15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je cena Alexa?

Shrnutí článku

1. Existuje měsíční poplatek za Alexa?
Na zařízení Amazon Alexa podporuje Amazon Alexa, který není měsíční poplatek, není žádný měsíční poplatek. Existují však předplatné, které si můžete koupit, které mají měsíční poplatky, jako jsou Amazon Prime Services.

2. Co je nejlepší Alexa koupit?
Mezi nejlepší inteligentní reproduktory s podporou Alexa, které si můžete koupit v roce 2023, patří Echo Dot (4. gen), Echo (4. gen), Beosend A1 (2. gen), Echo Show 5, Echo Show 10 (3. Gen), Echo Studio,, Echo Dot (3. generace) a Sonos One (Gen 2).

3. Co potřebujete, aby Alexa pracovala?
Chcete-li přimět Alexu do práce, postupujte podle těchto pěti snadných kroků: nechte si po ruce heslo Wi-Fi, stáhněte si aplikaci Amazon Alexa, připojte zařízení Echo, nastavte v aplikaci Alexa a začněte se zeptat Alexa.

4. Co dělá Alexa?
Alexa je hlasově kontrolovaný virtuální asistent, který dokáže hrát zvuk, ovládat váš chytrý domov, odpovídat na otázky a zapojit své oblíbené služby, aby vás udržoval organizované, informované, bezpečné, propojené a pobavené.

5. Je hudba zdarma na Alexu?
Na Alexu můžete poslouchat hudbu bez dalších nákladů. S Amazon Music a Spotify Free můžete požádat Alexa, aby hrála z tisíců bezplatných hudebních stanic a nejlepších seznamů skladeb bez nutnosti předplatného. Členové Amazon Prime také získají přístup k více než 2 milionům hudebních skladeb bez dalších nákladů.

6. Potřebuje Alexa wi-fi?
Ano, Alexa Amazon se přísně spoléhá na Wi-Fi, aby získala přístup všeho od Google po různé služby pro streamování hudby. Bez Wi-Fi je jednoduše nemožné připojit se k těmto aplikacím a funkcím.

7. Co Alexa bych měl koupit jako první?
Pro začátečníky je Echo Dot skvělou volbou. Zahrnuje všechny standardní funkce Alexa za skvělou cenu a zní to dost dobře na to, aby každý začínající uživatel Alexa mohl užívat hudby a hlasové příkazy.

8. Jak nainstaluji Alexa?
Chcete -li nastavit svůj inteligentní reproduktor Amazon Alexa Echo, postupujte podle těchto kroků: Nejprve nechte své zařízení Amazon Echo připravit. Poté stáhněte a otevřete aplikaci Amazon Alexa na vašem smartphonu. Postupujte podle pokynů v aplikaci a připojte zařízení Echo k síti Wi-Fi a dokončete proces nastavení.

Otázky a odpovědi

1. Existuje měsíční poplatek za Alexa?
Ne, není žádný měsíční poplatek za provoz Alexa na zařízeních s podporou Amazonu Alexa. Existují však předplatné, jako je Amazon Prime, které mají měsíční poplatky.

2. Jaké jsou nejlepší inteligentní reproduktory s podporou Alexa?
Mezi nejlepší inteligentní reproduktory, které si můžete koupit, patří The Echo Dot (4. gen), Echo (4. gen), Beosend A1 (2. gen), Echo Show 5, Echo Show 10 (3. Gen), Echo Studio, Echo Dot (3. generace) a Sonos One (Gen 2).

3. Co potřebujete, aby Alexa pracovala?
Chcete-li přimět Alexu do práce, musíte mít připojení Wi-Fi, stáhnout aplikaci Amazon Alexa a nastavit zařízení Echo prostřednictvím aplikace.

4. Co může Alexa udělat?
Alexa je hlasově kontrolovaný virtuální asistent, který může hrát zvuk, ovládat inteligentní domácí zařízení, odpovídat na otázky a připojit se k různým službám, aby poskytoval informace a zábavu.

5. Je hudba zdarma na Alexu?
Ano, můžete poslouchat hudbu na Alexu bez dalších nákladů. Amazon Music a Spotify Free nabízejí tisíce bezplatných hudebních stanic a nejlepších seznamů skladeb, které můžete požádat Alexa o hraní. Členové Amazon Prime mají také přístup k více než 2 milionům hudebních skladeb bez dalších nákladů.

6. Potřebuje Alexa wi-fi?
Ano, Alexa vyžaduje připojení Wi-Fi pro přístup k různým online službám a aplikacím, jako jsou platformy Google a Music-Streaming.

7. Co je to dobré zařízení Alexa pro začátečníky?
The Echo Dot je skvělou volbou pro začátečníky. Nabízí všechny standardní funkce Alexa za dostupnou cenu a poskytuje slušnou kvalitu zvuku pro hudbu a hlasové příkazy.

8. Jak nainstalujete Alexa?
Chcete -li nainstalovat Alexu, nejprve se ujistěte, že máte zařízení Amazon Echo. Poté stáhněte aplikaci Amazon Alexa do svého smartphonu a postupujte podle pokynů pro připojení zařízení Echo k síti Wi-Fi a dokončete proces nastavení.

Jaká je cena Alexy?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje měsíční poplatek za Alexa

Odpověď: Neexistuje žádný měsíční poplatek za provozování Alexa na zařízeních s podporou Amazonu Alexa. Existují služby předplatného, ​​které si můžete koupit, které mají měsíční poplatky, jako jsou Amazon Prime Services. Ochotný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejlepší Alexa koupit

Nejlepší Alexa Speakers 2023: nejlepší inteligentní reproduktory s podporou Alexa. Echo Dot (4. gen) Kontrola cena.Amazonka. Echo (4. gen) Zkontrolujte cenu.Bang & Olufsen. Ověřte Beosend A1 (2. gen).Amazonka. Echo show 5. Zkontrolujte cenu.Amazonka. Echo show 10 (3. gen) Amazon. Echo Studio.Amazonka. Echo dot (3. generace) Sonos. Jeden (gen 2)
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete, aby Alexa pracovala

Postupujte podle těchto pěti snadných kroků.Nechte své Wi-Fi heslo po ruce. Bluetooth můžete také povolit.Stáhněte si aplikaci Amazon Alexa.Připojte zařízení Echo.Nastaví se v aplikaci Alexa.Začněte, jen se zeptejte Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá Alexa

Alexa je hlasově kontrolovaný virtuální asistent. Může hrát zvuk, ovládat svůj chytrý domov, odpovídat na otázky a zapojit své oblíbené služby, aby vás udržovala organizovaná, informovaná, bezpečná, propojená a bavitelná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hudba zdarma na Alexu

Poslouchejte hudbu bez dalších nákladů. S Amazon Music a Spotify Free můžete požádat Alexa, aby hrála z tisíců hudebních stanic a nejlepších seznamů skladeb bez nutnosti předplatného. Více způsobů, jak poslouchat. Členové Amazon Prime získají přístup k více než 2 milionům hudebních skladeb bez dalších nákladů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Alexa wi-fi

Alexa Amazon je zařízení, které se přísně točí kolem Wi-Fi a přístup všeho od společnosti Google po různé služby pro streamování hudby. Bez Wi-Fi je jednoduše nemožné se připojit k těmto aplikacím a funkcím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co Alexa bych měl koupit jako první

Nejlepší Alexa pro začátečníky

The Echo Dot obsahuje všechny standardní funkce Alexa za skvělou cenu a zní to dost dobře, aby si každý začínající uživatel Alexa užíval hudby a hlasové příkazy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji Alexa

Zde je návod, jak nastavit Amazon Alexa Echo Smart Speaker, nastavíme Alexu na třetí generaci Amazon Echo dot, kroky jsou podobné napříč všemi zařízeními pro reproduktory ozvěny, které budete muset začít

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Alexa a co potřebuji

Amazon Echo je jedním z řady hands-free reproduktorů a zařízení z Amazonu, které lze ovládat pomocí vašeho hlasu. Regulovaný hlas "osobní asistent" Na těchto zařízeních se nazývá Alexa, která pro vás bude provádět různé úkoly a ovládat různé systémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete internet s Alexou

Alexa Amazon je zařízení, které se přísně točí kolem Wi-Fi a přístup všeho od společnosti Google po různé služby pro streamování hudby. Bez Wi-Fi je jednoduše nemožné se připojit k těmto aplikacím a funkcím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Alexa internet

Alexa Amazon je zařízení, které se přísně točí kolem Wi-Fi a přístup všeho od společnosti Google po různé služby pro streamování hudby. Bez Wi-Fi je jednoduše nemožné se připojit k těmto aplikacím a funkcím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být Alexa připojena k telefonu

K nastavení Alexa Connect na místní wifi potřebujete chytrý telefon. Nastavíte ji pomocí aplikace Alexa a přejděte do Nastavení a nastavíte nové zařízení. Telefon vidí WiFi Alexa Connect a Yo … Zobrazit více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Alexa wifi

Alexa Amazon je zařízení, které se přísně točí kolem Wi-Fi a přístup všeho od společnosti Google po různé služby pro streamování hudby. Bez Wi-Fi je jednoduše nemožné se připojit k těmto aplikacím a funkcím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zvuky může Alexa hrát zdarma

Zvuky Zvuky srdečního rytmu, oceán, déšť, odpočinek, blábolící potok, bouřka, bílý hluk, deštný prales, krb, vítr, hudební krabice, lesní ptáci, letadlo, jízda vlakem, oscilační ventilátor, dědečkové hodiny, městské zvuky, cvrčky, žáby, vakuum, vakuum, Krásný sen, hnědý hluk, městský déšť, silný déšť, džungle, horské jezero, …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší Alexa v rozpočtu

Nejlepší levná zařízení Alexa z 2023 $ 39 na Amazonu. Echo dot. Nejlepší inteligentní reproduktor.53 $ na Amazonu. Amazon Echo Show 8 (2021) Nejlepší levný inteligentní displej.34 $ na Amazonu. Wyze Cam V3 (2020) Nejlepší levná inteligentní vačka.14 $ na eBay. Wyze žárovka. Nejlepší levná inteligentní žárovka.39 $ za prsten. Ring Video Doorbell Wired (2021) Nejlepší levný video zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji účet Amazon pro instalaci Alexa

Vyberte zařízení pro nastavení

K použití Alexa potřebujete účet Amazon, ale nepotřebujete Amazon Prime (otevře se v novém okně).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Alexa bez wi-fi

Pokud nemáte doma Wi-Fi, nebo pokud plánujete vyrazit na dovolenou, můžete svou Alexu používat jako zařízení Bluetooth s trochou přípravy. Existují dva způsoby, jak používat Alexa bez Wi-Fi: Použijte mobilní hotspot. Připojte Alexu přes Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujeme internet k použití Alexa

Zařízení Alexa potřebují spojení WiFi, aby správně fungovala. Když se zeptáte Alexy na otázku nebo použijete hlasový příkaz, do Amazonova cloudu je odeslán zvukový záznam přes síť WiFi. Poté je zpracován a odeslán zpět do vašeho zařízení přes wifi, aby Alexa mohl odpovědět na vaši otázku nebo splnit vaši žádost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Alexa pracuje u vás doma

Jednoduše zapojte a zapněte své nové inteligentní domácí zařízení a řekněte: „Alexa, objevte zařízení.„Smart Home zařízení můžete také přidat prostřednictvím aplikace Amazon Alexa. Stačí otevřít aplikaci a vyberte zařízení, vyberte ikonu + a vyberte Přidat zařízení. Poté vyberte typ a značku zařízení a postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Alexou a Echo

Alexa je inteligentní asistentka, zatímco ozvěna je chytrý reproduktor. První je virtuální služba, zatímco druhá je fyzický produkt. Alexa je odpověď Amazonu na inteligentního asistenta, který reaguje na vokální příkazy, odpovídá na otázky a dokončuje jednoduché virtuální úkoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete účet Amazon k použití Alexa

K použití Alexa potřebujete účet Amazon, ale nepotřebujete Amazon Prime (otevře se v novém okně). Přihlaste se do aplikace. Poté klikněte na více vpravo dole a vyberte Přidat zařízení. Zde můžete na svůj účet přidat libovolný počet zařízení podporovaných Alexa, od inteligentních světel po inteligentní zástrčky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá hudbu na Alexa zdarma

Zákazníci v USA, kteří dosud nemají hlavní členství nebo předplatné Amazon Music Unlimited, jsou schopni naslouchat výběru nejlepších seznamů skladeb a stanic na kompatibilních zařízeních s Amazonou hudbou s Amazon Music, zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat hudbu na Alexu bez placení

Web Alexa a Amazon můžete použít zdarma. Pokud však chcete použít některé z pokročilejších funkcí, možná budete muset přihlásit se k placenému předplatnému. Například, pokud chcete použít Amazon Music Unlimited, budete muset zaplatit 9 $.99 za měsíc nebo 8 $.99 za měsíc, pokud jste členem Amazon Prime.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Alexa dobré bez předplatného

Ve skutečnosti existuje spousta hodně, uživatelé mohou dělat se zařízeními Alexa a Echo z krabice zdarma. Uživatelé mohou udělat následující: Použijte hlasové ovládací prvky pro ovládání ozvěny a další kompatibilní technologii inteligentní domácí domácí (inteligentní zástrčky, žárovky atd.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Alexa fungovat, pokud můj telefon není v domě

Koneckonců, máte přístup k Alexu v telefonu, když opustíte dům. A můžete přistupovat ke svému zařízení Echo z reproduktoru někoho jiného – nebo si můžete zařízení vzít s sebou, když opustíte dům. Zde je šest způsobů, jak můžete použít Amazon Echo, když nejste doma.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo omito los sitios bloqueados con DNS??
Next Post
Mohou vaši přátelé na Facebooku vidět výpisy na trhu?