15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu snížit napájení do svého poplachového systému?

Shrnutí článku: Vypnutí a odpojení poplachových systémů

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak vypnout a odpojit různé typy poplachových systémů, jako jsou systémy Hardwired a ADT. Poskytneme krok za krokem pokyny k zajištění bezpečného a správného vypnutí. Je důležité pečlivě dodržovat tyto pokyny, abyste se vyhnuli jakýmkoli falešným poplachům nebo zraněním.

Klíčové body:

  1. Chcete -li vypnout napájení do vašeho poplachového systému, odpojte napájecí zdroj a baterii do pole alarmového panelu umístěného v užitkových skříních, suterénech nebo garážích. Nezapomeňte je zapojit zpět, až bude proces zapnutí.
  2. Chcete -li odpojit poplachový systém tvrdého zapojení, postupujte podle těchto kroků:
    1. Posoudit komponenty alarmu, které je třeba odstranit.
    2. Informujte svou poplachovou společnost, abyste se vyhnuli falešnému poplachu.
    3. Zakázat alarm nebo jej vložit do režimu údržby.
    4. Odpojte bezpečnostní sirény.
    5. Odpojte zdroj energie, abyste zabránili zraněním.
    6. Odstraňte starý ovládací panel.
    7. Zlikvidujte komponenty podle místních předpisů.
  3. Chcete -li vypnout napájení na ADT Alarm System, odpojte červený vodič a černý vodič připnut na baterii. Odtažení jednoho drátu zcela odpojí baterii od systému. Odpojte transformátor, abyste zajistili, že systém je zcela vypnutý.
  4. Pokud není napájení a musíte zastavit alarm domu, přejděte do hlavního ovládacího boxu a odpojte přívod baterie. Tím se zastaví pípnutí a vypne poplachový systém. Po obnovení napájení znovu připojte baterii, aby se obnovila normální funkce poplachového systému.
  5. Většina poplachových systémů je vybavena záložními bateriemi, aby byl systém v provozu během řezu napájení. Zálohování baterie se automaticky zakopne, protože síťová napájení selže.
  6. Poloha transformátoru ADT se může lišit, ale obvykle se vyskytuje v garážích, podkrovích nebo skříních. Transformátor by se měl cítit teplý na dotek, pokud funguje správně.
  7. Při řezání alarmových vodičů je důležité kontaktovat vaši poplachovou společnost, pokud je váš systém připojen k monitorovací službě. Řezání vodičů nebo ztráty energie může vyvolat automatické odeslání policie, takže je zásadní informovat svého poskytovatele před provedením jakýchkoli změn.
  8. Pokud máte alarm bezdrátového zloděje, můžete jej odpojit sami, aniž byste vznikly jakékoli náklady. Jednoduše ji odšroubujte ze zdi nebo odstraňte baterie.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka: Jak mohu vypnout napájení do svého poplachového systému?
  2. A: Chcete -li vypnout napájení, odpojte napájecí zdroj a baterii do pole Alarm Panel. Nezapomeňte je zapojit zpět, až bude proces zapnutí.

  3. Otázka: Jak odpojíte poplachový systém tvrdého zapojení?
  4. A: Chcete -li odpojit poplachový systém tvrdého zapojení, postupujte podle těchto kroků:

    • Posoudit komponenty alarmu, které je třeba odstranit.
    • Informujte svou poplachovou společnost, abyste se vyhnuli falešnému poplachu.
    • Zakázat alarm nebo jej vložit do režimu údržby.
    • Odpojte bezpečnostní sirény.
    • Odpojte zdroj energie, abyste zabránili zraněním.
    • Odstraňte starý ovládací panel.
    • Zlikvidujte komponenty podle místních předpisů.
  5. Otázka: Jak mohu vypnout napájení na můj ADT Alarm System?
  6. A: Chcete -li vypnout napájení do vašeho ADT Alarmova systému, odpojte červený vodič a černý vodič připnut na baterii. Odtažení jednoho drátu zcela odpojí baterii od systému. Odpojte transformátor, abyste zajistili, že systém je zcela vypnutý.

  7. Otázka: Jak zastavíte alarm domu, když není síla?
  8. A: Chcete -li zastavit alarm domu, pokud není napájení, přejděte do hlavního ovládacího boxu a odpojte přívod baterie. Tím se zastaví pípnutí a vypne poplachový systém. Jakmile je napájení obnoveno, znovu připojte baterii a váš poplachový systém by měl fungovat jako dříve.

  9. Otázka: Bude řezací výkon zakázat alarm?
  10. A: Většina poplachových systémů má záložní baterie, které se automaticky začnou během řezu napájení. Samotný řezací síla nebude deaktivovat poplachový systém, pokud není také odpojena záložní baterie.

  11. Otázka: Kde se nachází můj transformátor ADT?
  12. A: Transformátor ADT je ​​obvykle nainstalován v garážích, podkrovích nebo skříních ve vašem domě. Skutečné umístění se však může lišit. Pokud bude fungovat správně, by se transformátor měl cítit teplý na dotek.

  13. Otázka: Je bezpečné řezat poplašné dráty?
  14. A: Pokud je váš systém připojen k monitorovací službě, je důležité kontaktovat svou poplachovou společnost. Řezání poplachů nebo ztráty energie by mohlo vyvolat automatické odeslání policie. Před provedením jakýchkoli změn v systému vždy zavolejte svého poskytovatele.

  15. Otázka: Můžete odpojit vlastní poplach?
  16. A: Pokud máte alarm bezdrátového zloděje, můžete jej bez jakýchkoli nákladů odpojit. Jednoduše ji odšroubujte ze zdi nebo odstraňte baterie.

Jak mohu snížit napájení do svého poplachového systému?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout napájení do svého poplachového systému

Napájte downunplughed napájení a baterii do pole Alarm Panel. Obvykle se nacházejí v nebo kolem:. Sklep. Garáž.Nezapomeňte se zapojit zpět, když je proces zapnutí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odpojíte pevný poplachový systém

8 kroků k odstranění starého domácího alarmového systému Alarm Components, které je třeba odstranit.Informujte svou poplachovou společnost, abyste se vyhnuli falešnému poplachu.Zakázat alarm nebo jej vložit do režimu údržby.Odpojte bezpečnostní sirény.Odpojte zdroj energie, abyste zabránili zraněním.Odstraňte starý ovládací panel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout napájení do svého poplachového systému ADT

Na baterii bude oříznut červený vodič a černý drátěný, je třeba vytáhnout pouze jeden vodič, aby se baterie od systému úplně odpojila od systému. Jakmile je to hotovo a transformátor je odpojený, měl by být systém zcela vypnutý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavíte alarm domu, když není moc

Přejděte do hlavního ovládacího pole a odpojte napájení baterie, které zastaví veškerý pípnutí a zavřete poplachový systém. Jakmile je napájení obnoveno, můžete znovu připojit baterii a váš poplachový systém by měl fungovat jako dříve.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude řezání energie zakázat alarm

Většina poplachových systémů je vybavena záložními bateriemi. Jsou speciálně určeny k udržení bezpečnostního systému během řezu napájení. Zálohování baterie je navrženo tak, aby se automaticky kopalo, jak selže síťové energie, takže se nebudete muset starat o přepnutí sebe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se nachází můj transformátor ADT

Transformátor je obvykle nainstalován v garážích, podkrovích nebo skříních ve vašem domě … i když se toto umístění může lišit. Pokud budou fungovat správně, by měli být teplé na dotek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné řezat poplachové dráty

Pokud bude váš systém připojen k monitorovací službě, budete chtít kontaktovat svou poplachovou společnost. Většina monitorovacích služeb automaticky odešle policii, pokud je drát snížen nebo pokud systém ztratí energii. Proto byste měli vždy zavolat svému poskytovateli před provedením jakýchkoli změn v systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odpojit svůj vlastní poplach

Pokud máte alarm bezdrátového zloděje, nemělo by vás to odstranit. Je to proto, že to můžete jen odšroubovat ze zdi sami. Na druhou stranu, pokud je váš alarm vloupání zapojen, budete chtít, aby to pro vás profesionál bezpečně odpojil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odpojit svůj transformátor ADT

Pokud bychom tedy nemohli najít transformátor. Musíme odpojit drát. Na ovládacím panelu zde ve většině případů to bude první terminál na levé straně nebo úplně první vodič zde

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyříznete poplašný drát

Většina monitorovacích služeb automaticky odešle policii, pokud je drát snížen nebo pokud systém ztratí energii. Proto byste měli vždy zavolat svému poskytovateli před provedením jakýchkoli změn v systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s alarmem, pokud je napájeno

Po vyříznutí napájení byste neměli resetovat alarm. Poté, co jste zamítli některá upozornění a zajistili, že baterie zálohy funguje správně, měl by váš alarm pokračovat v práci jako obvykle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je umístěn výkonový transformátor

Power Transformer je statické zařízení, které převádí dané napájecí napětí na jiné napájecí napětí. Transformátor je obvykle umístěn v rámci výkonu = rozvodny .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud odpojím baterii, bude si alarm

Ano, domácí poplachové systémy fungují, když není elektřina, pokud existuje zdroj záložního energie. Ale měli byste mít na paměti, že i se zálohou stále existuje potenciál, aby zdroj energie vyšel ven, a poplach domu zhasne, pokud baterie zemře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odpojíte transformátor

Umístěte pásku přes jistič s obvodem, aby někdo označil, že někdo pracuje na obvodu. Otevřete políčko pro spojení, ke kterému je transformátor připojen po použití testeru obvodu k ověření, že je napájení vypnuto

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dal alarmové dráty mají napájení

Většina kabelů zabezpečení a poplachu je obvykle hodnocena na velmi nízké napětí (12 V, 120 V, 300 V nebo jiné nízké napětí), protože mnoho z nich nenadává energii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude poplašný systém fungovat bez energie

Alarmový systém bude fungovat bez energie, pokud jste investovali do správného vybavení. Nejlepší způsob, jak zajistit nepřetržitou ochranu, je investovat do jednotky se zálohováním baterie pro váš domácí poplašný systém. Zálohování baterií jsou užitečné pro zachování alarmu vašeho domu během výpadku napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud to odpojí, bude můj budík z domu zhasnout

Sečteno a podtrženo. Ano, domácí poplachové systémy fungují, když není elektřina, pokud existuje zdroj záložního energie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá elektrický transformátor

Vlastně. Začneme s železným jádrem. Potom přijde izolovaný vysoký napěťový drát a několikrát se kolem něj obává, pak se vrátí nahoru k zemi. Toto není mrtvé krátké, kdy je napětí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je transformátor na mé střídavé jednotce

Kde je transformátor umístěný v jednotce HVAC, transformátor je umístěn uvnitř pece. Ale v několika případech, což je méně než 10%, ji lze nalézt uvnitř AC jednotky nacházející se venku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odpojím poplachový systém

Kromě toho, jak jsme již zmínili, alarmové panely také obsahují záložní baterii. Odpojení alarmového systému bez odpojení baterie umožní systému zůstat v provozu a běžet několik hodin. Nakonec se záložní baterie vypouští, ale v tomto okamžiku budete potřebovat novou baterii po zapnutí alarmu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vypnete transformátor

Primární proud magnetizuje železné jádro „transformátoru“, což je Spark Coil. Magnetizace železa zvyšuje energii, stejně jako nabíjení v baterii. Po otevření spínače proud v primárním vinutí jde na nulu a magnetizované železo v cívce začne demagnetizovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vybíjíte výkonový transformátor

Kontaktujte koncový blok na konci pouzdra na vinutí transformátoru, vybíjejte odporem vypouštěcí tyče, dotkněte se bez jiskry a poté zavěste zemnící drát přímo do koncového bloku pro vypouštění (všechny tři fáze jsou zavěšeny pro vypouštění ).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete řezat poplachové dráty

Nikdy se nepokoušejte odstranit žádné elektricky nabité dráty nebo komponenty v pevném bezpečnostním systému bez jeho odpojení od napájení jako první. Nejlepší je použít kvalifikovaného elektrikáře, pokud máte nejistotu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude můj alarm zhasnout, pokud budu řezat dráty

Ano, většina sofistikovaných izolovaných kabelů pro prevenci krádeže má uvnitř izolace malý drát, který při řezu spustí poplach.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být odpojený alarm domu

Pokud máte alarm bezdrátového zloděje, nemělo by vás to odstranit. Je to proto, že to můžete jen odšroubovat ze zdi sami. Na druhou stranu, pokud je váš alarm vloupání zapojen, budete chtít, aby to pro vás profesionál bezpečně odpojil.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es la aplicación de corteza??
Next Post
Tablety mají vestavěné zabezpečení?