15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co dělá základní stanice Arlo?

Souhrn:

Arlo Essentials a základní stanice

Základní řada produktů společnosti Arlo nevyžaduje základní stanici. Arlo však doporučuje použít jeden pro optimální výkon. Kupující mohou připojit své základní zařízení Arlo pomocí stávajícího routeru Wi-Fi s 2.4GHz Wi-Fi.

Klíčové body:

  1. Arlo Essentials nevyžadují základní stanici.
  2. Arlo doporučuje použít základní stanici pro optimální výkon.
  3. Kupující mohou připojit své základní zařízení Arlo k existujícímu routeru Wi-Fi.
  4. 2.4GHz Wi-Fi se doporučuje pro připojení.
  5. Inteligentní bezpečnostní systémy společnosti Arlo jsou inovativní a přátelské k rozpočtu.

Kamery a záznamy základní stanice

Kamery Arlo zaznamenávají video záběry do cloudu, ale uživatelé mohou také připojit zařízení USB k jejich základní stanici Arlo nebo Smarthub pro místní úložiště nahrávek. Je důležité si uvědomit, že pouze automaticky spuštěné nahrávky jsou uloženy lokálně do připojeného zařízení USB, zatímco ruční nahrávky jsou uloženy do cloudu.

Klíčové body:

  1. Kamery Arlo zaznamenávají video záběry do cloudu.
  2. Zařízení USB může být připojeno k základní stanici Arlo nebo Smarthub pro místní ukládání nahrávek.
  3. Automaticky spuštěné nahrávky jsou uloženy lokálně do připojeného zařízení USB.
  4. Manuální nahrávky jsou uloženy do cloudu.

Řada základní stanice Arlo

Základní stanice Arlo mají maximální rozsah linie 300 stop (90 metrů). Tento rozsah však lze snížit stěnami, stropy nebo jinými hlavními překážkami mezi kamerou a základní stanicí.

Klíčové body:

  1. Maximální rozsah linky základny Arlo je 300 stop (90 metrů).
  2. Obstrukce, jako jsou stěny a stropy, mohou tento rozsah snížit.

Konektivita kamery Arlo

Kamery Arlo mohou být připojeny přímo k routeru WiFi nebo na arlo smarthub nebo základní stanici. Během procesu nastavení mají uživatelé možnost zvolit si preferovanou metodu připojení.

Klíčové body:

  1. Kamery Arlo mohou být připojeny přímo k routeru WiFi.
  2. Proces nastavení umožňuje uživatelům zvolit si preferovanou metodu připojení.
  3. Pro připojení lze také použít Arlo Smarthub nebo základní stanice.

Počet kamer bez základní stanice

Bez Smarthubu nebo základní stanice umožňuje aplikace Arlo uživatelům streamovat až 15 kamer s plánem inteligentní elity Arlo.

Klíčové body:

  1. Bez Smarthubu nebo základní stanice lze streamovat až 15 kamer pomocí aplikace Arlo a plánu inteligentní elity Arlo.

Maximální počet kamer bez základní stanice

Pokud uživatelé nemají inteligentní předplatné Arlo, Arlo podporuje až pět kamer. Některé soupravy, jako je bezpečnostní systém ARLO HD se 4 vodiči ARLO a 2 kamerami ARLO Q (VMK3500) nebo Arlo Pro Smart Security System se 6 kamerami (VMS4630), však podporují až šest kamer s plánem služeb.

Klíčové body:

  1. Bez inteligentního předplatného Arlo podporuje Arlo až pět kamer.
  2. Specifické soupravy, jako je bezpečnostní systém Arlo HD a Arlo Pro Smart Security, podporují až šest kamer s plánem služeb.

Nepřetržité nahrávání videa (CVR)

Kontinuální nahrávání videa (CVR) je volitelná funkce k dispozici na vybraných modelech fotoaparátu Arlo. Po aktivaci CVR mohou uživatelé zaznamenat veškerou akci 24/7 a nahrávky lze přistupovat a převinout, aby zachytily cokoli zmeškané.

Klíčové body:

  1. CVR je k dispozici na vybraných modelech kamery Arlo.
  2. S aktivaci CVR mohou uživatelé zaznamenat veškerou akci 24/7.
  3. K CVR nahrávky lze přistupovat a převinout pro přezkoumání zmeškaných událostí.

Nepřetržité místní úložiště

Všechny vodičové kamery bez drátu mohou nahrávat nepřetržitě do místního úložiště, když jsou připojeny k základní stanici nebo Smarthubu vybavené zařízením USB.

Klíčové body:

  1. Všechny vodičové kamery bez drátu mohou nahrávat nepřetržitě do místního úložiště.
  2. Pro místní úložiště je nutná základní stanice nebo Smarthub se zařízením USB.

Otázky:

  1. Bude Arlo pracovat bez základní stanice?
    Ne, základní linie produktů Arlo nevyžaduje základní stanici. Kupující se mohou připojit ke svému základnímu zařízení Arlo pomocí stávajícího routeru Wi-Fi s 2.4GHz Wi-Fi.
  2. Dostaňte zaznamenávat kamery Arlo na základní stanici?
    Všechny videozáznamy Arlo Video mohou být uloženy do cloudu, ale můžete připojit zařízení USB k základní stanici Arlo nebo Smarthub pro druhé místo pro ukládání nahrávek na místní úrovni.
  3. Jak daleko dosáhne základní stanice Arlo?
    Maximální rozsah linie základny Arlo je 300 stop, ale tento rozsah je snížen překážkami mezi kamerou a základní stanicí.
  4. Hovořte kamery Arlo s WiFi nebo základní stanicí?
    Během nastavení mohou být fotoaparáty Arlo připojeny přímo k routeru WiFi nebo na Arlo Smarthub nebo základní stanici.
  5. Kolik kamer Arlo se mohu připojit bez základní stanice?
    Pokud vaše kamery nejsou připojeny k Smarthubu nebo základní stanici, můžete streamovat až 15 kamer s plánem Arlo Smart Elite.
  6. Kolik kamer Arlo mohu mít bez základní stanice?
    Arlo podporuje až pět kamer bez inteligentního předplatného Arlo. Některé soupravy však podporují až šest kamer s plánem služeb.
  7. Dozadujte arlové kamery vše?
    Nepřetržité nahrávání videa (CVR) je volitelná funkce k dispozici na vybraných kamerech Arlo, což uživatelům umožňuje zaznamenat veškerou akci 24/7 a převinout, aby chytili cokoli zmeškaného.
  8. Může Arlo zaznamenat nepřetržitě do místního úložiště?
    Všechny kamery bez drátu bez drátu mohou nahrávat nepřetržitě do místního úložiště, když jsou připojeny k základní stanici nebo Smarthubu se zařízením USB.

Co dělá základní stanice Arlo?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Arlo pracovat bez základní stanice

Rychlá odpověď: Ne, základní linka produktů Arlo nevyžaduje základní stanici. Kupující se mohou připojit ke svému základnímu zařízení Arlo pomocí stávajícího routeru Wi-Fi s 2.4GHz Wi-Fi. Arlo však doporučuje použít jeden. Inteligentní bezpečnostní systémy společnosti Arlo jsou inovativní a přátelské k rozpočtu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostaňte zaznamenávat kamery Arlo na základní stanici

Všechny videozáznamy Arlo Video mohou být uloženy do cloudu, ale můžete připojit zařízení USB k základní stanici Arlo nebo Smarthub pro druhé místo pro ukládání nahrávek na místní úrovni. Poznámka: Pouze automaticky spuštěné nahrávky jsou uloženy lokálně do připojeného USB zařízení. Manuální nahrávky jsou uloženy pouze do cloudu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko dosáhne základní stanice Arlo

300 stop

Kameru Arlo můžete umístit maximálně 300 stop (90 metrů) od Smarthubu nebo základní stanice. Maximální rozsah linie 300 stop je snížen každou stěnou, stropem nebo jinou hlavní překážkou mezi kamerou a základní stanicí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Hovořte kamery Arlo s WiFi nebo základní stanicí

Když poprvé nastavíte kameru Arlo, máte možnost připojit kameru přímo s routerem WiFi nebo s Arlo Smarthub nebo základní stanici. Aplikaci Arlo můžete použít k připojení přímo k routeru WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kamer Arlo se mohu připojit bez základní stanice

V aplikaci Arlo

Pokud vaše kamery nejsou připojeny k Smarthubu nebo základní stanici, nebo pokud máte více smarthubů nebo základních stanic, můžete streamovat až 15 kamer s plánem inteligentní elity Arlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kamer Arlo mohu mít bez základní stanice

Pět kamer

Pokud nemáte inteligentní předplatné Arlo, Arlo podporuje pět kamer. Pokud však zakoupíte jednu z následujících souprav, plán služeb podporuje šest kamer: Security System Arlo HD se 4 vodiči ARLO a 2 kamerami Arlo Q (VMK3500) Arlo Pro Smart Security se 6 kamerami (VMS4630)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dozadujte arlové kamery vše

Kontinuální nahrávání videa (CVR) je volitelná funkce dostupná na arlo Ultra, Pro 2, Q, Q Plus a Baby Cameras. S aktivovanou CVR na jedné z vašich kamer můžete zaznamenat veškerou akci 24/7. CVR zachycuje vše na pozadí a můžete se převinout, abyste chytili cokoli, co jste zmeškali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Arlo zaznamenat nepřetržitě do místního úložiště

Všechny kamery bez drátu mohou nahrávat do místního úložiště, i když váš internet klesá. Kamery bez drátu a bez drátu mají vždy 7 dní bezplatného úložného úložiště bez volného úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší připojit Arlo k wifi nebo rozbočovači

Arlo doporučuje používat rozbočovač, pokud ho máte (na jednu věc, potřebujete, abyste se dostali k místnímu úložišti), ale není to nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko bude Arlo detekovat pohyb

Arlo Q a Arlo Q plus kamery mohou detekovat pohyb od 50 stop daleko. Kamery bez drátu Arlo mohou detekovat pohyb až 15 stop. Kamery Arlo Pro Wire a Arlo Go mohou detekovat pohyb od 23 stop daleko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko by měla být základna Arlo z routeru

Ujistěte se, že váš fotoaparát je nejméně 10 stop (3 metry) od vašeho wifi routeru a nejméně 6.5 stop (2 metry) od ostatních zařízení Arlo. Ujistěte se, že váš domov WiFi a mobilní zařízení splňují minimální požadavky Arlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit všechny kamery Arlo najednou

V aplikaci Arlo pro iOS nebo Android můžete streamovat současně z maximálně pěti kamer Arlo, které jsou připojeny k jedinému Smarthubu nebo základní stanici. Chcete -li začít streamovat šestou kameru, musíte pozastavit jeden z aktivních proudů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kamer Arlo je na plánu zdarma

Kolik kamer podporuje Arlo, pokud nemám arlo inteligentní předplatné, pokud nemáte inteligentní předplatné Arlo, Arlo podporuje pět kamer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Arlo stále zaznamenává bez předplatného

Ano, fotoaparáty Arlo mohou stále fungovat bez předplatného a provádět základní funkce, jako je živé streamování, detekce pohybu a nahrávání. Některé pokročilé funkce, včetně cloudového úložiště, služeb tísňového volání a funkcí detekce s možností AF, jsou k dispozici pouze s plánem předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro Arlo měsíční poplatek

Arlo Secure (jediná kamera) stojí 2 $.99 za měsíc. Arlo Secure (neomezené kamery) stojí 9 $.99 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Arlo pouze tehdy, když je detekován pohyb

Pokud v místnosti není žádný pohyb, bude nepřetržitý záznam i nadále zaznamenávat, dokud nebude detekován pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude záznam arlo kamery

Můžete si přizpůsobit své kamery Arlo a nahrávat videa z přibližně 10 až 120 sekund. Na Arlo Ultra, Pro 3, Pro 3 Floghtlight, Pro 2, Pro, Essential Wire-Free, Q Plus, Q a Baby Cameras, můžete také nastavit fotoaparát, aby nahrával, dokud se pohyb nezastaví, až 300 sekund (5 minut).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude záznam Arlo bez předplatného

Ano, fotoaparáty Arlo mohou stále fungovat bez předplatného a provádět základní funkce, jako je živé streamování, detekce pohybu a nahrávání. Některé pokročilé funkce, včetně cloudového úložiště, služeb tísňového volání a funkcí detekce s možností AF, jsou k dispozici pouze s plánem předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji předplatné Arlo, pokud mám Smarthub

Musím mít placené předplatné Arlo, abych získal přístup k záznamům kamery na Smarthubu, který závisí na vaší situaci. Pokud chcete přistupovat k záznamům z prohlížeče, potřebujete předplatné. Také byste jeden potřebovali, pokud chcete, aby přítel nebo člen rodiny přistupoval k videím z a "příteli" účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do dělají bezpečnostní kamery Arlo potřebují rozbočovač

Arlo doporučuje používat rozbočovač, pokud ho máte (na jednu věc, potřebujete, abyste se dostali k místnímu úložišti), ale není to nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může arlo informovat policii

S funkcí E911 se váš hovor dostane k nouzovým dispečerům nejblíže k adrese, kterou jste zadali ve vaší aplikaci Arlo. Ať už jste na ulici nebo v jiném státě, můžete se dostat na správného pohotovostního personálu, jakmile uvidíte podezřelou aktivitu na svých kamerech Arlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude arlo fungovat, pokud wifi vyjde

Arlo Go pracuje kdekoli je bezdrátová připojení 3G/4G LTE. Tak vám umožňuje sledovat stezky, RVS nebo vaši kabinu odkudkoli, dokonce daleko od nejbližšího zásuvky nebo WiFi připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu stále používat Arlo bez předplatného

Ano, fotoaparáty Arlo mohou stále fungovat bez předplatného a provádět základní funkce, jako je živé streamování, detekce pohybu a nahrávání. Některé pokročilé funkce, včetně cloudového úložiště, služeb tísňového volání a funkcí detekce s možností AF, jsou k dispozici pouze s plánem předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kamer můžete mít na Arlo zdarma

Kolik kamer podporuje Arlo, pokud nemám arlo inteligentní předplatné, pokud nemáte inteligentní předplatné Arlo, Arlo podporuje pět kamer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane bez předplatného Arlo

Poznámka: Bez zabezpečeného plánu nebo pokusu Arlo nebudete mít přístup k funkcím, jako jsou zóny aktivity, cloudové záznamy, inteligentní oznámení, detekce alarmů atd. Pro více informací navštivte: Jaké jsou dostupné plány předplatného Arlo a kolik je k dispozici cloudové nahrávky

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo contestas un teléfono sin desbloquearlo??
Next Post
Musíte resetovat Alexu po výpadku napájení?