15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vidíte svou historii na trhu na Facebooku?

Shrnutí článku:

1. Existuje způsob, jak vidět historii trhu na Facebooku?
Chcete -li zobrazit historii trhu na Facebooku, klikněte na ikonu osoby v pravém horním rohu stránky. Přejděte dolů, dokud nenajdete sekci „Nedávno prohlížené“.

2. Jak odstraním historii trhu?
Chcete -li smazat historii trhu, klepněte na pravou horní část Facebooku. Poté klepněte na Marketplace. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na „Zobrazit více.„Klepněte na ikonu nastavení vedle“ Nedávná aktivita.„Klepněte na„ Vaše výpisy “a vyberte seznam, který chcete smazat. Klepněte na „Odstranit seznam“ a potvrďte mazání.

3. Jak najdu smazané výpisy na trhu Facebooku?
Pokud chcete obnovit smazané zprávy na trhu na Facebooku, budete muset kontaktovat podporu na Facebooku. Jsou k dispozici 24/7 prostřednictvím e -mailu nebo telefonu.

4. Jak vidíte, co jste si nedávno viděli na Facebooku?
Chcete -li vidět, co jste si nedávno prohlíželi na Facebooku, jednoduše přejděte do sekce „Nedávno prohlížení“ a vyhledejte položky, ke kterým jste přistupovali.

5. Jak najdu své ztracené zprávy o trhu na Facebooku?
Pokud jste smazali zprávy na Messenger a chcete je najít, přejděte na Facebook.com, klikněte na „Zprávy“ a vyhledejte požadovanou zprávu.

6. Jak vyčistím svůj trh na Facebooku?
Chcete -li vyčistit svůj trh na Facebooku, klepněte na ikonu Nastavení v pravém horním rohu Facebooku. Klepněte na Marketplace a poté klepněte na položku, kterou chcete smazat. Potvrďte deleci.

7. Jak vidím celou svou historii?
Chcete -li zobrazit veškerou historii aktivity, přejděte na svůj účet Google. Na levém navigačním panelu klikněte na „Data & Soukromí.„Under“ Nastavení historie, „klikněte na“ moje aktivita.„Svou aktivitu můžete procházet ve dne a čase nebo použít vyhledávací lištu k nalezení konkrétní činnosti.

8. Můžete načíst smazané příspěvky na trhu na Facebooku?
Bohužel, jakmile je příspěvek na trhu na Facebooku smazán, nelze jej získat. Facebook již nezachovává zálohy smazaného obsahu z důvodů zabezpečení a ochrany osobních údajů.

Otázky:

  1. Jak vidím historii trhu na Facebooku?
    Chcete -li zobrazit historii trhu na Facebooku, klikněte na ikonu osoby v pravém horním rohu stránky a přejděte dolů do sekce „Nedávno prohlížená“.
  2. Jak mohu smazat historii trhu na Facebooku?
    Chcete -li smazat historii trhu na Facebooku, klepněte na pravou horní část stránky a poté klepněte na Marketplace. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na „Zobrazit více“ a najít ho tam. Dále klepněte na ikonu Nastavení vedle „Nedávná aktivita“ a vyberte „Vaše výpisy.„Vyberte výpis, který chcete smazat, a klepněte na„ Smazat seznam “, poté potvrďte deleci.
  3. Je možné obnovit smazané výpisy na trhu Facebooku?
    Bohužel, smazané výpisy nelze získat na Facebooku na trhu na Facebooku. Pro další pomoc však můžete kontaktovat podporu na Facebooku.
  4. Jak najdu to, co jsem si nedávno prohlížel na Facebooku?
    Chcete -li najít to, co jste si nedávno prohlíželi na Facebooku, přejděte do sekce „Nedávno prohlížená“ a vyhledejte položky, ke kterým je přístupný.
  5. Co mohu udělat, abych našel své ztracené zprávy na trhu na Facebooku?
    Pokud jste smazali zprávy na Messenger a chcete je najít, přejděte na Facebook.com a klikněte na “zprávy.„Odtud můžete hledat požadovanou zprávu.
  6. Jak mohu vyčistit svůj trh na Facebooku?
    Chcete -li vyčistit svůj trh na Facebooku, klepněte na ikonu Nastavení vpravo nahoře a vyberte Marketplace. Poté vyberte položku, kterou chcete smazat, a potvrďte mazání.
  7. Jak mohu zobrazit veškerou svou historii na Facebooku?
    Chcete -li zobrazit veškerou svou historii na Facebooku, přistupte na svůj účet Google a klikněte na „Data“ & Soukromí “v levém navigačním panelu. V “Nastavení historie”, vyberte “moje aktivita.„Odtud můžete své aktivity procházet den a čas nebo použít vyhledávací lištu k nalezení konkrétní činnosti.
  8. Je možné načíst smazané příspěvky na Facebooku na trhu?
    Ne, jakmile je příspěvek na Facebooku smazán, nelze jej získat. Facebook nezachovává zálohy smazaného obsahu z důvodů zabezpečení a ochrany osobních údajů.
  9. Jak mohu smazat svůj výpis na trhu na Facebooku?
    Chcete -li smazat seznam na trhu Facebooku, klepněte na pravou horní část stránky a vyberte Marketplace. Pokud to nevidíte, klepněte na „Zobrazit více.„Dále klepněte na ikonu Nastavení vedle„ nedávné aktivity “a vyberte„ své výpisy.„Vyberte seznam, který chcete smazat a klepnout na“ Smazat seznam.„Potvrďte vymazání.
  10. Jak mohu kontaktovat podporu na Facebooku?
    Chcete -li dosáhnout podpory na Facebooku, můžete je kontaktovat prostřednictvím e -mailu nebo telefonu. Jsou k dispozici 24/7, aby vám pomohly.

Vidíte svou historii na trhu na Facebooku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak vidět historii trhu na Facebooku

Co chcete udělat, je kliknout na ikonu této osoby zde v pravém horním rohu, jakmile tam kliknete, chcete překročit dolů, dokud se nedostanete na tento řádek právě zde s názvem Nedávno Zobrazit, má trochu hodin

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním historii trhu

Klepněte na pravý horní část Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.Klepněte .Klepněte na vedle nedávné aktivity.Klepněte na své výpisy.Klepněte na vedle seznamu, který chcete smazat, a poté klepněte na Odstranit seznam.Klepněte na Odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu smazané výpisy na trhu Facebooku

Pokud chcete obnovit smazané zprávy na trhu na Facebooku, budete muset kontaktovat podporu na Facebooku. Tým podpory Facebooku je k dispozici 24 hodin denně. Můžete je také kontaktovat e -mailem. Tým podpory je také k dispozici prostřednictvím telefonního čísla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidíte, co jste si nedávno viděli na Facebooku

Pokud vám toto video pomohlo dát mu palec nahoru. A prosím zvažte přihlášení k odběru mého kanálu zapojeného gadgetů pro další recenze gadgetů. A technické výuky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své ztracené zprávy o trhu na Facebooku

Pokud jste tedy smazali zprávy na Messenger. A chcete to najít, existuje několik způsobů, jak to obejít. Takže jděte do toho a jděte na Facebook.com. A chcete jít dopředu a jít na zprávy

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistím svůj trh na Facebooku

Klepněte. V pravém horním rohu Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte. Tržiště, klepněte na Zobrazit více.Klepněte vlevo nahoře.Klepněte. Vedle seznamu poté klepněte na položku Odstranit.Klepněte znovu smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím celou svou historii

Nalézt & Zobrazit ActivityGo na svůj účet Google.Na levém navigačním panelu klikněte na data & Soukromí.Pod "Nastavení historie," klikněte na moji aktivitu.Chcete -li získat přístup k vaší činnosti: Projděte si svou činnost, organizovanou ve dne a čase. Chcete -li najít konkrétní aktivitu, na vrcholu použijte vyhledávací lištu a filtry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete načíst smazané příspěvky na trhu na Facebooku

Je smazáno z našich serverů a systémů zálohování, takže nemůžeme tento smazat obsah načíst. Facebook však může uchovávat informace o vašem účtu související s službou, jako jsou přihlášení IP adresy nebo změny e-mailu na vašem účtu, aby chránily vaše zabezpečení, zabránily zneužívání a zlepšily naše služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit smazanou reklamu na trhu na Facebooku

Jak obnovit smazaný ADSCLICK na Facebooku "Hledat a filtr" Vlevo nahoře vyberte „Doručení AD“ a poté vyberte “smazáno”.Vyberte smazanou reklamu a klikněte na "Náhled."Klikněte "Facebook příspěvek s komentáři."V adrese URL zkopírujte následující čísla "/příspěvky/."Vraťte se do správce reklam na Facebooku a vytvořte novou reklamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu nedávno

Přihlaste se a přejděte na Myactivity.Google.com najít videa, která jste si prohlíželi v aplikaci nebo webových stránkách YouTube při přihlášení. Zahrnuje také videa, která jste sledovali v přehrávači YouTube na jiných webových stránkách, zatímco se přihlásili k Google Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje historie aktivity

Na vašem telefonu nebo tabletu Android přejděte na Myactivity.Google.com. Přejděte dolů na vaši činnost. Filtrujte svou aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu načíst zprávy na trhu

Vaše zprávy můžete také vidět s kupujícími a prodejci na Messenger. Pokud nemůžete najít své zprávy, možná jste je archivovali, když byla vaše položka označena jako prodána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete načíst archivované zprávy o trhu

Chcete -li získat přístup k archivovaným zprávám, uživatelé musí navigovat na kartu Zprávy, vybrat složku Marketplace a přejděte dolů a vyhledejte archivované zprávy. Uživatelé by si také měli uvědomit, že zprávy odeslané prostřednictvím aplikace Messenger nejsou archivovány na kartě Marketplace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním staré zprávy o trhu na Facebooku

Chci jít dopředu a smazat, že vše, co uděláte, je jít dopředu a prostě to přejeďte doleva, jakmile to přejedete doleva klikněte na toto další tlačítko přímo tady v šedé. Jednou

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním negativní recenzi na trhu na Facebooku

Po 14 dnech, nebo pokud jiná osoba dá opačné hodnocení, nebudete moci smazat. Pokud odstraníte hodnocení, nebudete moci vytvořit nový. Můžete změnit hodnocení, které jste někomu dali, dokud druhá osoba předloží své hodnocení nebo do 14 dnů – podle toho, co nastane na prvním místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nevidím celou svou historii

Přejděte na vyhledávací lištu Google a klepněte na ikonu ‘G’ v levém horním rohu. Klikněte na 3 řádky, kde byl „g“, a přejděte na „Nastavení“. Přejít na účty & Ochrana osobních údajů ‘, „ovládá aktivita Google“, pak „Web & Aktivita aplikace ‘. Pokud se říká „pozastavené“, klikněte na malý přepínač a projděte se pomocí vyskakovacích informací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovit trvale smazané zprávy na trhu Facebooku

Můžete si buď stáhnout minulost na ploše nebo mobilu. Můžete také hledat konkrétní chat. Pokud jste uživatelem Android, můžete vyhledat smazané zprávy v mezipaměti aplikace. Pokud jste uživatelem systému iOS, můžete použít aplikaci pro zotavení schválenou na Facebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak vidět smazané reklamy na trh

Po smazání kampaní, sad reklam nebo reklam je již ve svém reklamním účtu nevidíte a nemůžete je obnovit. Pokud chcete v budoucnu spustit kampaň, reklamu nebo reklamu, místo toho ji vypněte. Stále můžete vidět údaje o výkonu týkající se vaší smazané kampaně, sady reklamy nebo reklamy přidáním filtru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím smazanou reklamu

Krok 1 – Přejděte na start a zadejte DSAC.exe. Otevřete „administrativní centrum Active Directory“. Krok 2 – V levém podokně klikněte na název domény a v kontextové nabídce vyberte kontejner „Smazání objektů“. Krok 3-Klepněte pravým tlačítkem myši na kontejner a kliknutím na „Obnovit“ obnovte smazané objekty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidíte nedávné zhlédnutí na Facebooku

Klepněte na pravý horní část Facebooku a poté klepněte na své jméno. Klepněte na svůj profilový obrázek a poté klepněte na protokol aktivity. Klepnutím na zobrazení historie aktivity dole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět nedávno smazanou historii vyhledávání

Zadejte své údaje o účtu Google a klepněte na "Data & Personalizace" volba; Stiskněte tlačítko Zobrazit pod "Věci, které vytváříte a děláte" sekce a hledejte ikonu Google Chrome; Klepněte na to a poté stiskněte "Stáhnout data" Možnost obnovení smazaných záložek a historie procházení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím svou aktivitu na Facebooku

Klepněte na pravý horní část Facebooku a poté klepněte na své jméno. Klepněte na svůj profilový obrázek a poté klepněte na protokol aktivity. Odtud můžete klepnutím a zkontrolovat aktivity jako: Vaše příspěvky pro kontrolu věcí, jako jsou fotografie, videa, textové a stavové aktualizace, které jste sdíleli na Facebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smazání historie clearing smazává všechno

Historie prohlížení: Vymazání historie prohlížení Odstraní následující: Webové adresy, které jste navštívili, jsou ze stránky historie odstraněny. Zkratky na tyto stránky jsou odstraněny z nové stránky karty. Předpovědi adresního řádku pro tyto webové stránky již nejsou zobrazeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět své staré zprávy o trhu

Pokud nemůžete najít své zprávy, možná jste je archivovali, když byla vaše položka označena jako prodána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat všechny své zprávy o trhu

Získáte všechny informace o tom, jak mohu smazat zprávy na trhu, můžete vymazat pouze jednu bublinu zprávy najednou klepnutím a držením a poté vybrat mazání. Přejděte do nabídky Akce a vyberte Z rozevírací nabídky smazat zprávy a smazat zprávu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta la aplicación de corteza??
Next Post
Je Netflix technologická společnost?