15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fem nyttige makeup-tips og ideer til et attraktivt look

forførende festligt look røde læber magisk look

Ikke alle kvinder har tid og mulighed for at besøge en professionel makeup stylist til ferien. Derfor har vi fem her nyttige tips til makeup og ideer til, hvordan du nemt kan sminke dig til festen.

Nyttige makeup-tips til god make-up

Makeup-tips læbestift rød kohl øjenskygge ser attraktiv ud

Nyttige makeup-tips til en make-up af Dolce&Gabbana. Hvis du har en make-up som Monica Belucci fra annoncen fra Dolce&Gabbana, du behøver ikke nødvendigvis en professionel makeup stylist. Påfør bare pulver over hele ansigtet, inklusive øjenlågene. Dette giver din hud farve af porcelæn. Påfør derefter en eyeliner, ideelt med en gel -eyeliner, for at fremhæve øjnene øverst. Alt du skal bruge nu er to lag mascara og en passioneret vinrød læbestift.

Nyttige makeup-tips til en make-up af Michael Kors

I slutningen af ​​sidste år introducerede Michael Kors den halvrøgede make-up trend. Denne make-up ser måske lidt mærkelig ud i starten og måske også mærkelig, men i sidste ende vil ingen kunne tage øjnene fra dig. Der er to varianter her.

Nyttige makeup-tips til de to varianter

korrekt anvendelse af øjenskygge råd make up ideer

  • Nyttige makeup-tips for den første variant:

Først påføres en primer. Øjenlågene dannes derefter som normalt for det røgfyldte look. Forskellen er, at øjenskyggen kun påføres diagonalt på den ydre halvdel af øjenlåget, så de lyse og mørke halvdele har samme størrelse. Påfør til sidst en farveløs, blank læbestift.

  • Nyttige makeup-tips for den anden variant:

Skitsér de øvre og nedre øjenlåg med en sort kohl og smid forsigtigt linjen i det nederste øjenlåg med din finger eller en børste.

Nyttige makeup-tips til make-up med tropiske accenter

Make-up tips mange mulige kombinationer ideer berømte designere

Dette look er en inspiration fra Dsquared2. Hans nyttige tips til makeup sikre et frisk look og er særligt populære i øjeblikket. Påfør en primer, der matcher din hudfarve. Tør det godt af med din finger, så det er jævnt fordelt. Vær mere opmærksom på de sarte områder af øjet. Brug en tyk børste til at smøre lidt ferskenfarvet rødme på kinderne. Lyse nuancer af brun farve skal vælges til øjenskyggen, og det øverste låg skal understreges med en brun kohl. Påfør to lag mascara og en mandarin læbestift.

Nyttige makeup-tips til make-up med mere glans

sminketips attraktiv aften nyd en dejlig ferie

Til vinteren er øjenskygger i metalliske farver især fashionable. Derfor er den ideel til en festlig make-up i julen. Nyttige makeup-tips – begræns dig ikke til guld og sølv, men prøv også metalliske nuancer i smaragd, lilla eller turkis.

En anden variant er at vælge en øjenskygge, der indeholder glitterpartikler. Igen kan du anvende flere lag mascara. Hvis du vælger denne type øjenmake-up, skal du bemærke, at fokus er på øjnene, og en mere subtil farve bør derfor vælges til læberne. En sart læbepomade er velegnet til dette. Denne makeup passer godt til mere subtilt tøj.

Nyttige makeup-tips til naturlig make-up

Makeup-tips ser naturlige unge smukke neutrale farver ud

Nyttige makeup-tips de store designere – de stoler i stigende grad på naturlig make -up. Dette giver kvinden en yngre og sødere aura, som især mændene kan lide. Start med at rense ansigtet. Det ville også være godt, hvis huden på forhånd var godt fugtet med en creme. Påfør et let foundation, lidt rødme på dine kinder og et lag mascara. Til læberne skal du vælge en klar eller lyserød lipgloss. Denne makeup er bedst til et livligere og mere karakteristisk outfit.

Previous Post
Det innovative 3-formede rumdelersystem
Next Post
Design en hyggelig tagterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon