15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zjistím svou veřejnou IP adresu?

Shrnutí článku

1. Jak poznám veřejnou IP adresu?
Chcete -li najít svou veřejnou adresu IP, otevřete webový prohlížeč a navštivte webové stránky, jako je WhatsMip.org nebo whismyip.com. Tyto webové stránky detekují a zobrazí veřejnou IP adresu vaší sítě.

2. Jak najdu svou veřejnou a soukromou IP adresu?
Vyhledejte „CMD“ na vyhledávacím panelu Windows, poté na výzvu příkazového řádku zadejte „ipconfig“ a zobrazte soukromou IP adresu.

3. Jaká je moje veřejná IP adresa pro můj router?
Chcete -li najít veřejnou IP adresu vašeho routeru, postupujte podle těchto kroků:
Krok 1: Klikněte na start (logo Windows) nebo stiskněte klávesu Win na klávesnici.
Krok 2: Vyhledejte „CMD“ a stiskněte Enter a spusťte příkazový řádek.
Krok 3: Uvnitř příkazového řádku zadejte „ipconfig“ a stiskněte Enter. Číslo přiřazené k „výchozí bráně“ je IP adresa vašeho routeru.

4. Je 192.168 Veřejná adresa IP?
Ne, 192.168 není veřejná IP adresa. Pro soukromé použití je určena pouze část rozsahů adres „172“ a „192“. Zbývající adresy jsou na globálním internetu považovány.

5. Má můj telefon veřejnou IP adresu?
Ano, jakékoli zařízení ve vaší síti, včetně telefonu, má globální IP adresu nebo veřejnou IP adresu. Tato adresa zůstává nezměněna bez ohledu na používání zařízení a je specifická pro vaši síť.

6. Co je místní IP a veřejná IP?
Místní nebo interní IP adresa se používá v soukromé síti k nalezení počítačů a zařízení připojených k ní. Na celém internetu se používá externí nebo veřejná IP adresa k nalezení počítačových systémů a zařízení.

7. Může každý vidět moji veřejnou IP adresu?
Ano, vaše veřejná IP adresa je jedinečná a viditelná pro všechny na internetu. Lze jej použít ke sledování zařízení a umístění a může také omezit přístup k obsahu zablokovanému regionu.

8. Je 192.168.3.5 Veřejná nebo soukromá adresa?
192.168.3.5 je soukromá IP adresa používaná vaším routerem k rozlišení v síti a sloužit jako doručovací bod pro požadavky dat ze zařízení připojených k síti Wi-Fi.

Otázky a odpovědi

1. Jak zjistím svou veřejnou IP adresu?
Chcete -li najít svou veřejnou IP adresu, můžete navštívit webové stránky jako WhatsMip.org nebo whismyip.com. Tyto webové stránky zobrazí vaši veřejnou IP adresu.

2. Jak najdu svou soukromou IP adresu?
Chcete -li najít svou soukromou IP adresu, můžete otevřít příkazový řádek na Windows vyhledáváním „CMD“ a poté zadat „IPConfig“ a zobrazit soukromou IP adresu.

3. Jak najdu veřejnou IP adresu mého routeru?
Chcete -li najít veřejnou IP adresu routeru, můžete otevřít příkazový řádek na Windows vyhledáváním „CMD“ a poté zadat „IPConfigIGIGIGIGIGIGIG.„Číslo přiřazené k„ Výchozí bráně “je IP adresa vašeho routeru.

4. Jaký je rozdíl mezi veřejnou IP a soukromou IP?
Veřejná IP adresa se používá k identifikaci zařízení na internetu, zatímco soukromá IP adresa se používá k identifikaci zařízení v soukromé síti. Veřejné adresy IP jsou viditelné pro všechny na internetu, zatímco soukromé adresy IP jsou viditelné pouze v místní síti.

5. Mohou moji veřejnou adresu IP vidět ostatní?
Ano, vaše veřejná IP adresa je viditelná ostatním na internetu. Může být použit ke sledování polohy zařízení a může omezit přístup k určitému obsahu na základě geografických omezení.

6. Mohu použít 192.168.3.5 jako veřejná adresa IP?
Ne, 192.168.3.5 je soukromá IP adresa a nelze ji použít jako veřejnou IP adresu. Soukromé adresy IP jsou vyhrazeny pro použití v soukromých sítích a nelze je k nim přistupovat přímo z internetu.

7. Jak zkontroluji, zda má telefon veřejnou IP adresu?
Každé zařízení na internetu, včetně telefonů, má veřejnou IP adresu. Chcete -li najít veřejnou IP adresu vašeho telefonu, můžete použít online nástroje nebo zkontrolovat nastavení sítě v zařízení.

8. Je možné změnit moji veřejnou IP adresu?
Ano, je možné změnit vaši veřejnou adresu IP. Můžete kontaktovat svého poskytovatele internetových služeb (ISP) a požádat o novou IP adresu, nebo můžete zkusit pomocí virtuální soukromé sítě (VPN) maskovat vaši aktuální IP adresu.

9. Jaké jsou výhody mít soukromou IP adresu?
Mít soukromou IP adresu poskytuje další zabezpečení, protože není přímo přístupná z internetu. Umožňuje také snadnější správu a organizaci zařízení v síti.

10. Jak najdu soukromou IP adresu jiného zařízení v mé síti?
Soukromou IP adresu jiného zařízení najdete ve své síti přístupem k nastavení sítě zařízení nebo pomocí nástrojů pro skenování sítě k objevování připojených zařízení a jejich IP adres.

Jak zjistím svou veřejnou IP adresu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak poznám veřejnou IP adresu

Najděte svůj IP Adresopen webový prohlížeč (jako je Chrome nebo Firefox).Navštivte jeden z následujících webových stránek: WhatsMyip.org. Jaká je moje ip adresa.com. Kterákoli z těchto webových stránek detekuje a zobrazuje veřejnou IP adresu vaší sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou veřejnou a soukromou IP adresu

Vyhledejte CMD na vyhledávacím panelu Windows, poté na výzvu příkazového řádku zadejte IPConfig a zobrazte soukromou IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je moje veřejná IP adresa pro můj router

Krok 1: Klikněte na Start (Logo Windows) nebo stiskněte vítězství na klávesnici. Krok 2: Vyhledejte „CMD“ a stiskněte Enter a spusťte příkazový řádek. Krok 3: Přímo uvnitř příkazového řádku zadejte „ipconfig“ a stiskněte Enter. Číslo přiřazené k „výchozí bráně“ je IP adresa vašeho routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 192.168 Veřejná IP adresa

192.168.

Všimněte si, že pro soukromé použití jsou určena pouze část „172“ a adresy „192“ a rozsahy „192“. Zbývající adresy jsou považovány za „veřejné“, a proto jsou na globálním internetu směrovatelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má můj telefon veřejnou IP adresu

Jakékoli zařízení ve vaší síti má globální IP adresu, známou také jako veřejná IP adresa, což je způsob, jak to zbytek internetu vnímá. Vaše globální IP zůstane nezměněna, ať už používáte doma smartphone, PC nebo jiné stroje, protože je specifická pro síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je místní IP a veřejná IP

Na celém internetu se používá externí nebo veřejná IP adresa k nalezení počítačových systémů a zařízení. Místní nebo interní IP adresa se používá uvnitř soukromé sítě k nalezení počítačů a zařízení připojených k ní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může každý vidět moji veřejnou IP adresu

IP adresa je řetězec čísel a desetinných míst, která identifikuje vaše zařízení a umístění. Pokud jste připojeni k internetu, máte adresu IP. Vaše veřejná IP adresa je jedinečná a viditelná pro všechny na internetu, takže ji lze použít ke sledování vás a ztělení z obsahu zablokovaného regionem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 192.168 3.5 Veřejná nebo soukromá adresa

Soukromá adresa IP

Jak se dotkne výše, 192.168. 3.5 je soukromá IP adresa, kterou váš router používá k rozlišení v síti, a doručovací bod pro požadavky na data z počítačových zařízení pomocí sítě Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má každý router veřejnou IP adresu

Váš router má také veřejnou (externí) IP, což je to, co zařízení ze sítí jiná než vaše vlastní viz. Nejjednodušší způsob, jak najít vaši veřejnou adresu IP, je zeptat se na web. Kontrolou vaší IP adresy ve vyhrazené kontrole IP byste měli být schopni zjistit, zda je veřejná nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 192.168 1.0 veřejné nebo soukromé

1.0 je soukromá IP adresa používaná mnoha širokopásmovými směrovači k identifikaci jiných zařízení ve stejné síti. Tato IP adresa není jedinečná, žádné více směrovače ji mohou sdílet bez problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 192.168 72.73 Veřejná adresa IP

72.73 je soukromá IP adresa a přímo souvisí s vaší Wi-Fi sítí. Je to řetězec čísel, které používáte pro přístup na stránku správce routeru. Jak však bylo uvedeno stručně, váš router má také další veřejnou IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou IP adresu na svém mobilním telefonu

Nezapomeňte zanechat podobně a neváhejte se přihlásit k odběru, pokud video pomůže, abychom se dostali do metody, abychom našli vaši IP adresu na Android nejprve otevřete hlavní stránku nastavení a najděte možnost Nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která zařízení mají veřejnou IP adresu

Internetové webové servery, servery DNS, síťové směrovače a přímo připojené počítače Používají veřejnou IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 10.0 0.0 veřejná IP

Rozsahy adres, které mají být používány soukromými sítěmi, jsou: Třída A: 10.0. 0.0 až 10.255. 255.255.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych se bát, pokud má někdo svou veřejnou IP adresu

Není to problém, pokud někdo vidí vaši IP adresu, pokud s ní neplánuje něco nezákonného. Mohli by vás vydávat, ukrást vaše informace, najít vaši domovskou adresu nebo vám poslat spam nebo malware. Nejjednodušší způsob, jak tomu zabránit, je změna vaší IP adresy pomocí VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to špatné, pokud je moje IP adresa veřejná

Použití veřejné adresy IP je podobné otevření všech vašich vzácných informací na každý škodlivý web venku. Veřejné IPS zvyšuje vaše šance na kybernetické útoky, porušení soukromí a krádeže identity, mimo jiné. Proto je nejlepší se jim vyhnout co nejvíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je moje veřejná IP adresa stejná jako můj router

Vaše veřejná IP je IP vašeho routeru, takže ve většině případů je vaše veřejná IP stejná jako váš router IP. Je však možné, aby se lišili, pokud váš router není připojen k internetu. V tomto případě by bylo použito pouze poskytnutí LAN pro počítače ke komunikaci mezi sebou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 192.168 1.0 soukromá IP adresa

1.0 je soukromá IP adresa používaná mnoha širokopásmovými směrovači k identifikaci jiných zařízení ve stejné síti. Tato IP adresa není jedinečná, žádné více směrovače ji mohou sdílet bez problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je IP adresa routeru veřejná nebo soukromá

Domácí směrovače mají veřejnou IP adresu, ale ISP také přiřadí soukromé číslo adresy IP. Je také označován jako místní IP adresa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje Wi-Fi veřejné nebo soukromé

Vyberte Nastavení > Síť & Internet > Wi-Fi. Na obrazovce nastavení Wi-Fi vyberte Spravovat známé sítě a vyberte síť, na kterou jste připojili. Na obrazovce sítě Wi-Fi, pod typem profilu sítě, vyberte veřejnost (doporučené) nebo soukromé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 192.168 3.5 veřejných nebo soukromých

soukromá IP

3.5 je soukromá IP adresa a přímo souvisí s vaší Wi-Fi sítí. Je to řetězec čísel, které používáte pro přístup na stránku správce routeru. Jak však bylo uvedeno stručně, váš router má také další veřejnou IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu IP adresu na iPhone

Zde je návod, jak zkontrolovat IP adresu vašeho iPhone: Otevřete nastavení iPhone a klepněte na Wi-Fi Wi-Fi. Poté klepněte na ikonu informací (i) vedle sítě, na kterou jste připojili.Zde můžete vidět místní IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má můj mobilní telefon svou vlastní IP adresu

Každé zařízení, včetně iPhone, přichází s vlastní soukromou IP adresou a také veřejnou adresou IP ze síťového routeru, ke kterému je připojeno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je veřejnost IP adresy každého

IP adresa je jedinečné numerické ID přiřazené každému zařízení na internetu. Adresy IP mohou být veřejné – používané na internetu a soukromé – používané v místní oblasti sítě (LAN).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má každý telefon veřejnou IP adresu

Jakékoli zařízení ve vaší síti má globální IP adresu, známou také jako veřejná IP adresa, což je způsob, jak to zbytek internetu vnímá. Vaše globální IP zůstane nezměněna, ať už používáte doma smartphone, PC nebo jiné stroje, protože je specifická pro síť.

[/WPRemark]

Previous Post
Expressvpn funciona con Netflix todavía?
Next Post
Je google můj obchodní web zdarma?