15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stojí za to Microsoft Family Safety?



Bezpečnost rodiny Microsoft

Shrnutí článku: Bezpečnost rodiny Microsoft

V tomto článku budeme diskutovat o výhodách bezpečnosti rodiny Microsoft a o tom, jak může vytvořit bezpečný prostor pro vaše děti prozkoumat online. Budeme také pokrývat klíčové funkce, jako jsou filtry obsahu, blokování aplikací a her a omezené prohlížení na webových stránkách přátelských k dětem. Kromě toho se budeme zabývat otázkami o historii vyhledávání, přesnosti bezpečnosti rodiny Microsoft, jak se odstranit z rodinné skupiny, jak odstranit bezpečnost rodiny Microsoft pro dítě, poplatky spojené se službou a zda může sledovat procházení inkognito. Pojďme se ponořit!

Výhody bezpečnosti rodiny Microsoft

1. Vytvořte bezpečný prostor: Bezpečnost rodiny Microsoft vám umožňuje vytvořit bezpečné prostředí pro vaše děti k prozkoumání internetu.

2. Filtry obsahu: Pomocí filtrů obsahu aplikace nastavte zdravé hranice a blokujte nevhodné aplikace a hry.

3. Omezení prohlížení: Bezpečnost rodiny Microsoft umožňuje omezit prohlížení na webových stránkách přátelských k dětem pomocí Microsoft Edge na Xbox, Windows a Android.

15 jedinečných otázek ohledně bezpečnosti rodiny Microsoft

  1. Otázka: Může Microsoft Family Safety vidět historii vyhledávání?
  2. Odpověď: Ano, informace o vaší aktivitě pro prohlížení webového webu na Microsoft Edge budou odeslány vašemu rodinnému organizátorovi, aby se kdykoli zkontroloval.

  3. Otázka: Jak přesná je bezpečnost rodiny Microsoft?
  4. Odpověď: Microsoft Family Safety nabízí některé užitečné funkce, jako je ovládací prvky Microsoft App Store a sledování polohy, ale nemusí vaše děti plně chránit, zejména na mobilních zařízeních.

  5. Otázka: Může se dítě odstranit z bezpečnosti rodiny Microsoft?
  6. Odpověď: Ano, dítě se může odstranit z rodinné skupiny přihlášením do rodiny.Microsoft.com a výběr „Opustit rodinnou skupinu.”

  7. Otázka: Jak se zbavím bezpečnosti rodiny Microsoft pro své dítě?
  8. Odpověď: V závislosti na věku vašeho dítěte může být požadováno, aby se schválení organizátoru odhlásilo. Po odhlášení můžete v nastavení aplikací pro správu zařízení deaktivovat bezpečnost rodiny.

  9. Otázka: Jaké jsou poplatky za bezpečnost rodiny Microsoft?
  10. Odpověď: Microsoft Family Safety nabízí základní funkce zdarma, ale prvotřídní funkce jsou k dispozici prostřednictvím předplatného pro rodinu Microsoft 365 pro CAD $ 11.00 za měsíc.

  11. Otázka: Může rodinná bezpečnost vidět procházení inkognito?
  12. Odpověď: Ano, rodiče mohou používat příkazové řádky ve Windows a zobrazit historii soukromého prohlížení. Mohou také blokovat přístup k soukromému prohlížení na zařízeních Apple a použít aplikace třetích stran ke sledování webové aktivity na prohlížeči.

  13. Otázka: Ukazuje bezpečnost rodiny Microsoft, co děláte?
  14. Odpověď: Spojením zařízení členů rodiny prostřednictvím bezpečnosti rodiny Microsoft můžete povolit podávání zpráv o aktivitách a získat nahlédnutí do jejich online návyků.


Stojí za to, že společnost Microsoft Family Safety stojí za to?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody bezpečnosti rodiny Microsoft

Vytvořte bezpečný prostor pro vaše děti pro prozkoumání online. Použijte filtry obsahu aplikace k nastavení zdravých hranic, blokování nevhodných aplikací a her a omezení prohlížení na webové stránky přátelské k dětem pomocí Microsoft Edge na Xbox, Windows a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Microsoft Family Safety vidět historii vyhledávání

Informace o vaší aktivitě pro prohlížení webu Microsoft Edge (jako jsou webové stránky, které navštívíte nebo vyhledávací výrazy) budou odeslány vašemu rodinnému organizátoru k přezkoumání rodiny.Microsoft.com kdykoli, i když vyčistíte svou historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přesná je bezpečnost rodiny Microsoft

Bezpečnost rodiny Microsoft Family Bezpečnost nedělá moc pro ochranu vašich dětí, zejména na mobilních zařízeních, ale jen to škrábají tři hvězdy tím, že vám poskytne ovládací prvky Microsoft App Store, které jinde neuvidíte, a sledování polohy pro telefony Android a iOS – není špatné pro bezplatná aplikace.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se dítě odstranit z rodiny Microsoft

Odstranit se z rodinné skupiny

Pomocí webového prohlížeče se přihlaste k rodině.Microsoft.com. Klikněte vedle svého jména a vyberte možnost Opustit rodinnou skupinu. Vyberte Odebrat a potvrdit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit bezpečnosti rodiny Microsoft pro své dítě

V závislosti na věku vašeho dítěte může být vyžadován souhlas organizátora k odhlášení (odstranit členy nebo opustit svou rodinnou skupinu). Jakmile je účet dítěte odhlášen, vyhledejte aplikace správce zařízení v nastavení. Vyberte rodinnou bezpečnost a poté deaktivujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou poplatky za bezpečnost rodiny Microsoft

Bezpečnost rodiny Microsoft. Volný, uvolnit. Zaregistrujte se a získejte základní funkce. Přihlásit se. Částečně zahrnuto. Sbalení všeho. Časové limity obrazovky. Zahrnuta.CAD $ 11.00. Microsoft 365 Family CAD $ 11.00. / Měsíc. Microsoft 365 Family. Přihlaste se k odběru společnosti Microsoft 365 Family3 a získejte prémiové funkce. Kup nyní. Zkuste zdarma po dobu 1 měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může rodina bezpečnost vidět inkognito

Ano. Existují příkazové řádky, které mohou rodiče použít k vidění historie soukromého prohlížení na Windows. Rodiče mohou navíc blokovat přístup k soukromému prohlížení na zařízeních Apple. Existují také aplikace třetích stran, které umožňují rodičům sledovat webovou aktivitu ve vašich prohlížečích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukazuje rodina Microsoft, co děláte

Spojte zařízení členů rodiny prostřednictvím bezpečnosti rodiny Microsoft, abyste umožnili hlášení aktivity a získali nahlédnutí do svých online návyků. Tato funkce umožňuje organizátorům rodiny prohlížet si určitý web, vyhledávání, aplikaci a herní aktivitu jiného člena rodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá blok bezpečnosti rodiny Microsoft Chrome

Family funkce blokující Google Chrome!!

Přejděte na svůj nadřazený účet Microsoft a poté klikněte na rodinu. Pod účtem vašeho dítěte musíte "Povolit aplikaci Google" . To jim dává povolení používat Google Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 13letá rodina Microsoft

Jakékoli dítě nad věkovou skupinou 13 však bude mít možnost opustit rodinu. Člen rodiny rodičů obdrží e -mail, když člen rodiny odejde. Vždy můžete sdílet zpětnou vazbu a nápady, které nám pomohou při zlepšování funkcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přerušit bezpečnost rodiny Microsoft

Odhlásit se z účtu vašeho dítěte v aplikaci pro bezpečnost rodiny (klepněte na tlačítko nabídky aplikace > Jméno vašeho dítěte > Odhlásit se). V závislosti na věku vašeho dítěte může být vyžadován souhlas organizátora k odhlášení (odstranit členy nebo opustit svou rodinnou skupinu).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem bezpečnosti rodiny Microsoft

Jak vypnout rodinné funkce Popmaneally Změňte datum narození. Pokud obdržíte vyskakovací okna, protože se snažíte získat přístup nebo zobrazit obsah s omezením věku, zvažte ruční změnu data narození na vašem účtu Microsoft.Odstraňte účet.Resetujte skupinu Microsoft Family Group.Zakázat rodičovskou kontrolu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přerušit bezpečnost rodiny Microsoft

Odhlásit se z účtu vašeho dítěte v aplikaci pro bezpečnost rodiny (klepněte na tlačítko nabídky aplikace > Jméno vašeho dítěte > Odhlásit se). V závislosti na věku vašeho dítěte může být vyžadován souhlas organizátora k odhlášení (odstranit členy nebo opustit svou rodinnou skupinu).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Microsoft Family Safety součástí Office 365

Prémiové funkce s Microsoft 365

Mohou být spravovány pomocí aplikace Microsoft Family Safety App na Android a iOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj otec vidět moji historii inkognito

Ano, režim Incognito opouští datovou stopu. Nezakrývá vaši aktivitu pro prohlížení před svým internetovým ISP, zaměstnavatelem nebo jinými webovými stránkami. Vidí vaši historii procházení, umístění a veškeré osobní údaje, které můžete sdílet na cestě. Incognito režim skrývá vaši aktivitu pouze před ostatními lidmi, kteří sdílejí vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj táta vidět historii vyhledávání inkognito

Ano, mohou. Bohužel, incognito režim neskrývá vaši aktivitu před poskytovatelem Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může sdílení rodiny Microsoft vidět obrázky

Se sdílenou složkou na OneDrive může vaše rodina a přátelé ukládat, prohlížet si a stáhnout si navzájem fotografie a videa, sdílet vzpomínky a zkušenosti od těch, kteří se jednou za život (nebo jednou týdně) shromáždili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat historii prohlížení mého dítěte

Posouzení & Upravte osobní výsledky svého dítěte, opravte aplikaci Family Link nebo přejděte na G.co/yourfamily.Vyberte jméno svého dítěte.Klepněte na ovládací prvky Omezení obsahu Google pro vyhledávání Google.Zobrazit osobní výsledky za zapnutí nebo vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Microsoft Family sledovat vaši aktivitu

Spojte zařízení členů rodiny prostřednictvím bezpečnosti rodiny Microsoft, abyste umožnili hlášení aktivity a získali nahlédnutí do svých online návyků. Tato funkce umožňuje organizátorům rodiny prohlížet si určitý web, vyhledávání, aplikaci a herní aktivitu jiného člena rodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu odstranit své dítě z rodiny Microsoft

Máte povolení k odstranění souhlasu pro dětský účet, pokud jste původně udělili souhlas. Tip: Pokud nevidíte očekávané dětské účty, byl souhlas udělen jiným dospělým, nebo pomocí jiného účtu Microsoft.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu opustit rodinu Xbox

Stisknutím tlačítka Xbox  Průvodce otevřete. Vyberte profil & Systém > Nastavení > Účet > Rodinné nastavení > Správa rodinných příslušníků. Pokud je vyzván, ověřte, že máte oprávnění provést tuto změnu zadáním hesla nebo pin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Microsoft Family Safety vidět incognito

To by bylo stejné, ať už používáte procházení hostů nebo inprivace. V takovém režimu prohlížeč nebude shromažďovat data, ale data jsou stále shromažďována programem bezpečnosti rodiny bez ohledu na to, jaký prohlížeč a jaký režim používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit bezpečnosti rodiny Microsoft pro své dítě

V závislosti na věku vašeho dítěte může být vyžadován souhlas organizátora k odhlášení (odstranit členy nebo opustit svou rodinnou skupinu). Jakmile je účet dítěte odhlášen, vyhledejte aplikace správce zařízení v nastavení. Vyberte rodinnou bezpečnost a poté deaktivujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházejí děti rodičovské kontroly

Jak se děti obejdou po rodičovských kontrolách, naleznou aplikaci. Odstranění aplikace je jedním z nejjednodušších a nejúčinnějších způsobů, jak může vaše dítě obejít rodičovský filtr.Resetování tovární kontroly.Přístup k hotspotu network.Přístup k nastavení sítě.Procházení režimu soukromého (inkognito).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím bezpečnosti rodiny Microsoft

1. Z zařízení vašeho dítěte můžete odinstalovat bezpečnost rodiny, stejně jako v jakékoli jiné aplikaci. Dotkněte se a držte aplikaci z vaší domovské obrazovky a počkejte, až "X" se zdá, že je pro vás smazat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Dónde está el botón de fundición de Hulu??
Next Post
Jak připojit Bluetooth Arduino Uno?