15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je na Alexu nerušit?

Shrnutí článku: Nerušte na Alexu

1. Nerušte oznámení bloků: Nerušte režim na Alexa bloky oznámení, jako jsou volání a zprávy, do vašeho zařízení. Neblokuje však alarmy, časovače nebo připomenutí.

2. Umlčení telefonu: Nerušit režim na Alexu lze také použít k umlčení telefonu. Může tlumit zvuk, zastavit vibrace a blokovat poruchy vizuálního vizuálního. Máte možnost vybrat, co blokovat a co dovolit.

3. Povolení nerušit na echo show: Chcete -li zapnout nebo vypnout, nerušit na své echo show, postupujte podle těchto kroků:

A. Otevřete aplikaci Alexa.

b. Přejít na zařízení.

C. Vyberte Echo & Alexa.

d. Vyberte si zařízení.

E. Vyberte Nerušit.

F. Přepněte nastavení Nerušit.

4. Zastavení Alexy v poslechu: Chcete -li deaktivovat funkci poslechu na Alexa, klepněte na ikonu přehrávání „Alexa mic on“ a posuňte posuvník na polohu „Mic Off“.

5. Tichý režim vs. Nerušit režim: Tichý režim se používá k umlčení všeho bez výjimek nebo plánů. Na druhé straně režim nerušit umožňuje určité výjimky. Například, pokud nasadíte telefon, neruší režim v noci, můžete si ráno povolit alarmy.

6. Detekce, pokud Alexa poslouchá: Můžete snadno zjistit, zda Alexa poslouchá hledání kruhového modrého LED světlo na zařízení nebo poslouchám tón, který zní, když se Alexa probudí.

7. Nerušit během příchozích hovorů: Pokud nemáte povolení režimu, budete stále dostávat oznámení, texty a hovory, ale váš telefon nevydá zvuk a vaše obrazovka se nezapne, aby je zobrazovala.

8. Žádné zprávy na nerušení: Povolení režimu Nerušit na vašem iPhone zabrání tomu, aby vás jakékoli textové zprávy nebo hovory zabránily. Pokud však stále dostáváte texty a hovory, porazí to účel funkce.

Otázky a odpovědi

1. Co neruší na Alexu?
Nerušte si na bloky Alexa Oznámení, jako jsou hovory a zprávy do vašeho zařízení, a přitom umožňují alarmy, časovače a připomenutí.

2. Co neruší režim?
Nerušit režim může umlčet váš telefon, ztlumit zvuk, zastavit vibrace a blokovat poruchy vizuálního vizuálního. Můžete si přizpůsobit, co blokujete a co dovolujete.

3. Jak zjistíte, jestli je nerušit na echo show?
Chcete -li zkontrolovat, zda je na vaší echo show povoleno, postupujte podle těchto kroků: Otevřete aplikaci Alexa, přejděte na zařízení, vyberte Echo & Alexa, vyberte zařízení, vyberte Nerušit a přepínat nastavení zapnuto nebo vypnout.

4. Jak zabráním poslechu Alexa?
Chcete -li vypnout funkci poslechu na Alexa, klepněte na „Alexa mic on“ pod ikonou přehrávání a posuňte posuvník na polohu „Mic Off“.

5. Jaký je rozdíl mezi tichým a nerušit?
Tichý režim umlčí vše bez výjimek nebo plánů. Režim nerušit umožňuje určité výjimky a je užitečný pro umlčení telefonu a přitom stále umožňuje důležitá oznámení, jako jsou alarmy.

6. Jak mohu zjistit, jestli někdo poslouchá na mé Alexu?
Můžete zjistit, zda Alexa poslouchá hledáním kruhového modrého LED světlo na zařízení nebo posloucháním tónu, který zní, když se Alexa probudí.

7. Co se stane, když vám někdo zavolá, když jste na tom, neruší?
Když je režim nerušit, je povolen, stále obdržíte oznámení, texty a hovory, ale váš telefon nevydá zvuk a vaše obrazovka se nezapne, aby se zobrazovala.

8. Stále dostáváte zprávy, s nimiž neruší?
Ne, povolení nerušit režim na vašem iPhonu zabrání tomu, aby vás jakékoli textové zprávy nebo hovory dostaly. Pokud však stále dostáváte texty a hovory, je účel režimu poražen.

Co je na Alexu nerušit?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co neruší na Alexu

Nerušte bloky oznámení, jako jsou volání a zprávy do vašeho zařízení. Neblokuje vaše poplachy, časovače nebo připomenutí. Pomohla vám tato informace

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co neruší režim

S telefonem můžete umlčet, nerušit. Tento režim může ztlumit zvuk, zastavit vibrace a blokovat poruchy vizuálního vizuálního. Můžete si vybrat, co blokujete a co dovolíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, jestli je nerušit na echo show

Otočte se nerušit na aplikaci Alexa nebo vyhlásit .Otevřená zařízení .Vyberte Echo & Alexa .Vyberte zařízení.Vyberte Nerušit.Otočte se nerušit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním poslechu Alexa

Chcete -li vypnout poslechový zvuk, klepněte na „Alexa Mic“ pod ikonou hry ve středu a přesuňte posuvník na polohu „Mic Off“ (obr. 5.3. 2).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi tichým a nerušit

Tichý režim se používá, když chcete vše umlčet bez vytvoření jakékoli výjimky nebo plánu. Režim nerušit se používá, když výjimky hrají důležitou roli. Například, pokud v noci vložíte telefon do tohoto režimu, můžete ráno povolit alarm.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, jestli někdo poslouchá na mé Alexu

Pokud se obáváte, že Amazon Echo nebo Amazon Echo Dot na vás špionáže bez vašeho svolení, je snadné zjistit, kdy zařízení poslouchá. Stačí hledat kruhové modré LED světlo na zařízení nebo poslouchat tón, který zní, když se Alexa probudí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vám někdo zavolá, když jste na tom, neruší

Nerušit (DND) je režim, který umlčí váš iPhone nebo Android, takže jste rozptylovali příchozí oznámení. Stále obdržíte oznámení, texty a hovory, ale váš telefon nevydá zvuk a vaše obrazovka se nezapne, aby je zobrazovala.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále dostáváte zprávy, s nimiž neruší

Žádná odpověď na příběh, skupinové chat drby nebo pracovní hovor vás osloví, pokud na váš iPhone nerušíte režim povolený. Pokud však stále dostáváte texty a volání neruší, do značné míry to poráží účel funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále slyšíte svůj alarm, s nimiž neruší

Vaše alarmy nebudou vydávat hluk. Když zavoláte, zprávu nebo oznámení, vaše zařízení nebude vibrovat ani vydávat zvuky. Nebudete slyšet zvuky z hudby, videí, her nebo jiných médií. Během telefonního hovoru budete stále moci slyšet druhou osobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, jestli někdo poslouchá Alexa

Pokud se obáváte, že Amazon Echo nebo Amazon Echo Dot na vás špionáže bez vašeho svolení, je snadné zjistit, kdy zařízení poslouchá. Stačí hledat kruhové modré LED světlo na zařízení nebo poslouchat tón, který zní, když se Alexa probudí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa slyšet konverzace

Alexa je vždy naslouchací zařízení, což znamená, že technicky vždy poslouchá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S čím lidé slyší, neruší

DND (nerušit) vysvětleno

Jednoduše řečeno, je to režim, který ztlumí všechny formy oznámení – nepřetržité volací prsteny, zvuky, vizuální upozornění a dokonce i vibrace zpráv – v telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co lidé slyší, když oblékáte, neruší

Ne, ostatní nebudou moci zjistit, zda je váš telefon v režimu DND. Když vám někdo zavolá, jejich hovor půjde do hlasové schránky jako obvykle. Jediný čas, kdy lidé mohou říct, že váš telefon je na DND, je, když jej používáte při řízení, protože odešle automatickou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo poslouchat vaše rozhovory přes Alexa

Hackeři mají přístup k Alexa

Hacker pošle uživateli Alexa falešný odkaz, obvykle prostřednictvím e -mailu nebo aplikace pro zasílání zpráv. A kliknutím na tento odkaz poskytuje hacker přístup k vaší historii záznamu hlasu v aplikaci Alexa. Hackeři pak mohli použít vaši historii hlasu k vytvoření zvukových padělků a poté odeslat příkazy do vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé slyšet vaše rozhovory o Alexu

Alexa je součástí vašeho života pouze tehdy, když požádáte Alexu, aby byla. Ve výchozím nastavení Alexa začne poslouchat poté, co vaše zařízení Echo detekuje Wake Wore, takže Alexa neposlouchá vaše osobní konverzace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále dostanete hovory a zprávy, které neruší

Se zaměřením na iOS 15 a iPados 15 nebo později můžete použít neporušit k umlčení hovorů, upozornění a oznámení, že dostanete, když je vaše zařízení uzamčeno. Můžete také naplánovat nerušit a povolit hovory od některých lidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostanete zmeškané hovory, nerušit

Stále získáte oznámení o zmeškaných hovorech (pokud jste je deaktivovali). Ale abyste přijímali hovory, musíte vypnout DND na svém mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostávám hovory nebo texty na nerušení

Je důležité si uvědomit, že pro smartphony neruší, zda je váš telefon uzamčen nebo otevřený. Pokud je režim DND zapnutý, když jste aktivně na telefonu, nedostanete žádné zvuky nebo vizuální přerušení pro příchozí hovory a zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když pošlete zprávu, která neruší

nebo nerušit) se objeví na stavovém řádku a na obrazovce zámku a váš stav se automaticky zobrazí v aplikaci Zprávy. Lidé, kteří se vám pokoušejí poslat zprávu, uvidí, že jste umlčeli oznámení, ale stále vás mohou upozornit, zda je něco naléhavé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč stále volá volání, nerušit

I když je povolen režim DND, nadále přijímáte hovory, textové zprávy a další oznámení v telefonu. Jediný rozdíl je v tom, že váš telefon nebude zazvonit ani vibrovat v reakci na tyto hovory a oznámení. Při používání telefonu uvidíte všechny ty zmeškané hovory, textové zprávy a oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Neruší zastavení textů

Nerušit je režim na chytrých telefonech a tabletech, které nejvíce umlčují, ne -li všechny, příchozí oznámení. To může zahrnovat telefonní hovory, textové zprávy a oznámení o aplikacích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou barvu se Alexa rozsvítí, když někdo poslouchá

Cyan na modré

Azurová reflektor na modrém prstenu znamená, že Alexa poslouchá. Světelný prsten se krátce zahlédne, když Alexa slyší a zpracovává vaši žádost. Krátce zářivé modré světlo může také znamenat, že zařízení přijímá aktualizaci softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa zaznamenat konverzace, aniž byste věděli

Výchozí nastavení Alexy zaznamenává všechny interakce, které máte se zařízením. Je tedy důležité vědět, že Alexa může nahrávat konverzace, ale pouze po použití Wake Word.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo zavolá, když jste na tom, nerušit

Telefonní hovory přejděte na hlasovou schránku, nerušit telefonní hovory, půjdou přímo do vaší hlasové schránky, když je režim Druhor nerušit na zařízeních iPhone a Android. Na obrazovce neobdržíte žádný typ vyskakovacích oken nebo jiných přerušení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získáte něčí pozornost, když jsou na tom nerušit

Klepněte na „Nerušit." Když se nabídka otevře, vyberte „People“ na kartě „Co může přerušit nerušit“. Přidejte se jako "kontakt s hvězdičkami" Ve svém seznamu „hovorů“. Vyberte „Volání z“ a přidejte své číslo do seznamu, který se objeví. Povolte zvukové upozornění pro vaše číslo.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto dinero puede ahorrar con un hogar inteligente??
Next Post
Který vynalezl Javu?