15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fremragende eksempel på minimalistisk arkitektur – Gayton Road Residence

Glasvægs minimalistisk husdesign

Sikke et godt eksempel på minimalistisk arkitektur med et virkelig unikt design. Gayton Road -bopælen ligger i Hampsted Village. Det moderne design var resultatet af arkitekt Richard Paxtons arbejde og kombinerer et stilfuldt interiør med funktionalitet og miljøbeskyttelse.

minimalistisk arkitektur – Gayton Road Residence

Planter-stue-minimalistisk-interiør

Et af de vigtigste træk ved moderne arkitektur er dets åbne design. I forhold til dette skabte Richard Paxton virkelig et indbydende hjem, der er åbent for verden. Husstrukturen er kendetegnet ved de store glasvægge og endda et glaseret loft. Glasloftet er elektronisk styret og kan åbne – fusionen mellem indendørs og udendørs områder er perfekt. En moderne, minimalistisk indre gård med en swimmingpool øger feel-good-faktoren og skaber spænding. Facaden er malet i hvidt, typisk minimalistisk.

Moderne minimalistisk arkitektur med elegant interiør

Glasbord-moderne-stue-minimalistisk-hus

lilla belysning stue

Det elegante interiør i minimalistisk arkitektur  er også defineret af den hvide farve. Spændende farvet belysning skaber atmosfære og giver hvert værelse et unikt udseende. Små farvede detaljer sætter accenter i det moderne interiør. Træ er til stede overalt i huset – uanset om det er bogreoler i træ eller køkkenbord i træ – dette naturmateriale får indretningen til at se varmere og mere indbydende ud. Ellers er fokus placeret på glas – glasstolene og glasbordet er fascinerende og ser præcis det rigtige sted ud. det minimalistisk arkitektur aldrig set så tæt på naturen.

Moderne swimmingpool i gården

moderne-swimming-pool-minimalistisk-hus

Soveværelse med glasvæg

moderne soveværelse rød dyne

moderne minimalistiske møbler

moderne-hvide-minimalistiske-møbler

minimalistisk interiør

moderne gård i husdesign

moderne belysning

moderne belysning stue

Blueprint

minimalistisk husblade

Previous Post
Snehvide spisestue design
Next Post
Banyan Tree Lijiang Resort – et luksushotel med en eksotisk atmosfære