15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč můj zvonek nefunguje s prstenem?






souhrn

1. Proč můj zvonek nepracuje s prstenem? Pokud váš prstenový zvonek, který je pevně zapojen k vašemu domácímu kabeláži, nevytváří zvuk uvnitř, může existovat několik důvodů. Možná jste nestavili svůj zvonek v aplikaci Ring nebo váš zvonek mohl být odpojen od Wi-Fi. Postupujte podle pokynů níže a znovu se připojte k Wi-Fi.

2. Jak přiměji svůj zvonek, aby pracoval s prstenem? Chcete-li automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj domácí zvonek, otevřete aplikaci prstenu a přejděte na zařízení. Klepněte na nastavení zařízení a poté nastavení zvonění domácího. Vyberte automatickou detekci chime a postupujte podle pokynů, abyste zazvonili domácí zvonek stisknutím tlačítka na zvonku prstenu.

3. Proč moje dráty pro zvonek neposilují můj prstenový zvonek? Zkontrolujte, zda je nabíječka a USB kabel, ať už máte jakékoli poškození. Pokud máte podezření na nedostatek kabelu, zkuste jej nahradit novým. Ujistěte se, že je baterie správně kliknuta na místo, pokud je odnímatelná. V případě, že je baterie nevyjasnitelná, zvažte nahrazení celého prstencového zvonu.

4. Proč mě můj prsten mi nezjistí? Zkuste upravit pohybové zóny a posuvníku citlivosti pohybu v aplikaci Ring. Také se ujistěte, že je povolena funkce inteligentních upozornění. Když vaše zařízení detekuje osobu, pohybu nebo balení.

5. V domě prsten prstencového zvonu? Ano, zvonek prstenu může zazvonit uvnitř domu, pokud je připojen k zvonku. Pokud však nainstalujete prsten bez zvonku, nebude vydán žádný zvuk, když bude tlačítko pro zvonek stisknuto.

6. Může být zvonek na prsteny zapojený do existujícího zvonku? Vrchopný zvonek s prstencovým videopajnutím může být připojen k stávajícímu zapojení zvonku a vnitřního zvonku zvonku nebo zapojený přímo do transformátoru.

7. Jak mohu vědět, zda je můj prsten zvonek správně zapojen? Zatlačte prstencový zvonek pevně dovnitř a poté dolů, dokud se nezablokuje na místo. Neváhejte vyvinout určitý tlak, protože to může vyžadovat určité úsilí k zabezpečení zvonku na držáku. Utáhněte bezpečnostní šrouby.

8. Záleží na tom, jakým směrem se dráty jdou na zvonek? Připojte jeden konec kabelu propojka k terminálu „přední“ a druhý k terminálu „trans“. Nezáleží na tom, jakým směrem jsou dráty.

Otázky

1. Proč můj zvonek nepracuje s prstenem? Existuje několik potenciálních důvodů. Možná jste nestavili zvonek v aplikaci Ring nebo by to mohlo být odpojeno od Wi-Fi. Postupujte podle výše uvedených pokynů k opětovnému připojení k Wi-Fi.

2. Jak mohu přimět svůj zvonek, aby pracoval s prstenem? Chcete-li automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj zvonek doma, otevřete aplikaci Ring a přejděte na zařízení. Klepněte na nastavení zařízení, poté nastavení zvonění domácího a vyberte automatickou detekci zvonění. Postupujte podle pokynů a vyzvánějte svůj domácí zvonek pomocí tlačítka na zvonku prstenu.

3. Co bych měl dělat, když moje dráty zvonku neposilují můj prsten zvonek? Zkontrolujte, zda je nabíječka a USB kabel, ať už máte jakékoli poškození. Zkuste použít jiný kabel pro testování potenciálního nedostatku. Pokud je baterie odnímatelná, ujistěte se, že je správně kliknutím na místo. Pokud je baterie nevylučovatelná a problém přetrvává, možná budete muset vyměnit celý zvonek.

4. Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, který mě detekuje? Upravte pohybové zóny a posuvník citlivosti pohybu v aplikaci Ring. Povolte, aby funkce inteligentních upozornění přijímala upozornění a nahrávala videa, když vaše zařízení detekuje osobu, pohyb nebo balíček.

5. Zazvoní prsten zvonek uvnitř domu? Ano, pokud je připojen k zvonku. Pokud však nemáte nainstalovaný zvonek, nevytváří to žádný zvuk, když je stisknuto tlačítko pro zvonek.

6. Mohu na svůj stávající zvonek připojit prstencový zvonek? Ano, můžete připojit prstencové video zvonek zapojené do stávajícího zapojení zvonku a interního zvonku. Případně jej můžete připojit přímo k transformátoru.

7. Jak mohu potvrdit, zda je můj prsten zvonek správně zapojen? Nezapomeňte tlačit prsten pevně dovnitř a dolů, dokud se nezablokuje na místo na držáku. Vyvíjejte dostatečný tlak, protože to může vyžadovat určité úsilí k zabezpečení zvonku. Nakonec utáhněte bezpečnostní šrouby.

8. Mají dráty na prstencovém zvonu mají specifickou orientaci? Připojte jeden konec kabelu propojka k terminálu „přední“ a druhý k terminálu „trans“. Na orientaci vodičů nezáleží.


Proč můj zvonek nefunguje s prstenem?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj zvonek nepracuje s prstenem

Pokud máte prstenový zvonek, který je pevně zapojen do vašeho domácího zapojení a nelze slyšet zvonek uvnitř, existuje několik potenciálních důvodů: Nestavili jste si v aplikaci pro prsten zvonek. Váš zvonek je odpojen od WiFi. Podívejte se na níže uvedené pokyny o tom, jak znovu připojit k WiFi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj zvonek, aby pracoval s prstenem

Chcete-li automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj domácí zvonek: Otevřete aplikaci Ring.Klepněte na zařízení.Klepněte na nastavení zařízení.Klepněte na nastavení zvonění domácího.Klepněte na automatickou detekci zvonku.Klepněte na Ring My Home Chime.Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje dráty pro zvonek neposilují můj prstenový zvonek

Zkontrolujte poškození nabíječky a kabelu USB. Chcete -li otestovat potenciální nedostatek kabelu, vyměňte jej za další. Ujistěte se, že je její baterie správně klikne na místo, pokud je odnímatelná. Možná budete muset vyměnit baterii – nebo celý zvonek na prsteny – pokud se vaše baterie nelze odnímatelná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě nezvedl můj prsten

Zkuste upravit pohybové zóny nebo posuvník citlivosti na pohyb. Ujistěte se, že jste povolili funkci inteligentních upozornění v aplikaci Ring. Poté se můžete rozhodnout, zda zaznamenat video a přijímat upozornění, když vaše zařízení detekuje osobu, jiný pohyb nebo balíček.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V domě prsten prstencového zvonu

Ano, zvonek prstenu může zazvonit uvnitř domu, pokud je připojen k zvonku. Zvonek zvonku je zařízení, které zazvoní uvnitř domu, když stisknete zvonek. Pokud je však prsten nainstalován bez zvonku, nevydává to zvuk, když je tlačítko pro zvonek stisknuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být zvonění zvonění zapojeno do stávajícího zvonku

Vrchopný zvonek s prstencovým videopajnutím může být připojen k stávajícímu zapojení zvonku a stávajícím interním zvonkem zvonkem nebo zapojeným přímo do transformátoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj prsten zvonek správně zapojen

Poté pevně zatlačte dovnitř. A pak dolů, dokud se nezablokuje na místo, nebojte se tlačit příliš tvrdě, protože to může vyžadovat určitou úsilí, aby se váš prsten na držák utahoval. Bezpečnostní šrouby

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží na tom, jakým směrem se dráty jdou na zvonek

Připojte jeden konec propojeného kabelu k "Přední" terminál a druhý na "Trans" terminál. Nezáleží na tom, který drát se připojíte ke kterému terminálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být zvonění zvonění zapojeno do stávajícího zvonku

Vrchopný zvonek s prstencovým videopajnutím může být připojen k stávajícímu zapojení zvonku a stávajícím interním zvonkem zvonkem nebo zapojeným přímo do transformátoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji zvonek s zvonkem prstenu

Potřebuji prsten zvonění Ring Chime nebo Ring Chime Pro je samostatný zvonek/zvonek pro váš prsten zvonek. Není to nezbytné, ale umožní vám to mít zvonek zvonku v jiných místnostech domu, takže nejste závislí na upozornění na smartphony.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude kabelový prsten nohou nefunguje s existujícím zvonkem

Otevřete aplikaci a přejděte do nastavení prstencového zařízení. Jít do "Nastavení zařízení" a klikněte "Obecné nastavení". Vyberte typ „Typ zvonku“. Ujistěte se, že je nastaven na "Mechanický" a že „prsten můj domácí zvonek“ je povolen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte obejít zvonek pro zvonek

Kabel obchvatu deaktivuje a izoluje váš stávající zvonek zvonku. To je nutné, aby váš prsten zvonek získal sílu, kterou potřebuje, ale to znamená, že váš zvonek již nebude zazvonit. Chcete -li slyšet varovné zvuky po celém domě, můžete přidat dovednosti prstenu do jakéhokoli reproduktoru povoleného Alexa nebo přidat zvonění prstenu do vašeho systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím nabíjet svůj prstenový zvonek, pokud je to pevně zapojeno

Pokud je váš prsten video zvonek 2 pevně zapojen na existující zvonek, udrží ho nabitý normálním používáním. Pokud váš prstenový video zvonek 2 není pevně zapojen, bude muset být baterie pravidelně dobije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží na tom, který drát jde tam, kde na zvonku

Připojte jeden konec propojeného kabelu k "Přední" terminál a druhý na "Trans" terminál. Nezáleží na tom, který drát se připojíte ke kterému terminálu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou mé dráty mého zvonku účtovat můj prsten

Zapojení z vašeho stávajícího zvonku nabije baterii ve zvonku Ring Video 2, takže s normálním použitím zůstane vaše baterie nabitá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik drátů potřebuje zvonek

Dva dráty pro zvonek

Pokud chcete připojit prsten s aktuálním zvonkem pro prodloužení výdrže baterie nebo provést zvonek, když návštěvník stiskne tlačítko zvonek, nyní můžete připojit tyto dva dráty pro zvonek k prstenu. Pokud nemáte stávající zvonek, můžete tuto část přeskočit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V domě prsten prstencového zvonu

Ano, zvonek prstenu může zazvonit uvnitř domu, pokud je připojen k zvonku. Zvonek zvonku je zařízení, které zazvoní uvnitř domu, když stisknete zvonek. Pokud je však prsten nainstalován bez zvonku, nevydává to zvuk, když je tlačítko pro zvonek stisknuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se prstencový zvonek připojuje ke zvonu

Říká se, že prsten by chtěl získat přístup k fotoaparátu. Takže jen jděte do toho a řekněte. OK. Nyní na zadní straně triumfu je kód QR, takže pokračujte a prohledejte QR kód pomocí telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je chime kompatibilní s zvonkem prstenců

Ring Video Video Doorbell Pro Chime Kit Compatibility List

Výrobce Modelka
Air King Limited / Berns Air King Corp CK100, CK110, CK250, CY-1, SBK200
Angelo Brothers co. 76001, 76003, 76006, 76020, 76034, 76040, 76200, 76205, 76210, 76515
Atticus Electronic Kabelové dveře Bell Deluxe Contractor Kit B077HTD67L
Aubrey 5010

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Chime 2 s kabelovým zvonkem

Arlo Chime 2 je kompatibilní s Essential Video Essential Video Doorbell Wire-Free (AVD2001), video zvonek (AVD1001) a zvukovým zvonkem (AAD1001).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Ring Wired nefunguje s existujícím zvonkem

Zdá se, že problémy s kompatibilitou se vyskytují s mechanickými zvonkohry. Zkontrolujte, zda je jejich modul nainstalován správně uvnitř mechanického zvonku. Tento modul umožňuje, aby zvonek ovládal zvonek. Pokud není správně nainstalován, váš zvonek nebude fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zazvoní na nožnici

Zvonek prstenu může pracovat s existujícím zvonkem, pokud je zapojen a napájený na AC, nikoli poháněný DC. Prsten je pevně zapojen k kabelové mřížce vašeho domova, což je to, co ho spojuje s zvonkem. Pokud je prsten bezdrátový, nebude to fungovat s vaším starým zvonkem, protože s ním není připojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často je třeba nabitý zvonek

Jak často je třeba zvonit prstencový zvonek z plného nabití, oficiální hodnocení baterií prstenců je kdekoli od šesti do 12 měsíců (hodnocení se liší v závislosti na modelech), než bude potřebovat dobití. Novější modely mají tendenci mít lepší hodnocení, například 10 až 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj prsten zvonek správně zapojen

Poté pevně zatlačte dovnitř. A pak dolů, dokud se nezablokuje na místo, nebojte se tlačit příliš tvrdě, protože to může vyžadovat určitou úsilí, aby se váš prsten na držák utahoval. Bezpečnostní šrouby

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou mé dráty mého zvonku účtovat můj prsten

Zapojení z vašeho stávajícího zvonku nabije baterii ve zvonku Ring Video 2, takže s normálním použitím zůstane vaše baterie nabitá.

[/WPRemark]

Previous Post
Lo que se incluye en McAfee Antivirus Plus?
Next Post
Je Norton 360 dobrá ochrana virů?