15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak dočasně deaktivuji celkovou ochranu McAfee?

nabídka startu.Zadejte následující příkaz: frminst.Exe /Forcetask “McAfee Agent” Počkejte na dokončení procesu a poté zavřete příkazový řádek.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Jak deaktivuji McAfee Security Scan plus pro deaktivaci zabezpečení skenování plus, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee v zásobníku systému (od hodin) a vyberte Otevřít McAfee SecurityScan Plus Plus. Na hlavní obrazovce McAfee Security Scan Plus rozšiřte možnosti v části „Zkontrolujte aktualizace“. Zrušte výběr „automaticky aktualizovat můj software“ a z rozbalovací nabídky vyberte „Nikdy“. Pak uzavřete zabezpečení Scan Plus.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Jak deaktivovat agenta McAfee Press Ctrl + Shift + ESC k otevření Správce úloh.Na kartě Processes přejděte dolů a najděte službu nebo proces agenta McAfee.Klepněte pravým tlačítkem myši na službu/proces a vyberte proces ukončení úlohy nebo konce.Opětovným kliknutím na End Task/End Process v Potvrzovací výzvě deaktivujte agenta McAfee.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Jak deaktivuji zabezpečovací centrum McAfee Otevřete McAfee SecurityCenter.Klikněte na kartu „Virus a Spyware Protection“.Klikněte na odkaz „Skenování v reálném čase“.Kliknutím na přepínač označený „ON“ přepínáte skenování v reálném čase.Ukončete McAfee SecurityCenter.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak deaktivuji McAfee bez odinstalace kliknutí, programy nebo všechny programy, McAfee, Virusscan Console. Klepněte pravým tlačítkem myši na ochranu přístupu a vyberte Zakázat. Počkejte 15 minut nebo déle, než se opětovně vyvoláte. Dočasně deaktivujte při skenování přístupu pro dezinfekci. Ukončete konzolu Viruscan.
Ukládaná do mezipaměti [/wpRemark]

Souhrn:

Celková ochrana McAfee je oblíbený antivirový software, který nabízí skenování v reálném čase a různé bezpečnostní nástroje. Mohou však existovat případy, kdy jej musíte dočasně deaktivovat nebo vypnout. Úplnou ochranu McAfee můžete snadno zakázat podle těchto kroků:

  1. Otevřete svůj software McAfee, jako je LiveSafe nebo Celková ochrana.
  2. V levé nabídce klikněte na kartu „Moje ochrana“.
  3. Klikněte na „Skenování v reálném čase.”
  4. V dialogu „vypnout“ vyberte, kdy chcete, aby se skenování v reálném čase obnovilo, klikněte na „Vypnout“.”

V době, kdy je vypnuto skenování v reálném čase, může být vaše zařízení zranitelné vůči virům a malwaru. Doporučuje se pouze dočasně vypnout celkovou ochranu McAfee a stanovit konkrétní časový limit pro jeho reaktivaci.

Zde je několik klíčových bodů týkajících se celkové ochrany McAfee a jeho deaktivaci:

  1. Celková ochrana nabízí další bezpečnostní nástroje, jako je osobní firewall a skener zranitelnosti.
  2. Celková ochrana McAfee můžete vypnout deaktivací její funkce skenování v reálném čase.
  3. Zakázání celkové ochrany McAfee dočasně ponechává vaše zařízení zranitelné vůči virům.
  4. Chcete-li zakázat celkovou ochranu McAfee, otevřete software a přejděte na možnost „Skenování v reálném čase“.
  5. Celková ochrana McAfee může být vypnuta po určitou dobu.
  6. Zakázání celkové ochrany McAfee by mělo být provedeno opatrně a pouze v případě potřeby.
  7. Můžete nastavit konkrétní časový limit pro skenování v reálném čase k životopisu.
  8. Po deaktivaci celkové ochrany McAfee je důležité ji znovu aktivovat, aby byla zajištěna průběžná ochrana.
  9. Celková ochrana McAfee nabízí komplexní zabezpečení proti virům a malwaru.
  10. Doporučuje se udržovat celkovou ochranu McAfee pro optimální ochranu zařízení.

Otázky a odpovědi:

1. Jak mohu vypnout celkovou ochranu McAfee?

Chcete -li vypnout celkovou ochranu McAfee, postupujte podle těchto kroků:

  1. Otevřete svůj software McAfee.
  2. Klikněte na kartu „Moje ochrana“.
  3. Klikněte na „Skenování v reálném čase.”
  4. Vyberte, kdy chcete skenování v reálném čase obnovit.
  5. Klikněte na “Vypnout.”

2. Jak dočasně deaktivuji antivirus McAfee v systému Windows 10?

Chcete -li dočasně deaktivovat antivirus McAfee v systému Windows 10, proveďte následující:

  1. Klikněte na McAfee TotalProtection.
  2. Přejít na zabezpečení PC.
  3. Vyberte skenování v reálném čase.
  4. Klikněte na Vypnutí.
  5. Vyberte časový limit.
  6. Klikněte na Vypnutí.
  7. Opakujte pro firewall, automatické aktualizace a plánované skenování.

3. Jak vypnout Antivirus McAfee a zapnout obránce Windows?

Chcete-li vypnout antivirus McAfee a zapnout se na obránci Windows, jednoduše zakážete skenování v reálném čase v McAfee a Windows Defender se automaticky aktivuje.

4. Jaký je rozdíl mezi McAfee a celkovou ochranou?

Hlavním rozdílem mezi McAfee a celkovou ochranou je to, že celková ochrana nabízí další bezpečnostní nástroje, jako je skener osobní firewall a skener zranitelnosti.

5. Můžete vypnout McAfee Autorenewal?

Chcete-li změnit nastavení automatického obnovu v McAfee, přejděte na My Account.McAfee.com, přihlaste se s registrovanou e-mailovou adresou a heslem, klikněte na automatické obnovu dlaždice a klikněte na “End Auto-Renewal.”

6. Můžete dočasně deaktivovat antivirus?

Ano, můžete dočasně deaktivovat antivirový software. Mějte však na paměti, že takto ponechává vaše zařízení zranitelné vůči virům. Doporučuje se zakázat antivirus dočasně v případě potřeby.

7. Jak dočasně deaktivuji antivirus na Windows?

Chcete-li dočasně deaktivovat antivirus na Windows, otevřete aplikaci pro zabezpečení Windows, přejděte na ochranu virů a hrozeb, vyberte Nastavení správy a přepněte ochranu v reálném čase.

8. Jak zakázat antivirus McAfee pomocí příkazového řádku?

Chcete -li zakázat antivirus McAfee pomocí příkazového řádku, otevřete příkazový řád a zadejte „frminst.exe /forcetask ‘agent McAfee’ “. Počkejte na dokončení procesu a poté zavřete příkazový řád.

9. Jak mohu deaktivovat McAfee Security Scan Plus?

Chcete-li deaktivovat McAfee Security Scan Plus, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu McAfee ve vašem systému System, vyberte Otevřete McAfee SecurityScan Plus, rozbalte možnosti v části „Zkontrolujte aktualizace“ automaticky aktualizovat můj software “a vyberte„ Nikdy “z rozbalovací nabídka.

10. Jak deaktivovat agenta McAfee?

Chcete-li deaktivovat agenta McAfee, Otevřete správce úloh, najděte službu nebo proces agenta McAfee, klikněte na něj a vyberte proces End Task nebo End Proces.

11. Jak deaktivuji McAfee SecurityCenter?

Chcete-li zakázat McAfee SecurityCenter, otevřete McAfee SecurityCenter, klikněte na kartu „Virus a Spyware Protection“, klikněte na odkaz „Skenování v reálném čase“ a přepněte skenování v reálném čase.

12. Jak deaktivuji McAfee bez odinstalace?

Chcete-li deaktivovat McAfee bez odinstalace, otevřete konzolu Virusscan, klepněte pravým tlačítkem myši na ochranu přístupu a vyberte deaktivaci, počkejte 15 minut nebo déle a poté ji znovu povolte.

Jak dočasně deaktivuji celkovou ochranu McAfee?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout celkovou ochranu McAfee

Dočasně vypněte skenování v reálném čase, například software McAfee, jako je LiveSafe nebo Total Ochrana.V levé nabídce klikněte na můj ochranu. Tab.Klikněte na skenování v reálném čase.Klikněte na Vypnutí.V dialogu vypnutí vyberte, kdy chcete, aby skenování v reálném čase obnovilo, a poté klikněte na Vypnutí:
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji antivirus McAfee v systému Windows 10

O této articleclick mcafee totalprotection.Klikněte na zabezpečení PC.Klikněte na skenování v reálném čase.Klikněte na Vypnutí.Vyberte časový limit a klikněte na Vypnutí.Opakujte pro firewall, automatické aktualizace a plánované skenování.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout Antivirus McAfee a zapnout obránce Windows

Stačí vypnout a otevřete se a zde říká, kdy chcete obnovit skenování v reálném čase. Takže můžete nastavit čas za 15 minut nebo 30 45. A když restartuji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi McAfee a celkovou ochranou

To, co způsobuje, že celková ochrana vyniká před antivirem McAfee Plus, je počet dalších bezpečnostních nástrojů. Celková ochrana má osobní firewall, který monitoruje vaše připojení k internetu a skener zranitelnosti, který hledá slabá místa ve vašem systému, kde se mohou hackeři a ransomware vplížit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vypnout automatické obnovení McAfee

Jak změnit auto-obnovení nastavení na My Account.McAfee.com.Zadejte svou registrovanou e -mailovou adresu a heslo.Klikněte na přihlášení.Klikněte na dlaždici automatického obnovu: Podle členství v automatickém obnovu klikněte.Na další obrazovce klikněte na End Auto-Renewal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dočasně deaktivovat antivirus

Pokud máte antivirový software, mohou být časy, kdy jej musíte vypnout. Deaktivace softwaru lze provést prostřednictvím aplikace Antivirus pomocí zařízení nebo prohlížeče. Antivirus můžete dočasně nebo trvale vypnout. Mějte na paměti, že to však nechává vaše zařízení zranitelné vůči virům,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji antivirus na Windows

Vyberte Start a zadejte "Zabezpečení Windows" hledat tuto aplikaci. Z výsledků vyhledávání vyberte aplikaci pro zabezpečení Windows, přejděte na virus & ochrana hrozeb a pod virem & Nastavení ochrany hrozeb Vyberte Nastavení Správa nastavení. Přepněte ochranu v reálném čase na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zakázat antivirus McAfee pomocí příkazového řádku

Odstraňte agenta z příkazového řádku Windows příkazový řád v cílovém systému.Spusťte program instalace agenta, frminst.exe, z příkazového řádku s možností /remont = agent. Poznámka: Chcete -li odstranit agenta McAfee z klientského systému Windows, spusťte příkaz frminst.Exe /ForceUninstall .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to získat úplnou ochranu McAfee

McAfee je vynikající volbou, pokud hledáte antivirový software s detekcí malwaru v reálném čase pro všechna vaše zařízení za dostupnou cenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje celkovou ochranu McAfee váš počítač

McAfee dělá a nezpomaluje váš počítač. Nebojte se, budeme propracovat. Každodenní výkon McAfee používá jen velmi málo zdrojů vašeho počítače, což je prakticky nezjistitelné. Na druhou stranu, plné skenování McAfee používá při úplném skenování hodně energie a RAM.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout automatické obnovení

Zrušit předplatné pro obnovení automatického obnovení na telefonu Android a stolním obchodu Google Play.Klepněte na ikonu profilu umístěnou v pravém horním rohu.Klepněte na platby & předplatné a poté vyberte předplatné.Vyberte předplatné mikro trend, které chcete zrušit.Klepněte na zrušení předplatného.Postupujte podle zbývajících pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když neobnovím McAfee

Aplikace McAfee s vypršeným předplatným neobdrží aktualizace ani nezjistí nové hrozby. Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj antivirus deaktivován

Krok 1: Vyberte „Aktualizace a zabezpečení“ Krok 2: Vyberte „Zabezpečení systému Windows“ Page 3 Krok 3: Vyhledejte „Virus“ & Ochrana vlákna “, pokud„ Virus & Ochrana hrozeb “není povolena, udělejte to, pokud si přejete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat antivirus a znovu povolit

Jak deaktivovat antivirus na Windows 10 dočasně pressujte Windows + I pro otevření nastavení Windows.Klikněte na aktualizaci & Bezpečnostní -> Zabezpečení Windows -> Virus & ochrana hrozeb.Vyhledejte „virus & Sekce Nastavení ochrany hrozeb “v pravém okně a klikněte na Nastavení Správa nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat antivirus v systému Windows 10 pomocí CMD

Chcete -li vypnout Windows Defender pomocí příkazového řádku, proveďte tyto kroky: Stiskněte Stiskněte a vyhledejte „CMD“ a spusťte jej jako správce.Zadejte a spusťte tento příkaz: SC Stop WindeFend.Chcete -li se ujistit, že je obránce Windows zastaven, spusťte tento příkaz: SC Query WindeFend.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním McAfee v spuštění při spuštění

Poklepáním na ikonu McAfee na hlavním panelu. V pravém horním rohu domovské stránky klikněte na Navigaci. Pod sloupcem Nastavení klikněte na obecná nastavení a upozornění. Na stránce Obecné nastavení a upozornění klikněte na zásuvku General Settings a poté DeSelect Zobrazit obrazovku McAfee Splash, když se spustí Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi prémií McAfee a celkovou ochranou

Pozdravy z McAfee. Chtěli bychom vám sdělit, že McAfee LivesAfe, McAfee Total Protection a McAfee + všechny jsou prémiové předplatné. Předplatné McAfee + však přichází s dalšími funkcemi, jako je odstranění plné služby pro PDC, monitorování kreditu a několik dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi celkovou ochranou McAfee a McAfee

Hlavní rozdíl mezi celkovou ochranou McAfee a McAfee LiveSafe je to, že můžete použít plán McAfee LiveSafe na neomezeném počtu osobních zařízení. Toto je jediný skutečný rozdíl mezi těmito dvěma plány. Najdete všechny stejné bezpečnostní funkce na obou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám vypnout McAfee

Existuje řada důvodů, proč budete možná muset deaktivovat svůj software McAfee. Jednou z nejběžnějších je potřeba nainstalovat nový software. Protože legitimní software a malware mají během instalace stejné akce, někdy může váš antivirový program zaměnit legitimní programy pro škodlivé ty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč najednou mám na svém počítači McAfee

Na obrazovce vás náhodně objevil vyskakovací okno McAfee, který vás informuje o tom, že vaše předplatné vypršelo a váš systém je ohrožen útoky virů, pokud používáte antivirus McAfee nebo jiné související nástroje od společnosti, vaše předplatné mohlo skutečně vypršet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vypnete automatické obnovení

Vypněte automatické obnovení a zrušte předplatné pro vaše produkty. Když zrušíte obnovení produktu, vaše předplatné skončí a nebudete účtovány v příštím datu fakturaci. Pokud změníte názor, můžete produkt ručně obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu McAfee po automatické obnově zrušit

Předplatné můžete zrušit nebo změnit nastavení automatického obnovu kdykoli po zakoupení na stránce mého účtu. Chcete -li se dozvědět více, klikněte zde. Na požádání budete poskytnut úplnou náhradu, kontaktováním zákaznického servisu do 30 dnů od počátečního nákupu nebo 60 dnů auto-obnovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte každý rok obnovit McAfee

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se McAfee neustále objevuje, když nemám McAfee

Zprávy, které se zdají pocházet z McAfee. Bohužel byste také mohli vidět některé nežádoucí vyskakovací zprávy, které se zdají pocházet z McAfee, ale které pocházejí z McAfee. Tyto zprávy jsou „spoofed“ (falešné) zprávy, které předstírají, že pocházejí z McAfee, a snaží se vás přimět kliknout na jednu z jejich možností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji svůj antivirus

Spuštění systému Windows SecurityClick.Přejděte dolů a vyberte Nastavení.Přejít na aktualizaci & Bezpečnostní.Vyberte zabezpečení systému Windows.Otevřený virus & Ochrana hrozeb.Klikněte na Nastavení Správa.Přepněte ochranu v reálném čase na vypnutí.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes usar el mercado de Facebook sin una cuenta??
Next Post
Jak nahradíte starý detektor kouře?