15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nainstalujete aplikace, které nejsou kompatibilní s vaším zařízením?

souhrn

1. Jak mohu donutit aplikaci, aby byla kompatibilní?
Chcete -li přinutit aplikaci, která má být kompatibilní, přejděte do aplikace Nastavení zařízení a přejděte do systému> Pokročilé> Možnosti vývojáře> Změny kompatibility aplikace. Vyberte aplikaci ze seznamu a přepněte si nebo vypněte požadovanou změnu.

2. Jak se dostanu kolem svého zařízení, není kompatibilní s touto verzí?
Existuje několik způsobů, jak tento problém vyřešit:
– Aktualizujte operační systém Android
– Vymažte mezipaměť obchodu Google Play
– Odinstalovat aktualizace obchodu
– SOUTĚZ NASTAVTE APPORTY
– Nainstalujte vlastní ROM.

3. Jak mohu vynutit aplikaci k instalaci na Android?
Chcete -li přeinstalovat aplikace nebo zapněte aplikace na Android, otevřete obchod Google Play, klepněte na ikonu profilu vpravo, vyberte Správa aplikací a zařízení a poté vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo zapnout. Pokud aplikace není nainstalována, klepněte na nainstalované nebo nainstalovány nahoře.

4. Co dělat, když aplikace již není kompatibilní s vaším zařízením?
K opravit chybu „Tato aplikace již není kompatibilní s zařízením“:
– Vymažte mezipaměť a data pro obchod Google Play, služby Google Play a Správce stahování
– Aktualizujte svou verzi Android
– Stáhněte si starší verzi aplikace
– Kontaktujte vývojáře aplikace
– Použijte novější zařízení.

5. Proč, když se pokusím stáhnout aplikaci, říká, že není kompatibilní?
To by mohlo být způsobeno tím, že vaše zařízení používá zastaralý software, aplikace je navržena pro nejnovější software nebo aplikace již nepodporuje zastaralý software. Pokud došlo k aktualizaci softwaru, váš aktuální software již nemusí být kompatibilní s aplikací.

6. Jak mohu změnit verzi zařízení?
Získání aktualizací zabezpečení a aktualizace systému Google Play:
– Otevřete aplikaci Nastavení zařízení
– Klepněte na zabezpečení
– Zkontrolujte jakoukoli dostupnou aktualizaci klepnutím na kontrolu zabezpečení Google nebo aktualizaci systému Google Play. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

7. Jak nainstaluji nekompatibilní aplikace na Android?
Zde je několik způsobů, jak nainstalovat nekompatibilní aplikace na Android bez zakořenění:
– Pomocí programu VPN nainstalujte aplikace omezené země
– Stáhněte a nainstalujte přímo soubory APK
– K instalaci nekompatibilních aplikací použijte alternativu Store Play Store Alternative
– Upgradujte svůj operační systém Android.

Otázky

  1. Jak mohu donutit aplikaci, aby byla kompatibilní?
    Chcete -li přinutit aplikaci, která je kompatibilní, přejděte na Nastavení> Systém> Advanced> Možnosti vývojáře> Změny kompatibility aplikace a vyberte aplikaci ze seznamu tak, aby přepnula požadovanou změnu.
  2. Jaké jsou způsoby, jak opravit vydání „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“ na Androidu?
    Některé způsoby, jak tento problém vyřešit, zahrnují aktualizaci operačního systému Android, vyčištění mezipaměti obchodu Google Play, odinstalaci aktualizací Play Store, vedlejší načtení aplikací z webu a instalace vlastní ROM.
  3. Jak mohu vynutit aplikaci k instalaci na Android?
    Chcete -li přeinstalovat nebo zapnout aplikace na Android, otevřete obchod Google Play, klepněte na ikonu profilu, vyberte Správa aplikací a zařízení a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo zapnout.
  4. Co mám dělat, když aplikace již není kompatibilní s mým zařízením?
    Pokud aplikace již není kompatibilní, zkuste vymazat mezipaměť a data pro Google Play Store, Google Play Services a Správce stahování, aktualizovat vaši verzi Android, stahovat starší verzi aplikace, kontaktujte vývojáře aplikace nebo zvážit použití novějšího zařízení.
  5. Proč se říká „ne kompatibilní“, když se snažím stáhnout aplikaci?
    To by mohlo být způsobeno tím, že vaše zařízení používá zastaralý software, aplikace navržená pro novější software nebo aplikace již nepodporuje zastaralý software.
  6. Jak mohu změnit verzi zařízení?
    Otevřete aplikaci Nastavení zařízení, přejděte do zabezpečení a zkontrolujte aktualizace klepnutím na kontrolu zabezpečení Google nebo aktualizaci systému Google Play. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
  7. Jaké metody mohu použít k instalaci nekompatibilních aplikací na Android?
    Některé metody zahrnují použití programu VPN k instalaci aplikací omezených na země, přímé stahování a instalaci souborů APK, pomocí alternativy skladu Play nebo upgradování operačního systému Android.
  8. Mohu udělat aplikaci kompatibilní s mým zařízením?
    V některých případech můžete udělat aplikaci kompatibilní změnou nastavení kompatibility aplikace v možnostech vývojáře vašeho zařízení.
  9. Co mohu udělat, pokud moje zařízení není kompatibilní s nejnovější verzí aplikace?
    Pokud vaše zařízení není kompatibilní s nejnovější verzí aplikace, můžete zvážit kontaktování vývojáře aplikace o podpoře nebo instalaci starší verze aplikace.
  10. Existují nějaká rizika při instalaci kompatibilních aplikací na Android?
    Instalace kompatibilních aplikací na Android by neměla představovat žádná hlavní rizika, pokud je stáhnete z důvěryhodných zdrojů a udržovat nastavení zabezpečení vašeho zařízení aktuální.
  11. Co když moje zařízení Android neobdrží aktualizace?
    Pokud vaše zařízení Android neobdrží aktualizace, možná budete muset zkontrolovat, zda jsou k dispozici nějaké aktualizace systému tím.
  12. Je možné nainstalovat aplikaci, která není k dispozici v obchodě Google Play?
    Ano, je možné nainstalovat aplikace, které nejsou v obchodě Google Play dostupné, a to pomocí přímého stahování souborů APK nebo pomocí alternativních obchodů s aplikacemi.
  13. Může nainstalovat nekompatibilní aplikaci poškodit mé zařízení?
    Je nepravděpodobné, že by instalace nekompatibilní aplikace způsobila poškození vašeho zařízení, ale může to vést k tomu, že aplikace nefunguje správně nebo nehrozí.
  14. Co mám dělat, když chci použít aplikaci, která je k dispozici pouze v konkrétní zemi?
    Chcete -li použít aplikaci, která je k dispozici pouze v konkrétní zemi, můžete zkusit pomocí programu VPN změnit umístění zařízení a získat přístup k aplikaci z obchodu s hrami této země.
  15. Jak mohu zkontrolovat, zda je aplikace před stahováním kompatibilní s mým zařízením?
    Před stažením aplikace si můžete zkontrolovat její kompatibilitu na stránce aplikace v obchodě Google Play, kde zobrazí podporovaná zařízení a verze Android.

Jak nainstalujete aplikace, které nejsou kompatibilní s vaším zařízením?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit aplikaci, aby byla kompatibilní

Otevřete aplikaci Nastavení zařízení a přejděte do systému > Pokročilý > Vývojářské možnosti > Změny kompatibility aplikace. Vyberte aplikaci ze seznamu. Ze seznamu změn najděte změnu, kterou chcete zapnout nebo vypnout, a klepnout na přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem svého zařízení, není kompatibilní s touto verzí

Top 5 způsobů, jak opravit „vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“ na Androidupdate Android OS.Zkorumpovaná mezipaměť obchodu Google Play.Odinstalovat aktualizace obchodu.SOUTĚZ NASTAVTE APPORTY.Nainstalujte vlastní ROM.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit aplikaci k instalaci na Android

Přeinstalujte aplikace nebo otočte aplikace zpět onon váš telefon nebo tablet Android, Otevřete Google Play Store .Napravo klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Správa aplikací & přístroj. Spravovat.Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo zapnout. Pokud aplikace nemůžete najít, nahoře, klepněte na nainstalované. Není instalován.Klepněte na instalaci nebo povolení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když aplikace již není kompatibilní s vaším zařízením

Jak opravit „Tato aplikace již není kompatibilní s zařízením“ Vymažte mezipaměť a data pro obchod Google Play, služby Google Play a Správce stahování. Co je to, co je vaše verze Android. Co je to odložení starší verze aplikace.Kontaktujte vývojáře aplikace.Použijte novější zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč, když se pokusím stáhnout aplikaci, říká, že není kompatibilní

Může to být způsobeno tím, že vaše zařízení pomocí nyní vyvolaného softwaru. Aplikace může být také velmi nová, a proto je naladěna pouze na nejnovější software. Nebo aplikace jednoduše aktualizovala na delší podporu zastaralého softwaru. Pokud došlo k nové aktualizaci softwaru, váš aktuální software již nemusí být kompatibilní s aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit verzi zařízení

Získejte aktualizace zabezpečení & Systém Google Play Aktualizace aplikace nastavení zařízení.Klepněte na zabezpečení.Zkontrolujte aktualizaci: Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace zabezpečení, klepněte na kontrolu Google Security. Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace systému Google Play, klepněte na aktualizaci systému Google Play.Postupujte podle jakýchkoli kroků na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji nekompatibilní aplikace na Android

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace na Android No RootMethod 01: Pomocí programu VPN nainstalujte aplikace omezené země.Metoda 02: Stáhněte a nainstalujte soubory APK přímo.Metoda 03: K instalaci nekompatibilních aplikací použijte alternativu skladu.Metoda 04: Upgradujte svůj operační systém Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud aplikace není kompatibilní

Jsem zpět každý, kdo můžete být v situaci, kdy vám tyto aplikace z nějakého důvodu říkají, že vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí. Teď se mi to stane každý tak často na některých

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj starý telefon Android na nejnovější verzi

Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace: Otevřete aplikaci Nastavení zařízení.Klepněte na zabezpečení.Zkontrolujte aktualizaci: Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace zabezpečení, klepněte na kontrolu Google Security. Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace systému Google Play, klepněte na aktualizaci systému Google Play.Postupujte podle jakýchkoli kroků na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace na starší zařízení Apple

A přihlaste se se stejným Apple ID, se kterým jste se přihlásili na svém starém iOS. přístroj. Nyní klikněte na kartu Store a prohledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat staré zařízení iOS, a stáhněte si jej na svůj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit aplikaci, která není kompatibilní s iOS

Běžné řešení, pokud aplikace není kompatibilní s aplikacemi kompatibilními s iPadre-stažením.Aktualizujte iPados.Zkuste použít další Apple ID.Zkuste použít starší verzi iTunes.Hledejte podobné kompatibilní aplikace.Kontaktujte vývojáře aplikace.Zkuste stáhnout aplikaci na novějším iPadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když váš telefon říká, že vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí

Zdá se, že se jedná o problém s operačním systémem Android Google. Chcete -li opravit chybovou zprávu „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“, zkuste vymazat mezipaměť obchodu Google Play a poté data. Dále restartujte obchod Google Play a zkuste znovu nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu aktualizovat svou verzi Android

Pokud se vaše zařízení Android nebude aktualizovat, může to mít co do činění s vaším připojením Wi-Fi, baterií, úložným prostorem nebo věkem vašeho zařízení. Mobilní zařízení Android se obvykle aktualizují automaticky, ale aktualizace lze z různých důvodů zpožděny nebo zabráněny z různých důvodů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když se říká, že aplikace není kompatibilní

Tato chyba znamená, že vývojář aplikací nevybral vaše zařízení pro svou aplikaci (z vlastních důvodů). Je také možné, že aplikace není k dispozici ve vašem regionu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejdou tuto aplikaci, není kompatibilní s vaším zařízením

Jak vyřešit tuto chybu na mezipaměti a datech AndroidClear Google Play.Odinstalovat aktualizace obchodu Google Play.Odstraňte mezipaměť a data Framework Google Services.Aktualizujte verzi Android.SOUTORE APP „Nekompatibilní“.Nainstalujte vlastní ROM na zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou některé aplikace nekompatibilní s mým zařízením

Může to být způsobeno tím, že vaše zařízení pomocí nyní vyvolaného softwaru. Aplikace může být také velmi nová, a proto je naladěna pouze na nejnovější software. Nebo aplikace jednoduše aktualizovala na delší podporu zastaralého softwaru. Pokud došlo k nové aktualizaci softwaru, váš aktuální software již nemusí být kompatibilní s aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud není verze Android aktualizována

To zahrnuje telefony Android – Pokud neaktualizujete telefon, můžete se setkat s různými problémy, včetně problémů s výkonem a malwaru. Udržování aktualizace telefonu by mělo být považováno za nezbytné, ale nebude vás chránit před narušením soukromí a veškerým malwarem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nainstalovat novější Android na starší telefon

Můžete nastavit nový telefon Android od nuly a začít čerstvý, pokud chcete, ale proces nastavení Android také umožňuje kopírovat data ze starého telefonu. Pokud je váš starý telefon také Android, můžete obnovit své aplikace, nastavení a další data přímo z tohoto telefonu nebo prostřednictvím zálohy cloudu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít nekompatibilní aplikaci

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace na Android No RootMethod 01: Pomocí programu VPN nainstalujte aplikace omezené země.Metoda 02: Stáhněte a nainstalujte soubory APK přímo.Metoda 03: K instalaci nekompatibilních aplikací použijte alternativu skladu.Metoda 04: Upgradujte svůj operační systém Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když aplikace není kompatibilní s vaším zařízením

Chyba se objeví, když si obchod přehrávání myslí, že vaše zařízení není kompatibilní s aplikací, kterou se snažíte stáhnout. To neznamená, že s zařízením je problém. Tato chyba znamená, že vývojář aplikací nevybral vaše zařízení pro svou aplikaci (z vlastních důvodů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit svůj Android není kompatibilní s touto verzí

Zde je pět nejlepších způsobů, jak opravit „Vaše zařízení není kompatibilní s touto verzí“ na Androidu.Zkontrolujte svou verzi Android.Povolit neznámé zdroje.Vyzkoušejte obchod s aplikacemi třetích stran.Stáhněte si starší verzi aplikace.Zakořeňte zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj starý Android na nejnovější verzi

Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace: Otevřete aplikaci Nastavení zařízení.Klepněte na zabezpečení.Zkontrolujte aktualizaci: Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace zabezpečení, klepněte na kontrolu Google Security. Chcete -li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace systému Google Play, klepněte na aktualizaci systému Google Play.Postupujte podle jakýchkoli kroků na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu stáhnout nekompatibilní aplikace na mém iPhone

A poté klikněte na tlačítko Stáhnout v výzvě. Zpráva. Také ikona cloudu je třeba kliknout ze seznamu nákupů, takže klikněte na aplikaci a poté klikněte na ikonu cloudu, nebo to nemusí. Práce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon neinstaluje žádnou aplikaci

Chyby obchodu Google Play Obvykle obsahují náhodná čísla a jsou generována, když se snažíte stahovat aplikace z obchodu Google Play. Tyto chyby mohou být způsobeny aktualizacemi obchodu Google Play, problémy s mezipaměťovou mezipaměť Google, problémy s uloženými daty Google Play nebo problémy s účtem Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit aktualizaci Androidu na svém starém telefonu

Nejlepší způsob, jak vynutit aktualizaci Androidu, je přejít na nastavení > Aktualizace softwaru > Stáhnout a instalovat. Aktualizace Androidu můžete také vynutit přeinstalováním operačního systému Android pomocí počítače nebo zakořeněním systému Android pro hlubší přizpůsobení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es real el apartamento círculo?
Next Post
Je vyhrazena IP za to pro VPN?