15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu použít Netflix?

Shrnutí článku: Jak poprvé používat Netflix

1. Navštivte Netflix.com/registrace. Toto je oficiální web Netflix, kde se můžete zaregistrovat na nový účet.

2. Vyberte plán, který je pro vás to pravý. Netflix nabízí různé plány předplatného s různými funkcemi a cenami. Vyberte plán, který vyhovuje vašim preferencím a rozpočtu.

3. Můžete kdykoli downgradovat nebo upgradovat. Pokud začnete s určitým plánem, ale později se rozhodnete přejít na jiný, máte flexibilitu pro provedení změn předplatného.

4. Vytvořit účet. Zadejte svou e -mailovou adresu a vytvořte silné heslo pro zajištění vašeho účtu Netflix.

5. Zadejte metodu platby. Netflix vyžaduje platný způsob platby pro zpracování měsíčního předplatného poplatku. Můžete použít kreditní nebo debetní karty, virtuální karty, předplacené karty, dárkové karty Netflix nebo PayPal.

6. A je to. Streamujte! Jakmile dokončíte proces registrace a nastavíte způsob platby, můžete začít streamovat své oblíbené televizní pořady a filmy na Netflixu.

Klíčové body:

  • Navštivte Netflix.com/registrace
  • Vyberte plán
  • Downgrade nebo upgrade kdykoli
  • Vytvořit účet
  • Zadejte metodu platby
  • Začněte streamovat

15 otázek o používání Netflix:

  1. Jak poprvé používám Netflix?
    Navštivte Netflix.com/registrace, vyberte plán, vytvořte si účet a zadejte metodu platby.
  2. Jak přesně funguje Netflix?
    Netflix je služba streamování založená na předplatném, která umožňuje členům sledovat televizní pořady a filmy na zařízení připojeném k internetu.
  3. Mohu sledovat Netflix v pravidelné televizi?
    Ano, většina chytrých televizorů je kompatibilní s Netflixem. Můžete také použít streamovací zařízení, herní konzolu nebo připojit notebook/telefon k televizi.
  4. Potřebujete aplikaci pro Netflix?
    Ano, musíte do zařízení nainstalovat aplikaci Netflix. Zkontrolujte, zda vaše zařízení splňuje požadavky aplikace.
  5. Jak mohu dát Netflix na televizi?
    Nainstalujte aplikaci Netflix do svého inteligentního televizoru nebo streamovacího zařízení do obchodu s aplikacemi. Alternativně použijte streamovací zařízení, jako je Roku nebo Fire Stick.
  6. Jak platíte za Netflix krok za krokem?
    Vyberte plán, zadejte metodu plateb (kreditní/debetní karty, virtuální karty, předplacené karty, dárkové karty Netflix nebo PayPal) a nabijte se jednou za měsíc.
  7. Kolik stojí měsíc Netflix?
    Netflix nabízí různé plány za různé ceny. Základní plán začíná na 9 $.99 za měsíc, zatímco prémiový plán stojí 19 $.99 za měsíc.
  8. Kolik jich musíte zaplatit za Netflix?
    Náklady na Netflix závisí na plánu, který si vyberete. Základní plán je 9 $.99 za měsíc, standardní plán je 15 $.49 za měsíc a prémiový plán je 19 $.99 za měsíc.

Poznámka: Tyto odpovědi jsou založeny na poskytnutých informacích a mohou se lišit.

Jak mohu použít Netflix?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak poprvé používám Netflix

ComputerVisit Netflix.com/registrace.Vyberte plán, který je pro vás to pravý. Můžete kdykoli downgradovat nebo upgradovat.Vytvořte si účet zadáním vaší e -mailové adresy a vytvořením hesla.Zadejte metodu platby.A je to. Streamujte!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přesně funguje Netflix

Netflix je služba streamování založená na předplatném, která umožňuje našim členům sledovat televizní pořady a filmy na zařízení připojeném k internetu. V závislosti na vašem plánu si můžete také stáhnout televizní pořady a filmy do vašeho zařízení iOS, Android nebo Windows 10 a sledovat bez připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Netflix v pravidelné televizi

Jak mohu připojit televizi k Netflixu Většina chytrých televizorů je kompatibilní s Netflixem. Pokud nemáte inteligentní televizi, můžete použít streamovací zařízení, herní konzoli nebo připojit notebook nebo telefon k televizoru pomocí kabelu HDMI.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete aplikaci pro Netflix

Aktuální verze aplikace Netflix vyžaduje Android verze 7 nebo novější. Chcete -li připojit svůj telefon nebo tablet Android k účtu Netflix, ujistěte se, že jste na domovské obrazovce a postupujte podle kroků níže. Poznámka: Tyto kroky se mohou mírně lišit, pokud jste vaše zařízení přizpůsobily vy nebo výrobce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát Netflix na televizi

Věci, které byste měli vědět, nasazují aplikaci Netflix ve vaší inteligentní televizi nebo v aplikaci pro streamování, poté se přihlaste nebo vytvořte účet, abyste mohli začít sledovat.Pokud nemáte inteligentní televizi, použijte streamovací zařízení jako Roku, Fire Stick, Apple TV nebo Google TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak platíte za Netflix krok za krokem

Jak zaplatit za Netflixchoose plán, který splňuje vaše potřeby a váš rozpočet. Jako člen Netflixu jste jednou měsíčně účtováni k datu, kdy jste se zaregistrovali.Kreditní a debetní karty. Přijímáme následující karty, které musí být povoleny pro opakující se transakce elektronického obchodování.Virtuální karty.Předplacené karty.Dárkové karty Netflix.PayPal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí měsíc Netflix

Kolik stojí předplatné Netflix

Plány Cena Simultánní proudy
Netflix Basic s reklamami 6 $.99/mo.* 1
Netflix Basic $ 9.99/mo.* 1
Standard Netflix $ 15.49/mo.* 2
Netflix Premium 19 $.99/mo.* 4

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik jich musíte zaplatit za Netflix

Kolik nákladů Netflixu za měsíc

Plán předplatného Měsíční cena Simultánní proudy
Základní s reklamami 6 $.99 Jeden
Základní $ 9.99 Jeden
Standard $ 15.49 Dva
Pojistné 19 $.99 Čtyři

14. března 2023

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Netflix k mé televizi

Připojte se pomocí Netflix 2. ScreenConnect své mobilní zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše televize.Spusťte aplikaci Netflix na vaší televizi i mobilním zařízení.Přihlaste se ke stejnému účtu Netflix na vaší televizi i mobilním zařízení.Vyberte ikonu obsazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí aplikace Netflix

Kolik nákladů Netflixu za měsíc. Netflix v současné době nabízí čtyři plány streamování: standard s reklamami, základní, standardní a prémiové, počínaje 6 $.99 za měsíc a končící na 19 USD.99 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu dostat Netflix na televizi

Zařízení připojené k televizi nebo televizi

Pokud nemůžete najít aplikaci Netflix v televizi nebo zařízení, které se připojuje k televizoru, může vaše zařízení potřebovat aktualizaci softwaru. Na většině zařízení můžete zkontrolovat aktualizace a nainstalovat je z nabídky Nastavení nebo systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Netflix zdarma na inteligentní televizi

Sledování Netflixu na inteligentní televizi

Dálkový ovladač může mít dokonce vyhrazené tlačítko Netflix pro otevření aplikace. Pokud aplikace již není nainstalována, stačí otevřít obchod s aplikacemi a vyhledejte Netflix. Proces instalace aplikace se bude lišit v závislosti na vaší televizi, ale aplikace bude vždy ke stažení zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím zaplatit před použitím Netflix

Netflix již nenabízí 1měsíční bezplatnou zkušební verzi, ale jiné společnosti mohou nabídnout balíčky, které zahrnují Netflix. Podívejte se na poskytovatele služeb a zjistěte, zda máte kvalifikační plán, který zahrnuje předplatné Netflix. Můžete také sdílet účet Netflix s přítelem a vytvořit si vlastní profil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho funguje Netflix bez platby

Kolik dní vám Netflix dává zaplatit, pokud je váš aktuální plán vyčerpán a vy jste nezaplatili další poplatek, Netflix drží váš účet deset měsíců. V tomto období můžete kdykoli restartovat své členství, aniž byste zaplatili za ztracené měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Basic a Premium Netflix

Premium Plán, který je nabitý každou dostupnou funkcí Netflix, je cena 19 $.99/měsíc. Jedna úroveň nižší, ale stále dobrá volba, standardní plán Netflix vhodný pro rozpočet je k dispozici za 15 $.49/měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám bezplatné předplatné Netflix

Netflix nenabízí bezplatné zkoušky, ale máte svobodu změnit svůj plán nebo zrušit online kdykoli, pokud se rozhodnete, že Netflix není pro vás. Neexistují žádné smlouvy, žádné poplatky za zrušení a žádné závazky. Můžete se zaregistrovat a využít všeho, co Netflix nabízí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se Netflix účtuje měsíc

Kolik nákladů Netflixu za měsíc. Netflix v současné době nabízí čtyři plány streamování: Basic s reklamami, základní, standardní a prémiové, počínaje 6 $.99 za měsíc a končící na 19 USD.99 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Netflix měsíčně

Plány a ceny Netflix

Plán Cena Podrobnosti
Základní s reklamami 6 $.99/mo. Zobrazit plány
Základní $ 9.99/mo. Zobrazit plány
Standard $ 15.49/mo. Zobrazit plány
Pojistné 19 $.99/mo. Zobrazit plány

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete inteligentní televizi, abyste získali Netflix

Většina lidí dává přednost streamování filmů do své televize; I když nemáte inteligentní televizi, můžete stále streamovat Netflix s jinými internetovými zařízeními. Existuje mnoho způsobů, jak to udělat. Jednoduše můžete připojit notebook k televizi a streamovat Netflix prostřednictvím webového prohlížeče nebo připojit telefon k televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Netflix v mé televizi

Vypněte nebo odpojte svou chytrou televizi. Odpojte svůj modem (a bezdrátový router, pokud se jedná o samostatné zařízení) od napájení po dobu 30 sekund. Připojte svůj modem a počkejte, až se zamrdí žádná nová indikátorová světla. Pokud je váš router oddělen od vašeho modemu, zapojte jej a počkejte, až se zamrká žádná nová indikátorová světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 plány pro Netflix

Dalším pozoruhodným rozdílem mezi standardem s ADS, Basic, Standard a Premium Premium Netflix je počet lidí, kteří mohou použít stejný účet najednou – počínaje jedním uživatelem se základní možností, dva se standardem s ADS a standardními plány, a doplňovat ve čtyřech s nejhoršími.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji Netflix na své chytré televizi

Nejprve tedy jdu na domovskou stránku. Nyní můžete pouze stisknout tlačítko Home na dálkovém ovladači. Ovládání zde a pak uvidíte, že aplikace zde je Netflix. A pak si jen vyberte, nebo stejně jen

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Netflix slevu na seniory

Netflix v současné době nenabízí studentské, vojenské nebo seniorské slevy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí platba Netflix

Kolik nákladů Netflixu za měsíc. Netflix v současné době nabízí čtyři plány streamování: standard s reklamami, základní, standardní a prémiové, počínaje 6 $.99 za měsíc a končící na 19 USD.99 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete stále sledovat Netflix, pokud zrušíte

Poté, co zrušíte, můžete i nadále používat Netflix po dobu tolik měsíců služby, že zbývající zůstatek dárkové karty Netflixu nebo propagačních obálek. Jakmile dojde k vyvážení, nebudete moci používat Netflix.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo detengo los sitios web de bloqueo de ISP??
Next Post
Ztrácí čočky ostrost?