15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Havemøbler med et innovativt design

moderne havemøbler - innovativt design

Den polymorfe, kinetiske installation er designet virkelig avanceret. En ny, moderne skammel med et skulpturelt design. Dens kinetiske egenskaber er særligt fascinerende. Designerne beskriver deres skabelse som en installation, der var inspireret af vippegyngen og børnenes legetøj – ‘Slinky’. Så ser dette Havemøbler innovativ og legende på samme tid

Innovative og fleksible havemøbler kan også være bekvemme

Havebænk med en innovativ form

det Havemøbler strukturen følger en dobbeltsidet bænk, der ændrer form flere gange og dermed skaber forskellige siddeflader. Hver del af denne bænk er forbundet til den næste med et indviklet system af drejebolte. Dette forenkler segmenternes lodrette bevægelse. Slutresultatet er en fleksibel form, der ifølge designerne ‘aktiveres af interaktionen med den person, der sidder’.

En moderne installation til din have

innovativt udvendigt design til haven

Dette er ubestridt Havemøbler Meget kompliceret design. Designerne tænkte ikke kun på komfort, men også på sikkerhed – de undersøgte på forhånd ved hjælp af computersimuleringsprogrammer, hvordan bænken ville bøje sig i forskellige siddestillinger. Heldigvis for dig var produktionen af ​​bænken ikke så vanskelig – den var lavet af tømmerlameller. På grund af hullerne mellem de forskellige detaljer er der et samspil mellem lys og skygge – og du har et kunstværk i haven. Dette revolutionerende design er alsidigt og kan installeres i private boliger såvel som i skoler, parker, endda kontorbygninger.

Fra Jaz

ny kinetisk installation til haven

moderne træbænk til haven

Bevægelig havebænk af træ

Previous Post
Snehvide spisestue design
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotel med en eksotisk atmosfære