15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu synchronizovat svá domácí zařízení Google?

Souhrn:

Google Home vám umožňuje synchronizovat všechna vaše zařízení pro plynulé připojení. Chcete -li synchronizovat vaše zařízení, otevřete aplikaci Google Home a ověřte, zda je zobrazený účet Google propojen s vaším zařízením Google. Poté osuňte vaše propojená inteligentní domácí zařízení. Pokud čelíte problémům s připojením, můžete odstranit problémy přesunutím reproduktoru nebo zobrazením na jiné místo nebo provedením továrního resetování. Chcete -li ručně připojit k Google Home, otevřete aplikaci Google Home a postupujte podle pokynů.

Klíčové body:

  1. Synchronizujte svá zařízení v aplikaci Google Home ověřením vašeho účtu Google.
  2. OSYNOUCTE VAŠE SKVĚLÝ SMART HOME TEASTICE, abyste zajistili správnou připojení.
  3. Pokud se Home Google nepřipojí k vašim zařízením, zkuste odstranit problémy změnou umístění nebo provedením resetování továrny.
  4. Připojte zařízení pro Android s domovem Google přístupem k nastavení synchronizace v nabídce Nastavení.
  5. Chcete -li obnovit domácí zařízení Google na iOS, přejděte na kartu Nastavení, vyberte integrace a klepněte na „Refresh Devices“.
  6. Ujistěte se, že se můžete přihlásit ke svému účtu Google na jiných zařízeních, aby se synchronizovala správně.
  7. Google udržujte synchronizace napříč zařízeními, pokud jste přihlášeni ke stejnému účtu Google.
  8. Opravte problémy s připojením Google restartováním zařízení nebo přepínáním mezi Wi-Fi a mobilními daty.
  9. Ručně připojte zařízení Google k domácí síti prostřednictvím aplikace Google Home.

Otázky:

  1. Jak mohu synchronizovat všechna svá zařízení na Google Home?
  2. Chcete -li synchronizovat všechna vaše zařízení na Google Home, otevřete aplikaci Google Home a ověřte, zda je zobrazený účet Google propojen s vaším zařízením Google. Poté osuňte vaše propojená inteligentní domácí zařízení.

  3. Co mám dělat, pokud se můj domov Google nepřipojuje k mým zařízením?
  4. Pokud se váš domov Google nepřipojí k vašim zařízením, zkuste odstranit problémy změnou umístění reproduktoru nebo zobrazením, abyste vyloučili jakékoli rušení. Můžete také provést tovární resetování nebo vypnout a na svém Wi-Fi na mobilním zařízení nebo tabletu.

  5. Jak mohu synchronizovat zařízení na Androidu?
  6. Chcete -li synchronizovat zařízení na Androidu, klepněte na nastavení a poté vyberte Nastavení synchronizace. Klepnutím na metody synchronizace zobrazíte dostupné možnosti.

  7. Jak mohu obnovit svá zařízení Google Home?
  8. Chcete -li obnovit domácí zařízení Google Home na iOS, přejděte na kartu Nastavení v aplikaci Google Home, vyberte integrace a klepněte na tlačítko „Obnovit zařízení“. Na Android otevřete nabídku bočního panelu, přejděte do nastavení domů, vyberte integrace a klepněte na Assistant Google.

  9. Proč se můj účet Google nesynchronizuje napříč zařízeními?
  10. Pokud váš účet Google nesynchronizuje napříč zařízeními, ujistěte se, že se můžete přihlásit ke svému účtu Google jinými způsoby a na jiném zařízení. Pokud se můžete přihlásit, může být problém s telefonem.

  11. Má Google udržováno synchronizaci napříč zařízeními?
  12. Ano, Google udržuje synchronizace napříč zařízeními, pokud jste přihlášeni ke stejnému účtu Google. Funguje to na většině webových prohlížečů prostřednictvím aplikace Desktop App a ve webovém obchodě Chrome je k dispozici přípona Google Keep Web Clipper prodloužení.

  13. Jak mohu opravit Google, který se nepřipojí?
  14. Pokud se Google nepřipojuje, zkuste restartovat zařízení. Pokud to nefunguje, přepněte mezi Wi-Fi a mobilními daty tím, že přejdete do aplikace Nastavení zařízení, klepněte na síť & internet nebo připojení a po krocích s odstraňováním problémů.

  15. Jak se manuálně připojím k Google Home?
  16. Chcete -li ručně připojit k Google Home, otevřete aplikaci Google Home a postupujte podle poskytnutých pokynů.

Jak synchronizuji svá domácí zařízení Google?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu synchronizovat všechna svá zařízení na Google Home

Synchronizovat vaše zařízení v domově Google Appopenujte aplikaci Google Home .Klepněte na svůj účet.Ověřte, že zobrazený účet Google je ten, který je propojen s vaším zařízením Google.OSONCOVÁNÍ VAŠEHO PŘIPOJENÍ SMART SMART HOME SPRAVENÍ s aplikací Google Home.Bude to spinningový kruh.Klepněte na zařízení Zkontrolujte zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj domov Google nepřipojuje k mým zařízením

Pokročilé řešení problémů

Přesuňte reproduktor nebo zobrazení na jiné místo. To vyloučí jakékoli zásah do oblasti, která může způsobit, že SSID nebude správně vysílat. Proveďte tovární resetování. Na mobilním zařízení nebo tabletu vypněte Wi-Fi a poté zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu synchronizovat zařízení

Nastavení zařízení Android

Klepněte na Nastavení. Klepněte na nastavení synchronizace. Klepnutím na metody synchronizace odhalíte dostupné možnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit domácí zařízení Google

iOS: Klepněte na kartu Nastavení, vyberte integrace a poté Google Assistant. Klepněte na "Obnovit zařízení" tlačítko pro obnovení a změny se objeví u asistenta Google po několika sekundách. Android: Otevřete nabídku postranního panelu a poté nastavení domova. Přejděte dolů a vyberte integrace a poté klepněte na Google Assistant.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj účet Google nesynchronizuje napříč zařízeními

Důležité: Aby byla synchronizace práce, musíte být schopni se přihlásit ke svému účtu Google. Ujistěte se, že se můžete přihlásit ke svému účtu Google jinými způsoby a na jiném zařízení. Zkuste například zkontrolovat Gmail pomocí prohlížeče počítače. Pokud se můžete přihlásit, problém je s telefonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google udržováno synchronizaci napříč zařízeními

Funguje také ve většině webových prohlížečů prostřednictvím aplikace pro stolní počítače a ve webovém obchodě Chrome je přípona Google Keep Web Clipper rozšíření. Udržujte synchronizaci napříč zařízeními v reálném čase, pokud jste přihlášeni ke stejnému účtu Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravit Google, který se nepřipojí

Obecné odstraňování problémů Tipy pro Android DevicesRestart vašeho zařízení. Může to znít jednoduše, ale někdy je to vše, co je zapotřebí k napravení špatného spojení.Pokud restartování nefunguje, přepněte mezi Wi-Fi a mobilními daty: Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na síť & internet nebo připojení.Vyzkoušejte níže uvedené kroky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se manuálně připojím k Google Home

Připojení zařízení Google k domácí síťové aplikaci Google Home.Klikněte na + podepsat nahoře vlevo a klepněte na „Nastavit zařízení“.Projděte si nabídky a vyberte umístění vašeho zařízení a jeho název.Když se objeví seznam sítí Wi-Fi, vyberte svou síť, zadejte heslo a klepněte na „Connect“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje zařízení nesynchronizuje

Zkuste vypnout mobilní telefon, resetovat jej nebo odstranit baterii a zkuste to znovu. Zkuste smazat zařízení ze synchronizace a odstranit synchronizaci ze zařízení a poté zkuste znovu. Vždy zkontrolujte zabezpečení a automatické přijetí rychlého nastavení vzhledem k připojení Bluetooth Sync Bluetooth na vašem mobilním telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu synchronizaci na tomto zařízení

Chcete -li zapnout synchronizaci, musíte mít účet Google.Na zařízení Android otevřete aplikaci Chrome. . Pokud ještě nemáte aplikaci Google Chrome, stáhněte si ji z Google Play.Napravo od adresního řádku klepněte na další nastavení. Zapněte synchronizaci.Vyberte účet, který chcete použít.Klepněte na ano, jsem uvnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Automaticky aktualizujte zařízení Google Home Aktualizace

Zařízení Google Home dostávají aktualizace firmwaru automaticky přes Wi-Fi. Nejnovější verze firmwaru vám umožňuje užít si nejnovější a největší funkce dostupné na Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svá zařízení Google

Nejprve tedy ve vašem domově Google musíte otevřít reproduktor. A poté klepněte na ikonu Nastavení. Dále musíte přejít na informace o zařízení. A povolit tuto možnost automatické aktualizace firmwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu synchronizovat svůj účet Google na jiné zařízení

Jak zapnout synchronizaci v Google Chrome na počítači webového prohlížeče Chrome.Poté klikněte na ikonu profilu.Dále klikněte na Zapnutí synchronizace.Zadejte název účtu Google a klikněte na Další.Poté zadejte své heslo Google a klikněte na Další.Nakonec klikněte na Ano, jsem uvnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu synchronizovat svůj účet Google z jednoho zařízení na druhé

Klepněte na Nastavení > Účty. Pokud zatím neexistuje žádný účet Google, klepněte na Add účet. Klepněte na automaticky synchronizační přepínač a povolte funkci. Váš Gmail, kalendář a kontakty budou automaticky zálohovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda se synchronizuje Google

Když otevřete prohlížeč Chrome, měli byste vidět svůj účet v pravém horním rohu. Pokud zde nevidíte své jméno nebo se říká pozastavené, kliknutím na své jméno zobrazíte tuto obrazovku: Ujistěte se, že se říká, že synchronizace je zapnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Automatická synchronizace Google

Můžete vypnout autosynchronizaci nebo zpět pro jednotlivé aplikace vytvořené společností Google. Zda jiné aplikace se mohou synchronizovat podle aplikace. Otevřete aplikaci nastavení telefonu. Synchronizace účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svůj domov Google na Wi-Fi

Poznámka: Když v aplikaci aktualizujete síť Wi-Fi, aktualizuje síť pro všechna zařízení ve vaší domácnosti.Otevřete aplikaci Google Home.Klepněte na oblíbené a otevřete Wi-Fi.Otevřená nastavení sítě .Pod generálem zadejte název sítě a heslo a poté vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat svůj domov Google

Tady mám Google doma a dnes vám ukážu, jak restartovat. Toto zařízení. Nejprve tedy budete muset otevřít tuto aplikaci Google Home a poté přistupovat k IT zařízení zde přejděte na jeho nastavení Klepnutím zde a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko páru na Google Home

Vaše domácí zařízení Google poté naskenuje zařízení Bluetooth. Zařízení, jakmile se objeví na obrazovce, vaše zařízení Bluetooth se nyní spáruje s reproduktorem Nest. A všichni jste nastaveni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat a znovu připojit Google Home

Je tedy docela jednoduché, vše, co musíte udělat, je najít na zadní straně. Tento malý G s tlačítkem mikrofonu. A jednoduše stisknete mikrofon. Tlačítko, které jej podržíte, dokud se obrazovka otočí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je synchronizace v nastavení

Chcete -li zapnout synchronizaci, musíte mít účet Google.Na zařízení Android otevřete aplikaci Chrome. . Pokud ještě nemáte aplikaci Google Chrome, stáhněte si ji z Google Play.Napravo od adresního řádku klepněte na další nastavení. Zapněte synchronizaci.Vyberte účet, který chcete použít.Klepněte na ano, jsem uvnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj google nesynchronizuje

Ujistěte se, že máte aktivní připojení k internetu

Váš telefon potřebuje aktivní připojení k internetu pro synchronizaci informací na vašich účtech. Synchronizace tedy nebude fungovat, pokud je váš internet dole. Než se budete pokračovat v učení, jak opravit chybu synchronizace Google na Androidu, laskavě potvrďte, zda váš internet funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nastavení synchronizace Google

Pokud nechcete všechno synchronizovat, můžete změnit, jaké informace chcete uložit.Na počítači otevřete Chrome.Vpravo nahoře klikněte na více. Nastavení.Klikněte na vás a Google. Synchronizace a Google Services.V rámci „synchronizace“ klikněte na Spravujte, co synchronizujete.Klikněte na Synchronizaci Přizpůsobit.Vypněte všechna data, která nechcete synchronizovat s vaším účtem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko synchronizace

Pak tady chcete jít dolů. A klepněte na dlaždice vývojáře rychlého nastavení. A poté klepněte na synchronizaci. Možnost zapnout nebo zapnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj domov Google aktualizován

Můžete zkontrolovat světlo LED v horní části reproduktoru nebo zobrazení a ověřit, že stále získává aktualizaci. Aktualizace obvykle trvá až 10 minut. Pokud aktualizace trvá mnohem déle, než se očekávalo, zkontrolujte, zda se váš reproduktor nebo zobrazení stále aktualizuje kontrolou stavu LED.

[/WPRemark]

Previous Post
¿De qué aplicaciones deberían preocuparse a los padres??
Next Post
Jaký je rozdíl mezi americkou a mezinárodní kamerou?