15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít Zigbee bez internetu?

Shrnutí článku: Pracuje domácí asistent bez internetu?

1. Domácí asistent vyžaduje místní síť: Domácí asistent nefunguje bez místní sítě, která spojuje všechna zařízení. Zatímco přístup k internetu není po instalaci nutný, je nutná místní síť.

2. Inteligentní rozbočovače a Wi-Fi: Některé inteligentní domácí rozbočovače, jako je SmartThings Hub, vyžadují přímé připojení k vašemu routeru, zatímco jiné se připojují přes Wi-Fi. Nezapomeňte zkontrolovat kompatibilitu svých inteligentních zařízení s centrem.

3. SmartThings bez internetu: Platforma SmartThings, včetně knoflíků, alarmových senzorů a plánovacích funkcí, může fungovat bez Wi-Fi, jakmile bude nastavena. Může se připojit k různým zařízením Z-Wave a Zigbee.

4. Zařízení IoT a internet: Zařízení IoT nemusí nutně vyžadovat přístup k internetu. Mohou shromažďovat a vyměňovat data, aniž by byli připojeni k internetu.

5. Používání asistenta bez internetu: Chcete -li použít asistenta bez přístupu k internetu, můžete postupovat podle těchto kroků: Otevřete aplikaci Google, klepněte na více> Nastavení> Asistent Google, vyberte kartu Služby, vyberte svou preferovanou hudební aplikaci a zavřete aplikaci Google.

6. Nejlepší offline asistent: Mezi nejlepší offline hlasové asistentky patří Aidelight, Bestee, Lyra Virtual Assistant, Extreme Go, Robin, Jarvis AI Personal Assistant, Ultimate Alexa a Rino.

7. Používání rozbočovače bez routeru: Je možné použít rozbočovač bez routeru, pokud jsou všichni hostitelé na stejné místní síti (LAN). Směrovače nejsou vyžadovány pro komunikaci ve stejné síti.

8. Alexa inteligentní domov bez internetu: Alexa inteligentní domovské funkce se spoléhá na Wi-Fi. Bez Wi-Fi nebudou funkce Alexa fungovat v prostředí inteligentního domu.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka: Pracuje domácí asistent bez internetu?
  2. Odpověď: Domácí asistent vyžaduje místní síť pro správné fungování, ale přístup k internetu není po instalaci nutný.

  3. Otázka: Dělají inteligentní rozbočovače wi-fi?
  4. Odpověď: Některé inteligentní rozbočovače vyžadují přímé připojení k routeru, zatímco jiné se mohou připojit přes Wi-Fi. Kompatibilita s vašimi inteligentními zařízeními je nezbytná.

  5. Otázka: Mohu používat SmartThings bez internetu?
  6. Odpověď: SmartThings může fungovat bez Wi-Fi, jakmile je nastaveno. Může se připojit k různým zařízením Z-Wave a Zigbee.

  7. Otázka: Může zařízení IoT fungovat bez internetu?
  8. Odpověď: Zařízení IoT mohou shromažďovat a vyměňovat data, aniž by byla připojena k internetu. Přístup k internetu není nutný pro jejich základní funkčnost.

  9. Otázka: Jak mohu použít asistenta bez internetu?
  10. Odpověď: Chcete -li použít asistenta bez internetu, můžete nakonfigurovat nastavení v aplikaci Google a vybrat upřednostňovanou hudební aplikaci pro offline použití.

  11. Otázka: Jaký je nejlepší asistent offline?
  12. Odpověď: Mezi oblíbené aplikace Offline Voice Assistant patří Aidelight, Bestee, Lyra Virtual Assistant, Extreme Go, Robin, Jarvis AI Personal Assistant, Ultimate Alexa a Rino.

  13. Otázka: Můžete použít rozbočovač bez routeru?
  14. Odpověď: Je možné použít rozbočovač bez routeru, pokud jsou všichni hostitelé na stejné místní síti (LAN).

  15. Otázka: Funguje Alexa Smart Home bez internetu?
  16. Odpověď: Alexa Smart Home Functionality se spoléhá na Wi-Fi a bez přístupu k internetu nebudou funkce Alexa fungovat v prostředí inteligentního domácího prostředí.

Mohu použít Zigbee bez internetu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje domácí asistent bez internetu

Domácí asistent nefunguje bez místní sítě, která spojuje vše dohromady. Po instalaci domácího asistenta nepotřebujete přístup k internetu, ale potřebujete místní síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat inteligentní rozbočovače potřebují wi-fi

Připojení: Některé inteligentní domácí rozbočovače vyžadují přímé připojení k routeru, jako je SmartThings Hub, zatímco jiné se připojují nad Wi-Fi. Kompatibilita: Zjistěte, jaké standardy (Zigbee, Z-Wave, Bluetooth, Wi-Fi) vaše inteligentní domácí zařízení a zajistěte, aby je rozbočovač mohl ubytovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít chytré natočení bez internetu

Odpověď zní, že platforma SmartThings zařízení, jako jsou tlačítka, senzory alarmu a funkce, jako je naplánování, může fungovat bez wifi po nastavení. To je silné vzhledem k tomu, že se Samsung může připojit k tolika jiným zařízením Zigbee na trhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zařízení IoT fungovat bez internetu

Internet of Things (IoT) je síť fyzických zařízení, vozidel, domácích spotřebičů a dalších položek zabudovaných elektronikou, softwarem, senzory, akčními členy a připojení, které jim umožňují shromažďovat a komunikovat informace. Tato síťová schopnost nebo výměna dat nevyžaduje internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít asistenta bez internetu

Jak používat ‘OK, Google’ pro přehrávání hudby při offlineopenu aplikace Google a poté klepněte na více > Nastavení > Asistent Google.Klepněte na kartu Služby a poté vyberte hudbu.Vyberte svou upřednostňovanou hudební aplikaci kliknutím na tlačítko kruhového.Zavřete aplikaci Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší offline asistent

Nejlepší offline hlasový asistent Appsaidelight. Aidelight je hlasový asistent, který si přeje každý.Besthee. Bestee bije další offline virtuální asistenty s jeho výkonem.Lyra Virtual Assistant.Extrémní jít.Červenka.Jarvis AI Osobní asistent.Ultimate Alexa.Rino.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít rozbočovač bez routeru

Ano. Pro hostitele na stejném LAN slouží router žádný účel. Směrovače směrují pakety mezi sítí, nikoli ze sítě zpět do stejné sítě. Hostitelé na LAN mohou získat adresování IP ze serveru DHCP, být staticky nakonfigurováni nebo se nakonfigurovat pomocí Link-Local IP adresování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Alexa Smart Home bez internetu

Pokud nemáte doma Wi-Fi, nebo pokud plánujete vyrazit na dovolenou, můžete svou Alexu používat jako zařízení Bluetooth s trochou přípravy. Existují dva způsoby, jak používat Alexa bez Wi-Fi: Použijte mobilní hotspot. Připojte Alexu přes Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může chytráty běžet lokálně

V SmartThings je cokoli, co používáte ovladač okrajů. SmartThings je však stále převážně cloudovým systémem. Architektura předpokládá, že rozbočovač má aktivní připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je chytrý postup vyřazován

Samsung Smartthings není přerušen. Místo vývoje vlastních produktů se Samsung Smartthing rozhodl prokopat své starší produkty a aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad IoT bez internetu

Další příklady systémů internetu věcí, které dobře fungují bez internetu: lampy, které šetří energii tím, že se vypnou, když nikdo není kolem. Police v obchodech, které informují zaměstnance, když jsou prázdné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje MQTT bez internetu

Makléř MQTT nevyžaduje "Internet". Budou (obvykle) vyžadovat síť TCP/IP, ale to může být stejně jednoduché jako jen zásobník TCP/IP na jednom stroji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší offline asistent

Nejlepší offline hlasový asistent Appsaidelight. Aidelight je hlasový asistent, který si přeje každý.Besthee. Bestee bije další offline virtuální asistenty s jeho výkonem.Lyra Virtual Assistant.Extrémní jít.Červenka.Jarvis AI Osobní asistent.Ultimate Alexa.Rino.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nefunguje asistent Google bez internetu

Nemůžete opravdu používat offline asistenta Google, takže musíte zajistit, aby internet fungoval. Snadný způsob, jak zkontrolovat, zda je internet funkční, je plnění jakýchkoli jiných internetových úkolů pomocí stejného zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co můžete dělat s offline s asistentem Google

Aktuální seznam navrhovaných příkazů offline: přehrávat hudbu.Open Gmail (pracuje s jakýmkoli názvem aplikace na zařízení).Zvýšit hlasitost.Zapněte baterku.Zapněte režim letadla.Zapněte Bluetooth.Tlumená obrazovka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím domácí síť bez internetu

Jak nastavit domácí síť bez internetu.Kupte si bezdrátový router pro případ, že jej nemáte.Bezdrátové směrovače přicházejí obvykle se 4 vestavěným přepínačem.Zkontrolujte, zda kabelový uživatel / počítač obdržel IP adresu patřící do výše uvedeného fondu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k zařízení bez routeru

Pokud máte dva počítače, které chcete propojit, ale žádný router, můžete je připojit pomocí crossover kabelu Ethernet nebo vytvořit bezdrátovou síť ad-hoc, pokud mají hardware Wi-Fi. Po připojení na normální síť můžete udělat cokoli, včetně sdílení souborů a tiskáren.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude mě Alexa probudit bez internetu

Zatímco téměř všechna funkce Alexy uteče z Amazonského cloudu a vyžaduje připojení k internetu, vaše alarmy ne. Pokud nastavíte alarm a ztratíte připojení k internetu, váš alarm zhasne. Je to proto, že alarm je uložen lokálně, v každé jednotce Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa pracovat na mobilním hotspotu

Přejděte do nabídky Nastavení v telefonu a vyhledejte hotspot Wi-Fi. Zkopírujte název sítě a heslo hotspot. Otevřete aplikaci Alexa . Vyberte zařízení .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou zařízení Zigbee Local

Ekosystémy vlákna, Zigbee a Z-Wave mohou zpracovat automatizace lokálně, a protože protokoly jsou průmyslové standardy, může jediný router rozbočovače/hranic potenciálně mluvit se zařízeními od mnoha výrobců. Místní zpracování také znamená okamžitou reakci, která by neměla být poddobená.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak SmartThings funguje bez rozbočovače

Aplikaci SmartThings můžete použít bez rozbočovače k ​​ovládání mnoha zařízení prostřednictvím cloudových připojení, včetně kruhových kamer, Philips Hue Lights a Google Nest Thermostats and Cameras.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je náhrada za rozbočovač SmartThings

Aeotec Smart Home Hub

Samsung však již nevyrábí své centra SmartThings, takže pro použití své platformy SmartThings budete potřebovat inteligentní domácí rozbočovač Aeotec, který replikuje všechny stejné funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Samsung Smartthings a Zigbee Hub

Hub SmartThings obsahuje vnitřní rádiové antény Zigbee, aby bezdrátově komunikovala se zařízeními Z-Wave a Zigbee. Hub funguje jako primární řadič pro sítě Z-Wave a Zigbee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje MQTT bez internetu

Makléř MQTT nevyžaduje "Internet". Budou (obvykle) vyžadovat síť TCP/IP, ale to může být stejně jednoduché jako jen zásobník TCP/IP na jednom stroji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme mít systém IoT bez jakékoli brány

Bez bráncích IoT jsou vaše zařízení stále fungují a mohou být ovládána jednotlivě, ale je to spíše potíže a nelze je naprogramovat tak, aby spolupracovaly. Jako centralizovaný rozbočovač poskytuje brána IoT jedno místo, kde jsou data sdělována a z zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reclamo y verifico mi listado de Google??
Next Post
Může někdo říct, jestli jsem se podíval na jejich facebookovou stránku?