15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sledovat počítač dítěte zdarma?

Shrnutí článku:

10 Nejlepší software pro monitorování počítače pro rodiče

1. Software pro monitorování počítače FamiSafe: FamiSafe umožňuje rodičům sledovat online aktivity svého dítěte a stanovit časové limity na obrazovce. Poskytuje také sledování polohy v reálném čase.

2. Ochrana proti webu K9: K9 Web Protection blokuje nevhodné webové stránky a obsah a umožňuje rodičům nastavit vlastní filtry a časová omezení.

3. Rodinný čas: Rodinný čas umožňuje rodičům ovládat čas obrazovky, blokovat aplikace a webové stránky a sledovat historii umístění.

4. Okno Live Family Bezpečnost: Okno Live Family Bezpečnost umožňuje rodičům sledovat a ovládat online aktivity svého dítěte, stanovit časové limity a filtrovat obsah.

5. Norton Online rodina: Norton Online Family umožňuje rodičům monitorovat a blokovat webové stránky, stanovit časové limity a sledovat online aktivity.

6. Čistá chůva: Čistá chůva umožňuje rodičům monitorovat a filtrovat webový obsah, nastavit časové limity a sledovat aktivity sociálních médií.

7. Kidlogger: Kidlogger poskytuje funkčnost keyloggeru pro sledování kláves, zachycení obrazovky a historii prohlížení webu.

8. Kaspersky Safe Kids: Kaspersky Safe Kids nabízí monitorování aplikací a webu, časové limity obrazovky a sledování polohy.

9. Qustodio: Qustodio umožňuje rodičům monitorovat a blokovat webové stránky, nastavit časové limity a sledovat aktivity na webu a aplikaci.

10. Kaspersky Safe Kids: Kaspersky Safe Kids nabízí monitorování aplikací a webu, časové limity obrazovky a sledování polohy.

15 jedinečných otázek:

  1. Jak mohu zdarma sledovat počítač svého dítěte zdarma?
    Existuje několik možností softwaru pro monitorování počítače pro rodiče, kteří mají na dálku sledovat počítačové aktivity jejich dítěte. Některé populární možnosti zahrnují Famisafe, ochrana webu K9 a rodinný čas.
  2. Jaká je nejlepší aplikace pro monitorování dítěte zdarma?
    Pro zařízení Android je k dispozici několik bezplatných aplikací pro monitorování dětí, včetně aplikace Google Family Link, Find My Kids a App pro monitorování rodinných rodin Norton.
  3. Existuje zcela bezplatná aplikace pro rodičovskou kontrolu?
    Ano, OurPact je zcela bezplatná aplikace pro rodičovskou kontrolu, která rodičům umožňuje nastavit časové limity obrazovky a blokovat nežádoucí webové stránky.
  4. Existuje aplikace, kterou mohu dát na počítač, abych monitoroval mé dítě?
    Ano, Kaspersky Safe Kids je aplikace, kterou lze nainstalovat na počítač, aby monitorovala online aktivity vašeho dítěte a prosazovala časové limity obrazovky.
  5. Jak mohu vidět, co moje dítě dělá na jejich počítači?
    Chcete -li sledovat počítačovou aktivitu vašeho dítěte, můžete použít bezpečnost pro rodinu Windows Live, která vám umožní sledovat jejich online aktivity a nastavit filtry obsahu.
  6. Jak mohu ovládat jiný počítač na dálku zdarma?
    TeamViewer můžete použít k ovládání jiného počítače na dálku zdarma. Jednoduše stáhněte software a nastavte vzdálené připojení.
  7. Jak mohu vidět všechno na telefonu mého dítěte, aniž by to vědělo?
    Google Family Link je účet nastavení vytvořeného společností Google, který pomáhá rodičům sledovat telefon Android jejich dítěte bez jejich znalostí. Umožňuje sledování online aktivit.

Jak mohu sledovat svůj počítač dítěte zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma sledovat počítač svého dítěte zdarma

Existuje 10 nejlepších softwaru pro monitorování počítače pro rodiče, kteří ovládají aktivity jejich dítěte, například: software pro sledování počítače Famisafe.Ochrana proti webu K9.Rodinný čas.Okno Live Family Bezpečnost.Norton Online rodina.Čistá chůva.Kidlogger.Kaspersky bezpečné děti.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší aplikace pro monitorování dítěte zdarma

13 Nejlepší aplikace pro rodičovskou kontrolu pro Android1 Google Family Link.2 Najděte mé děti.3 Aplikace pro monitorování rodinných rodin Norton.4 SOTORTAL Čistá chůva rodičovská kontrola.5 Bark rodičovské kontroly.6 Software Qustodio rodičovské kontroly.7 Bezpečná laguna rodičovské kontroly.8 Kaspersky SafeKids s GPS.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje zcela bezplatná aplikace pro rodičovskou kontrolu

Ourpact – Aplikace rodičovské kontroly

Čas obrazovky a blokování manuálního blokování je možné prostřednictvím této aplikace Tato aplikace je k dispozici pro Android, iPhony a iPady. Rodiče mohou vytvářet GPS geofence na konkrétních místech a dostávat upozornění v reálném čase, když jejich děti odcházejí a dorazí doma, školu nebo jakoukoli nastavenou zónu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace, kterou mohu dát na počítač, abych monitoroval mé dítě

Kaspersky Safe Kids, navrženo pro sledování počítače a smartphonů vašeho dítěte, vám umožní ovládat online návyky vašeho malého. S časovými limity obrazovky, lokátorem GPS, správcem aplikací a schopností blokovat přístup k nevhodnému nebo škodlivému obsahu, je Kaspersky skvělou volbou pro rodiče malých dětí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět, co moje dítě dělá na jejich počítači

Pokud chcete sledovat aktivitu (a existuje dobrý důvod k tomu). Snadným způsobem, jak zkontrolovat, je kliknout na tlačítko Windows vlevo dole vlevo na obrazovce, poté vyberte všechny programy a poté otevřete složku Windows Live Slož.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ovládat jiný počítač na dálku zdarma

Jednoduše si stáhněte TeamViewer, nastavte bezplatné připojení vzdáleného počítače a přímo přistupujte k domácímu počítači, odkud jste.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět všechno na telefonu mého dítěte, aniž by to vědělo

Link Google Family Link je nastavovací účet vytvořený společností Google. Je navržen tak, aby pomohl rodičům sledovat všechny digitální aktivity, do kterých jsou jejich děti zapojeny. Pomáhá vám sledovat telefon Android vašeho dítěte zdarma a jako takový by mohl být použit ke sledování online aktivit vašich dětí, aniž by to věděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Family Link Monitor textové zprávy

Můžete však sledovat textové zprávy a texty sociálních médií svého dítěte pomocí společnosti Google Family Link. Zde je návod, jak to můžete udělat: Nainstalujte nainstalované verzi rodinného odkazu na vlastní zařízení. Nainstalujte dětskou verzi na zařízení vašeho dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je rodinný strážce zdarma

Všichni uživatelé podnikového podniku mohou vytvořit bezplatný rodinný plán pro chovatele až 5 rodinných příslušníků s neomezenými zařízeními. Jakmile uživatel nastaví rodinný plán, každý člen rodiny obdrží svůj vlastní trezor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět, co můj syn dělá na jeho počítači

Pokud chcete sledovat aktivitu (a existuje dobrý důvod k tomu). Snadným způsobem, jak zkontrolovat, je kliknout na tlačítko Windows vlevo dole vlevo na obrazovce, poté vyberte všechny programy a poté otevřete složku Windows Live Slož.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje aura textové zprávy

Monitoruje aura textové zprávy a e-maily Aura rodičovské ovládací prvky nesledují textové zprávy, e-maily nebo zprávy v aplikaci SMS. Aura však může blokovat zprávy v aplikaci, když blokujete samotnou aplikaci (například Snapchat, Instagram atd.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět, co moje děti jsou googlingové

Posouzení & Upravte osobní výsledky svého dítěte, opravte aplikaci Family Link nebo přejděte na G.co/yourfamily.Vyberte jméno svého dítěte.Klepněte na ovládací prvky Omezení obsahu Google pro vyhledávání Google.Zobrazit osobní výsledky za zapnutí nebo vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět své děti inkognito vyhledávání

Níže je uveden seznam aplikací pro rodičovskou kontrolu, které vám umožňují zobrazit historii vašeho dítěte: Kidsguard Pro.Famisafe.Hoverwatch.MSPY.Spyzie.Qustodio.Fonewatcher.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TeamViewer stále zdarma pro osobní použití

Neexistují žádné poplatky, žádné časové limity a žádné předplatné.

Jednoduše si stáhněte TeamViewer pro osobní použití a začněte pomáhat přátelům a blízkým s jejich problémy s jejich počítačem nebo mobilním zařízením připojením k jejich zařízení a pomáháte jim, jako byste tam byli – i když jste na samostatných kontinentech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné vzdáleně přistupovat k počítači

Na vašem systému Windows, Android nebo iOS: Otevřete aplikaci vzdálené plochy (k dispozici zdarma od Microsoft Store, Google Play a Mac App Store) a přidejte název počítače, ke kterému se chcete připojit (z kroku 1 ). Vyberte vzdálený název počítače, který jste přidali, a poté počkejte, až připojení k dokončení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět své dítě smazané texty

Odstraněné texty jsou uloženy na vnitřní paměti telefonů Android a po určité době se trvale smazávají. Možná budete moci obnovit smazané texty tím, že přejdete na zprávy > Recyklujte koš na telefonu vašeho dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak vidět, co moje dítě dělá na jejich telefonu

Můžete použít monitorovací aplikaci k tomu, abyste zůstali informováni o telefonické činnosti vašeho dítěte online a offline. Naší vysoce doporučenou možností je rodičovská kontrola AirDroid. Je to kompletní nástroj pro sledování funkcí pro rodiče, aby zůstali na dálku na dálku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět všechny textové zprávy mého dítěte

Jak mohu sledovat textové zprávy svého dítěte na iPhone a AndroidCheck Syncované textové zprávy na iCloud (iPhone) Forwardové textové zprávy vašemu iPhone (iPhone) Monitorujte textové zprávy s aplikací pro sledování textu AirDroid (Android) pomocí odkazu Google Family Link (Android (Android (Android )

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rodinná odkaz stojí peníze

Společnost Google Family Link je bezplatná aplikace, kterou si rodiče mohou stáhnout na svém vlastním telefonu iPhone nebo Android, aby spravovali telefon Android svého dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Qustodio

Porovnejte ceny aplikací pro rodičovskou kontrolu

Produkt Nejlepší pro Roční počáteční cena
Mmguardian Nejlepší správa kontaktů 49 $.99
Qustodio Nejlepší verze zdarma 54 $.95
Familytime Nejlepší nástroje pro správu 68 $.99
Sentrypc Nejlepší pro plný přístup k zařízení 69 $.95

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět textové zprávy mého dítěte, aniž by to vědělo

Nejlepší způsob, jak sledovat telefon vašeho dítěte, aniž by věděl, je prostřednictvím aplikace rodičovské kontroly. Ušetří vám to stres z žádosti o povolení k procházení telefonem nebo bojem za soukromí nebo žádný soukromí. Některé z aplikací pro rodičovskou kontrolu běží v režimu Stealth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká aplikace mi umožňuje číst textové zprávy mého dítěte

SaferText je průlomový nástroj pro bezpečnost dětí, který vám umožní vidět textové zprávy vašeho dítěte nebo dospívajícího, historii prohlížení webu, historii telefonního hovoru a kontakty s telefonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji historii inkognitového dítěte svého dítěte

Níže je uveden seznam aplikací pro rodičovskou kontrolu, které vám umožňují zobrazit historii vašeho dítěte: Kidsguard Pro.Famisafe.Hoverwatch.MSPY.Spyzie.Qustodio.Fonewatcher.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje dítě hledá nevhodné věci

"Někdy je předpoklad, že vyhledávání obsahu, jako je tento, je známkou zneužívání, ale mohlo by to naznačovat mnoho věcí. Pro některé to usnadňuje stres; Pro některé chtějí být jako jiné děti," Dr. Santos říká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vaši rodiče vidět, co děláte v režimu Incognito

Ano, režim Incognito opouští datovou stopu. Nezakrývá vaši aktivitu pro prohlížení před svým internetovým ISP, zaměstnavatelem nebo jinými webovými stránkami. Vidí vaši historii procházení, umístění a veškeré osobní údaje, které můžete sdílet na cestě. Incognito režim skrývá vaši aktivitu pouze před ostatními lidmi, kteří sdílejí vaše zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo instalo la seguridad total de Kaspersky después del formato??
Next Post
Jak najdu starou adresu URL?