15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Når du har bagt kringler, kan du lave lækre snacks af dem – 5 ideer

Bag kringler og server dem forskelligt i form af pizza, søde eller med dip

Kringler er lækre, det er der ingen tvivl om! Og om du nyder det rent, med enhver topping som Obatzda eller bare med smør, det gør ikke noget. Men selv om kringler er perfekte selv uden topping, vil vi i dag gerne tilbyde dig nogle lækre ideer, som du kan servere og nyde kringlen på en anden måde. For eksempel kombinerer du din elskede pizza med den lige så elskede kringle eller hvad med at forberede den sidste søde? Er du nysgerrig? Læs derefter videre, for vi viser dig disse og et par andre ideer, som du kan bage kringler med og tilberede dem anderledes. Overrask dine børn eller dine gæster til Oktoberfest -festen med disse lækkerier.

Bag kringler

Bag kringler med eller uden lud og behandl dem til originale snacks

Hvis du vil prøve følgende ideer, har du naturligvis brug for kringler. Der er tre varianter at vælge imellem. Den hurtigste og letteste måde at bruge bagekringler på, som du får frosset. Snacks er endnu bedre, hvis du selv bager kringlerne. Du kan vælge den “rigtige” opskrift med lud eller den alternative variant med sodavand. Du bestemmer selv!

Bag kringler og vend dem til en pizza

Bag pizza kringler med pepperoni og mozzarella

 • kringler
 • Mini pepperoni
 • revet mozzarella
 • valgfri: parmesan og persille
 • enhver marinara

Du bør bage kringlerne på forhånd, uanset om de er frosne eller hjemmelavede, fordi de skal bearbejdes, mens de stadig er varme. Tag kringlerne ud af ovnen og drys dem med osten. Vent et par minutter, til osten smelter lidt. Tilsæt derefter pepperoni. For at disse kan klistre, er det vigtigt at starte med osten, for det tager rollen som en lim.

Bag kringler og top dem som en pizza med alle ingredienser såsom oliven eller peberfrugt

Sæt kringle -pizzaerne i ovnen i yderligere 2 minutter. Til sidst kan du drysse dem med parmesan og persille. Server marinaraen separat i en skål til dip. Selvfølgelig kan du også bruge ethvert andet produkt til dækning. Oliven, skinke, peberfrugter, pickles og majs er blot nogle få af mulighederne.

Sød græskar og kanelkringler i hvid chokolade

Bag kringler, dypp i hvid chokolade og top med græskar og kanel

 • 6 kringler
 • 115 g usødet græskarpuré (også hjemmelavet hvis du vil)
 • stødt kanel
 • 175 g hvide chokoladechips
 • farverige drys (helst uden farve)

Forvarm ovnen til 200 grader og pensl de frosne kringler med græskarpuréen. Hvis du bruger hjemmelavet dej, kan du også forbage dem lidt og derefter pensle dem på. Drys derefter med kanel. Dernæst skal du bage kringlerne, hvorefter du skal lade dem afkøle nok til at kunne holde dem med dine hænder. I mellemtiden kan du smelte chokoladen i vandbadet.

Forbered søde kanelsmagede græskarkringler med denne opskrift

Tag derefter en kringle og dypp den i chokoladen. Læg dem på bagepapir og drys med farverige drys. Gentag for alle de andre kringler, og sæt dem derefter i køleskabet et stykke tid, så chokoladen stivner. Det er ikke kun børn, der vil elske denne lette kringleopskrift.

Bag kringler og lav jordnøddesmørsmørbrød

Prøv en kringle i stedet for jordnøddesmør og syltetøj på toast

 • kringler
 • jordnøddesmør
 • marmelade

Forvarm ovnen til 200 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel kringlerne ovenpå med halvdelen af ​​dem opad og den anden halvdel nedad. Fugt og salt disse kringler med toppen nu opad. Dernæst skal du bage kringlerne. For at gøre dette skal du først sætte dem i ovnen i 4 minutter. Indstil derefter grillfunktionen og bag i yderligere 2 minutter (alternativt skal du blot øge varmen).

Kombiner jordnøddesmør og syltetøj på to kringler til en lækker sandwich

Tag bakken ud af ovnen, og flad kringlerne med en spatel. Hvis du selv har tilberedt kringlerne, dvs. ved hjælp af dejstykker, kan du flade dem inden bagning. I stedet skal frosne fødevarer først blødgøres i ovnen. Lad kringlerne køle lidt af, så jordnøddesmør og syltetøj ikke smelter og smelter med det samme.

Fordel nu jordnøddesmørret på de usaltede kringler og forsigtigt syltetøjet over det. Læg nu de saltede kringler oven på dem med smør og syltetøj, og du har lækre sandwich. Hvis du bager sådanne kringler, kan du servere dem til dine børn til morgenmad. Mælk smager også meget godt med det.

Bag kringler og server med en jordnøddesmørdip

Jordnøddesmør dip med honning eller agavesirup og græsk yoghurt

 • 150 g græsk yoghurt
 • 1 spsk jordnøddesmør
 • 1 tsk honning eller agavesirup

Først skal du bage kringlerne. Hvilken slags kringler du bruger er ligegyldigt, det er en smagssag. I mellemtiden kan du forberede dip ved blot at blande alle tre ingredienser godt sammen. Du kan nu bruge dip enten til dip eller som pålæg, efter du forsigtigt har skåret kringlerne som brødruller. Denne snack er perfekt til børn og til når de er sultne imellem.

Fyldig dip med gedeost og porre

Stor dip med gedeost, porre og basilikum bagt i ovnen

 • 170 g gedeost
 • 3 spsk flødeost
 • hakket persille
 • hakket porre
 • 5 basilikumblade
 • 1 lille fed hvidløg

Sluk ikke for ovnen, når du har bagt kringlerne. Bland alle ingredienserne i en blender. Kom blandingen i et ovnfast fad eller i en dyb bageplade og bag i cirka 5 minutter på grillfunktionen. Du kan også bruge denne dip til en snack imellem og servere børnene som en eftermiddagssnack efter skole. Det bliver garanteret godt modtaget!

Previous Post
10 originale ideer til indendørs og udendørs planter
Next Post
Lav selv vægdekoration i 16 ideer med et fantastisk look