15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vypnout rodinné funkce v Windows 10?

Na váš účet Microsoft a přejděte na stránku bezpečnosti rodiny. Odtud můžete odstranit sebe nebo své dítě z rodinné skupiny. Upozorňujeme však, že odstranění sebe nebo svého dítěte z rodinné skupiny odstraní všechna omezení a ovládací prvky spojené s rodinným nastavením. Zde je 10 klíčových bodů týkajících se vypnutí rodinného nastavení v systému Windows:

1. Chcete -li vypnout rodinná nastavení v systému Windows, přejděte na stránku Safety Family Safety Microsoft.
2. Klikněte na tři tečky vedle názvu účtu, který chcete odstranit z rodinné skupiny.
3. Z rozbalovací nabídky vyberte „Odebrat z rodinné skupiny“.
4. Potvrďte příkaz klepnutím na „Odebrat“.
5. Pokud se chcete dostat kolem funkcí rodiny Microsoft, může se dítě odstranit z bezpečnosti rodiny přihlášením do svého účtu Microsoft a výběrem „Odebrat se“.
6. Při odstranění se objeví varovná zpráva, v níž se uvádí, že ovládací prvky budou odstraněny, ale budete se moci přihlásit ke všem zařízením, která v současné době používáte.
7. Chcete -li vypnout sdílení rodiny Microsoft, přihlaste se do svého účtu Microsoft a přejděte na stránku sdílení.
8. V části sdílení předplatného vyberte „Stop používat toto sdílené předplatné“.
9. V dialogovém okně potvrzení vyberte „dovolenou“.
10. Pokud chcete trvale vypnout rodinný pohled na Steam, otevřete nabídku nastavení Steam a přejděte na kartu „Family“.
11. Klikněte na „Správa rodinného zobrazení“ a vyberte „Zakázat rodinné zobrazení“ v okně Rodiny View.
12. Chcete -li vypnout rodinná oprávnění na rodinném odkazu, otevřete aplikaci Family Link a vyberte své dítě.
13. Klepněte na „ovládací prvky“ a poté „Zařízení“.
14. Vyberte zařízení vašeho dítěte a přejděte na „Oprávnění k aplikaci“.
15. Přepněte požadované oprávnění na nebo vypněte pod zařízením dítěte.

Nyní se přesuneme k 15 jedinečným otázkám na základě textu:

1. Jak mohu vypnout rodinné nastavení ve Windows?
Můžete vypnout rodinné nastavení v Windows tím, že přejdete na stránku pro bezpečnost rodiny Microsoft a odstraněním účtu z rodinné skupiny.

2. Jak se dostanu kolem funkcí Microsoft Family?
Dítě se může odstranit z rodinné bezpečnosti přihlášením do svého účtu Microsoft a výběrem „Odebrat se“.

3. Jak mohu vypnout sdílení rodiny Microsoft?
Chcete -li vypnout sdílení rodiny Microsoft, přihlaste se do svého účtu Microsoft a přejděte na stránku sdílení. Zvolte „Přestaňte používat toto sdílené předplatné“ a potvrďte kliknutím na „dovolit“.

4. Jak trvale vypnu rodinný pohled na Steam?
Chcete -li trvale vypnout rodinný pohled na Steam, otevřete nabídku nastavení Steam, přejděte na kartu „Family“, klikněte na „Správa rodinného zobrazení“ a v okně rodinného zobrazení vyberte „Zakázat rodinné zobrazení“.

5. Jak mohu vypnout rodinná oprávnění na rodinném spojení?
Chcete -li vypnout rodinná oprávnění na rodinném odkazu, otevřete aplikaci Family Link, vyberte své dítě, klepněte na „ovládací prvky“, přejděte na „zařízení“, vyberte zařízení svého dítěte a zapněte požadované povolení.

6. Jak obejít rodinnou bezpečnost Windows 10?
Chcete -li obejít rodinnou bezpečnost v systému Windows 10, stisknutím tlačítka Windows + R otevřete spuštěné pole, zadejte „netplwiz“ a stiskněte klávesu Enter. Použijte „Přidat..„Tlačítko pro přidání uživatele nebo použijte výchozí uživatele, poté zrušte zaškrtnutí zaškrtnutí„ Uživatelé musí zadat uživatelské jméno a heslo pro použití tohoto počítače “a klikněte na Použít.

7. Jak deaktivovat rodičovské kontroly na Windows 10 bez administrátoru?
Jediným způsobem, jak upravit rodičovské kontroly bez hesla správce, je změnit heslo administrátora v režimu obnovy.

8. Jak mohu změnit nastavení rodiny Microsoft?
Chcete -li změnit nastavení rodiny Microsoft, přejděte na zahájení, vyberte Nastavení, poté přejděte na aktualizaci a zabezpečení, zabezpečení Windows a konečně rodinné možnosti.

9. Proč nemohu opustit rodinu Microsoft?
Chcete -li opustit rodinu společnosti Microsoft, musíte se přihlásit k účtu Microsoft a přejděte na stránku bezpečnosti rodiny. Odtud můžete odstranit sebe nebo své dítě z rodinné skupiny.

Vezměte prosím na vědomí, že výše uvedené odpovědi jsou založeny na daném textu a nemusí pokrýt všechny možné scénáře nebo řešení. Vždy se doporučuje odkázat na oficiální dokumentaci nebo v případě potřeby vyhledat další pomoc.

Jak mohu vypnout rodinné funkce v systému Windows 10?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout rodinné nastavení ve Windows

Nejprve přejděte na stránku bezpečnosti rodiny Microsoft. Poté klikněte na tři tečky vedle názvu účtu, který chcete odstranit. V rozbalovací nabídce, která se objeví, vyberte Odebrat ze skupiny rodiny. Nakonec klepnutím na odstranění potvrďte příkaz.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem funkcí Microsoft Family

Dítě se může jednoduše odstranit z bezpečnosti rodiny přihlášením do svého účtu Microsoft a "Odstraňte se". Získáte zprávu, která říká varování, že ovládací prvky budou odstraněny, ale budete se moci přihlásit ke všem zařízením, která v současné době používáte…

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout sdílení rodiny Microsoft

Přihlaste se ke svému účtu Microsoft, Sdílení stránky. V části sdílení předplatného zvolte Stop používat toto sdílené předplatné. V dialogovém okně potvrzení vyberte dovolenou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale vypnout rodinný pohled

Výstupní pohled na rodinu. Otevřete nabídku nastavení Steam. Jít na "Rodina" Karta na levé straně okna, která se otevírá. Klikněte "Správa rodinného pohledu" a vybrat "Zakázat rodinný pohled" V okně rodinné zobrazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu rodinná oprávnění

Oprávnění.Otevřete aplikaci Family Link .Vyberte své dítě.Klepněte na ovládací prvky. Zařízení.Vyberte zařízení vašeho dítěte. Povolení aplikaci.Vyberte povolení.Pod zařízením vašeho dítěte zapněte nebo vypněte povolení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít rodinnou bezpečnost Windows 10

Stisknutím tlačítka Windows + R otevřete políčko spuštění. Zadejte netplwiz a stiskněte klávesu Enter. Použijte „Přidat..“Chcete -li přidat uživatele nebo použít výchozí uživatele. Zrušte zaškrtnutí zaškrtnutí možnosti „Uživatelé musí zadat uživatelské jméno a heslo“ a klikněte na Použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat rodičovské kontroly na Windows 10 bez administrátoru

Jediným způsobem, jak upravit rodičovské kontroly bez hesla správce, je změnit heslo administrátora v režimu obnovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení rodiny Microsoft

Chcete -li otevřít možnosti rodiny, přejděte a poté vyberte Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zabezpečení Windows > Rodinné možnosti .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu opustit rodinu Microsoft

Odpovědi (2) 

Stručně řečeno, musíte se přihlásit k účtu nadřazení > Odebrat člena rodiny ze strany rodinné stránky. Nebudete to schopni udělat prostřednictvím dětského účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zakázat bezpečnost rodiny Microsoft

V závislosti na věku vašeho dítěte může být vyžadován souhlas organizátora k odhlášení (odstranit členy nebo opustit svou rodinnou skupinu). Jakmile je účet dítěte odhlášen, vyhledejte aplikace správce zařízení v nastavení. Vyberte rodinnou bezpečnost a poté deaktivujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním omezení administrátora

Pro tento úkol musíte být podepsáni jako super správce.Přihlaste se do konzoly správce Google.V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky.Klikněte na jméno uživatele (administrátor, jehož oprávnění chcete zrušit) a otevřete stránku jejich účtu.Klikněte na role a oprávnění správce.Klikněte na posuvník.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním omezení administrátora z mého počítače

Uživatelský účet ControlClick "Začněte | Ovládací panel | Systém a bezpečnost | Akční centrum."Vybrat "Změňte nastavení kontroly uživatelského účtu" Z levého podokna. Pokud je vyzváno, zadejte heslo správce a poté stiskněte "Zadejte."Přetáhněte posuvník na "Nikdy neoznámejte." Klikněte "OK" a poté restartujte deaktivaci UAC na PC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je správa oprávnění v rodině Microsoft

Vyzkoušejte následující kroky: Pomocí účtu Microsoft Parent se přihlaste na svou rodinnou stránku na webových stránkách účtu Microsoft.Vyberte Spravovat informace o profilu mého dítěte.Pro účet dítěte, který chcete změnit, vyberte Upravit osobní informace tohoto dítěte a poté postupujte podle pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu časový limit rodiny Microsoft

Chcete -li zakázat časové limity obrazovky pro zařízení, vyberte tlačítko více možností vedle zařízení, které spravujete, a poté vyberte limity otočení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu deaktivovat funkce Microsoft Family

Ano, můžete zakázat funkce Microsoft Family pro konkrétní uživatelský účet odstraněním účtu z rodinné skupiny. Přejděte na Nastavení, klikněte na „účty“, vyberte ‘rodina & ostatní uživatelé ‘, klikněte na účet, který chcete odstranit, a poté klikněte na’ Odebrat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním omezení správce z Windows 10

Níže použijte níže uvedené pokyny pro příkazový řád pro domov Windows 10. Klepněte pravým tlačítkem myši na nabídku Start (nebo stiskněte klávesu Windows + X) > Správa počítače a poté rozšířit místní uživatele a skupiny > Uživatelé. Vyberte účet administrátora, klikněte na něj pravým tlačítkem a poté klikněte na Vlastnosti. Zrekryjte účet je zakázán, klikněte na Použít a poté OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknete nastavení správce

Rychlý průvodce: Povolte účet administrátora v systému Windows 10open „Run“ s [Windows] + [R].Zadejte „cmd“ a stiskněte [Ctrl] + [Shift] + [Enter].Zadejte „Čistý správce uživatele /aktivní: Ano“.Účet správce je nyní aktivován.Deaktivace: „Správce uživatelů /aktivní: Ne“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji omezení administrátora

Jak opravit "Tato aplikace byla blokována správcem vašeho systému" Chyba v systému WindowsUnblock spustitelné aplikace.Spusťte aplikaci pomocí příkazového řádku.Spusťte aplikace jako správce.Opravte nebo resetujte aplikace Microsoft Store.Zakázat Microsoft Defender SmartScreen.Vypněte svůj antivirový program.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout ovládací prvek administrátora v systému Windows 10

Jak smazat účet správce v nastavení Klick tlačítko Start Windows. Toto tlačítko je umístěno v dolním levém rohu obrazovky.Klikněte na Nastavení.Poté vyberte účty.Vyberte rodinu & ostatní uživatelé.Vyberte účet správce, který chcete smazat.Klikněte na Odebrat.Nakonec vyberte Odstranit účet a data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení rodiny Windows

Chcete -li otevřít možnosti rodiny, přejděte a poté vyberte Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zabezpečení Windows > Rodinné možnosti .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat omezení správce

Jak deaktivovat účet správce v WindowsGo do Windows Search a zadat CMD do vyhledávacího pole.V příkazovém řádku vyberte Spuštění jako administrátora.Zadejte čistý správce uživatele /aktivní: Ne a poté stiskněte klávesu Enter.Počkejte, až tento proces dokončí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát plná práva správce v systému Windows 10

Vyberte Start > Nastavení > Účty .Pod rodinou & ostatní uživatelé, vyberte jméno vlastníka účtu (měli byste vidět "Místní účet" pod názvem) poté vyberte typ účtu.Pod typem účtu vyberte správce a poté vyberte OK.Přihlaste se s novým účtem správce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezení administrátora

Jak deaktivovat účet správce v WindowsGo do Windows Search a zadat CMD do vyhledávacího pole.V příkazovém řádku vyberte Spuštění jako administrátora.Zadejte čistý správce uživatele /aktivní: Ne a poté stiskněte klávesu Enter.Počkejte, až tento proces dokončí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím spravovaného správce systému

Takto můžete opravit chybu „Nastavení je spravováno správcem“ v systému Windows 11.Zkontrolujte a nainstalujte dostupné aktualizace Windows 11.Resetujte aplikace pro zabezpečení a nastavení systému Windows.Odinstalovat antivirový software třetích stran.Upravit registr.Nastavte nastavení ochrany politiky skupiny v reálném čase "Není nakonfigurováno"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout čas na obrazovku Windows Family Screen

Děkujeme za vaši otázku a oslovení. Zkontrolujte nastavení plánu napájení. Kontrolní síla->Možnosti napájení. Ujistěte se, že monitorovací čas a doba spánku jsou nastaveny za minutu nebo nikdy.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes encontrar la dirección de alguien con su IP??
Next Post
Kdo je v kruhu 2021?