15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Surround lyd MP3 sofa fra Natuzzi

Surround sound - MP3 sofa fra Natuzzi

Du tror, ​​du har set moderne og futuristiske møbler. Tænk over det. Hvor mange gange har du hørt om møbler, der spiller musik? Det lyder dog som en kliché det moderne design gik ud over fantasi og teknologi. Så undre dig ikke. Det er det, der sker, når du kombinerer de to – et sandt kunstværk. Moderne interiør er vigtigt for at skabe et personligt og funktionelt rum. Hver detalje er vigtig for boligmiljøet i dit hus, kontor eller boligareal.

moderne sofa design – fantasi og teknologi

Surround Sound - MP3 sofa fra Natuzzi - iphone

Innovative ideer skaber et nyt look. Benyt lejligheden til at bo i et hyggeligt rum. Forandring er altid et tegn på fremskridt og skridt fremad i fremtiden. Den nye Surround lyd MP3 sofa er et eksempel på den modernistiske sans for design. Dens smukke stil bringer innovativ vision til dit hjem. Du kan lytte til din yndlingsmusik og slappe af på denne smarte sofa, der er elegant designet med højttalere og en dockingstation.

Den nye surroundsound MP3 -sofa

Surround sound - MP3 sofa fra Natuzzi

Komfort og stil kombineres korrekt i det modulære bagsæde, hvilket gør afslapning endnu sjovere. Alt du skal gøre er at indlæse dine yndlingsmelodier og tage dig tid til at nyde dem og nyde dine yndlingsmelodier på denne sjove skabelse fra Natuzzi. At Surround sofa fås i en lang række farver, så det er virkelig let at matche dit indretning. Husk – slap af og lyt til musik på samme tid. Du kan gøre det på Natuzzi.

Surround lyd MP3 sofa fra Natuzzi

Surround sound - MP3 sofa fra Natuzzi - hvid

Previous Post
Snehvide spisestue design
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotel med en eksotisk atmosfære