15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je fialová hvězda na zápase?

je osoba, která vás měla ráda. Můžete klepnout na jejich profil a zobrazit další informace o nich.[Br]
[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, kdo se na váš profil podíval na zápas, bohužel, shodujte.Com neposkytuje funkci, která vám umožní zjistit, kdo si prohlédl váš profil. Od té doby, co jste naposledy zkontrolovali svůj seznam, můžete zjistit, zda jste obdrželi nové zhlédnutí, označená růžovou tečkou vedle fotografie člena.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Můžete skrýt svůj profil na zápase ano, můžete skrýt svůj profil na zápase.com. Když je váš profil skrytý, nebude se zobrazen ve výsledcích vyhledávání. Tato funkce může být užitečná, pokud si chcete dát pauzu, nebo pokud jste se již potkali s někým, koho máte zájem. Skrytí vašeho profilu však může snížit vaše šance na nalezení zápasu, takže je důležité to zvážit před jeho skrytí.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Jak se shoduje s tím, jak se shoduje se stavem aktivity.COM určuje stav aktivity člena na základě jejich použití služby Match. To může zahrnovat přihlášení na web zápasu nebo otevření e -mailových oznámení z zápasu v jejich osobním e -mailovém účtu. Stav aktivity má ukázat, jak aktivně je potenciální zápas využívá službu.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Co je soukromý režim v Match Private Mode, je funkce na zápase.com, který vám umožní zobrazit váš profil pouze jednotlivcům, se kterými jste komunikovali. Když povolíte soukromý režim, ostatní členové uvidí na vašem profilu zprávu, která vás uvidí, zda vás mohou vidět nebo ne. Tato funkce může poskytnout přidanou úroveň soukromí a kontroly nad tím, kdo si může zobrazit váš profil.[/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Jak je super jako práce na zápase, když jste super jako někdo na zápase.com, obdrží oznámení, které naznačuje, že se vám líbilo. Toto oznámení se objeví s jasně modrou zápatí a ikonou hvězd na vašem profilu. Když narazí na váš profil a přejedete doprava, bude to mít za následek okamžitý zápas a zvýšit vaše šance na spojení s někým, koho máte zájem.[/WPRemark]

Nyní pojďme k 15 jedinečným otázkám:

1. Vidíte, kdo se podíval na váš profil na zápase?
Bohužel, zápas.Com neposkytuje funkci, která vám umožní zjistit, kdo si prohlédl váš profil. Od té doby, co jste naposledy zkontrolovali svůj seznam, můžete zjistit, zda jste obdrželi nové zhlédnutí, označená růžovou tečkou vedle fotografie člena.

2. Můžete skrýt svůj profil na zápase?
Ano, můžete skrýt svůj profil na zápase.com. Když je váš profil skrytý, nebude se zobrazen ve výsledcích vyhledávání. Tato funkce může být užitečná, pokud si chcete dát pauzu, nebo pokud jste se již potkali s někým, koho máte zájem. Skrytí vašeho profilu však může snížit vaše šance na nalezení zápasu, takže je důležité to zvážit před jeho skrytí.

3. Jak se shoda určuje status aktivity?
Zápas.COM určuje stav aktivity člena na základě jejich použití služby Match. To může zahrnovat přihlášení na web zápasu nebo otevření e -mailových oznámení z zápasu v jejich osobním e -mailovém účtu. Stav aktivity má ukázat, jak aktivně je potenciální zápas využívá službu.

4. Co je soukromý režim na zápase?
Soukromý režim je funkce na zápase.com, který vám umožní zobrazit váš profil pouze jednotlivcům, se kterými jste komunikovali. Když povolíte soukromý režim, ostatní členové uvidí na vašem profilu zprávu, která vás uvidí, zda vás mohou vidět nebo ne. Tato funkce může poskytnout přidanou úroveň soukromí a kontroly nad tím, kdo si může zobrazit váš profil.

5. Jak na zápase pracuje super jako?
Když jste na zápase super jako někoho.com, obdrží oznámení, které naznačuje, že se vám líbilo. Toto oznámení se objeví s jasně modrou zápatí a ikonou hvězd na vašem profilu. Když narazí na váš profil a přejedete doprava, bude to mít za následek okamžitý zápas a zvýšit vaše šance na spojení s někým, koho máte zájem.

6. Jak můžete zjistit, zda jste byli na zápase velmi rádi?
Pokud se vám na zápase vážně líbilo.com, profil osoby se objeví s ikonou jasně modré hvězdy. Můžete klepnout na jejich profil a zobrazit další informace o nich. Pokračujte v přejíždění skrz zásobník karty a nakonec se jejich profil objeví.

7. Co znamená pevný zelený kruh na zápase?
Pevný zelený kruh vedle jména uživatele na zápase.Com naznačuje, že byli online za posledních 45 minut. Ukazuje, že aktivně používají platformu.

8. Co znamená prázdný zelený kruh na zápase?
Prázdný zelený kruh na zápase.com znamená, že uživatel byl poslední online mezi 46 minutami a 24 hodinami. To naznačuje, že byli nedávno aktivní, ale ne za posledních 45 minut.

9. Co znamená prázdný žlutý kruh na zápase?
Prázdný žlutý kruh na zápase.Com naznačuje, že uživatel byl naposledy aktivní mezi 24 a 72 hodinami. To znamená, že nemusí být na platformě tak aktivní jako někdo s pevným zeleným kruhem.

10. Co znamená růžová tečka na zápase?
Růžová tečka vedle fotografie člena na zápase.com znamená nový pohled od posledního zaškrtnutí svého seznamu. Označuje to, že někdo nedávno prohlédl váš profil.

11. Co znamená zelená koruna na zápase?
Zelená koruna na zápase.com je indikátorem stavu aktivity člena. Účelem je ukázat, jak aktivně je potenciální zápas využívat službu Match. Když se člen přihlásí na web Match nebo otevře e -mailová oznámení z zápasu v jejich osobním e -mailovém účtu, lze jejich stav aktivity aktualizovat.

12. Jaký je účel skrytého režimu na zápase.com?
Skrytý režim, také známý jako soukromý režim, na zápase.com vám umožňuje zobrazit váš profil pouze jednotlivcům, se kterými jste komunikovali. Tato funkce poskytuje přidanou úroveň soukromí a kontroly nad tím, kdo si může zobrazit váš profil.

13. Můžete zjistit, kdo vás na zápase měl rád?
Ano, můžete zjistit, kdo vás na zápase měl rád.com. Profil osoby, která se vám líbila, se objeví s obrysem Blue Star. Můžete klepnout na jejich profil a zobrazit další informace o nich.

14. Jak můžete vidět své názory na zápas.com?
Zápas.Com neposkytuje funkci, která vám umožní zobrazit seznam toho, kdo si prohlédl váš profil. Můžete však zjistit, zda jste obdrželi nové zhlédnutí od naposledy, co jste naposledy zkontrolovali svůj seznam hledáním růžové tečky vedle fotografie člena.

15. Jaký je význam modré hvězdy na zápase.com?
Modrá hvězda na zápase.com označuje osobu, která vás měla ráda. Když narazíte na jejich profil, můžete na něj klepnout a zobrazit další informace o nich. Tato funkce pomáhá zdůraznit, že někdo o vás vyjádřil zvláštní zájem.

To uzavírá 15 jedinečných otázek a jejich podrobných odpovědí. Doufám, že to pomůže lépe porozumět různým aspektům zápasu.com.

Jaká je fialová hvězda na zápase?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamenají symboly na zápase com

Například pevný zelený kruh vedle jména uživatele znamená, že byli online během posledních 45 minut. Pokud je zelený kruh prázdný, znamená to, že byly poslední online mezi 46 minutami a 24 hodinami. Prázdný žlutý kruh znamená, že uživatel byl naposledy aktivní mezi 24 a 72 hodinami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá super jako dělat na zápase

Osoba, která se vám líbila, si toho všimne – když se objeví váš profil a rozhodují se o tom, zda přejedete doprava, ukáže se s jasně modrou ikonou hvězd a zdůrazňuje, že se vám super líbilo. A když přejdou přímo na váš super, bude to okamžitý zápas!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená růžový čtverec na zápase

Neexistuje však žádný náznak toho, kolikrát byl profil prohlížen nebo přesný čas, kdy došlo k pohledu. Když máte nějaké nové zhlédnutí, uvidíte růžovou tečku vlevo od fotografie člena. To jen znamená, že je to nový pohled, od té doby, co jste naposledy zkontrolovali seznam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je zelená koruna na zápase

Stav aktivity je určen k tomu, aby členům ukázal, jak aktivně je potenciální zápas využívá službu Match. Stav člena může být aktualizován, když se přihlásí na web zápasu, nebo když otevírají e -mailová oznámení z zápasu ve svém osobním e -mailovém účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je skrytý režim na zápase com

Soukromý režim soukromého režimu je funkce shody, která vám umožní zobrazit váš profil pouze jednotlivcům, se kterými jste komunikovali. Když používáte soukromý režim, uvidíte zprávu „Mohou vás vidět“ nebo „Nevidí vás“ na profilech jiných členů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je skryto na zápase

Pokud je váš profil skrytý, nebude se zobrazen ve výsledku vyhledávání. Vzhledem k tomu, že to snižuje vaše šance na nalezení zápasu, doporučujeme skrýt váš profil, když si uděláte přestávku, nebo jste se setkali s někým, koho máte zájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, jestli se vám líbí

Pokud jste byli informováni o super jako, otevřený Tinder a začněte přejíždět, abyste zjistili, kdo vás má rád. Jejich profil nemusí být první ve vaší zásobníku karty, ale nakonec se objeví s ikonou jasně modré hvězdy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli vás někdo měl rád

Klepněte na profil obklopený modrou hvězdou.

Obrys Blue Star znamená, že se tato osoba super líbila váš profil. Pokud se vám líbí, přejeďte přejeďte doprava a informujte je. Pokud ne, přejeďte přejetím doleva, abyste zamířili svůj profil. Možná nevidíte super jako hned, takže musíte přejít přes svou frontu, dokud ji nenajdete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená hvězda nebo srdce na zápase

Srdce – to znamená, že říkáte "Ano", nebo "Záliba" jejich profil. Můžete také posoudit profilový obrázek, abyste to označili. X – to znamená a "Ne". Můžete také klouzat doleva pro stejnou akci. Hvězda – toto je super přejetí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená červené čtverec na zápase com

Red: Člen v současné době hraje v živé hře. Na jejich avataru uvidíte v pravém dolním dolním čtverci červené čtverec a na jejich profilové stránce uvidíte červené tlačítko, které říká „Přehrávání. „Kliknutím na tlačítko je sledujte! Pokud na avataru hráče není žádná ikona, pak nejsou v současné době online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená modrá hvězda na zápase

Modrá hvězda na Tinder je známá jako Super Like a je to způsob, jak někomu ukázat, že se vám opravdu líbí. Když jste jako někoho super jako někoho, uvidí vedle vašeho jména modrou hvězdu, když přejíždějí jejich zápasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete říct falešný profil na zápase

Co jsou známky falešného profilethey, mají pouze jednu fotografii. Mnoho falešných profilů je nedbale připraveno.Jejich fotografie se zdají být příliš dokonalé.Mají více profilů.Posílají vám odkazy.Mají podezřelý počet spojení.Jejich rozhovory jsou nesoudržné.Nemohou videochat.Jsou slavní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někomu podat zprávu, pokud je váš profil skrytý

Pokud pošlete zprávu jinému členovi, zatímco je váš profil skrytý, tento člen obdrží vaši zprávu jako normální. Budou si moci přečíst vaše zprávy, ale nebudou moci zobrazit vaši profilovou stránku. Místo toho uvidí oznámení, že váš profil není k dispozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik profilů zápasu je falešných

Přibližně 10% online datovacích profilů jsou padělky – sumce a podvodníci, kteří vás chtějí přimět, aby jim dali peníze, zboží nebo sex.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi a super jako na zápase

Rozdíl mezi podobně & Super jako na zápase

Když se vymění vzájemné „lajky“, vyskakovací okno vám dá šanci poslat zprávu a zahájit konverzaci. Ale když jste jako někoho super, váš profil také získá prioritní umístění v jejich doporučených zápasech sekvence.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli vás někdo přehnal

Přejděte přes vaše zápasy.

Až se dostanete k člověku, který vás nadchl, uvidíte žlutou ikonu se dvěma hvězdami spolu s "Nadměrně tě!" na jejich profilu. Stále uvidíte Superswipes, i když jste přejeli doleva na osobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená modrá hvězda, že se vám to líbilo

Modrá hvězda na Tinder je známá jako Super Like a je to způsob, jak někomu ukázat, že se vám opravdu líbí. Když jste jako někoho super jako někoho, uvidí vedle vašeho jména modrou hvězdu, když přejíždějí jejich zápasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je hvězda Match

O této hře

Epic Match Stars je všechna nová hra pro více hráčů, která kombinuje zápas a spojuje hádanky s takovými taktickými bitvami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je skryto na zápase

Pokud je váš profil skrytý, nebude se zobrazen ve výsledku vyhledávání. Vzhledem k tomu, že to snižuje vaše šance na nalezení zápasu, doporučujeme skrýt váš profil, když si uděláte přestávku, nebo jste se setkali s někým, koho máte zájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená modrá bublina na zápase

Na celém webu se objeví modrá řečová bublina, například v seznamu výsledků vyhledávání. Kdykoli uvidíte tuto ikonu, můžete na ni kliknout a odeslat zprávu tomuto členu. Když používáte web Matchtop Match, budete někdy vyzváni k odesílání zpráv členům na vaší stránce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda jste se měli líbit

Pokud jste byli informováni o super jako, otevřený Tinder a začněte přejíždět, abyste zjistili, kdo vás má rád. Jejich profil nemusí být první ve vaší zásobníku karty, ale nakonec se objeví s ikonou jasně modré hvězdy. Jako jejich profil pro okamžitý zápas!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená diamant na zápase

Pokud vás někdo, koho se vám již líbí, má rád zpět, uvidíte dokonce i ikonu zlatého diamantu vedle jejich jména v seznamu zápasů. Tímto způsobem budete jistě vědět, že se jedná o zápas vyrobený v nebi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je většina profilů na zápase falešná

Až 25% až 30% účtů registrovaných na zápase.com za den se snaží zapojit do podvodů, podle FTC. Ze všech typů podvodů v loňském roce romantické podvody překonaly seznam celkových ztrát FTC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje mnoho falešných profilů na zápase

V několika měsících mezi lety 2013 a 2016 více než polovina přípravných zpráv a oblíbených, které spotřebitelé obdrželi. Stovky tisíc spotřebitelů se přihlásily k odběru.com krátce po obdržení komunikace z falešných profilů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá skrytý profil na zápase

Mohou ostatní vidět můj skrytý profil, když skryjete svůj profil, již na webu není viditelný, již se nebude objevovat ve výsledcích vyhledávání a nebude přístupný předchozím připojením na webu.

[/WPRemark]

Previous Post
IE11 todavía es compatible?
Next Post
Kolik stojí druhý kontrola stimulu?