15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan kan du servere melonen? Disse fede ideer og opskrifter vil blive et hit til hver fest

Meloner er simpelthen vidunderlige, du vil helt sikkert være enig med os. Vil du prøve noget lidt mere usædvanligt med dem end bare at servere dem lige? Så er du kommet til det rigtige sted, for i dag vil vi gerne præsentere dig for et par originale ideer, som du ikke kun kan servere melon på en smuk, men også på en lækker måde. Kombineret med andre frugter og salt slik som skinke, feta og anden ost bliver melonerne til ægte smagsbomber. Hvad med melonspyd eller melonpizza? Nysgerrig? Så læs videre!

Arranger fingermad med melon

Server melonen i form af canapes med agurk og feta

Du kender disse forretter, der ofte serveres som forret og for det meste består af pasta? Nå, du kan også tilberede lækre forretter uden dej ved at vælge en forret med melon. Den følgende idé består af meloner, feta og agurk og minder på en eller anden måde om den italienske bruschetta. Du kan forme dem runde eller firkantede.

For 10 til 12 stykker:

 • 1 melon
 • 100 g agurk, skåret i tern
 • 115 g feta
 • 1 spsk rød hvidvineddike
 • 2 teskefulde olivenolie
 • peber og salt
 • valgfri balsamico

Servering af melonbruschetta - opskrift og vejledning

Hvis du vil servere melonen som bruschetta, skal du først skære den i ca. 5 cm tykke skiver. Skær derefter cirkler ud med en cookie cutter i den ønskede form eller et glas. Brug en melonskærer eller isskål til at lave gruber i disse, som du derefter fylder med følgende fyld (terninger det resterende melonkød):

Bland melonen i tern med agurken, 2/3 af den smuldrede feta, eddiken og olivenolien. Smag til med peber og salt. Kom fyldet i de forberedte brønde og drys alt med den resterende feta. Du kan drysse balsamicoeddike over bidene, hvis du vil. Det går i øvrigt også godt med løg. Hvis du vil, kan du også blande løg i fyldet og derefter arrangere melonen på en appetitlig måde.

Server melon pænt i form af en sød pizza

Arranger melon i form af en sød pizza med yoghurtflødeostcreme

Alle kan lide pizza. Men det behøver ikke altid at være hjerteligt og nærende. Vi viser dig, hvordan du arrangerer melon for at minde dig om en pizza. Det er en sød godbid, der er sundere end nogen pizza og de fleste desserter. Den perfekte dessert til fester og endda uden grund.

Til omkring 16 stykker:

 • 1 vandmelon, gerne uden frø
 • 115 g flødeost
 • 140 g græsk yoghurt
 • 30 g pulveriseret sukker
 • 2 spsk friskpresset appelsinsaft
 • Frugter til topping, skåret i små stykker
 • valgfrie friske mynteblade til pynt

Lav din egen søde pizza med fløde og frugt

Bland flødeosten med den græske yoghurt og appelsinsaft i en skål. Så snart der er skabt en glat fløde, tilsættes flormelis og blandes alt godt. Dæk skålen til og lad den hvile. I mellemtiden skæres melonen i 5 til 7,5 cm tykke skiver, som du derefter skærer i stykker som en kage. Læg derefter en klat creme på hvert stykke, hvorefter du pynter melonen med de tilberedte frugter og eventuelt med pebermynteblade. Hvis der er rester af creme, kan du servere den som en dip.

Arranger en solid, sød melonpizza

Sød og salt melonpizza med oliven, bulgarsk feta og løg

Selvfølgelig kan du også bruge salte ingredienser til at toppe melonpizzaskiverne. Kombinationen af ​​løg, bulgarsk feta og olivenolie er for eksempel ideel. Du kan derefter sprede mynteblade over det. Du kan også bruge mozzarella til dette formål og krydre med balsamico, hvis du vil.

Vandmelon i filodej eller butterdej

Bag filodejrederne og pynt med melonterninger

Du skal bruge filodej til denne opskrift. Heraf danner du små reder i en muffinsbageform, som du derefter kan fylde med melonen og andre ingredienser. Sådan kan du arrangere melonen i reden og servere melonen dekorativt på denne måde:

Til ca. 30 rede:

 • Filodej
 • 4 skiver frøfri vandmelon
 • 150 g feta, smuldret
 • 2 spsk flydende smør
 • Balsamico eddike
 • valgfrie mynteblade til pynt

Forvarm ovnen til 175 grader. Tag wienerbrødspladerne (læg to ark oven på hinanden i hver rede) og dæk dem med smørret. Skær hvert ark i fire firkanter. Smør bagepladernes fordybninger og læg derefter en firkant i hver brønd og derefter en anden let forskudt. Bag rederne til de er gyldne i 15 til 20 minutter.

Skær melonen i tern på cirka 3,5 cm. Fordel lidt feta i rederne og top med melonterningerne. Drys derefter den resterende feta over ternene, dryp med balsamico, og dekorer eventuelt med mynteblade. Nu kan du arrangere de færdige reder med melon på et fad.

Spyd med melon som forret

Lækre festopskrifter - tilbered spyd fra vandmelon eller honningdugmelon

Spyd er meget populære til fester, men er for det meste lavet med kød og / eller grøntsager. Melonspyd smager også vidunderligt, især hvis du serverer feta eller skinke med melon. Sådanne spyd kan i øvrigt også grilles. Du kan forme melonerne på enhver måde, du vil – som terninger, cirkler eller kugler. Hvad med disse ideer:

Hvordan kan du servere melon på et spyd med feta

Madparringsidé med meloner og feta i balsamico

 • Vandmelon, i tern
 • Feta, i tern
 • Balsamico eddike
 • Basilikum blade
 • Mynte blade
 • Shish kebab spyd

Det eneste du skal gøre er at spidse ingredienserne på skift. Derefter kan du servere spydene med melon og dryppe med basilikum. Er det ikke en virkelig hurtig og bekvem idé til en forret til en fest?

Frugtspyd med vandmelon, feta, basilikum og balsamico

Arranger melon – skinke og melonspyd

Arranger melon i visuelt smukke kugler med parmaskinke på tandstikker

Melon med parmaskinke er en populær snack, der også er virkelig hurtig at tilberede. I eksemplet blev honningdugmeloner brugt i form af kugler, men du kan også spyd frugten i tern. Hvis du vil servere melon med skinke, skal du gøre som følger:

 • Honeydew melon eller cantaloup melon (vandmelon er også velegnet)
 • Prosciutto (f.eks. Parmaskinke)
 • Kalk
 • tandstikker

Vandmelonterninger på spyd med skinke og basilikum

Brug en vandmelonskærer eller isskål til at danne kugler (eller andre former) af frugtkødet. Spyd et stykke skinke på en tandstikker og derefter en kugle honningmelon. Gentag med de resterende ingredienser og dryp de færdige spyd med limesaft. Du kan derefter arrangere spydene med melon på en stor tallerken.

Melonspyd med mozzarella, skinke og basilikum eller mynte

Du kan også tilføje mini mozzarella, hvis du ønsker det på billedet ovenfor. Den måde, hvorpå du spidser ingredienserne, kan også variere alt efter din smag. For eksempel kan du ovenfor se en variant, hvor skinken var pakket rundt om melonterningerne. Ind imellem er der et basilikumblad.

Server melon – sund kage til dessert

Frugtkage uden bagning til en sund dessert til børnefester

Lyder det urealistisk for dig? Men det er det ikke, hvis du laver kagen af ​​en melon. Du kan selvfølgelig også dekorere kagen med enhver fløde, du ønsker, eller med chokoladesauce. Andre frugter kan også bruges som dekorationer. For eksempel kan du skære smukke former ud af frugt med kuttere og sprede dem på melonkagen. For at gøre dette skal du blot skære den valgte frugt i tykkere skiver og derefter bruge kutterne som du ville med kagedej. Hvordan kan du servere melon i form af en kage? Det forklarer vi dig i denne artikel. Tag et dejligt kagestativ eller en tallerken, hvorpå du derefter arrangerer melonkagen.

Meloner på en pind

Serveringsmelon - hurtig og let idé med popsicle sticks

Skal det være fingermad til festen, så den kan nappes behageligt? Meloner på en pind er også ideelle til dette. Hvordan serverer man melon på en pind? Skær først melonen i skiver uden først at fjerne huden. Dette fungerer lige godt med vandmeloner og honningdugmeloner. Skær derefter hver skive i trekanter som en kage. Om du vælger ottendedele eller mindre, er op til dig.

Melon trekanter på en ispind som festmad

Skær gennem midten og nedenfra gennem melonens hud med en skarp kniv. Du bør dog ikke gennembore frugtkødet her. Slidsen skal være lang nok til, at popsicle -pinden kan passe igennem. Sæt derefter en stilk gennem spalten i pulpen og kun ca. 7,5 cm af stilken er synlig. Fyld en skål med isterninger og fordel melonerne på stilken (stilk op) for at holde dem kølige.

Chokolademeloner med pistacienødder

Lav dine egne dessertbider med chokolade og pistacienødder

Og endnu en sød fristelse, som ingen af ​​dine gæster kan modstå: chokolademeloner med pistacienødder. Alle ved, at frugt og chokolade passer godt sammen. Så du skal ikke blive overrasket over, at kombinationen af ​​chokolade og vandmelon også er en ægte kulinarisk fornøjelse, især i kombination med pistacienødderne.

 • 1 lille vandmelon
 • 350 g mørk chokolade
 • 100 g pistacienødder

Skær melonen i tykke skiver, fjern skrællen og skær papirmassen i tern. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel terningerne på den, og frys dem derefter i 3 til 4 timer. Mal pistacienødderne i en blender, læg dem i en lav skål eller dyb tallerken, og smelt derefter chokoladen i en dobbelt kedel eller i mikrobølgeovnen med flere korte intervaller.

Melonterninger eller pinde i chokolade til dessert med saltflager

Spyd en terning melon med en gaffel, dypp den halvvejs i den flydende chokolade og derefter i pistacienødderne. Læg den derefter tilbage på bagepladen med chokoladesiden opad. Derefter kan du opbevare melon nibbles i fryseren i op til 1 uge. Server frossen, hvis du vil, eller optø 15 minutter på forhånd. Du kan derefter arrangere den chokoladeformede melon på en smuk tallerken.

Flere ideer med chokolade

Server melonen som dessert med chokolade og salt, nødder eller tørret kokos

Det er selvfølgelig ikke den eneste mulighed for en chokolademelon til dessert. For det første kan du lege med formen igen. Både bolde og de klassiske trekanter, hvis du vil, også på en pind, såvel som melonpinde er ideelt egnet til dette formål og vil også se godt ud.

Frysetørrede hindbær til pynt af chokoladeglasur

Ikke kun pistacienødder er også lækre. Du kan bruge alle nødder, herunder tørret kokos eller flaky salt. Hvis du vil have det særligt farverigt og muntert, kan du også bruge drys i stedet. Frysetørrede hindbær, som du kan hakke og bruge i stedet for eller i kombination med nødder, er også en god idé.

Serveringsmelon - ideer og opskrifter til fester

Previous Post
Lav din egen bryllups make-up: røgfyldte øjne og røde læber
Next Post
Fliser i stort format som gulv til stilfuldt rumdesign