15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Zapadne ochránce skleněné obrazovky pod Otterbox?

Shrnutí článku

1. Můžete použít Otterbox s chráničem obrazovky?
Ano, případy OTTERBOX, chrániče obrazovky a napájecí příslušenství, které plynule spolupracují, aby poskytovaly celkovou ochranu zařízení.

2. Mohu použít temperované sklo s Otterbox?
Ano, můžete společně používat temperované sklo i Otterbox.

3. Bude chránit obrazovku Zagg s obráncem Otterbox?
Ano, ochránce obrazovky Zagg bude fungovat s obráncem Otterbox.

4. Jaký ochránce obrazovky funguje s Otterbox Defender Pro?
Protektor obrazovky Magglass, speciálně navržený pro iPhone 13 Pro Max, se perfektně hodí do pouzdra obránce Otterbox (pouze temperované sklo – případ není zahrnut).

5. Proč neexistuje žádný chránič obrazovky pro Otterbox?
Případy otterboxu již nepřicházejí s chrániči obrazovky. Tato změna v designu byla provedena, protože plastové ochránci se snadno poškrábají a způsobili, že telefon vypadal levně.

6. Proč se Otterbox zbavil chráničů obrazovky?
Otterbox se zastavil zahrnující chrániče obrazovky s jejich případy kvůli rostoucí popularitě „samoléčivých“ ochranných obrazovek před statickými verzemi, které používali k poskytování. Tyto filmové chrániče mají lepší trvanlivost a neohrožují citlivost obrazovky.

7. Potřebujete chránič případu i obrazovky?
Mít ochránce pouzdra i obrazovky poskytuje lepší ochranu pro váš iPhone a snižuje riziko nákladných oprav nebo výměn obrazovky v případě náhodných kapek. Pokud se případ nebo ochránce obrazovky poškodí, můžete je vyměnit jednotlivě.

8. Proč na obránce Otterboxu není žádný chránič obrazovky?
Nové případy obránce Otterboxu nemají vestavěné chrániče obrazovky, aby zajistily útulné přizpůsobení bez jakékoli mezery mezi případem a skutečnou obrazovkou.

9. Proč již případy Otterboxu již nemají chrániče obrazovky?
Rozhodnutí odstranit vestavěné chrániče obrazovky před případy Otterbox bylo ovlivněno zvyšující se popularitou „samoléčení“ ochránců filmu a průzkumem trhu, což odhaluje, že mnoho lidí preferovalo tyto externí možnosti. Vnímání bylo také faktorem, protože někteří uživatelé věřili, že vestavěné chrániče snížily citlivost obrazovky.

Otázky a podrobné odpovědi

1. Můžete použít Otterbox s chráničem obrazovky?
Ano, případy Otterboxu, chrániče obrazovky a napájecí příslušenství jsou navrženy tak, aby bez problémů spolupracovaly a poskytovaly komplexní ochranu zařízení. Použitím pouzdra Otterbox i chrániče obrazovky můžete zajistit maximální bezpečnost pro zařízení.

2. Mohu použít temperované sklo s Otterbox?
Rozhodně! Pouzdra na OTTERBOX jsou kompatibilní s chráněnými obrazovkami temperovaného skla. Kombinace pouzdra Otterboxu a temperovaného skla poskytuje zvýšenou ochranu před poškrábáním, kapkami a dalším potenciálním poškozením vaší obrazovky.

3. Bude chránit obrazovku Zagg s obráncem Otterbox?
Ano, ochránce obrazovky Zagg je kompatibilní s obráncem Otterbox. Zagg produkuje vysoce kvalitní chrániče obrazovky, které perfektně zapadají do případů obránce Otterboxu a zajišťují úplnou ochranu zařízení.

4. Jaký ochránce obrazovky se doporučuje pro použití s ​​Otterbox Defender Pro?
Protektor obrazovky Magglass je vysoce doporučen pro použití s ​​Otterbox Defender Pro. Tento temperovaný skleněný ochránce, speciálně navržený pro iPhone 13 Pro Max.

5. Proč už Otterbox neposkytuje chrániče obrazovky?
Otterbox se rozhodl přestat přestat včetně chráničů obrazovky s jejich případy z několika důvodů. Nejprve zjistili, že chrániče plastů poskytovaných v dřívějších případech byly náchylné k snadno poškrábání, což zhoršilo celkový vzhled a kvalitu zařízení. Výzkum trhu navíc ukázal významný posun přednost před „samoléčivým“ ochránci filmu, které nabízejí lepší trvanlivost a neovlivňují citlivost na dotyk.

6. Proč Otterbox přestal poskytovat chrániče obrazovky svými případy?
Snížení popularity vestavěných ochránců obrazovky lze připsat vzestupu „samolékažlivých“ ochranných obrazovek. Tyto chrániče filmu mají funkce, jako je odpor škrábanců a schopnost opravit drobné škrábance v průběhu času, což z nich činí preferovanou volbu pro mnoho uživatelů. Otterbox tento trend rozpoznal a podle toho upravil nabídku produktů, aby vyhovoval požadavkům zákazníka.

7. Musím použít případ i ochránce obrazovky?
Ano, vysoce se doporučuje použití případu i ochránce obrazovky. Kombinace poskytuje optimální ochranu před kapkami, dopady a poškrábání. Zatímco případ chrání tělo vašeho zařízení, chránič obrazovky zajišťuje bezpečnost displeje. V případě jakéhokoli poškození můžete snadno vyměnit pouzdro nebo chránič obrazovky bez ovlivnění druhého.

8. Proč Otterbox Defender obsahuje vestavěný ochránce obrazovky?
Nový design případů obránce Otterboxu vynechá vestavěný chránič obrazovky, aby se zajistilo pevné a bez mezery mezi pouzdrem a obrazovkou. Toto útulné přizpůsobení pomáhá zabránit prachu, nečistotám nebo jiným zbytkům, aby se zachytil, což zajišťuje lepší celkovou ochranu zařízení.

9. Co vedlo k rozhodnutí Otterboxu odstranit chrániče obrazovky před jejich případy?
Otterbox učinil vědomé rozhodnutí přizpůsobit se měnícím se preferencím trhu a pokroku v technologii chráněné obrazovky. Zpětná vazba od zákazníků a průzkum trhu odhalila, že uživatelé upřednostňovali flexibilitu výběru vlastního ochránce obrazovky a měli obavy z vestavěných ochránců ovlivňujících dotykovou citlivost. Posun směrem k „samoléčení“ filmové obrazovce, které poskytují zlepšenou trvanlivost a jasnost, dále ovlivnily rozhodnutí Otterbox zaměřit se na nabídnutí kompatibilních případů, aby se zlepšila uživatelská zkušenost.

Zapadne ochránce skleněné obrazovky pod Otterbox?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Otterbox s chráničem obrazovky

Pouzdra na OTTERBOX, chrániče obrazovky a napájecí příslušenství spolupracují na poskytování celkové ochrany zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít temperované sklo s Otterbox

Ano, můžete oba použít!
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude chránit obrazovku Zagg s obráncem Otterbox

Ano, bude to fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký ochránce obrazovky funguje s Otterbox Defender Pro

Protektor obrazovky Magglass, Fits Otterbox Defender Case – iPhone 13 Pro Max (pouze Tempered Glass – pouzdro není zahrnuto)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neexistuje žádný chránič obrazovky pro Otterbox

Případy otterboxu už nepřicházejí s chrániči obrazovky. Zjistili, že design, aby telefon vypadal levně a plastový ochránce se snadno poškrábal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Otterbox zbavil ochránce obrazovky

Proč OtterBox přestal dávat chrániče obrazovky se svými případy zvýšením popularity filmových chráničů typu „samoléčení“ před statickými verzemi, které zahrnuly u starších případů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete ochránce pouzdra i obrazovky

S ochráncem pouzdra a obrazovky je váš iPhone mnohem lépe chráněn, pokud jej omylem upustíte. To znamená, že je mnohem méně pravděpodobné, že budete muset zaplatit za nákladnou opravu nebo výměnu obrazovky. Ve většině případů budete pravděpodobně muset nahradit pouze ochránce pouzdra nebo obrazovky, pokud budou poškozeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč na obránce Otterboxu není žádný chránič obrazovky

Nové případy Otterboxu nemají chránič obrazovky, které zajistí útulné přizpůsobení a žádná mezera mezi případem s ochráncem a skutečnou obrazovkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč již případy Otterboxu již nemají chrániče obrazovky

Zvýšení popularity ochránců filmu „Self Healing“ ve statických verzích, které používali u starších případů. Výzkum trhu ukazující, že lidé nechtěli postavit v chráničích obrazovky, protože mají vnímání snižování citlivosti samotné obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Otterbox nahradit můj ochránce obrazovky

Náš robustní záruční program Limited Lifetime již pokrývá váš chránič obrazovky a obrazovky a program Otterbox Protection rozšiřuje tuto ochranu na obrazovku vašeho zařízení také."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji chránič obrazovky se symetrií Otterbox

Naproti tomu symetrie Otterbox má super-reagující kryty tlačítek a nemá kryty obrazovky nebo portů, které tlumí můj uživatelský zážitek. Nakonec se tyto dva případy telefonu spojují na místo nejlepší celkové funkce, protože dobře fungují na opačných koncích spektra od sebe navzájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych nejprve získat chránič obrazovky nebo pouzdro

Pokud byste měli jít s jedním příslušenstvím, je případ důležitější než ochránce obrazovky vzhledem k dosahu případu přes více částí telefonu. “Určitě bychom doporučili případ před ochráncem obrazovky,” řekl Nick Guy, recenzent mobilního příslušenství pro Wirecutter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nejprve dáte ochránce pouzdra nebo obrazovky

Doporučujeme, aby byl ochránce obrazovky aplikováno, když je případ na zařízení, aby se zajistilo, že chránič obrazovky je přesně vystředěn a zarovnán pro správnou instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší mít případ s ochráncem obrazovky

Pokud chcete ochranu dopadu, získejte případ

Tyto filmy vám pomohou vyhnout se poškrábání a poskytnout určitou ochranu dopadu, ale pokud se obáváte, že jste upustili telefon, získejte případ. Ochranství obrazovky nebude chránit zadní část telefonu, okrajů nebo dokonce rohy obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Otterbox odstranil ochránce obrazovky

Případy otterboxu už nepřicházejí s chrániči obrazovky. Zjistili, že design, aby telefon vypadal levně a plastový ochránce se snadno poškrábal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Otterbox nemá ochránce obrazovky

Prosím zkuste to znovu později. Nové případy Otterboxu nemají chránič obrazovky, které zajistí útulné přizpůsobení a žádná mezera mezi případem s ochráncem a skutečnou obrazovkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji ochránce pouzdra i obrazovky

S ochráncem pouzdra a obrazovky je váš iPhone mnohem lépe chráněn, pokud jej omylem upustíte. To znamená, že je mnohem méně pravděpodobné, že budete muset zaplatit za nákladnou opravu nebo výměnu obrazovky. Ve většině případů budete pravděpodobně muset nahradit pouze ochránce pouzdra nebo obrazovky, pokud budou poškozeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší získat telefon s telefonem s chráničem obrazovky

Pokud chcete ochranu dopadu, získejte případ

Tyto filmy vám pomohou vyhnout se poškrábání a poskytnout určitou ochranu dopadu, ale pokud se obáváte, že jste upustili telefon, získejte případ. Ochranství obrazovky nebude chránit zadní část telefonu, okrajů nebo dokonce rohy obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bych měl čekat, až se po nasazení na ochránce obrazovky uvedu

Nakonec držíte chránič obrazovky jedním prstem, opatrně odloupněte z filmu Label 4, abyste odhalili povrch TPU. Doporučujeme čekat minutu nebo dvě, než se vrátíte zpět, aby se to mohlo opravdu držet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ pouzdra telefonu je nejlepší pro ochranu obrazovky

Polykarbonátové případy

Tvrdé pouzdro nabídne přidanou ochranu do zranitelných rohů, okrajů a zadní části telefonu. Kromě jasných tvrdých případů také nabízíme plně vytištěné a přizpůsobitelné pouzdra na polykarbonát v poutavém matném nebo lesklém povrchu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Otterbox nahradit můj ochránce obrazovky

Náš robustní záruční program Limited Lifetime již pokrývá váš chránič obrazovky a obrazovky a program Otterbox Protection rozšiřuje tuto ochranu na obrazovku vašeho zařízení také."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Otterbox nemá ochránce obrazovky

Prosím zkuste to znovu později. Nové případy Otterboxu nemají chránič obrazovky, které zajistí útulné přizpůsobení a žádná mezera mezi případem s ochráncem a skutečnou obrazovkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lépe temperované sklo nebo ochránce obrazovky

Trvanlivost – chránič obrazovky vs temperované sklo

Tvrdené sklo je vždy robustnější a odolnější než plastové. Plastové chrániče se snadno poškrábají a jsou kolem 0.1 mm, zatímco chrániče skla jsou obecně 0.3-0.5 mm v tloušťce. Chrániče obrazovky mohou chránit váš smartphone až do limitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou chrániče obrazovky na skleněné telefony lepší

Chrániče obrazovky s temperovaným sklem dělají lépe proti kapkám a poškrábání než plastové. Plus některé značky nabízejí přidané funkce, včetně technologie Antiglare a ochrany osobních údajů. Hlavní nevýhodou ochránce je silnější, takže si to všimnete na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody chráněných ochranných sklonů temperamentu

Nevýhody temperovaného skla

Ačkoli je to mnohem silnější než konvenční sklo, když se zmizelo skvrny, úplně se to rozbije. To vám ponechává ještě zranitelnější vůči nucenému vstupu, protože zločinci jsou tak snadno schopni získat přístup poškozením pouze jednoho kusu skla jen.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el mejor servicio de informes de crédito??
Next Post
Jak nastavím svou tiskárnu Canon, abych bezdrátově tiskl?