15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Což je nejlepší inteligentní domácí systém uk?

e_1_my “icon_show =” 0 “background_color =”#e0f3ff “padding_right =” 30 “padding_left =” 30 “Border_Radius =” 30 “] [WPREMARK_ICON ICON =” Quote-Left-2-Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Jaké jsou výhody inteligentního domácího systému, existuje několik výhod inteligentního domácího systému. Za prvé, umožňuje vám ovládat a automatizovat různá zařízení a spotřebiče u vás doma, díky čemuž je váš život pohodlnější a efektivnější. Za druhé, zvyšuje to vaše domácí zabezpečení tím, že vám umožní sledovat a ovládat vaše bezpečnostní kamery, zámky dveří a alarmy na dálku. Zatřetí, může vám ušetřit energii a snížit účty za služby optimalizací využití energeticky náročných zařízení. A konečně, může zlepšit váš celkový zážitek z pohodlí a zábavy integrací a ovládáním vašich zvukových, video a osvětlovacích systémů.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “height =” 32 “] Jaké jsou potenciální nevýhody inteligentního domácího systému, zatímco inteligentní domácí systémy nabízejí mnoho výhod, existují také některé potenciální nevýhody. Jedním z hlavních obav je soukromí a bezpečnost. Protože tyto systémy shromažďují a přenášejí data, existuje riziko neoprávněného přístupu nebo porušení dat. Dalším problémem je složitost nastavení a instalace, která může vyžadovat technické znalosti nebo odbornou pomoc. Kromě toho mohou existovat problémy s kompatibilitou mezi různými inteligentními zařízeními a systémy. Konečně existuje závislost na připojení elektřiny a internetu, takže jakékoli výpadky sítě nebo sítě mohou ovlivnit funkčnost systému.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Kolik stojí inteligentní domácí systém náklady na inteligentní domácí systém se může lišit v závislosti na složitosti, velikosti a požadovaných funkcích. Základní systémy mohou začít s několika set dolarů, zatímco pokročilejší systémy s integrovanými ovládacími prvky a rozsáhlou automatizací mohou stát několik tisíc dolarů. Kromě toho mohou existovat náklady na údržbu, aktualizace softwaru a předplatné pro pokročilé funkce.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak snadné je nainstalovat inteligentní domácí systém, snadnost instalace se může lišit v závislosti na zvoleném systému a složitosti infrastruktury vašeho domova. Některé systémy nabízejí možnosti instalace kutilství s pokyny krok za krokem, zatímco jiné mohou vyžadovat profesionální instalaci. Před rozhodnutím o metodě instalace se doporučuje pečlivě přečíst specifikace produktu a zvážit své technické dovednosti.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu přizpůsobit a rozšířit svůj inteligentní domácí systém ano, většina inteligentních domácích systémů nabízí možnosti přizpůsobení a schopnost rozšířit systém, jak se změní vaše potřeby. Můžete přidat více zařízení, integrovat nová technologie a přizpůsobit pravidla automatizace podle vašich preferencí. Je důležité vybrat systém, který nabízí kompatibilitu s širokou škálou zařízení a umožňuje budoucí rozšíření.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu ovládat svůj inteligentní domácí systém na dálku ano, většina inteligentních domácích systémů nabízí možnosti dálkového ovládání. S pomocí mobilní aplikace nebo webového rozhraní můžete ovládat a sledovat své inteligentní zařízení a nastavení automatizace odkudkoli s připojením k internetu. To vám umožní upravit teplotu, zapnout/vypnout světla a dokonce zobrazit kanály zabezpečovací kamery, když jste pryč od domova.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Jaké zařízení lze připojit k inteligentnímu domácímu systému Smart Home Systems může připojit a ovládat širokou škálu zařízení. To zahrnuje, ale není omezeno na světla, termostaty, bezpečnostní kamery, zámky dveří, garážové dveře, reproduktory, televizory, spotřebiče a dokonce i systémy sprinkleru. Je důležité zkontrolovat kompatibilitu zařízení, která již vlastníte, nebo plánovat nákup u vybraného inteligentního domácího systému.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak funguje hlasový ovládání s inteligentním hlasovým ovládáním systému v inteligentním domácím systémech. Umožňuje ovládat vaše inteligentní zařízení a nastavení automatizace pomocí hlasových příkazů. Systém využívá technologii rozpoznávání hlasu k pochopení vašich příkazů a provádění odpovídajících akcí. Populární hlasové asistenti jako Amazon Alexa a Asistent Google jsou integrováni do mnoha inteligentních domácích systémů, což umožňuje hlasové hlasové ovládání.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak může inteligentní domácí systém zvýšit zabezpečení Inteligentní domácí systém může zvýšit zabezpečení poskytnutím různých funkcí. Například můžete integrovat bezpečnostní kamery pro sledování a zaznamenávání činností kolem vašeho domova. Zámky dveří mohou být automatizovány a ovládány vzdáleně, aby se zajistil bezpečný přístup. Senzory pohybu mohou spustit poplachy nebo oznámení v případě neautorizovaných pohybů. Kromě toho můžete nastavit rutiny a plány pro simulaci obsazenosti, když jste pryč, a vyvolávat dojem okupovaného domova.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu integrovat svůj stávající bezpečnostní systém s inteligentním domácím systémem Ano, mnoho inteligentních domácích systémů nabízí integrační možnosti pro existující bezpečnostní systémy. To vám umožní využívat vaši současnou bezpečnostní infrastrukturu a zlepšit její funkčnost s inteligentními funkcemi domova. Můžete integrovat bezpečnostní kamery, senzory dveří/oken a alarmy s inteligentním domácím systémem a vytvořit komplexní a integrované bezpečnostní řešení.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak může inteligentní domácí systém ušetřit energii inteligentní domácí systém může ušetřit energii optimalizací využití energeticky náročných zařízení. Například můžete naplánovat svůj termostat tak, aby upravil teplotu na základě vaší každodenní rutiny, což snižuje zbytečnou spotřebu energie. Inteligentní osvětlovací systémy mohou automaticky vypnout světla v neobsazených místnostech a šetřit elektřinu. Kromě toho můžete sledovat a sledovat využití energie prostřednictvím systému, což vám umožní přijímat informovaná rozhodnutí dále snižovat odpad energie.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak může inteligentní domácí systém zlepšit pohodlí a zábavu Smart Home System může zlepšit pohodlí a zábavu integrací a ovládáním různých systémů. Můžete například vytvořit scény, které upravují osvětlení, teplotu a zvukové nastavení a vytvoří ideální atmosféru pro různé činnosti, jako jsou filmové noci nebo večeře. Můžete také integrovat své zábavní systémy, jako jsou televizory a reproduktory, abyste je hladce ovládali prostřednictvím inteligentního domácího systému, což umožňuje snadný přístup k vašim oblíbeným pořadům a hudbě.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Existují nějaká omezení pro inteligentní domácí systém, zatímco inteligentní domácí systémy nabízejí širokou škálu funkcí a výhod, existuje určitá omezení, která je třeba zvážit. Za prvé, mohou existovat problémy s kompatibilitou s určitými zařízeními nebo technologiemi, takže je důležité zkontrolovat kompatibilitu před investováním do inteligentního domácího systému. Za druhé, může existovat křivka učení, která plně využívá schopnosti systému, zejména pro jednotlivce, kteří nejsou technologicky zdatní. A konečně, funkčnost inteligentního domácího systému může záviset na stabilním připojení k internetu, takže jakékoli narušení může ovlivnit jeho výkon.

Ukládaná do mezipaměti [/wpRemark]

Který je nejlepší inteligentní domácí systém UK?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejlepší systém automatizace domácího automatizace ve Velké Británii

SmartThings zaujímá nejlepší místo jako nejlepší automatizační systém. Je to kompletní, vysoce kompatibilní systém, který vám pomůže intuitivně spustit váš inteligentní domov k plnému potenciálu. Je to skvělý systém pro uživatele, který chce být schopen vybrat svá inteligentní zařízení a spotřebiče s několika omezeními.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejpoužívanější inteligentní domácí systémy

Google, Amazon, Apple a SmartThings jsou nyní hlavními hráči v inteligentní domácí aréně, s jejich inteligentními reproduktory, ekosystémy a hlasovými asistenty nejen usnadňují ovládání připojených inteligentních domácích zařízení, ale aby se automatizace domu stala doddle.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je předním poskytovatelem inteligentního domu

Top Home Automation Companies in The WorldGoogle LLC (Nest) Amazon Inc. (Echo) Apple HomeKit.Samsung (SmartThings Hub) ABB Ltd.LG Electronics (LG Thinq)
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentním domovem a inteligentním domovem

Technologie inteligentního domu je často označována jako inteligentní automatizace domů. Je to, když je váš domov plně automatizován jedním integrovaným ovládacím systémem. Stručně řečeno, ovládáte více věcí jediným kliknutím z digitálního ovládacího panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší Savant nebo Control4

Pokud je cena jedním z vašich největších faktorů, pak Control4 je levnější řešení. Savant může stát až o 25% více. Jak již bylo zmíněno, Savant používá hardware kvalitnější a používá mnoho produktů Apple. Savant je také zaměřen spíše na to, že je celozrnným řešením, a nikoli na řešení 1 nebo 2 místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to za to

Ano. Pokud hledáte nejlepší inteligentní domácí systém ve své třídě, Control4 absolutně stojí za peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší než domov Google

Google Home i Amazon Alexa jsou vynikajícími inteligentními domácími platformami a podle toho, co si vyberete, bude k dispozici v široké škále různých cenově dostupných nebo prémiových reproduktorů. Doporučujeme jít s Alexou, pokud chcete nejvíce domácích integrací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentními zařízeními a inteligentními systémy

Rozdíl mezi inteligentními zařízeními vs.

V podstatě je inteligentní systém, se kterým mluvíte, když chcete, aby se něco stalo. Zařízení je naproti tomu individuální produkt, který se hlásí zpět k tomuto systému – myslím, Amazon Echo nebo Philips Hue Lightbulbs.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou chytré domy za peníze

Odpověď: Inteligentní bezpečnostní systémy pravděpodobně stojí za to své náklady z několika důvodů. Bezpečnostní systém, který chrání váš domov, vám nejen neřekne, že váš domov byl vloupán. Dnešní inteligentní bezpečnostní systémy zahrnují všechny druhy bezpečnostních prvků v reálném čase, varování a oznámení a mohou je uložit do nahrávek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je největší problém s inteligentními domovy

Snad nejběžnějším problémem při nastavování inteligentního domácího zařízení je neschopnost nastoupit online. Ať už máte jeden z nejlepších směrovačů Wi-Fi nebo nejlepší síťové systémy Wi-Fi, potřebujete své inteligentní domácí zařízení k rozpoznání sítě Wi-Fi, aby mohla komunikovat s ostatními připojenými produkty, které vlastníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhodou výhody inteligentního domu

Inteligentní domy jsou energeticky účinné, přizpůsobitelné a pohodlné; Mají však nevýhody, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody kontroly4

Nevýhody kontroly4

Control4 nabízí flexibilitu automatizace, což vám umožňuje tlumená světla, zapne/vypne zvukový systém a zavřete nebo otevřou žaluzie. Její schopnosti osvětlení však neodpovídají jeho konkurentovi, který může individuálně ovládat prvky v místnosti a je doladit, aby vytvořil dokonalou atmosféru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to systém Control4

Ano. Pokud hledáte nejlepší inteligentní domácí systém ve své třídě, Control4 absolutně stojí za peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Control4

Počáteční náklady na tento ovladač jsou 600 $. Rozhodování o tom, zda je tento řadič pro vás, závisí na počtu zařízení, která byste chtěli ovládat a jak velký je váš domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nahrazování domova Google

Google Home je reproduktor, který zahájil pochod Google do inteligentních reproduktorů, ale v roce 2020 jej nahradil a zlepšil zvuk Nest, zatímco také tahal některé prvky Google Home Max.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je lepší Google nebo Alexa

Google má tendenci být schopen brát složité hlasové příkazy lépe než Alexa, ale Alexa má lepší integraci s Amazonem a má spoustu jedinečných dovedností, které rozšiřují jeho schopnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních domácích zařízení

Nevýhody, že máte inteligentní zařízení ve vašem domovském propojení systémů od různých dodavatelů. Mnoho výrobců vyvíjí discingt systémy, což ztěžuje integraci nových zařízení s vašimi stávajícími systémy jinou značkou.Systémy mohou být nákladné.Tato zařízení mají bezpečnostní nedostatky a lze je hacknout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 příklady inteligentních zařízení

Několik pozoruhodných typů inteligentních zařízení jsou chytré telefony, inteligentní reproduktory, inteligentní auta, inteligentní termostaty, inteligentní zvonky, inteligentní zámky, inteligentní chladničky, phablety a tablety, chytré hodinky, inteligentní kapely, inteligentní klíčenky, inteligentní brýle a mnoho dalších dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je negativní dopad inteligentních domů

Inteligentní domy jsou energeticky účinné, přizpůsobitelné a pohodlné; Mají však nevýhody, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by mohlo být nevýhody mít chytrý domov

Inteligentní domy jsou energeticky účinné, přizpůsobitelné a pohodlné; Mají však nevýhody, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou problémy s inteligentními domovy

Stále existují významné překážky při adopci inteligentního domu.Inteligentní domácí zařízení mají problém s interoperabilitou.Inteligentní domácí zařízení jsou zranitelná vůči kybernetickým útokům.Vaše inteligentní zařízení na vás pravděpodobně špehují.Neexistuje způsob, jak převzít vlastnictví osobních údajů.Inteligentní domácí zařízení mohou být zářivá, nespolehlivá a zbytečná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dobrá je Control4

Control4 je široce považován za světového vůdce v inteligentní automatizaci domácí domácí a vytváří průkopnické řešení, která zvyšují novou úroveň pohodlí, pohodlí a přizpůsobení modernímu domovu. Přesto, tak dobré, jak mohou být na tom, co dělají, rozhodně nejsou jedinou značkou na trhu, kteří to dělají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google ukončí domov Google

Po čtyřech letech se zdá, že Google ukončil, že domácí mini je několik zemí. Online obchod Google v oblasti USA nyní ukazuje Google Home Mini, jak již není k dispozici. Obchody v jiných regionech však již dlouho přestaly prodávat domácí mini, zejména po příchodu Nest Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google ukončuje inteligentní domácí zařízení

Od 8. dubna 2024 skončí podpora pro zabezpečení Nest a prostřednictvím aplikace již nebude přístupná. Do té doby budou uživatelé stále schopni používat všechny aktuální funkce, ale Google vybízí uživatele, aby předtím přepnuli na jiný systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje měsíční poplatek za Alexa

Odpověď: Neexistuje žádný měsíční poplatek za provozování Alexa na zařízeních s podporou Amazonu Alexa. Existují služby předplatného, ​​které si můžete koupit, které mají měsíční poplatky, jako jsou Amazon Prime Services. Ochotný

[/WPRemark]

Previous Post
¿Los sitios de Google cuestan dinero??
Next Post
Může sběrná agentura navštívit váš domov Filipíny?