15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké rozbočovače jsou kompatibilní s domovem Google?

Shrnutí článku

1. S jakými zařízeními je Google Home kompatibilní s: Google Home je kompatibilní s Google Nest nebo domácími reproduktory a displeje, Google WiFi, Nest WiFi, Nest Thermostat, Chromecast, Chromecast Audio, TV s vestavěným chromecast a Chromecast s Google TV.

2. Existuje rozbočovač pro Google Home: Ano, Hub Google Nest poskytuje pomoc na první pohled v jakékoli místnosti doma. S vestavěným asistentem Google získáte vždy své nejlepší a nejnovější snímky z fotografií Google a můžete si prohlédnout a ovládat svá připojená zařízení z jediného řídicího panelu.

3. Jaké jsou různé typy rozbočovačů Google: Mezi různé typy rozbočovačů Google patří Google Home, Home Mini, Home Max, Home Hub/Nest Hub, Nest Hub Max, Nest Mini, Nest a jejich odpovídající modely.

4. Jaký je rozdíl mezi Google Home a Nest Hub: Řada zařízení Google Nest je schopna všeho, co byl Home Google, s přidáním obrazovek na většině zařízení Google Nest.

5. Proč moje zařízení není kompatibilní s domovem Google: Pokud vaše zařízení není kompatibilní s domovem Google, může to být problém s operačním systémem Android Google. Můžete zkusit vymazat mezipaměť a data Store Google Play, poté restartovat obchod Google Play a zkusit nainstalovat aplikaci znovu.

6. Jaké zařízení nahradilo Google Home: Hub Google Nest (2. gen) nahradil původní Hub Google Home Hub. Nabízí 7palcový displej, sledování spánku a všechny funkce asistenta Google.

7. Kolik domácích rozbočovačů Google můžete mít: Doporučuje se mít maximálně 5 zařízení WiFi v jedné síti. Aplikace Google Home podporuje pouze jednu síť Wi-Fi na domov, ale v každém můžete vytvořit až 5 domů s jedinou Wi-Fi sítí.

8. Potřebujete Hub Google pro použití Google Home: Chcete-li ovládat zařízení podporující záležitost pomocí aplikace Google Home nebo Google Assistant, potřebujete zařízení Google, které funguje jako rozbočovač pro hmotu. Mnoho zařízení Google obdržela aktualizace softwaru, aby fungovala jako centrum pro hmotu, včetně reproduktorů jako Google Home, Google Home Mini, Nest Mini a Nest Audio.

Otázky a podrobné odpovědi

1. S jakými zařízeními je Google Home kompatibilní s?
Google Home je kompatibilní s Google Nest nebo domácími reproduktory a displeje, Google WiFi, Nest WiFi, Nest Thermostat, Chromecast, Chromecast Audio, TV s vestavěným chromecast a Chromecast s Google TV.

2. Existuje rozbočovač pro Google Home?
Ano, existuje centrum pro Google Home s názvem Hub Google Nest. Poskytuje pomoc na první pohled v jakékoli místnosti doma, s vestavěným asistentem Google a umožňuje prohlížet a ovládat připojená zařízení z jediného palubního desku.

3. Jaké jsou různé typy rozbočovačů Google?
Mezi různé typy rozbočovačů Google patří Google Home, Home Mini, Home Max, Home Hub/Nest Hub, Nest Hub Max, Nest Mini, Nest a jejich odpovídající modely.

4. Jaký je rozdíl mezi Hub Google Home a Nest?
Hlavním rozdílem mezi HOME GOOGE a HOST HOST je to, že zařízení Hnída Hub mají obrazovky, zatímco zařízení Google Home ne. Řada zařízení Google Nest je schopna všeho, co Google Home byl, ale s přidáním obrazovek.

5. Proč moje zařízení není kompatibilní s Google Home?
Pokud vaše zařízení není kompatibilní s domovem Google, může to být způsobeno problémem s operačním systémem Android společnosti Google. Chcete -li to opravit, můžete zkusit vyčistit mezipaměť a data obchodu Google Play, stejně jako restartování obchodu Play a pokusit se o znovu nainstalovat aplikaci.

6. Jaké zařízení nahradilo domov Google?
Hub Google Nest (2. gen) nahradil původní Hub Google Home Hub. Nový rozbočovač Nest nabízí 7palcový displej, sledování spánku a všechny funkce asistenta Google.

7. Kolik domácích rozbočovačů Google můžete mít?
Doporučuje se mít maximálně 5 zařízení WiFi v jedné síti pro optimální výkon Wi-Fi. Aplikace Google Home podporuje pouze jednu síť Wi-Fi na domov, ale v každém můžete vytvořit až 5 domů s jedinou Wi-Fi sítí.

8. Potřebujete hub Google pro použití Google Home?
Ano, abyste ovládali zařízení s přípravou záležitosti s aplikací Google Home nebo Google Assistant, potřebujete zařízení Google, které funguje jako rozbočovač pro hmotu. Mnoho zařízení Google, včetně Google Home, Google Home Mini, Nest Mini a Nest Audio, obdrželo aktualizace softwaru, aby fungovaly jako centrum pro hmotu.

Jaké rozbočovače jsou kompatibilní s Google Home?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakými zařízeními je Google Home kompatibilní s

Nastavte inteligentní zařízení v hnízdě Google Appgoogle nebo domácí reproduktory a displeje.Google WiFi.Hnízdo wifi.Hrst termostat.Chromecast.Chromecast Audio.TV s vestavěním Chromecast.Chromecast s Google TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje rozbočovač pro Google Home

Hub Google Nest poskytuje pomoc na první pohled v jakékoli místnosti doma. S vestavěným asistentem Google získáte vždy své nejlepší a nejnovější záběry z fotografií Google. Navíc si prohlédněte a ovládejte svá připojená zařízení z jediného přístrojového panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou různé typy rozbočovačů Google

Modelgoogle Home.Domácí mini.Domů Max.Hub / Nest Hub.Nest Hub Max.Hnízdo mini.Hnízdní zvuk.Porovnání modelu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Hub Google Home a Nest

Řada zařízení Google Nest je schopna všeho, co byl domov Google. Jako inteligentní reproduktory reagují na uživatelské otázky a příkazy a mohou také přehrávat hudbu a video. Hlavní změnou z domácí řady zařízení Google je přidání obrazovek na většině zařízení Google Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje zařízení není kompatibilní s Google Home

Zdá se, že se jedná o problém s operačním systémem Android Google. Chcete -li opravit chybovou zprávu „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“, zkuste vymazat mezipaměť obchodu Google Play a poté data. Dále restartujte obchod Google Play a zkuste znovu nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zařízení nahradilo domov Google

Hub Google Nest

Hub Google Nest (2. gen) nabízí 7palcový displej, sledování spánku a všechny funkce asistenta Google. Nahradil původní Hub Google Home, který byl spuštěn v roce 2018.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domácích rozbočovačů Google můžete mít

Doporučujeme maximálně 5 zařízení WiFi v jedné síti. Přidání více může být škodlivé pro výkon Wi-Fi. Aplikace Google Home podporuje pouze jednu síť Wi-Fi na domov, ale v každém můžete vytvořit až 5 domů s jedinou Wi-Fi sítí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete hub Google pro použití Google Home

Chcete-li ovládat zařízení podporující záležitost pomocí aplikace Google Home nebo Google Assistant, potřebujete zařízení Google, které funguje jako rozbočovač pro hmotu. Mnoho zařízení Google obdržela aktualizace softwaru, aby mohly pracovat jako centrum pro hmotu: reproduktory: Google Home, Google Home Mini, Nest Mini, Nest Audio.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domácích rozbočovačů Google je tam

Google nabízí rozbočovač Nest Hub Max a druhou generaci Nest, protože obě zařízení v rámci svého portfolia inteligentního displeje. Hub druhé generace Nest vyhrazuje starší rozbočovač Nest, dříve známý jako Google Home Hub.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrazuje Hork Hork Google Home

Hub Google Nest (2. gen) nabízí 7palcový displej, sledování spánku a všechny funkce asistenta Google. Nahradil původní Hub Google Home, který byl spuštěn v roce 2018. Google Nest Hub Max přidává větší 10palcový displej a hnízdní kameru, díky čemuž je plně hnízdo a také inteligentní displej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete hub Google pro použití Google Home

Chcete-li ovládat zařízení podporující záležitost pomocí aplikace Google Home nebo Google Assistant, potřebujete zařízení Google, které funguje jako rozbočovač pro hmotu. Mnoho zařízení Google obdržela aktualizace softwaru, aby mohly pracovat jako centrum pro hmotu: reproduktory: Google Home, Google Home Mini, Nest Mini, Nest Audio.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí

Volba. Nyní musíte přejít dolů na kompatibilitu aplikace. Změny nyní nastavují s aplikacemi dobře, říká, že žádné dostupné aplikace to znamená, že nemám žádný problém s žádnými aplikacemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když to říká, že vaše zařízení není kompatibilní

Chyba se objeví, když si obchod přehrávání myslí, že vaše zařízení není kompatibilní s aplikací, kterou se snažíte stáhnout. To neznamená, že s zařízením je problém. Tato chyba znamená, že vývojář aplikací nevybral vaše zařízení pro svou aplikaci (z vlastních důvodů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google ukončí domov Google

Po čtyřech letech se zdá, že Google ukončil, že domácí mini je několik zemí. Online obchod Google v oblasti USA nyní ukazuje Google Home Mini, jak již není k dispozici. Obchody v jiných regionech však již dlouho přestaly prodávat domácí mini, zejména po příchodu Nest Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google doma vyřazován

Net Secure je domácí poplašný systém Google, který je dodáván spolu s Nest Guard, hnízdní značkou a hnízdní značkou, z nichž vše funguje prostřednictvím aplikace Nest. Zajímavé je, že systém, který byl představen v roce 2017, byl v roce 2020 přerušen. Podpora zařízení skončí 8. dubna 2024.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít více domácích rozbočovačů Google

V okolí domova můžete použít více zařízení Google Home nebo Nest, máme podrobnosti o tom, jak to udělat a proč to stojí za to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Hub spolu mluvit

Volání z jednoho Google Smart Hub do druhého

Po jeho nastavení musíte také zajistit, aby všechna vaše zařízení Google Nest mohla volat. Otevřete aplikaci Google Home a poté klepněte na Nastavení. V domácím nastavení klepněte na komunikaci. V rámci komunikace klepněte na video & Hlasové aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Google Home s jakýmkoli routerem

Každý bod Google WiFi je router, který je navržen tak, aby pracoval s vaším stávajícím ISP a modemem. Google WiFi může vytvořit síť sítě pouze s Google Nest WiFi a Google WiFi routery a body. Pokud máte nekompatibilní router (jako je Cisco, Linksys nebo Netgear Router), nebude to zapadat s vašimi body Google WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nahradilo domov Google

Google oznámil svůj nový inteligentní reproduktor s názvem The Nest Audio, což je pokračování původního domova Google. Změna názvu předpony pro tato zařízení se stala poté, co je Google přinesl pod značku Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je domov Google ukončen

Google oznámil prostřednictvím svého blogového příspěvku. Net Secure je domácí poplašný systém Google, který je dodáván spolu s Nest Guard, hnízdní značkou a hnízdní značkou, z nichž vše funguje prostřednictvím aplikace Nest. Zajímavé je, že systém, který byl představen v roce 2017, byl v roce 2020 přerušen. Podpora zařízení skončí 8. dubna 2024.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi rozbočovači Google

Vzhledem k tomu, že rozbočovač Google Nest Max má větší displej, celkově je to překvapivé. Zvýšení velikosti činí rozbočovač Max tím lepším zařízením pro prohlížení obsahu z celé místnosti, zatímco centrum Nest Druhé generace je vhodnější například pro noční stolek, například.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nahrazování domova Google

Google Home je reproduktor, který zahájil pochod Google do inteligentních reproduktorů, ale v roce 2020 jej nahradil a zlepšil zvuk Nest, zatímco také tahal některé prvky Google Home Max.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google přesahující hnízdo

A konečně, Google také odchází do důchodu prací s Nest, programem, který od 29. září 2023 připojil produkty třetích stran do hnízda produktů. Po tomto datu již nebudou spojení fungovat a uživatelé k nim již nebudou mít přístup, říká Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč tvrdí, že Google Play říká, že moje zařízení není kompatibilní

Zdá se, že se jedná o problém s operačním systémem Android Google. Chcete -li opravit chybovou zprávu „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“, zkuste vymazat mezipaměť obchodu Google Play a poté data. Dále restartujte obchod Google Play a zkuste znovu nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když aplikace již není kompatibilní s vaším zařízením

Jak opravit „Tato aplikace již není kompatibilní s zařízením“ Vymažte mezipaměť a data pro obchod Google Play, služby Google Play a Správce stahování. Co je to, co je vaše verze Android. Co je to odložení starší verze aplikace.Kontaktujte vývojáře aplikace.Použijte novější zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo obtener una autorización de seguridad si tengo mal crédito??
Next Post
Jsou stmívače přepínají nebezpečí požáru?