15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lænestol i rattan inspireret af månen – La Luna af Kenneth Cobonpue

rattan lænestol la luna kenneth cobonpue runde måne aske farve

Den lille La Luna lænestol i rattan er resultatet af kreativ tænkning og den traditionelle fletningskunst kombineret i et sofistikeret design. Det introducerer dette traditionelt rustikke materiale med et nyt elegant mønster for at skabe et sofistikeret moderne møbel. Selvom La Luna er formet som en klassisk lænestol, er designet en elegant fortolkning af den ellers robuste kombination af rattan og træ.

La Luna rattan lænestol med en interessant vævning

lænestol i rattan med let skammel la luna kenneth cobonpue

Det sfæriske Lænestol i rattan blev lavet af Kenneth Cobonpue designet en industridesigner fra Cebu i Filippinerne. La Luna lænestolen er stærkt påvirket af naturen. Sædets form inspireret og modelleret af månen (la luna). La Luna ligner faktisk månens rolige elegance. Den søde lænestol er blidt sfærisk og vidunderligt vævet i hånden og har en påfaldende simpel æstetik trods sin robuste tekstur. Takket være det præcise håndværk og fletværk kan mesterværket flyde i ethvert rum. Det elegante design er velegnet til indendørs og udendørs brug og er meget repræsentativ i ventearealer hos virksomheder og hoteller. La Luna lænestol fås i to farver: aske og brun og subtilt vævet med to typer fletninger.

Lænestol i rattan – rund som månen

rattan lænestol la luna kenneth cobonpue round moon

Kenneth Cobonpue er en prisvindende møbeldesigner og producent fra Cebu. Han tog eksamen fra Pratt Institute i New York med en grad i industrielt design og har arbejdet i Italien og Tyskland. Han integrerer lokale materialer med innovativt håndværk. Cobonpue -mærket er kendt over hele verden for sine unikke designs. Hollywood -stjerner som Brad Pitt og medlemmer af den kongelige familie er blandt dens berømthedsklienter.

Træramme og polstringskum   lænestol i rattan la luna kenneth cobonpue sfærisk

behagelig rattan lænestol lænestol i rattan la luna kenneth cobonpue træben

flettet i hånden med rattan  rattan stol la luna kenneth cobonpue moon form

en matchende skammelrotting skammel la luna collection kenneth cobonpue sidebord design rattan kollektion la luna kenneth cobonpue sideborde i forskellige størrelser rattan kenneth cobonpue

Previous Post
Fremragende ideer til køkkenbelysning
Next Post
Færdig garage til en Maserati – luksus glasbygning