15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebujete účet Google pro televizi YouTube?

Shrnutí článku

YouTube TV: TV YouTube pracuje s přehrávači streamování médií včetně Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku Players & TVS. K dispozici jsou také televizní aplikace YouTube pro chytré televizory a herní konzole.

Účet YouTube bez účtu Google: Ve výchozím nastavení vás, kdykoli se pokusíte přihlásit na YouTube. Nejste však povinni se přihlásit pouze se svou adresou Gmailu. Pokud nepoužíváte Gmail a preferujete jinou e -mailovou službu, můžete jej také použít k vytvoření účtu a přihlášení na YouTube.

Účet Google pro YouTube: Chcete -li se přihlásit na YouTube, budete muset vytvořit účet Google. Účet Google vám umožňuje používat mnoho funkcí YouTube včetně, jako je, přihlásit se, sledovat historii a sledovat historii.

Přihlášení do TV YouTube bez Gmailu: Pokud nemáte účet Google, můžete vytvořit nový. Přejít na www.Youtube.com/gaia_link. Do pole vlevo zadejte uživatelské jméno a heslo na YouTube. Poznámka: Pokud si nepamatujete své staré heslo na YouTube, bohužel pro tyto účty neexistuje žádná možnost obnovy hesla.

Požadavky na televizi YouTube: Chcete -li sledovat televizi YouTube v televizi, musíte nejprve stáhnout aplikaci TV YouTube do inteligentní televize nebo streamovacího zařízení. Pokud TV na YouTube není předinstalována, můžete si aplikaci stáhnout tak, že přejdete do obchodu s aplikacemi ve vaší chytré televizi.

Nevýhodou TV YouTube: S vynikajícím výběrem kanálu, snadno použitelným rozhraním a vynikajícím cloudovým DVR je YouTube TV vynikající náhradou kabelové televize. Nabízí upgrade 20 $ 4k, ale nevýhodou je, že v současné době není moc sledovat.

Oddělení účtu Google od YouTube: Nejprve se odhlásit ze všech vašich účtů Google, včetně YouTube, a poté navštivte stránku www.Youtube.com/my_account_unlink. Dále zadáte uživatelské jméno YouTube.

Účet Google bez Gmailu: Tip: K vytvoření účtu Google nepotřebujete účet Gmail. Místo toho můžete použít svou e-mailovou adresu bez Gmailu. Přejděte na stránku přihlášení k účtu Google a klikněte na Vytvořit účet.

Otázky:

  1. Je k dispozici TV YouTube pouze u Googlu?
  2. TV YouTube pracuje s přehrávači streamování médií včetně Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku Players & TVS. K dispozici jsou také televizní aplikace YouTube pro chytré televizory a herní konzole.

  3. Mohu mít účet YouTube bez účtu Google?
  4. Ve výchozím nastavení vás, kdykoli se pokusíte přihlásit na YouTube. Nejste však povinni se přihlásit pouze se svou adresou Gmailu. Pokud nepoužíváte Gmail a preferujete jinou e -mailovou službu, můžete jej také použít k vytvoření účtu a přihlášení na YouTube.

  5. Proč potřebuji účet Google pro YouTube?
  6. Chcete -li se přihlásit na YouTube, budete muset vytvořit účet Google. Účet Google vám umožňuje používat mnoho funkcí YouTube včetně, jako je, přihlásit se, sledovat historii a sledovat historii.

  7. Jak se přihlásím do televize YouTube bez gmailu?
  8. Pokud nemáte účet Google, můžete vytvořit nový. Přejít na www.Youtube.com/gaia_link. Do pole vlevo zadejte uživatelské jméno a heslo na YouTube. Poznámka: Pokud si nepamatujete své staré heslo na YouTube, bohužel pro tyto účty neexistuje žádná možnost obnovy hesla.

  9. Co je potřeba pro sledování YouTube TV?
  10. Chcete -li sledovat televizi YouTube v televizi, musíte nejprve stáhnout aplikaci TV YouTube do inteligentní televize nebo streamovacího zařízení. Pokud TV na YouTube není předinstalována, můžete si aplikaci stáhnout tak, že přejdete do obchodu s aplikacemi ve vaší chytré televizi.

  11. Jaké jsou nevýhody televize YouTube?
  12. S vynikajícím výběrem kanálu, snadno použitelným rozhraním a vynikajícím cloudovým DVR je YouTube TV vynikající náhradou kabelové televize. Nabízí upgrade 20 $ 4k, ale nevýhodou je, že v současné době není moc sledovat.

  13. Jak mohu oddělit svůj účet Google od YouTube?
  14. Nejprve se odhlásit ze všech vašich účtů Google, včetně YouTube, a poté navštivte stránku www.Youtube.com/my_account_unlink. Dále zadáte uživatelské jméno YouTube.

  15. Mohu mít účet Google bez Gmailu?
  16. Tip: K vytvoření účtu Google nepotřebujete účet Gmail. Místo toho můžete použít svou e-mailovou adresu bez Gmailu. Přejděte na stránku přihlášení k účtu Google a klikněte na Vytvořit účet.

Potřebujete účet Google pro YouTube TV?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je YouTube TV pouze s Google

TV YouTube pracuje s přehrávači streamování médií včetně Google Chromecast, Apple TV, Fire TV a Roku hráči & Televizory. K dispozici jsou také televizní aplikace YouTube pro chytré televizory a herní konzole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít účet YouTube bez účtu Google

Ve výchozím nastavení vás, kdykoli se pokusíte přihlásit na YouTube. Nejste však povinni se přihlásit pouze se svou adresou Gmailu. Pokud nepoužíváte Gmail a preferujete jinou e -mailovou službu, můžete jej také použít k vytvoření účtu a přihlášení na YouTube.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji účet Google pro YouTube

Chcete -li se přihlásit na YouTube, budete muset vytvořit účet Google. Účet Google vám umožňuje používat mnoho funkcí YouTube včetně, jako je, přihlásit se, sledovat historii a sledovat historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlásím do televize YouTube bez gmailu

Pokud nemáte účet Google, můžete vytvořit nový. Přejít na www.Youtube.com/gaia_link. Do pole vlevo zadejte uživatelské jméno a heslo na YouTube. Poznámka: Pokud si nepamatujete své staré heslo na YouTube, bohužel pro tyto účty neexistuje žádná možnost obnovy hesla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je potřeba pro televizi YouTube

Chcete -li sledovat televizi YouTube v televizi, musíte nejprve stáhnout aplikaci TV YouTube do své chytré televize nebo streamování zařízení. Pokud TV na YouTube není předinstalována, můžete si aplikaci stáhnout tak, že přejdete do obchodu s aplikacemi ve vaší chytré televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda TV YouTube

S vynikajícím výběrem kanálu, snadno použitelným rozhraním a vynikajícím Cloud DVR je YouTube TV vynikající náhradou kabelové televize. Nabízí upgrade 20 $ 4k, ale nevýhodou je, že v současné době není moc sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oddělit svůj účet Google od YouTube

První odhlášení ze všech vašich účtů Google To zahrnuje YouTube a poté navštivte stránku www.Youtube.com vpřed Slash My Underscore Account Underscore Unlink Další zadáte uživatelské jméno YouTube

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít účet Google bez Gmailu

Tip: K vytvoření účtu Google nepotřebujete účet Gmail. Místo toho můžete použít svou e-mailovou adresu bez Gmailu. Přejděte na přihlášení účtu Google na stránce. Klikněte na Vytvořit účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký má smysl mít účet Google

Například účet Google vám umožňuje provést následující: Stáhnout a instalovat aplikace na Google Play. Synchronizujte svůj e -mail, kontakty a kalendář pomocí Gmail. Můžete zálohovat, obnovit a přenášet svá data ze starého zařízení do nového zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy YouTube vyžadovalo účet Google

V květnu 2009 jsme začali požadovat, aby byla všechna nová uživatelská jména YouTube poháněna účty Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním Gmail z YouTube TV

YouTube můžete také odstranit přístup k účtu Google Otevřením https: // myaccount.Google.com/oprávnění > Vyberte YouTube v televizi > Odstraňte přístup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je měsíční poplatek pro televizi YouTube

72 $.99/mo.
YouTube TV vs. konkurence

Servis Cena Živé kanály
YouTube TV 72 $.99/mo. 100+
DirecTV Stream 64 $.99–154 $.99/mo. 75–150+
Fubotv 74 $.99–94 $.99/mo. 140–215+
Philo 25 $.00/mo. 70+

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv na YouTube opravdu levnější než kabel

Celkové úspory YouTube TV vs kabelová televize:

Celkem vám půjdete s YouTube TV přes Xfinity ušetří asi 165 $.80 za měsíc. (Plus všechny poplatky a daně, které platíte za Xfinity, ale ne YouTube TV.) V průběhu roku vám YouTube TV ušetří 1 989 $.60 ročně ještě předtím, než se podíváme na poplatky atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraní účet Google Odstranit YouTube

Jako služba Google je YouTube připojen k jiným produktům Google, jako je Gmail. Smazání účtu bude vyžadovat, abyste smazali celý svůj účet Google. To znamená odstranění obsahu napříč službami Google pod určeným názvem účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat svůj účet na YouTube a ponechat si svůj Gmail

Odstranění vašeho účtu Google bude znamenat, že všechny přidružené služby budou smazány, včetně Gmail, poznámek Google, Drive, Fotografie, zkrátka vše. Jakmile jsou data pryč, nemůžete je žádným způsobem obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi účtem Gmail a účtem Google

Pokud používáte Gmail, již máte účet Google. S účtem Google máte přístup k produktům Google zdarma, jako je disk, dokumenty, kalendář a další. Chcete -li se přihlásit k vašemu účtu Google (nebo jakémukoli produktu Google): Přejděte na přihlášení na stránce produktu (pro účty Google je to My Account.Google.com).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji účet Google

Váš účet Google vám poskytuje bezpečné, centrální místo pro ukládání vašich osobních údajů – jako jsou kreditní karty, hesla a kontakty – takže je pro vás vždy k dispozici přes internet, když to potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nemáte účet Google

Pokud nemáte účet Google, ale máte e -mailovou adresu, můžete vytvořit účet Google pomocí této e -mailové adresy. Pokud nemáte e -mailovou adresu, můžete vytvořit ji s Gmail, na účtech https: //.Google.com/registrace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nepoužíváte svůj účet Google

Váš účet Gmail je považován za neaktivní, když jste k němu nepřistupovali déle než 24 měsíců (dva roky). Pokud se váš účet stane neaktivní, můžete ztratit data, která jste uložili v Gmailu, jako jsou zprávy, soubory, obrázky a videa. Přesto neztratíte účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je YouTube a Google to samé

Google získal YouTube v roce 2006, něco přes rok poté, co to začalo. Služby Google a YouTube propojují. Například uživatelé musí vytvořit účet Google, aby se připojili k YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj účet Google

Odstraňte Google nebo jiný účet z aplikace PhoneOpen.Klepněte na hesla a účty.V rámci „účtů“ klepněte na účet, který chcete odstranit.Chcete -li potvrdit, klepněte na Odebrat účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je tv na YouTube tak drahá za měsíc

Jedním z důvodů je, že se zvýšily náklady na obsah. Kanály, které přenáší YouTube TV, se staly dražšími na licenci. Dalším důvodem je to, že YouTube TV přidala více funkcí, jako je streamování 4K a úložiště DVR Cloud. Tyto funkce se přidaly k nákladům na službu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je účet YouTube stejný jako účet Google

K přihlášení na YouTube potřebujete účet Google. Účet Google pracuje na všech produktech Google (jako Gmail, Blogger, Mapy, YouTube a další). Pokud jste se přihlásili k některému z těchto produktů, již máte účet Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je moudré smazat účet Google

Vaše informace lze odcizit nebo prodat. Poznatky lze provést o vaší každodenní činnosti. I když je těžké se rozdělit, odstranění účtu Gmail je nejlepší pro vaše celkové soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je váš účet na YouTube připojen k vašemu účtu Gmail

K přihlášení na YouTube potřebujete účet Google. Účet Google pracuje na všech produktech Google (jako Gmail, Blogger, Mapy, YouTube a další). Pokud jste se přihlásili k některému z těchto produktů, již máte účet Google. Chcete -li se přihlásit, zadejte e -mailovou adresu, kterou jste použili pro tyto produkty.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo descargo ipvanish en mi computadora portátil??
Next Post
Jak dlouho vydrží lednička bez energie?