15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím svůj arlo k wifi?

Shrnutí článku: Problémy s připojením kamery Arlo

1. Ověřte rozsah sítě: Ujistěte se, že jste v dosahu své mobilní sítě. U přenosných kamer Arlo se ujistěte, že je vložena aktivovaná karta SIM a že fotoaparát je v rozsahu sítě.

2. Resetování kamery WiFi: Chcete -li resetovat kameru Arlo Go bez cloudového připojení, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace v horní části fotoaparátu. Držte kameru asi 4 až 8 palců před QR kódem, dokud neslyšíte zvonění.

3. Získání kamery zpět online: Pokud je váš fotoaparát po změně směrovačů nebo síťové nastavení offline, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na Arlo Smarthubu nebo základní stanici. LED internetu bliká po dobu 10 sekund a váš fotoaparát bude pokračovat v normálním provozu.

4. Problémy s odstraňováním problémů: Mohlo by existovat několik důvodů, proč se vaše kamera WiFi IP nepřipojuje k síti. Zkontrolujte, zda jsou antény kamery WiFi volné, ujistěte se, že má napájení a ověřte, že zadáte správné přihlašovací heslo.

5. Resetování a resetování továrny: Chcete -li továrně resetovat svou kameru Arlo, stiskněte a podržte tlačítko synchronizace po dobu asi 15 sekund. Uvolněte tlačítko, když kamera rychle zamrdí modré. Kamera bude resetována na nastavení výchozí továrny.

6. Arlo Camera offline: Pokud je vaše kamera Arlo GO offline, zapojte ji nebo vložte plně nabitý baterie. Zkontrolujte, zda je kamera vypnuta v nastavení kamery.

7. Opětovné připojení Arlo k novému routeru: Chcete -li změnit síť WiFi pro váš Essential Video Doorbell, spusťte aplikaci Arlo na vašem zařízení iOS nebo Android. Přejděte na Nastavení, vyberte si zvonek, klepněte na „Připojeno“ a poté klepněte na „Změnit síť.”

8. Opětovné připojení bezdrátové kamery na Wi-Fi: Pokyny k přechodu na video tutoriál naleznete v videu, jak znovu připojit svůj konkrétní model bezdrátové kamery na Wi-Fi.

Otázky a odpovědi:

1. Proč se moje kamera Arlo nepřipojí k mému wifi?
Mohlo by existovat více důvodů, ale nejprve se ujistěte, že jste v dosahu své mobilní sítě. Pro přenosné kamery zkontrolujte, zda je vložena aktivovaná karta SIM a zda je kamera v rozsahu sítě.

2. Jak resetuji wifi kameru Arlo?
Chcete -li resetovat kameru Arlo Go bez cloudového připojení, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na kameře. Držte jej před kódem QR, dokud neslyšíte zvonění.

3. Jak mohu získat svůj arlo kameru zpět online?
Pokud je váš fotoaparát po změně směrovačů nebo síťové nastavení offline, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na Arlo Smarthubu nebo základní stanici. LED internetu bliká a váš fotoaparát bude pokračovat v normálním provozu.

4. Proč se můj fotoaparát nepřipojuje s wifi?
Pro tento problém by mohly existovat různé důvody. Zkontrolujte, zda jsou antény kamery WiFi volné, ujistěte se, že má napájení a ověřte, že zadáte správné přihlašovací heslo.

5. Jak mohu resetovat továrnu a znovu se zaměřit na kameru Arlo?
Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu asi 15 sekund. Uvolněte jej, když kamera vedla rychle bliká modrá. Kamera bude resetována na nastavení výchozí továrny.

6. Proč můj arlo říká offline?
Pokud je vaše kamera Arlo GO offline, zkuste ji zapojit nebo vložit plně nabitý baterie. Také se ujistěte, že není vypnut v nastavení kamery.

7. Jak znovu připojím svůj Arlo k novému routeru?
Spusťte aplikaci Arlo na zařízení iOS nebo Android, přejděte na Nastavení, vyberte svůj Essential Video zvonek Arlo Essential, klepněte na „Připojeno na“ a poté klepněte na „Změnit síť změny.”

8. Jak znovu připojím svou bezdrátovou kameru na Wi-Fi?
Pokyny k opětovnému připojení vašeho konkrétního bezdrátového modelu kamery na Wi-Fi naleznete v konkrétním video tutoriálu.

Jak připojím svůj arlo k wifi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje kamera Arlo nepřipojí k mému wifi

Ověřte, že jste v dosahu své mobilní sítě.

U přenosných produktů Arlo, jako jsou kamery řady GO, se ujistěte, že do kamery je vložena aktivovaná SIM karta. Zajistěte také, aby byla kamera v dosahu vaší mobilní sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou arlo kameru wifi

Chcete -li resetovat kameru Arlo Go, zatímco není připojen k cloudu: stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace v horní části fotoaparátu. Uslyšíte kliknutí.Před tímto QR kódem držte kameru asi 4 až 8 palců (10 až 20 cm), dokud neslyšíte zvonění: vaše kamera Arlo Go je resetována na výchozí nastavení továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svůj arlo kameru zpět online

Pokud je váš fotoaparát offline po přepnutí na nový router nebo provedl změny ve vaší internetové síti, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na Smarthubu nebo základní stanici Arlo. Internet LED bliká po dobu 10 sekund, poté vaše kamera Arlo obnoví normální provoz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojuje s wifi

Zkontrolujte několik důvodů, proč vaše bezpečnostní kamery pracující přes síť (IP kamery) nefungují na WiFi. Antény WiFi IP kamery nejsou dobře opraveny – antény jsou volné. Vaše bezdrátová kamera IP nemá napájecí zdroj. Zadáte nesprávné přihlašovací heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat továrnu a znovu se zaměřit na kameru Arlo

Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu asi 15 sekund. Počkejte, až se ujistěte, že fotoaparát po 15 sekundách rychle zamrká modře, a poté tlačítko uvolněte. Váš fotoaparát je resetován na nastavení výchozí továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Arlo říká offline

Odstraňování problémů, když je vaše kamera Arlo GO offline:

Pokud je baterie nízká nebo mrtvá, připojte fotoaparát nebo vložte plně nabitou baterii. Pokud se LED nerozsvítí, i když baterie není nízká, může být vypnuta v nastavení fotoaparátu ARLO GO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svůj Arlo k novému routeru

Chcete -li změnit síť WiFi, na kterou je váš Essential Video zvonek ARLO připojen: spusťte aplikaci Arlo na zařízení iOS (Apple) nebo Android.Klepněte na Nastavení > Moje zařízení.Vyberte svůj základní videoleb Arlo Essential Video.Klepněte na připojení k, přímo pod zařízením na přepínači.Klepnutím na změnu sítě ve spodní části obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou bezdrátovou kameru na Wi-Fi

V tomto videu vám ukážeme, jak připojit bezdrátové kamery vašeho skutečného odkazu k novému Wi-Fi. V různých situacích. Pokud chcete připojit fotoaparát s jinou síť Wi-Fi v rámci dosahu, můžete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím fotoaparát na wi-fi

Ostatní připojte svůj smartphone k Wi-Fi. Síť Připojte zahrnutý napájecí adaptér k kameře i nástěnnému výstupu. Stáhněte si aplikace Laguna v obchodě Google Play nebo v App Store

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně spárovat svou kameru Arlo

Ručně synchronizovat Arlo Ultra nebo Pro 3: Uvolněte kameru Arlo z pouzdra kamery.Vytáhněte kameru z pouzdra fotoaparátu.Stiskněte tlačítko synchronizace pod fotoaparátem.Počkejte, až se synchronizuje.Zkontrolujte živý proud své arlo kamery v aplikaci Arlo a ověřte, zda byla kamera synchronizována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svůj Arlo Hub zpět online

Odpojte napájecí adaptér z výstupu zdi, počkejte 30 sekund a poté jej znovu připojte k výstupu zdi zdi. Poznámka: Před opětovným připojením napájecího adaptéru musí být kabel Ethernet zapojen. Počkejte přibližně dvě minuty. Pokud je LED internetu modrá nebo zelená, je připojení obnoveno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit svůj fotoaparát offline

Restartujte svůj router a modem Wi-Fi

Chcete-li tento problém vyřešit, vypněte fotoaparát a zapněte router a modem Wi-Fi. Počkejte jednu minutu, než zapnete modem. Po 30 sekundách restartujte router. Počkejte třicet sekund, než zapnete napájení kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj arlo nepřipojí k mému novému routeru

Pokud Arlo stále nedokáže objevit vaši základní stanici, zkontrolujte barvu LED internetu na vaší základní stanici: Pokud se LED internetu po dvou minutách neosvětluje, základní stanice se nepodařilo připojit k vašemu routeru. Odpojte a znovu vložte oba konce kabelu Ethernet, který spojuje vaši základní stanici s routerem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně spárovat své zařízení Arlo

Ručně synchronizovat Arlo Ultra nebo Pro 3: Uvolněte kameru Arlo z pouzdra kamery.Vytáhněte kameru z pouzdra fotoaparátu.Stiskněte tlačítko synchronizace pod fotoaparátem.Počkejte, až se synchronizuje.Zkontrolujte živý proud své arlo kamery v aplikaci Arlo a ověřte, zda byla kamera synchronizována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k Wi-Fi

Zkontrolujte několik důvodů, proč vaše bezpečnostní kamery pracující přes síť (IP kamery) nefungují na WiFi. Antény WiFi IP kamery nejsou dobře opraveny – antény jsou volné. Vaše bezdrátová kamera IP nemá napájecí zdroj. Zadáte nesprávné přihlašovací heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k mému wifi

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemůžu připojit ke svým kamerám wifi

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Arlo, aby rozpoznal své zařízení

Spusťte aplikaci Arlo na Android nebo iOS. Klepněte na Nastavení > Profil > Nastavení přihlášení > Dvoustupňové ověření. Klepnutím na přepínač Další povolení. Jako metodu ověřování vyberte Oznámení o tlaku a/nebo SMS textovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou arlo kameru a resync

Pro továrnu resetujte fotoaparát, pokud je offline:

Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace po dobu asi 15 sekund, dokud LED kamery nezačne blikat modře, poté tlačítko uvolněte. Pro esenciální bez drátu: Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace po dobu asi 15 sekund, dokud LED kamery nezačne blikat modře, poté uvolněte tlačítko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když resetuji svou základní stanici Arlo

Provádění továrního resetu Vrací vaši základní stanici Arlo nebo Smarthub do výchozí nastavení. Po provedení resetu musí být základní stanice nebo Smarthub odstraněna a znovu přidána na váš účet Arlo. Všechna zařízení spárovaná se základní stanicí nebo Smarthubem musí být také resetována a znovu přidána k vašemu účtu Arlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj Arlo Bridge offline

Pokud je váš most Arlo offline, zkuste následující: Ujistěte se, že je váš most Arlo zapojen a zapnutý. Ujistěte se, že váš most Arlo je připojen k vašemu routeru. Pokud váš most Arlo není připojen k vašemu routeru, LED Most Bliká jantarem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svůj Wi-Fi kameru zpět online

Restartujte svůj router a modem Wi-Fi

Chcete-li tento problém vyřešit, vypněte fotoaparát a zapněte router a modem Wi-Fi. Počkejte jednu minutu, než zapnete modem. Po 30 sekundách restartujte router. Počkejte třicet sekund, než zapnete napájení kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru k internetu

Chcete -li získat svůj DVR online, budete potřebovat router a Ethernetové kabely. V případě rekordéru. Vše, co musíte udělat, je propojit router k kartě síťového rozhraní nebo zkráceně. Pokud vaše

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru k mému Wi-Fi

Nejprve to tedy připojíte k vašemu Wi-Fi, musíte jej připojit ke svému routeru. A poté jej zapněte poté, co jste ji připojili k Wi-Fi. Pak můžete kameru nasadit a bezdrátově připojit k vašemu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své zařízení Arlo

Chcete -li provést tovární resetování na základní stanici Arlo nebo Smarthub: Pomocí pera nebo narovnaného papírového sponky stisknutím a podržením tlačítka resetování na zadní straně základní stanice nebo smarthubu po dobu asi 10 sekund. Uvolněte tlačítko Resetování. Po dokončení resetu LED na přední straně základní stanice bliká jantar.

[/WPRemark]

Previous Post
Es comcast el peor isp?
Next Post
Jak zajistím svůj prohlížeč Firefox?