15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak obejdou rodičovskou kontrolu?

souhrn

1. Jak vypnout rodičovské kontroly v obchodě Google Play
Chcete -li vypnout rodičovské kontroly v obchodě Google Play, otevřete aplikaci Store Store, klepněte na nabídku a poté přejděte do Nastavení. Odtud klepněte na rodičovské kontroly a přepněte přepínač a vypněte je. Abyste potvrdili.

2. Jak se děti obejdou kolem rodičovských kontrol
Existuje několik způsobů, jak děti mohou obejít rodičovské kontroly:
– Smazání aplikace: Jednoduše smazáno aplikace, která má rodičovské kontroly, je efektivní způsob, jak je obejít.
– Resetování továrního ovládání: Resetování zařízení do nastavení továrny odstraní všechna nastavení rodičovské kontroly.
– Přístup k hotspotu, který neetwork: Připojení k hotspotu, které není možné, může obejít některé filtry rodičovské kontroly.
– Přístup k nastavení sítě: Změna nastavení sítě může pomoci obejít určité rodičovské kontroly.
– Procházení režimu soukromého (inkognito): Použití režimu soukromého prohlížení (inkognito) může zabránit rodičovské kontrole.
– Přístup na stránky mezipaměti: Zobrazení stránek mezipaměti může někdy obejít rodičovské kontroly.

3. Jak vypnout rodičovské kontroly na přepínači Nintendo bez hesla
Chcete -li vypnout rodičovské kontroly na přepínači Nintendo bez hesla, postupujte podle těchto kroků:
– Stiskněte tlačítko X na pravém Joy-Con.
– Zvolte znovu “Next” a poté “Next”.
– Stisknutím tlačítka Plus nebo Minus Sign vyberte “Zapomenuté pin.”

4. Lze smazat rodičovské kontroly?
Chcete -li odstranit rodičovské kontroly na Androidu, přejděte do nastavení zařízení a přejděte na zabezpečení> Správci zařízení. Zrušte výběr možnosti rodičovské kontroly, zadejte své přihlašovací údaje a deaktivujte klepněte na.

5. Jak odstranit rodičovské kontroly na iPhone bez povolení
Chcete -li odstranit rodičovské kontroly na iPhone bez povolení, přejděte na nastavení, klepněte na čas obrazovky a zadejte přístupový kód času na obrazovce. Odtud přejděte na omezení obsahu a ochrany osobních údajů a vyberte webový obsah. V závislosti na vašich preferencích vyberte buď neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

6. Mohou děti potlačit rodičovskou kontrolu?
Starší, technologicky důvtipné děti mohou najít způsoby, jak potlačit rodičovské kontroly. Jednou z běžných metod je změna hesla spojeného s určitými účty nebo nastavením, což jim umožňuje změnit nastavení bez detekování.

7. Jak trvale deaktivovat Nintendo přepínat rodičovské kontroly
Chcete -li trvale deaktivovat rodičovské kontroly na přepínači Nintendo, postupujte podle těchto kroků:
– V nabídce Domů vyberte Nastavení systému.
– Přejděte dolů a vyberte rodičovské kontroly a poté zvolte nastavení změny.
– Zadejte své číslo kolíku rodičovské kontroly.
– Stisknutím tlačítka X (nastavení odstranění) odstranění nastavení rodičovské kontroly a čísla PIN.

8. Jak se zbavit rodičovských kontrol, pokud jste zapomněli heslo
Pokud jste zapomněli na své heslo rodičovské kontroly, můžete jej odemknout několik metod:
– Resetujte všechna nastavení na vašem iPhone.
– Odstraňte heslo rodičovské kontroly pomocí AnyUnlock.
– Použijte možnost zapomenutého přístupového kódu.
– Použijte iTunes k obnovení iPhone.
– Vymažte zařízení a nastavte jej jako nové.

Otázky a odpovědi

1. Jak mohu vynutit rodičovské kontroly?
Chcete -li vynutit rodičovské kontroly, můžete vypnout ovládací prvky v příslušném nastavení aplikace nebo zařízení. Například v obchodě Google Play můžete jít do nastavení a zakázat rodičovské kontroly.

2. Jak mohou děti obejít rodičovskou kontrolu?
Děti se mohou obejít kolem rodičovských kontrol odstraněním aplikace s ovládacími prvky, resetováním zařízení, přístupem k hotspotům, které mění, měnící se síťové nastavení, pomocí soukromého prohlížení a přístupem k stránkám v mezipaměti.

3. Jak mohu vypnout rodičovské kontroly na přepínači Nintendo bez hesla?
Chcete-li vypnout rodičovské kontroly na přepínači Nintendo bez hesla, stiskněte tlačítko X na pravém Joy-Con, zvolte „Zapomněli PIN“ a postupujte podle pokynů.

4. Lze smazat rodičovské kontroly?
Ano, rodičovské kontroly lze odstranit. V Androidu přejděte na Nastavení> Zabezpečení> Správci zařízení, zrušte výběr možnosti rodičovské kontroly, zadejte své přihlašovací údaje a deaktivujte ovládací prvky.

5. Jak mohu odebrat rodičovské kontroly bez povolení na iPhone?
Chcete -li sundat rodičovské kontroly bez povolení na iPhone, přejděte na nastavení, klepněte na čas obrazovky, zadejte svůj přístupový kód, přejděte na omezení obsahu a ochrany osobních údajů a vyberte požadované nastavení webového obsahu.

6. Mohou děti potlačit rodičovskou kontrolu?
Ano, děti mohou potlačit rodičovské kontroly změnou hesel nebo nastavením spojených s ovládacími prvky podle jejich vlastních preferencí.

7. Jak mohu trvale deaktivovat Nintendo Switch Rodičovské kontroly?
Chcete -li trvale deaktivovat rodičovské kontroly na přepínači Nintendo, přejděte do nastavení systému, vyberte rodičovské kontroly, zadejte pin a smažte nastavení a číslo kolíku.

8. Jak se mohu zbavit rodičovských kontrol, pokud jsem zapomněl na své heslo?
Pokud jste zapomněli na své heslo rodičovské kontroly, můžete zkusit resetovat všechna nastavení na svém iPhone pomocí specializovaného softwaru, jako je AnyUnlock, s využitím možnosti „zapomenuté přístupové kódy“, obnovením iPhone pomocí iTunes nebo vymazání zařízení a nastavením jej jako nového.

Jak obcházejete rodičovské kontroly?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit rodičovské kontroly

Jak vypnout rodičovské kontroly v aplikaci Google Play Storeopen.Klepněte na nabídku.Klepněte na Nastavení.Klepněte na rodičovské kontroly.Posuňte se a odejdou rodičovskou kontrolu na vypnutí.Zadejte 4 číslicový špendlík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem rodičovských kontrol

Jak se děti obejdou po rodičovských kontrolách, naleznou aplikaci. Odstranění aplikace je jedním z nejjednodušších a nejúčinnějších způsobů, jak může vaše dítě obejít rodičovský filtr.Resetování tovární kontroly.Přístup k hotspotu network.Přístup k nastavení sítě.Procházení režimu soukromého (inkognito).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout rodičovské kontroly na přepínači bez hesla

Stiskněte tlačítko X nalezené na pravém Joy-Con. Zvolte Next Vyberte Zvolte Další znovu stiskněte tlačítko. Tlačítko Plus nebo mínus sign vybrat zapomenuté. KOLÍK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze smazat rodičovské kontroly

Na domovské obrazovce Android (nebo jděte domů > Nabídka) a klepněte na Nastavení > Bezpečnostní > Správci zařízení. Zrušte výběr rodičovské kontroly, zadejte své pověření ESET a deaktivace klepněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odebrat rodičovské kontroly bez povolení na iPhone

Přejděte na nastavení a klepněte na čas obrazovky. Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů a zadejte svůj přístupový kód času na obrazovce. Klepněte na omezení obsahu a poté klepněte na webový obsah. Vyberte si neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou děti potlačit rodičovskou kontrolu

Extrémně běžná metoda obcházení rodičovských kontrol je jednoduše změnou hesla. Pokud vaše děti vědí, že na určitých účtech používáte konkrétní heslo, mohou změnit nastavení podle vlastního výběru, aniž by někoho upozornili. Tento problém je obzvláště převládající u starších technologicky zdatných dětí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak trvale deaktivovat Nintendo přepínat rodičovské kontroly

Vyplňte tato nastavení systému STEPSEMECT v nabídce domácí.Přejděte dolů a zvýrazněte rodičovské kontroly a poté vyberte nastavení změny.Zadejte číslo kolíku rodičovské kontroly pro systém.Stisknutím tlačítka X (Nastavení odstranění) odstraníte nastavení rodičovských ovládacích prvků a číslo kolíku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavit rodičovských kontrol, pokud jste zapomněli heslo

Jak odemknout heslo rodičovské kontroly 1. Resetujte všechna nastavení na vašem iPhone.Metoda 2. Odstraňte heslo rodičovské kontroly pomocí AnyUnlock.Metoda 3. Použijte možnost zapomenutého přístupového kódu.Metoda 4. Použijte iTunes k obnovení iPhone.Metoda 5. Vymažte svůj iPhone z nastavení.Metoda 6. Otřete svůj iPhone z iCloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odebrat rodičovské kontroly bez povolení na iPhone

Přejděte na nastavení a klepněte na čas obrazovky. Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů a zadejte svůj přístupový kód času na obrazovce. Klepněte na omezení obsahu a poté klepněte na webový obsah. Vyberte si neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypnou rodičovskou kontrolu v 18

Konkrétně se vaše práva jako rodiče zmenšují, když vaše dítě otočí 18, včetně práva vědět něco o jejich financích, zdravotním stavu nebo dokonce školních záznamech. To například znamená, že pokud by vaše dítě bylo zraněno, neměli byste právo činit lékařská rozhodnutí jejich jménem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přepsat rodičovské kontroly na iPhone

Přejděte na nastavení a klepněte na čas obrazovky. Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů. Pokud se zeptáte, zadejte svůj přístupový kód. Při změnách povolených změn vyberte funkce nebo nastavení, které chcete povolit změny a zvolit povolit nebo nepovolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být rodičovská kontrola vypnuta

Můžete vypnout rodičovské ovládací prvky na svém zařízení Android zamířením do obchodu Google Play nebo do aplikace Family Link App. Rodičovské kontroly na telefonu Androidu nebo tabletu, jaký druh aplikací a filmů si může uživatel stáhnout, a vyžadují, aby rodiče schválili jakékoli nákupy v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký věk sundáte rodičovskou kontrolu

Většina, 31%, jistě řekne 18 let. Ale je tu také 17%, kteří říkají, že se zastaví ve věku 16 let. Neexistuje žádná přikrývka dokonalý věk. V některých domovech můžete věřit osmiletým; V jiných můžete stále chtít nebo potřebujete rodičovské kontroly aktivní po mnohem déle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přepínač resetuje odstranit rodičovské kontroly

Pokud je konzola propojena s aplikací Nintendo Switch Rodičovské kontroly, resetování PIN také odstraní odkaz na aplikaci a odstraní historii času a omezení z aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký věk rodiče ztratí kontrolu

Rodičovské povinnosti obvykle končí, když dítě dosáhne věku většiny, což je ve většině států 18 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodiče ovládat 17 let

Rodič má zákonné právo i povinnost ovládat své 16-nebo 17leté děti, pokud nejsou emancipovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může dítě vypnout rodičovské kontroly

Pokud použijete aplikaci Google Family Link k nastavení rodičovských kontrol, nemůžete vypnout rodičovské kontroly, dokud nebude dítě 13 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odebrat rodičovské kontroly bez povolení na iPhone

Přejděte na nastavení a klepněte na čas obrazovky. Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů a zadejte svůj přístupový kód času na obrazovce. Klepněte na omezení obsahu a poté klepněte na webový obsah. Vyberte si neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypnou rodičovskou kontrolu v 18

Konkrétně se vaše práva jako rodiče zmenšují, když vaše dítě otočí 18, včetně práva vědět něco o jejich financích, zdravotním stavu nebo dokonce školních záznamech. To například znamená, že pokud by vaše dítě bylo zraněno, neměli byste právo činit lékařská rozhodnutí jejich jménem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro vaše rodiče nezákonné ovládat vás v 18

Rodiče dostanou pravidla ve svém domě

Pravda je, bez ohledu na to, jak staré vaše dítě, máte právo na výrobu a prosazování pravidel vašeho domu. Váš osmnáctiletý musí dodržovat pravidla stejně jako váš čtyřletý. Samozřejmě, jak děti stárnou, mohou získat více privilegií a mít větší odpovědnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zastaví se rodičovství v 18

Výsledek je jednoduchý. Pokud člověk nemá dítě nebo děti se specifickými potřebami, zdravotním postižením nebo jinými vývojovými výzvami, jakmile jsou děti plně předloženy dospělými, je čas přejít z aktivního rodičovství na jednoduše milující a podpůrný rodič.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě moje máma legálně vykopnout v 17

Obecně platí, že jako rodič máte pouze povinnosti vůči menším dětem. Jakmile vaše děti dosáhnou věku 18 let, tyto povinnosti končí a také skutečnost, že jsou nezletilí. Můžete své dospělé dítě vyhodit z domova a přestat je plně podporovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vás vaši rodiče vykopnout ve 14

Děti nemohou být peticí, které mají být emancipovány, dokud jim ve většině států nebude nejméně 16 let; Na některých místech, jako je Kalifornie, mohou být nezletilí ve věku 14 let. Jakmile je nezletilý legálně emancipován, rodiče již nemusí krmit, dům nebo platit podporu dítěte za emancipovaného nezletilého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký věk končí rodičovská kontrola

Pokud použijete aplikaci Google Family Link k nastavení rodičovských kontrol, nemůžete vypnout rodičovské kontroly, dokud nebude dítě 13 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás vaše máma nakopat v 17

Obecně platí, že jako rodič máte pouze povinnosti vůči menším dětem. Jakmile vaše děti dosáhnou věku 18 let, tyto povinnosti končí a také skutečnost, že jsou nezletilí. Můžete své dospělé dítě vyhodit z domova a přestat je plně podporovat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el proxy HTTP en VPN??
Next Post
Jak dlouho trvá kontrola zabezpečení?