15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít kameru Blink v jiné zemi?

Shrnutí článku: Používání kamer Blink na mezinárodní úrovni

V tomto článku budeme diskutovat o použití Blink Cameras na mezinárodní úrovni. Zatímco Blink Session lze použít v jakékoli zemi po celém světě, je důležité si uvědomit, že kvůli u.S. Zákony o embargu, nemůžeme sloužit uživatelům na Kubě, Íránu, Severní Koreji, Súdánu nebo Sýrii. Pro uživatele mimo tyto země lze systém Blink plně využít.

1. Blink kamery lze používat na mezinárodní úrovni, s výjimkou Kuby, Íránu, Severní Koreje, Súdánu nebo Sýrie.

2. U.S. Zákony o embargu zakazují v těchto zemích použití blikajícího zasedání.

3. Pro uživatele mimo tyto země je systém Blink plně funkční.

4. Možná budete potřebovat adaptér napájení specifický pro vaši zemi při používání Blink Cameras v mezinárodním měřítku.

5. Špatný výkon, problémy s zpožděním a rychlé vypouštění baterie, pokud místní server ve vaší zemi není k dispozici.

6. Plán předplatného Blink není nutný k používání produktů Blink.

7. Standardní funkce, jako jsou výstrahy pohybu, živý pohled a obousměrné zvuk, jsou k dispozici bez předplatného.

8. Plány předplatného Blink nabízejí další funkce pro ty, kteří je chtějí.

9. Maximální rozsah blikající kamery z připojení Wi-Fi je 100 ft. (30 m) v typické situaci.

10. Doporučuje se udržet modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru pro optimální sílu signálu.

15 jedinečných otázek založených na článku:

  1. Lze blikat kamery používat mezinárodně? Ano, blikání kamery lze použít v jakékoli zemi s výjimkou Kuby, Íránu, Severní Koreje, Súdánu a Sýrie.
  2. Jak mohu změnit svůj region na blikání? Svůj region můžete změnit na Blink výběrem vhodné možnosti v nabídce Nastavení.
  3. Funguje předplatné Blink v Mexiku? Zatímco systém Blink teoreticky funguje v Mexiku, v současné době nenabízí místní server na podporu systému, což může vést k problémům s výkonem.
  4. Mohu použít svůj venkovní fotoaparát blikající bez předplatného? Ano, produkty Blink poskytují své standardní funkce bez předplatného, ​​včetně upozornění na pohyb, živého pohledu a obousměrného zvuku.
  5. Jaká je maximální vzdálenost, kterou může fotoaparát blikat z Wi-Fi připojení? Maximální rozsah blikající kamery z připojení Wi-Fi je 100 ft.
  6. Jak mohu změnit svůj region na Google Play? Svůj region můžete změnit na Google Play přístupem do nabídky Nastavení v aplikaci.
  7. Co jsou zóny blikající kamery? Zóny Blink Camera jsou oblasti, které mohou být nastaveny tak, aby nevyvolaly výstrahy pohybu a poskytovaly soukromí v určitých oblastech.
  8. Lze blikat kamery bez měsíčního předplatného? Ano, kamery Blink lze použít bez měsíčního předplatného, ​​ale s omezenými funkcemi ve srovnání s volnými plány.
  9. Jsou blikající kamery kompatibilní s mezinárodními elektrárnami? Blink kamery mohou vyžadovat adaptér napájení specifický pro vaši zemi, pokud jsou používány na mezinárodní úrovni.
  10. Mohu použít blikající relaci na Kubě? Ne, u.S. Zákony o embargu zakazují použití blikající relace na Kubě.
  11. Jaké další funkce jsou nabízeny v plánech předplatného Blink? Plány předplatného Blink nabízejí další funkce nad rámec standardních a poskytují uživatelům pokročilejší funkčnost.
  12. Jak mohu zajistit optimální sílu signálu pro mé kamery Blink? Doporučuje se udržet modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru pro nejlepší sílu signálu.
  13. Existuje riziko zpoždění problémů při používání Blink Cameras na mezinárodní úrovni? Používání kamer Blink na mezinárodní úrovni bez místního serveru může vést k problémům s zpožděním a špatným výkonem.
  14. Mohou být v Severní Koreji použity blikající kamery? Ne, blikající kamery nelze v Severní Koreji použít kvůli u.S. Zákony o embargu.
  15. Jaké jsou požadavky na doporučené adaptér pro blikající kamery? Při používání Blink Cameras na mezinárodní úrovni může být nutný adaptér napájení specifický pro vaši zemi.

Odpovědi na otázky:

  1. Lze blikat kamery používat mezinárodně? Ano, blikání kamery lze použít v jakékoli zemi s výjimkou Kuby, Íránu, Severní Koreje, Súdánu a Sýrie. U.S. Zákony o embargu zakazují v těchto zemích použití blikajícího zasedání.
  2. Jak mohu změnit svůj region na blikání? Chcete -li změnit svůj region na Blink, přistupujte k nabídce Nastavení a vyberte příslušnou možnost nastavit svůj časový pás nebo umístění.
  3. Funguje předplatné Blink v Mexiku? Zatímco systém blikání teoreticky funguje v Mexiku, místní server není v současné době k dispozici pro podporu systému. To může vést ke špatnému výkonu, problémům se zpožděním a rychlému vyčerpání výdrže baterie.
  4. Mohu použít svůj venkovní fotoaparát blikající bez předplatného? Ano, plán předplatného blikání není nutný k používání produktů Blink. Standardní vlastnosti kamer Blink, jako jsou upozornění na pohyb, živý pohled a obousměrné zvuk, jsou k dispozici bez předplatného.
  5. Jaká je maximální vzdálenost, kterou může fotoaparát blikat z Wi-Fi připojení? V typické situaci by měl být modul synchronizace schopen komunikovat s kamerami Blink do 100 ft. pryč v jakémkoli směru. Doporučuje se udržet modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru pro nejlepší sílu signálu.
  6. Jak mohu změnit svůj region na Google Play? Chcete -li změnit svůj region na Google Play, otevřete aplikaci Google Play na vašem zařízení Android. Klepněte na ikonu profilu, přejděte na Nastavení a vyberte zemi, kde chcete přidat účet. Postupujte podle pokynů na obrazovce a přidejte metodu platby pro tuto zemi.
  7. Co jsou zóny blikající kamery? Zóny Blink Camera odkazují na oblasti ochrany osobních údajů, které si můžete vybrat a vyloučit z upozornění nebo prohlížení pohybu. Například můžete nastavit zónu ochrany osobních údajů, abyste se vyhnuli zachycení nebo zaznamenávání dveří nebo okna vašeho souseda.
  8. Lze blikat kamery bez měsíčního předplatného? Ano, blikající kamery lze použít bez měsíčního poplatku. Bezplatné plány však mohou mít omezené funkce ve srovnání s plány předplatného.
  9. Jsou blikající kamery kompatibilní s mezinárodními elektrárnami? Při používání Blink Cameras v mezinárodním měřítku budete možná potřebovat adaptér napájení specifický pro vaši zemi, abyste zajistili kompatibilitu s mezinárodními energetickými prodejnami.
  10. Mohu použít blikající relaci na Kubě? Ne, kvůli u.S. Zákony o embargu, Blink Session nelze použít na Kubě.
  11. Jaké další funkce jsou nabízeny v plánech předplatného Blink? Plány předplatného Blink nabízejí další funkce, jako je rozšířené cloudové úložiště, nastavení detekce pohybu a prioritní podpora zákazníka.
  12. Jak mohu zajistit optimální sílu signálu pro mé kamery Blink? Aby se zajistila optimální síla signálu pro vaše kamery Blink, se doporučuje udržet modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru.
  13. Existuje riziko zpoždění problémů při používání Blink Cameras na mezinárodní úrovni? Při používání Blink Cameras na mezinárodní úrovni bez místního serveru existuje možnost prožít problémy s zpožděním a špatným výkonem kvůli nedostatku regionální podpory.
  14. Mohou být v Severní Koreji použity blikající kamery? Ne, blikající kamery nelze v Severní Koreji použít kvůli u.S. Zákony o embargu.
  15. Jaké jsou požadavky na doporučené adaptér pro blikající kamery? Při používání Blink Cameras na mezinárodní úrovni je vhodné použít adaptér napájení specifický pro vaši zemi k zajištění správné funkce.

Mohu použít kameru Blink v jiné zemi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Blink Cameras na mezinárodní úrovni

Blink Session bude fungovat v jakékoli zemi po celém světě, s výjimkou, kvůli u.S. Zákony o embargu, nemůžeme sloužit uživatelům na Kubě, Íránu, Severní Koreji, Súdánu nebo Sýrii.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj region na blikání

Nastavte to na desktopclick na zařízení nastavení v levém dolním rohu.Vyberte předvolby Úpravy.V sekci Nerušit můžete vidět možnost nastavit svůj časový pás.Vyberte svou polohu z rozbalovací nabídky.Poté klikněte na Uložit změny ve spodní části obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje předplatné Blink v Mexiku

Systém Blink by teoreticky fungoval v Mexiku za předpokladu, že máte správný napájecí adaptér, ale v současné době nenabízíme místní server na podporu systému. To znamená, že byste mohli trpět špatným výkonem, problémy s zpožděním a rychlým vyčerpáním výdrže baterie v důsledku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj venkovní fotoaparát bez předplatného

Je plán předplatného blikání potřebný k používání mých produktů Blink. Vaše produkty Blink poskytují jejich standardní funkce (například upozornění na pohyb, živý pohled a obousměrné zvuk) bez předplatného. Plány předplatného Blink nabízejí další funkce pro ty, kteří je chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může být kamera blikající z wifi

100 ft.

V typické situaci (jediná budova, bez neobvykle hustých stavebních materiálů) by měl být modul synchronizace schopen komunikovat s kamerami Blink až 100 ft. (30 m) pryč jakýmkoli směrem. Doporučujeme udržovat modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru pro nejlepší sílu signálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj region

Změňte své Google Play Countryon své zařízení Android, otevřete aplikaci Store Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Nastavení Obecné předvolby účtu a zařízení.Klepněte na zemi, kde chcete přidat účet.Postupujte podle pokynů na obrazovce a přidejte metodu platby pro tuto zemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou zóny Blink Camera

Zóna ochrany osobních údajů je oblast, kterou vyberete, která neumožňuje výstrahům pohybu, aby fotoaparát opustil. Příklady toho, proč byste mohli použít zóny ochrany osobních údajů, by bylo vyloučit dveře souseda nebo okno z prohlížení nebo zaznamenávání fotoaparátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít kamery Blink bez měsíčního předplatného

Blink Camera můžete použít bez měsíčního poplatku, ale není mnoho funkcí ve srovnání s bezplatnými plány od značek jako Ring, Arlo a Google Nest. Přesto je to pěkný způsob, jak ušetřit nějaké peníze, když nechcete cloudové úložiště videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Blink Camera na Filipínách

Blink lze použít na Filipínách, nedoporučujeme přivést do regionu severoamerický model. Děkuji. Ochotný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za blikající kameru

Ceny Blink: Monitorování a skladování

S kabelovou kamerou BLINK Wallight, Outdoor, Indoor a Mini jsme si vybrali z jednoho ze dvou plánů předplatného: základní plán za 3 $ měsíčně, nebo plán plus za 10 $ měsíčně. Oba nabízejí 60 dní cloudového úložiště, což je podle našeho názoru docela velkorysé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je předplatné blikající ročně

Porovnejte plány předplatného Blink

Bez plánu Blink Basic Plan Blink plus plán
Cena
$ 3/měsíc za zařízení nebo se přihlaste a ušetřete za 30 $/rok 10 $/měsíc pro neomezená zařízení nebo se přihlaste a ušetřete za 100 $/rok
Počet podporovaných zařízení
N/a 1 Neomezené na účet

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje blikání, pokud wifi zhasne

Blink kamery nemohou zaznamenávat a ukládat záběry na serverech Blink Cloud bez solidního připojení WiFi. Kromě toho ztratí téměř všechny funkce, které je inzerováno, jako je sledování vzdáleného zařízení, bezpečnostní oznámení a obousměrná zvuk bez připojení WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zvýšit rozsah mé kamery Blink

Pokud si všimnete, že stále zažíváte nízkou sílu signálu ze svých kamer, zkuste na elektřinu cyklování modulu synchronizace odstraněním z napájení po dobu 30 sekund a připojte jej zpět. Jakmile obě světla přestala blikat a znovu vypadat solidní, zkuste použít kamery a zkontrolovat sílu jejich signálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj region na USA

Změňte své Google Play Countryon své zařízení Android, otevřete aplikaci Store Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Nastavení Obecné předvolby účtu a zařízení.Klepněte na zemi, kde chcete přidat účet.Postupujte podle pokynů na obrazovce a přidejte metodu platby pro tuto zemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když změníte svou zemi nebo region

Když změníte svou zemi, nebudete moci používat zůstatek Google Play, který máte ve své staré zemi ve své nové zemi. Můžete ztratit přístup k některým knihám, filmům, televizním pořadům, hrám a aplikacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může být kamera Blink z Wi-Fi

100 ft.

V typické situaci (jediná budova, bez neobvykle hustých stavebních materiálů) by měl být modul synchronizace schopen komunikovat s kamerami Blink až 100 ft. (30 m) pryč jakýmkoli směrem. Doporučujeme udržovat modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru pro nejlepší sílu signálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko budou blikat kamery fungovat

Jaký je maximální vzdálenost detekce pohybu s pohybem maximálního vzdálenosti Blink Cameras Sense Reling Maximální rozsah detekce pohybu je přibližně 20 stop pro všechny kamery Blink. Některé faktory, které ovlivňují detekci pohybu, jsou nastavení citlivosti aplikace, umístění kamery, velikost objektu, infračervené osvětlení a teplota objektu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co ztratíte bez předplatného Blink

Pokud jste se rozhodli přihlásit k odběru plánu předplatného Blink a později se rozhodli jej zrušit, ztratíte přístup k neomezenému nahrávání videa pro zařízení, na které se plánujete plány (ty), rozšířený živý pohled na mini kameru a vaše zařízení vrátí zpět zpět 7200s (2 hodiny) bezplatného cloudového úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj venkovní fotoaparát bez předplatného

Je plán předplatného blikání potřebný k používání mých produktů Blink. Vaše produkty Blink poskytují jejich standardní funkce (například upozornění na pohyb, živý pohled a obousměrné zvuk) bez předplatného. Plány předplatného Blink nabízejí další funkce pro ty, kteří je chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přinést blikající kameru do letadla

Jakýkoli typ fotoaparátu může být zabalen do zavazadel i v kontrolovaném zavazadle. Vaše jednorázová kamera by měla být pečlivě zabalena a zakryta, aby nedošlo k poškození. Vezměte prosím na vědomí, že nevyvinutý film uvnitř některých jednorázových kamer by mohl být poškozen při procházení rentgenovým kontrolům zabezpečení letiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou blikající kamery zbytečné bez předplatného

Ano. Nezapomeňte si nechat venkovní fotoaparát a modul Sync 2 aktualizován prostřednictvím aplikace Blink v případě potřeby. Pokud si koupíte budoucí bezpečnostní kamery od Blink, možná budete muset také upgradovat svůj modul synchronizace, abyste zajistili, že tato metoda stále funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to předplatné Blink

Snadnost přístupu, dalšího úložiště a dalších funkcí činí tyto relativně levné plány užitečným doplňkem rozpočtu na domácí zabezpečení. Předplatné Blink stojí 10 $ nebo méně za měsíc a návratnost bezpečnosti a klidu mysli stojí za to zvážit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí používání blikání za měsíc

$ 3 měsíčně

Ceny Blink: Monitorování a skladování

S kabelovou kamerou BLINK Wallight, Outdoor, Indoor a Mini jsme si vybrali z jednoho ze dvou plánů předplatného: základní plán za 3 $ měsíčně, nebo plán plus za 10 $ měsíčně. Oba nabízejí 60 dní cloudového úložiště, což je podle našeho názoru docela velkorysé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může být bliká z Wi-Fi

100 stop

Za předpokladu standardních konstrukčních technik (jednotlivá budova, bez neobvykle hustých stavebních materiálů) by modul synchronizace měl být schopen komunikovat s kamerami Blink až 100 stop (33 m) v jakémkoli směru. Doporučujeme udržovat modul synchronizace poblíž vašeho bezdrátového routeru pro nejlepší sílu signálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s blikajícími kamerami, když vyjde síla

Kamery Blink Outdoor 4, Outdoor and Indoor (3. Gen) se pokusí zaznamenat první pohybovou událost po ztrátě napájení a nahrát tento klip do cloudu, jakmile je systém zpět online. Funkce offline nebo zapnutí nahrávání není však spolehlivá, ale.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes pagar en efectivo en el mercado de Facebook??
Next Post
Co dělat, když se Arlo nepřipojí?