAN nebo internetovému portu na zadní straně routeru D-Link. Tím se vytvoří spojení s internetem.

7. Jak připojím svou kameru D Link k Wi-Fi bez WPS?
Chcete-li připojit kameru D Link k Wi-Fi bez WPS, umístěte kameru poblíž routeru a připojte jej pomocí poskytnutého síťového kabelu. Počkejte, až připojení vedlo na kameru, aby se zelený, a naznačují úspěšné síťové připojení.

8. Jak mohu připojit svůj fotoaparát k mému wi-fi?
Chcete-li připojit fotoaparát s Wi-Fi pomocí telefonu Android, povolte funkci hotspotu v telefonu a nastavte síť Wi-Fi. Postupujte podle pokynů poskytnutých výrobcem fotoaparátu a vytvořte připojení.

Jakou aplikaci používám pro kameru D-Link?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou Dlink kameru k telefonu

Už mám účet MyDLINK, takže ho použiji k podepsání. v. Fotoaparát bude objeven přes Bluetooth, ujistěte se, že Bluetooth je v telefonu povolen

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj fotoaparát D Link

Jak nastavím kameru Wi-Fi pomocí MyDlinklite AppStep 2: Chcete-li skenovat kód QR, použijte kód na štítku připojeném ke spodní části zařízení. Krok 3: Počkejte, až LED bliká oranžová, poté klepněte na.Krok 5: Nastavte heslo pro ochranu fotoaparátu.Krok 6: Klepnutím na ANO přidejte zařízení na svůj účet MyDlink.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je aplikace MyDLINK

Tato aplikace umožňuje snadno nastavit fotoaparát přímo z telefonu nebo tabletu. Získejte aplikaci MyDlink Lite zdarma. Prohledejte QR kód pomocí zařízení iOS nebo Android. MyDlink Lite usnadňuje nastavení. Spusťte aplikaci MyDlink Lite a klepněte na nové uživatele, zaregistrujte se zde a spusťte proces nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je uživatelské jméno a heslo pro D odkaz IP Camera

Krok 1: Otevřete webový prohlížeč a zadejte IP adresu fotoaparátu do adresního řádku (výchozí je 192.168. 0.20). stiskněte Enter. Krok 2: Výchozí uživatelské jméno je admin a pole hesla by mělo být ponecháno prázdné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj fotoaparát D Link k mému iPhone

Krok 1: Na smartphonu nebo tabletu se ujistěte, že zapnete Bluetooth a připojte se přes Wi-Fi k bezdrátovému routeru, ke kterému chcete fotoaparát připojit. Krok 2: Spusťte na vašem zařízení aplikaci MyDlink Lite. Krok 3: Klepněte na Přidat nový fotoaparát. Krok 4: Na obrazovce nastavení kódu QR klepněte na Ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k D link Wireless

Nastavení odkazu routeru. Toto je nejlepší způsob, jak nastavit svůj obchod Crowder Připojte kabel Ethernet z vašeho poskytovatele internetových služeb k WAN nebo internetovému portu na zadní straně routeru D-Link

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou kameru D Link k Wi-Fi bez WPS

Umístěte kameru vedle routeru a připojte jej k routeru s přikládaným síťovým kabelem. Kabel můžete odpojit a přesunout kameru později. Po několika sekundách vedl připojení na přepínači kamery na zelenou, což naznačuje, že kamera je připojena k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím fotoaparát k mému wi-fi

Jak mohu připojit svůj telefon Android k fotoaparátu prostřednictvím funkce hotspotu ve vašem telefonu Android, i.E., Na svém telefonu Android jste nastavili síť Wi-Fi.Připojte fotoaparát k síti Wi-Fi s podporou hotspotu Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nejsou kamer D-Link již podporovány

Cloudové služby MyDlink Home a MyDlink Baby Camera Monitor budou uzavřeny 30. prosince 2022. Více informací a úplný seznam postižených zařízení naleznete zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít aplikaci D-Link

A stáhněte si nejnovější firmware Klepnutím na ikonu Wi-Fi ovládejte nastavení Wi-Fi. A rychle změňte název a heslo sítě. A snadno použijte průvodce k překonfiguraci vašich zařízení kdykoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své uživatelské jméno a heslo D-Link

Boční. Odtud vám budu ukazovat dva různé způsoby, jak obnovit heslo. První metoda je zde prostřednictvím WPS nebo Wi-Fi chráněného nastavení a bohužel ne všechny směrovače

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své heslo kamery D-Link

Co mám dělat, když zapomenu na přihlašovací uživatelské jméno & Heslo MyStep 1: S jednotkou zapnuto, použijte sponek na papír k stisknutí tlačítka resetování uvnitř otvoru na zadní straně na jednotce označené resetem.Krok 2: Podržte tlačítko po dobu 10 sekund a uvolněte.Krok 3: Jednotka poté restartuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k aplikaci

Vymazat mezipaměť aplikací pro kameru

Stiskněte a podržte aplikaci kamery a klepněte na „I" tlačítko pro otevření nabídky Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště. Klepněte na Clear Cache. Zkuste znovu použít fotoaparát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému iPhone

Restartujte svůj iPhone, iPad nebo iPod touch. Aktualizujte svůj iPhone na nejnovější verzi iOS. Znovu vyzkoušejte fotoaparát pořízením fotografie. Pokud má vaše zařízení přední a zadní kameru, zkontrolujte, zda jeden nebo oba nefungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru D-Link k Wi-Fi bez WPS

Umístěte kameru vedle routeru a připojte jej k routeru s přikládaným síťovým kabelem. Kabel můžete odpojit a přesunout kameru později. Po několika sekundách vedl připojení na přepínači kamery na zelenou, což naznačuje, že kamera je připojena k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím své zařízení D-Link

Ujistěte se, že je počítač nebo zařízení připojeno k routeru. Krok 1: Otevřete svůj webový prohlížeč a zadejte http: // dlinkrouter.místní. nebo zadejte IP adresu routeru (výchozí – http: // 192.168.0.1). Krok 2: Zadejte nebo vyberte uživatelské jméno (admin) a zadejte své heslo (ve výchozím nastavení prázdné) a poté klikněte na OK nebo se přihlaste.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je heslo Wi-Fi pro kameru D-Link

Výchozí uživatelské jméno je admin a neexistuje žádné heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj D-Link nepřipojuje

Pokud je odpojeno- Vyzkoušejte níže uvedené kroky:- Vypněte svůj internetový modem (nikoli router D-link) po dobu 20 sekund a poté jej zapněte zpět. Počkejte až 2 minuty a znovu zkontrolujte stav sítě. Pokud se stav změní na připojení, měl by váš internet fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje kamera WiFi nepřipojí k mému wifi

Zkontrolujte několik důvodů, proč vaše bezpečnostní kamery pracující přes síť (IP kamery) nefungují na WiFi. Antény WiFi IP kamery nejsou dobře opraveny – antény jsou volné. Vaše bezdrátová kamera IP nemá napájecí zdroj. Zadáte nesprávné přihlašovací heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj bezdrátový fotoaparát připojit se k wifi

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj D-Link nefunguje

Ujistěte se, že váš internetový modem je připojen k portu WAN/Internet na zadní straně routeru D-Link. Tento port je obvykle žlutý. Podle části WAN/Internet zkontrolujte následující: – Stav kabelu – Měl by to stát připojeno – pokud je stav odpojený, router nezjistí váš modem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru D-Link k mému iPhone

Krok 1: Na smartphonu nebo tabletu se ujistěte, že zapnete Bluetooth a připojte se přes Wi-Fi k bezdrátovému routeru, ke kterému chcete fotoaparát připojit. Krok 2: Spusťte na vašem zařízení aplikaci MyDlink Lite. Krok 3: Klepněte na Přidat nový fotoaparát. Krok 4: Na obrazovce nastavení kódu QR klepněte na Ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace D-Link zdarma

Anywhere Access: Monitorování domů jde mobilní

Díky této aplikaci můžete sledovat na cestách… I když nemáte přístup k počítači! Jednoduše si stáhněte bezplatnou aplikaci MyDlink na vašem iPhoney nebo Androidu a všichni jste připraveni zobrazit živé videozáznam nebo zachytit obrázky, které můžete sdílet s přáteli a rodinou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo pro kameru D-Link

Poznámka: Můžete být vyzváni k zadání uživatelského jména a hesla fotoaparátu. Výchozí uživatelské jméno je admin a neexistuje žádné heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí přihlášení a heslo pro D-Link

Klikněte na přihlášení. Většina směrovačů D-Link má výchozí uživatelské jméno administrátora a heslo administrátora/prázdného.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Dónde se fabrican los arduinos??
Next Post
Jaký žánr je kyberšikana?