15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co bych měl zkontrolovat před zakoupením čočky?

Shrnutí článku

1. Faktory, které je třeba zvážit při výběru čočky: Při nákupu objektivu fotoaparátu je třeba zvážit několik faktorů, jako je ohnisková vzdálenost, velikost clony, typ senzoru, stabilizace obrazu a zaostření.

2. Faktory, které je třeba zvážit při výběru objektivu: Čtyři hlavní faktory, které je třeba zvážit před zakoupením čočky, jsou clona, ​​ohnisková vzdálenost, typ montáže čoček a redukce vibrací a automatické zaostření.

3. Výběr správné čočky: Pokud je váš subjekt blízko, doporučuje se čočka mezi 24-70 mm. Clona také hraje klíčovou roli s objektivy široké apertury (f/2.8 nebo širší) je lepší pro slabé světlo a poskytuje skvělý efekt bokeh.

4. Inspekce použitých čoček: Při kontrole použitých čoček je připojte k tělu fotoaparátu a zkontrolujte, zda nedojde k poškození vláken, které přijímají filtry.

5. Vysoce kvalitní čočky: Vysoce kvalitní čočky mají obvykle větší clonu, což umožňuje projít více světla na senzor. Rychlejší čočky jsou skvělé pro zachycení sportovních akcí a volně žijících živočichů.

6. Nejlepší ohnisková vzdálenost pro začátečníka: Pro fotografy pro začátečníky je doporučená možnost široká 35mm objektiv. Ohniskové délky mezi 24 mm a 16 mm jsou také vhodné pro širokoúhlé záběry.

7. Typy očních čoček: Tři typy čoček brýlí jsou konkávní čočky (nejtenčí ve středu), konvexní čočky (nejsilnější ve středu) a válcové čočky (zakřivení více v jednom směru).

8. Rozdíl v kvalitě čoček brýlí: Různé materiály objektivu mají různé optické vlastnosti, jako je index lomu, specifická hmotnost a číslo Abbe.

Otázky a odpovědi:

1. Jaké faktory by měly být zváženy při nákupu objektivu fotoaparátu?

Při nákupu objektivu fotoaparátu je důležité zvážit faktory, jako je ohnisková vzdálenost, velikost clony, typ senzoru, stabilizace obrazu a zaostření.

2. Jaké jsou čtyři hlavní faktory, které je třeba zvážit při výběru čočky?

Čtyři hlavní faktory, které je třeba zvážit při výběru čočky, jsou clona, ​​ohnisková vzdálenost, typ montáže čoček a redukce vibrací a automatické zaostření.

3. Co bych měl hledat při výběru správného objektivu?

Pokud je váš předmět blízko, hledejte objektiv mezi 24-70 mm. Zvažte také velikost clony, protože širší otvory jsou lepší pro slabé světlo a poskytují skvělý bokeh efekt.

4. Jak mohu zkontrolovat použité čočky?

Při kontrole použitých čoček je připojte k tělu fotoaparátu a zkontrolujte, zda nedojde k poškození vláken, které přijímají filtry.

5. Co dělá čočku vysokou kvalitou?

Vysoce kvalitní čočky mají často větší clonu, což umožňuje projít více světla na senzor. Rychlejší čočky jsou zvláště užitečné pro zachycení sportovních akcí a volně žijících živočichů.

6. Jaká je nejlepší ohnisková vzdálenost pro fotografa pro začátečníky?

Pro fotografy pro začátečníky je skvělá volba široká 35mm objektiv. Ohniskové délky mezi 24 mm a 16 mm jsou také vhodné pro širokoúhlé záběry.

7. Jaké jsou různé typy čoček brýlí?

Různé typy čoček brýlí zahrnují konkávní čočky (nejtenčí ve středu), konvexní čočky (nejsilnější ve středu) a válcové čočky (zakřivení více v jednom směru).

8. Existuje rozdíl v kvalitě čoček brýlí?

Ano, různé materiály čočky se mohou lišit z hlediska jejich indexu lomu, specifické hmotnosti a čísla Abbe, z nichž všechny ovlivňují optické vlastnosti.

Co bych měl zkontrolovat před zakoupením čočky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 faktory, které je třeba zvážit při výběru čočky

Věci, které je třeba zvážit při nákupu objektivu fotoaparátu. Při nákupu jakékoli kamery budete muset zvážit řadu faktorů – ohnisková vzdálenost, velikost otvorů, typ senzoru, stabilizace obrazu a zaostření.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké čtyři faktory by měly být zváženy při výběru čočky

Čtyři hlavní věci, které musíte zvážit (počínaje nejvyšším důležitým faktorem) před nákupem objektivu jsou clony, ohnisková vzdálenost, typ montáže čočky a konečně, redukce vibrací a automatické zaostření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat správnou čočku

Pokud je váš předmět blízko, najděte čočku mezi 24-70 mm. Clona – Jak široká se objektiv otevírá. Objektivy širokého apertury (f/2.8 nebo širší) jsou lepší pro slabé světlo a mohou dát vašim záběrům skvělý bokeh efekt, zatímco úzké otvory (f/11 a užší) jsou nejlepší pro širokoúhlé záběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak kontrolujete použité čočky

Na tělo fotoaparátu ke kontrole. To. Zkontrolujte vlákna. Vlákna na konci objektivu často mohou být poškozena vlákna na konci objektivu. Tento druh poškození je něco, čemu se budete chtít vyhnout, pokud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá čočku vysokou kvalitou

Čočky lepší kvality mají tendenci mít větší clonu, což umožňuje projít více světla ke senzoru. Velikost clony se měří jako F-Stop. Matoucí, čím větší je maximální clona čočky, tím menší je F-Stop. Rychlejší čočky jsou klíčem k zachycení sportovních akcí a volně žijících živočichů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší ohnisková vzdálenost pro začátečníky

Pokud jste fotografem začátečník nebo chcete první objektiv pro kameru, je moudré jít s širokou 35mm objektivem. Pokud chcete něco extra širokého, jakákoli čočka mezi 24 mm do 16 mm je skvělá volba. Ohniskové délky pod 16 mm jsou považovány za velmi široké úhly. Nejoblíbenější rozsah širokého úhlu zoomu je 16-35 mm.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 typy očních čoček

Jaké jsou různé typy čoček čoček brýlí. Ty jsou nejtenčí ve středu.Konvexní čočky. Tyto čočky jsou ve středu nejsilnější, jako je zvětšovací sklo.Válcové čočky. Tyto křivky více v jednom směru než v druhém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje rozdíl v kvalitě čoček brýlí

Některé materiály čoček mají lepší optické vlastnosti než jiné. Materiály se mohou lišit v indexu lomu, specifické hmotnosti, číslo Abbe (omezení) atd. Tyto variabilní vlastnosti mohou způsobit, že čočky se liší v optické aberaci, hmotnosti nebo dokonce vytvořit čočku silnější nebo tenčí než jiný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné koupit použitý objektiv

Někdy se cítil v pokušení koupit použitý objektiv, ale vybral jste se, protože jste se báli, že byste se mohli dostat scammed, nebo možná jste přemýšleli, jestli je v pořádku koupit použité objektivy kamery vůbec (je lepší vždy koupit čočky nové) Dobrou zprávou je, že je to tak Je naprosto v pořádku koupit použité objektivy fotoaparátu!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je váš objektiv decentovaný

Pokud jasně a důsledně vidíte stejný roh nebo rohy, které vypadají horší než ostatní, váš objektiv je s největší pravděpodobností slušen. Všechny čočky jsou opět do jisté míry slušné. Nebojte se o odeslání zpět čočky, pokud není rozmazání tak špatné, že to způsobí problémy s vaší prací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat drahé čočky mění

Levnější čočky vám poskytnou jasnost vidění, které potřebujete, ale dražší vám poskytnou výraznější pár brýlí, s osobními funkcemi. Přizpůsobené funkce, jako je barva čočky, antireflexní povlak, odolný proti poškrábání, polarizovaný, fotochromický atd. jsou součásti vyšší ceny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou drahé čočky lepší

Čočky spotřebitelské třídy jsou většinou sestaveny stroji a jsou složeny z levnějších/dolních, plastových a hliníkových částí. Profesionální čočky, na druhé straně, jsou často ručně sestavené a pouze nejlepší komponenty (většinou mosaz/kov) skončí uvnitř čoček.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká ohnisková vzdálenost je nejatraktivnější

Většina fotografů má tendenci používat mírný teleobjektiv – 70 mm až 200 mm – jak tento rozsah obecně produkuje nejvíce lichotivější úhel pohledu pro většinu lidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč 35 mm je nejlepší ohnisková vzdálenost

Objektivy 35 mm mohou umožnit blíže zaostřovací vzdálenosti a spárované s širším zorným polem, celkově poskytují hlubší hloubku pole. Hloubka pole označuje nastavenou vzdálenost mezi nejbližšími a nejvzdálenějšími objekty na fotografii, která se jeví přijatelně ostrý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ čočky brýlí je nejlepší

Polykarbonátové čočky jsou nejodolnější a nejvíce odolné čočky, které nabízíme, a přicházejí se 100% UVS-ochrannou povlakem. Pokud hledáte brýle pro děti nebo máte sklon trávit čas venku, důrazně doporučujeme polykarbonátové čočky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda jsou brýle kvalitní

Známky dobře se vyskytly dvojici kvality cílových cílů na předpis. Prémiové brýle jsou podobné špičkovým šperkům nebo hodinky.Skutečné nýtové závěsy. Závěs je jedinou pohyblivou součástí párů brýlí.Pozornost na detaily.Nejjasnější čočky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj objektiv z druhé ruky dobrý

To. Začněme tedy poměrně zřejmým vizuálně kontrolou první věci, kterou obvykle hledám. Dělá

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží opravdu na kvalitě čoček

Čočky a ostrost fotoaparátu jsou také důležitými faktory pro pochopení ostrosti ve fotografii. Pokud si objektiv, který si vyberete, není dostatečně ostrý, konečný obrázek nemusí být tak ostrý, jak by mohl být, a možná nevytěžíte maximum z megapixelů fotoaparátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje decentovanou čočku

Decelentovaná čočka obsahuje jeden nebo více prvků optických čoček, které jsou buď přemístěny nebo nakloněny z hlavní osy čočky. Takové posun nebo nakládání prvků čočky může potenciálně vést k rozmazání / měkkosti částí obrazu kvůli divergenci světelných paprsků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda má váš objektiv plíseň

Může to vypadat jako malá webová skvrna nebo skvrny uvnitř objektivu. Pokud se neléčí, houba může trvale snižovat výkon Len a způsobit, že vaše obrázky vypadají nejasné nebo mlhavé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to čočky prémiových brýlí

Levnější čočky vám poskytnou jasnost vidění, které potřebujete, ale dražší vám poskytnou výraznější pár brýlí, s osobními funkcemi. Přizpůsobené funkce, jako je barva čočky, antireflexní povlak, odolný proti poškrábání, polarizovaný, fotochromický atd. jsou součásti vyšší ceny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá čočku lepší než jiný

Čočky lepší kvality mají tendenci mít větší clonu, což umožňuje projít více světla ke senzoru. Velikost clony se měří jako F-Stop. Matoucí, čím větší je maximální clona čočky, tím menší je F-Stop. Rychlejší čočky jsou klíčem k zachycení sportovních akcí a volně žijících živočichů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje rozdíl v kvalitě čoček

Některé materiály čoček mají lepší optické vlastnosti než jiné. Materiály se mohou lišit v indexu lomu, specifické hmotnosti, číslo Abbe (omezení) atd. Tyto variabilní vlastnosti mohou způsobit, že čočky se liší v optické aberaci, hmotnosti nebo dokonce vytvořit čočku silnější nebo tenčí než jiný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší objektiv 50 mm nebo 85 mm

50 mm produkuje méně rozostření na pozadí, takže váš předmět není tak izolován od pozadí. 85 mm je dražší než 50 mm a má lepší ostrost, rychlost automatického zaostření a chromatickou kontrolu aberace. Pokud jste za tyto funkce ochotni zaplatit navíc, pak to určitě stojí za to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká ohnisková vzdálenost vypadá nejvíce přirozeně

Standardní široký úhel (ohnisková vzdálenost 24 mm až 35 mm): Menší ohniskové délky a širší úhel mohou zkreslit obrazy. S objektivem této velikosti je zkreslení minimální a obraz se zdá být přirozenější.

[/WPRemark]

Previous Post
Quien creó virus?
Next Post
Je kruhový byt skutečný?